CAP 3 / Dumne-zeu si dumne-zeii pe care omul i-a vazut

Daca vreunul dintre credinciosi crede ca dumnezeu nu are nici o legatura cu zeii greseste enorm. In Biblie sunt o gramada de paragrafe in care ne este confirmata legatura lui cu acesti zei, numai ca acestia au fost rebotezati primind numele de dumnezei, adica dumnezeu la plural, ceea ce confirma existenta mai multor sefi atotputernici care si-au ales liderul dorit. Toate scrierile antice, legendele, miturile, tablitele de lut sau piatra, popoarele care traiesc in jungla ne confirma existenta reala a acestor zei pe pamant, pentru ca toata lumea antica era sclava zeilor, nicidecum pupatori de lemne zugravite, cadavre mucezite sau craci in forma de cruci.

Pentru tot ce voiau sa faca cereau permisul zeilor si erau zeii cei care le impuneau vointa lor. Legendele ne spun ca zeii au ajuns pe pamant in zbor pentru a ajuta si invata oamenii stiinta lor. De ce toate popoarele antice ne-au lasat o asa de mare marturie a existentei zeilor daca acestia ar fi fost doar halucinatii in masa, asa cum vrea lumea stiintifica sau biserica sa ne faca sa credem?

Asa cum sant descrisi, zeii erau persone cu mari puteri care le erau date de anumite obiecte de care omul nu avea habar ce sunt, astfel ca el le descrie ca pe niste lucruri magice, ca pe niste obiecte care aveau puteri fara margini, pentru ca bietul om nu stia ca acele lucruri erau inceputul distrugatoarei si puternicei tehnologii a lumii antice, pe care zeii au creat-o. Acesti zei aveau sentimente sau comportari identice cu cele ale umanitatii pentru ca si ei erau mistuiti de dureri, ambitii, iubiri, intrigi, gelozii, mila, conspiratii si erori. Anticii ne spun ca zeii aveau un sef suprem caruia trebuia sa i se inchine toata creatia cerului si pamantului. Acesta era considerat creatorul suprem al universului si numele lui era Zeus, in timp ce restul dumnezeimii trebuiau sa faca vointa lui. La fel ca si la oameni, zeii erau impartiti in cei care faceau voia zeului suprem si cei care nu voiau sa-i fie pe plac.

Biblia este o carte confectionata din mai multe scrieri in care erau relatate faptele acestor zei si a lumii lor cat si cele in care zeii au inceput sa subjuge omul. Pentru a-l face pe om sa accepte suprematia lor, zeii au inventat fel de fel de capcane si situatii josnice ajutati de nimicitoarea lor tehnologie, fiindca numai prin pacaleala si minciuna puteau sa scape de dezastrul cu care omul ar fi distrus si lumea lor de marionete dar si intreaga lor tehnologie daca si-ar fi dat seama de intentiile lor rele.

Papusarii care au intocmit Biblia, au ales cu grija toate documentele in care erau relatate faptele de vitejie fara margini ale oamenilor care au luptat si au invins mereu acesti uzurpatori, numai ca au inlocuit mereu personajul cu unul dintre ei, astfel ca intotdeauna erau zeii cei care supuneau omul pana cand acesta a ajuns sa fie sclavul acestor zei. In aceste conditii au unit zeii intr-o singura persoana pe care au numit-o dumne-zeu, stapanul suprem al omenirii si tatal lor ceresc, iar ceilalti dumnezei au fost numiti ostirea cereasca formata din ingeri, arhangheli, serafimi, cherubimi, demoni…..si alte idiotenii bune de adormit mintea omeneasca. Ostirea asta de “spirite” locuia in cer nu pentru faptul ca cerul ar fi fost casa lor, ci pentru ca ei puteau sa zboare cu aparatura tehnologica, iar acest lucru le dadea un fel de avantaj fata de om. Iata de ce omul botanist la povestile cu care ei il cresc de mic, crede fara sa gandeasca intr-o fiinta suprema care trebuie linsa in cur, spalata pe picioare cu limba si slavita in pozitia cocoasei camilei ca sa aiba mila de el.

