CE ESTE TESTUL DE AUTOEVALUARE

Daca cineva deschide aceasta pagina constata ca se afla in fata  unui numar foarte mare de intrebari la care probabil stie si poate sa raspunda dar nu intelege la ce ii folosesc sau ce legatura pot sa aiba cu temele tratate de noi. Ei bine aflati ca acest test este in stransa legatura cu argumentele de care ne ocupam cat si cu munca de cercetare a prof. Malanga;  mai mult, aceste intrebari care par simple dar care in realitate au fiecare cate o semnificatie  a parte, au fost studiate si puse intr-o ordine speficifica  chiar de catre el. De ce a inventat Corrado acest test?  Incerc sa va raspund cat mai simplu ca sa puteti intelege bine de ce sant atat de importante.

Traim  intr-un secol in care stiinta si tehnica au atins faze de dezvoltare foare mare, exista un numar foarte mare de persoane care prezinta niste simtome foarte particulare care nu pot fi tratate de nici un doctor. Aceste  simtome sant de fapt niste stari care pot fi catalogate paranormale, misterioase, imposibil de explicat; am sa va dau niste exemple. Sant persoane care in timpul noptii se trezesc pentru ca simt ca alaturi de ei sau in camera mai este cineva, cineva care nu se vede dar percep o prezenta straina, altii se trezesc inebuniti de frica si constata ca parca sant paralizati, nu se pot misca, sant inlantuiti parca de lanturi nevazute care nu le permite sa miste decat ochii, altii in schimb aud sgomote in casa in miez de noapte fara ca cineva sa fie acolo ca sa le provoace. mai sant alte persoane care se trezesc dimineata desbracati de haine, cu semne pe care seara nu le-au avut, sau plini de o substanta galbena urat mirositoare.

Mai sant altii care schimba vocea, au o privire rea si urata care nu le apartine si spun lucruri stranii, sau stiu lucruri pe care ar fi imposibil sa le stie, altii au puteri nebanuite si fac lucrurile sa se sparga si in felul acesta lista nu se cva termina niciodata… Bine vor zice unii dintre voi dar astea sant probleme pe care le rezolva popa pentru ca sant provocate de diavol si nu-si au rostul aici. Nu dragii mei,  aceste lucruri stranii care vi se intampla nu au nici o legatura cu popa sau cu dracul. Aceste lucruri sant opera extraterestrilor. Sant ei dracu, lucifer, satana, dumnezeu. Da da ati auzit bine…si el este un extraterestru. Ei bine acum ca v-am lasat cu gura cascata vreau sa va spun ca tocmai acesta este sensul rapirilor oamenilor de catre alieni. Nu exista semne, miracole, minuni. Totul este facut de ei. Nu va nelinistiti pentru ca incet incet am sa va explic totul. Dar sa revenim.

Cei care au trecut prin astfel de intamplari sant disperati pentru ca nu stiu ce se intampla cu ei dar problema cea mai mare este ca nu stiu cui sa se planga si cum sa faca sa scape. Se duc al popi, vrajitoare, tiganci, ghicitoare platind o gramada de bani dar problema lor ramane oricum la fel cum la fel de bine pot fi oameni care sa nu-si dea seama ca au aceste probleme. Ei bine pentru astfel de oameni Corrado a facut acest test care trebuie completat cu raspunsurile povestite cu lux de amanunte. Sant intamplari din copilarie sau vise de care trebuie sa va amintiti, pentru ca orice particularitate este importanta.

Testul completat va fi trimis prin mail la adresa de jos. Totul este gratuit pentru ca castigul pe care il faci exploatand suferinta cuiva nu te va face niciodata om dar mai presus de orice cand ai capatat constiinta si stii cine esti castigul nu mai este important pentru tine, pentru ca iti dai seama ca totul este vanitate.

GABRIELA DOBRESCU

 

 
CITITI MAI MULTE AICI:
https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/test-de-autoevaluare/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s