3 gânduri despre „SIMBOLOGIA OCULTA A MASONERIEI IN SOCIETATEA NOASTRA

  1. Hakuna matata , forumistii ! Recent am vazut pe la tv o publicitate cu Ronaldo futbalistu . Pe linga jongleriili luí cu mingea mai aparea in publicitate si un fel reptil cu o prezentza destul de marcanta . In última vreme reptilili apare tot mai des in publicitati . Serpi , crocodili , dragoni , ca sa enumer numa o parte , face parte din meniu . Este simboluri mascate si infiltrate in reclame , má ntelegeti . Izista dupa parerea mea un atu cu care Creatorul nostru ne-a inzestrat si care ne poate ajuta in lupta cu masónii , iluminatii , reptilienii . Arma noastra este … Gindirea !!! Gindirea asta trebe sa ne conduca la o Constiintza colectiva ca síntem ,, buni , destepti si frumosi ,,. Si nici decum sclavii imbecili , asa cum ar vrea sa ne faca iluminatii si masónii sa crdem ca síntem . Trebe sa ne trezim o data ! Nu síntem handicapatii care are nevoie de ajutoru lor , má ntelegeti . Daca nu ne trezim , criminali de masóni si iluminati ne va distruge in masa iar cei care vóm supravietui va trebui sa purtam implanturi cu cipuri care va face din noi pe veci unelte vorbitoare ! Izista in Univers fortze care vrea sa ne ajute . Si nu neaparat de dragu nostru ci vrea sa ne ajute in primu rind din cauza unei Justitii Universale . In fata acestor entitati , masónii si iluminatii cei mai mari nu poate face nimica ! Si inca ceva . Planeta este stapinita de catre neste e.t. reptilieni care are baze subterráne . Ei ne manevreaza cu ajutoru taman al iluminatilor si masónilor , in primu rind . Políticii , or si care ar hi ei , conduce incet dar sigur tarili spre o singura ordine mondiala . Asa ca nu e de mirare ca políticii nu face mare lucru pentru popoare le lor . Ce face ei , este sa stringa bani cit mai múlti si alte valori . Mi-a placut articolu lu Olaroiu . Dom’le , chiar daca uneori mai bate cimpu cu mai multa sau mai putina gratie , are dreptate asupra unui punt fundamental , dupa parerea mea . Asupra faptuluí ca evreii nu este mai ceva ca alte popoare . Dará cum ei are bani cu duiumu , controleaza mediili de comunícatie si manipuleaza informátia dupa bunu lor plac . Ar trebui ca din ce in ce mai multa lume sa denuntze sus si tare abuzurili acelor evrei care o arde cu exploatari , minciuni si tradari . In articolu lu Olaroiu a vazut la un moment dat o fotografíe cu neste stinci care avea neste gauri , zice-se pentru neste tzarushi . Io as sugera ca daca cineva poate , sa analizeze piatra cu gauri a vaza daca izista radioactivitate . Daca nu e , poate inseamna ca este neste gauri care servea pentru tzarushi in cadru anumitor rituri . Daca izista insa radioactivitate , inzemneaza ca in piatra respectiva poate sa se afle un corp de gigant sau e.t. Sau ceva care in mod sigur se relationeaza cu e.t. Treziti-va frati romani . Organizatii-va si deschideti túnelurli din Bucegi !! Q

  2. Acusha , ca o completare , am sa va postez un lucru care poate are sa un pic. Nu va spui ca pe mine impactata de numa cin am aflat de asta . Despre ce e vorba ? Despre faptu ca Shakespeare nu ar hi izistat !!! Ca e un impostor care a fost introdus in mátrix ca si alte personaje zise ,, istorice ,,. Io nu má pronuntz deocamdata . Iata ca e lume care zice ca Shakespeare e o inventie . Vorba ,, Shakespeare ,, este o anagrama a sulitzei Longinus . Sulitza cu care a fost impuns Domnu Isus Cristos . Este anagrama iluminati . Acuma bine , cei care sus tine asta , isplica ca un tip de la tara care aduna baliga de cal – asta era una din ocupatiili unuia care se dadea drept Shakespeare – nu putea vini din Sudu Angliei si dintr-o data sa ajunga mare actor si mare scriitor de piese de teatru . Si une mai puneti ca totu era scris intr-un limbaj f. elegant si plin de umor . Cum ar hi putut un simplu provincial sa foloseasca un limbaj mai bine aristocrátic . Fluid si cu detaliu care nu putea hi cunoscute decit numa de catre aristocráti . Trebe spus ca izista vo sase semnaturi diferite ale lu Shakespeare . Se poate presupune ca era diferite persoane care scria . Acusha o alta treaba . In vremea luí , nu izista impamintenita limba ingleza !! In general se vorbea neste dialecte germanice iar nobilimea vorbea … franceza !! Persoana care ar hi imaginat personaju lu Shakespeare , ar hi Francis Bacon ! El era un masón confirmat si poseda iducatzia aristocrática si cunostea la perfectie víata nobilimii . Cine a scris piesele lu Shakespeare trebuia sa aiba cunostintze intre altili de Istorie , Filozofie , geografíe si limbi straine . Vezi piesele ,, Romeo si Julieta ,, ! Hamlet , etc.etc. Regina Angliei de atúnci , a utilizat pe larg piesele lu ,, Shakespeare ca un miljoc de a crea si de a pastra o unitate a limbii ingleze . Trebe recunoscut ca piesele lu ,, Shakesoeare ,, a servit de scoala intr-o mare masura poporului ingléz . Pentru cei interésati , va sugerez sa intrati pe youtube si veti afla detaliu mai multe . Io am spicuit numa citeva . Si la fel se spune despre Cristofor Columb. Ca nu ar hi izistat . Ca ar hi o inventie .

  3. O alta completare repejor . Am auzit cu totii si am discutata mai mult sau mai putin despre faimoasa fórmula E=mc2 . Si o relationam cu Einstein si cu nu mai putin faimoasa Teorie a relativitatii . Mai toata lumea atribuie ( gresit ) propietatea ei lu Einstein . Numa ca e un hic la miljoc . Isplic . Reviste italienesti de época si alte públicatii ar demonstra faptu ca fórmula aceasta a fost mentionata prin 1903 de catre Olinto de Pretto , un industrial si matemático italian . Einstein face referintza la ea abia prin 1905 . Deci vo 2 ani mai tirziu ! Einstein nu a spus niciodata nimica despre Olinto de Pretto . A evitat tot timpu cu grija sa mentioneze ceva despre italiano . Si lumea a lasat-o asa cum a cazut .

Lasă un comentariu