DISCURILE DIN BAYAN KARA ULA

Mi-a fost foarte greu sa gasesc un articol care sa redea cat mai corect povestea discurilor de piatra din Bayan Kara Ula si al poporului care le-a confectionat. Am sa incerc sa va dezvalui in cateva cuvinte despre ce este vorba traducand un articol de pe un site italian, din care o sa va dati seama in  ce consta aceasta descoperire.

In anul 1938 in imprejurimile situate intre China si Tibet o expeditie de cercetatori chinezi ajung intr-o zona foarte putin explorata. Ei gasesc o grota minunata in care pana atunci nimeni nu mai intrase de secole si care avea nenumarate galerii care se intretaiau intre ele. In aceasta grota peretii erau slefuiti in asa fel incat pareau de cristal iar pe ei era desenat intregul sistem solar inclusiv soarele si luna. In alta parte a grotei cercetatorii gasira o serie de schelete foarte particulare. Aveau in jur de 1.20 minaltime , capul era foarte mare iar oasele foarte firave. Nu putea fi vorba de maimute pentru ca ele nu isi ingroapa semenii. Langa aceste schielete erau ingramadite 716  discuri de granit  cu diametrul intre 35-50 cm incrustate cu o scriere necunoscuta. Totul a fost transferat in secret la Pechin unde o echipa de cercetatori rusi trebuiau sa descifreze ce era scris pe ele.

In anul 1960 unul dintre savantii rusi a reusit sa descifreze ce era scris pe discuri:” de pe o planeta aflata la o departare de 12000 ani lumina de a noastra au ajuns in Tibet cu mare vuiet, tunete si fulgere o astronava care au cazut in munti facand populatiile sa fuga din calea ei.” Datorita unor defectiuni tehnice nu au mai putut sa mai plece,  ramanand in acest fel pe pamant, mai apoi  amestecandu-se cu populatia indigena. Acesta populatie stelara se chiema Drog-pa.

Din moment ce traducerea acelor discuri dezvaluia lucruri imposibil de acceptat  in lumea comunista totul a fost musamalizat iar discurile s-au facut nevazute. Spre marea disperare a chinezilor unii dintre cercetatori au fotografiat discurile si shieletele gasite in acest fel tot ce a mai ramas din aceasta descoperore uluitoare sant  aceste fotografii, pentru ca guvernul chinez a negat apoi totul.

Eu va propun un articol in care mai sant cateva lucruri particulare de citit si un video in care puteti vedea aceste discuri si interesanta scriere care era incizata pe ele.

Aceasta descoperire tainuita ca de obicei de guverne este inca o dovada in plus ca alienii exista si ca in timpuri antice oamenii nu numai ca i cunosteau si ca traiau cu ei, dar se si imperechiau cu acesti navigatori stelari. Nu poate fi un caz pentru ca si biblia vorbeste despre acest lucru atestand fara sa vrea existenta alienilor pe care apoi i-au chiemat dumnezeu si ingeri.

http://rockmancrazy15.blogspot.com/2010/05/discurile-misterioase-de-la-bayan-kara.html

Anunțuri

2 gânduri despre „DISCURILE DIN BAYAN KARA ULA

    • comentariile tale nu trebuiesc aprobate de mine pentru ca esti deja inscris si nu e prima data cand scrii. se pare ca ai scris comentariul dar nu l-ai trimis. deci te rog sa il mai scrii inca o data. as fi interesata de parerea ta. multumesc si sarbatori fericite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s