Cine sunt asa zisii extraterestrii??

In primul rand de ce zic „asa zisii extraterestrii”? Pentru ca acele fiinte care folosesc OZN-urile si care mai vin din cand in cand sa ne spioneze iar noi ne miram „ce naiba or vrea astia de la noi?” ei cu ditamai OZN-ul si noi inca mai tragem la caruta…. deci acesti piloti sau calatori cu OZN-ul nu sunt extra-terestrii, adica nu stau si nu vin din afara planetei Terra, ei sunt deja AICI: sunt cu noi, printre noi! Dupa cum incearca sa ne comunice numeroasele mistere ale antichitati, dupa cum marturisesc sutele si miile de persoane care acuza de a fi rapite de catre „fiinte diverese da noi” ( aliens ) si dupa cum o sa cititi si in acest blog.

Va aduceti aminte basmele noastre?? cu zmeii, cu gheonoaia?? care furau oamenii si ii duceau „pe tarmul celalalt”?

Ei bine, cine are urechi sa auda si cine are ochi sa vada, multe persoane marturisesc in lacrimi ca sunt rapite in miez de noapte de catre fiinte oribile si duse in baze subterane unde li se aplica animite tratamente putin placute… Altii isi aminesc cate ceva sub forma de vis…. Altii cred ca a venit Iisus si Maica Domnului in vizita privata la ei in camera!

Eu sunt una dintre aceste persoane care toata viata a fost sacaita de catre acesti nesabuiti… Sunt mai multe rase, lucreaza in grup dar nu se iubesc intre ei…. din contra, fiecare are vrea sa ramana numai el. Noi suntem crescatoria lor. Noua vaca ne da lapte iar noi dam zmeilor energia partii sufletesti. Am suferit mult, abuzuri, stari sufletesti agiate, stress, neputinta.

Acum, cand am inteles cine sunt, ce sunt, ce vor de la mine si mai ales  cum  sa-i opresc si sa-i fac praf, acum simt ca  mi-am reluat viata in maini si simt ca traiesc in libertate. Inca se mai arata dar acum muzica o pun eu. Vointa mea e precum un buzdugan in fata caruia ei sunt destinati a pieri sau a face cale-intoarsa.

Iata ca prefer sa-i chem ZMEI decat extra-terestrii. 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s