EXERCITIUL TCT (TRIADE COLOR TEST)

Aseaza-te comod si fa  1… 2… 3…  respiratii profunde incercand sa iti imaginezi o camera foarte intunecata unde tu ai sa aprinzi 3 veioze colorate in forma de sfera care corespund mintii tale, spiritului si sufletului care se pozitioneaza in jurul tau.

-veiozele pot sa aiba orice culoare chiar si negru foarte  inchis numai ca in cazul acesta nu se vor vedea sferele pe fondul negru din camera.

-Aprinde prima lampa care corespunde mintii tale, apoi pe a doua corespunzatoare spiritul si apoi pe a treia corespunzatoare sufletului.

-trebuie sa mentionezi culoarea, pozitia, marimea( de la 1 la 10), intensitatea luminii (de la 1 la 10) celor 3 veioze

-poti sa te uiti de sus in camera dar avand grija sa vezi in ce fel sant pozitionate in mod radial cele 3 veioze luminoase.

-acum poti sa unesti cele 3 veioze si vezi ce culoare finala are aceasta sfera.

Tine minte ordinea: minte, spirit, suflet.

 

Reclame

6 gânduri despre „EXERCITIUL TCT (TRIADE COLOR TEST)

  • buna. este partea scurta pentru cei care fac meditatie ca sa isi regasesca trinitatea ascunsa in ei. sufletul, spiritul si mintea. din exprimarea ta nu esti un viziv ( viziv esre cel care primul canal de intrare vazul), ci ai putea fi ori auditiv ( primul canal auzul) sau cinestezic ( primul canal simturile), de aceea nu ai sa reusesti sa il faci pana nu citesti mai multe. iti dau aici tot materialul referitor la acest tip de meditatie. https://es.scribd.com/doc/220342508/TCTDF-Corrado-Malanga-Ro

   • Daca este un exercitiu pt meditatie atunci pt mine nu este cel cu care rezonez..Eu meditez urmarind respiratia,senzatiile si emotiile corpului.Asta a rezonat cu mine dupa multe cautari si la asta m-am oprit.Este adevarat,eu sunt un auditiv caci lucrez cu sunetul si compun muzica.De asemenea sunt intr-o oarecare masura(nu suficienta pt un asemenea exercitiu)si vizual caci este prezenta sinestezia atunci cand lucrez cu sunetele.Le pot „vedea” atunci cand le aud si asta ma ajuta f mult in compozitie.

   • un om echilibrat trebuie sa fie un pic din fiecare dar sant cei care au cu precadere unul din ele mult mai dezvoltat decat altul. meditatia da…este personala. nu se poate face in grup pentru ca atunci este pur comerciala si tocmai din aceasta cauza fiecare se simte implinit sau se simte bine numai intr-un anumit fel. acest exercitiu este mult mai mult decat meditatie dar nu poate fi facut decat daca esti initiat, daca stii despre ce este vorba si pentru ce il faci.

   • As dori sa discutam mai multe despre ceea ce am mai citit pe acest site caci am ceva nelamuriri si intrebari.Ai skype sau mess?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s