Faptul ca omul nu a crezut si nu a avut niciodata un singur tiran atotputernic ne este evidentiat in toate scrierile antichitatii dar si din paginile Bibliei fabricata de acesti uzurpatori care se vor slaviti, de unde reiese fara urma de tagada ca omul a fost dintotdeauna sclavul zeilor, nicidecum al vreunui dumnezeu universal, pe care nu il doare nici intre degetele mari de la picioare de el, asa cum va voi demonstra mai jos.

In biblie de nenumarete ori dumnezeu s-a suparat si a pedepsit poporul sau pentru ca foarte des se intorcea sa se inchine la zeii, in ciuda promisiunilor frumoase pe care el le face. Dar daca poporul evreu se intorcea mereu la cultul zeilor inseamna ca nu erau multumiti de acest dumnezeu. A parte aceasta incapatanare a evreilor de a se intoarce la cultul zeilor gasim zeci si zeci de parafrafe in care dumnezeu este capul zeilor, este seful lor suprem, asa cum spuneam mai inainte. Haideti sa vedem ce ne spune Biblia despre acesti dumne-zei si cum acestia trebuiau sa-l asculte. Deutr 10/172 „ca dumnezeul tau este dumnezeul dumnezeilor”, Iesirea 20/3 ”sa nu ai alti dumnezei in afara de mine”, Psalm 81/1”dumnezeu a stat in dumnezeiasca adunare si in mijlocul dumnezeilor va judeca”, Psalm81/ „dumnezei santeti si toti fii ai celui preainalt”, Psalmii 95/4 „ca mare este dumnezeu…mai presus decat toti dumnezeii”, 96/7 „in fata lui sant rastigniti toti dumnezeii”, Deutro 32/17 ”au adus jertfe demonilor si nu lui dumnezeu, unor dumnezei noi pe care nu i-au stiut, care au venit de la vecinii lor si pe care parintii lor nu i-au cunoscut”, Daniel 4/5” iar in cele din urma s-a infatisat inaiantea mea Daniel al carui nume este Baltazar dupa numele dumnezeului meu….”, Psalmii 81/6 ” dumnezei santeti si toti fii celui prea inalt”

Acestea sant doar cateva paragrafe care atesta existenta zeilor al caror sef este dumnezeu. Fara nici un dubiu crestinii vor zice ca zeii sant fara viata si ca omul ar trebui sa nu se mai inchine lor, dar nu este adevarat pentru ca idolii sant fara viata,  sant simbolurile zeilor asa cum icoanele sant simbolurile lui dumnezeu si ambele sant facute de mainile omului, in timp ce zeii sant persoane reale. Daca nu ar fi asa, dumne-zeu nu ar putea sa stea in adunarea dumne-zeilor morti, nu ar putea sa fie gelos pentru ca omul a gasit dumne-zei noi, care nu erau cunoscuti de generatiile trecute ale oamenilor, iar niste dumne-zeii morti nu puteau sa se rastignesca in fata lui, daca el, dumne-zeu, nu era capul acestor dumne-zei.

Va veti intreba si unde este eroarea? Pai este pentru ca copiatorii scrierilor antice care vorbeau despre zei au transformat personajele in unul singur: dumne-zeu dar pentru restul formula a fost dumne-zei adica dumne-zeu si dumne-zeii. Ok dar cine erau acesti dumne-zei daca popii zic ca el e unul singur? De unde au venit? Era imposibil ca bunii popi sa-i chieme ingeri pentru ca ingerii nu sant sefi, sant doar slugi care indeplinesc poruncile, in timp ce dumne-zeii sant si ei sefi, dar supusi acestui dumne-zeu suprem. Daca vom inlocui dumne-zeii cu zeii si pe dumne-zeu cu Zeus, avem tabloul complet al pacalelii monoteiste.

In antichitate nici un popor de pe pamant nu creadea intr-un singur zeu.  Toti se inchinau la nenumarati zei pentru ca fiecare avea un rol in viata lor. Acesti zei erau descrisi ca persone in carne si oase, aveau aspect umanoid, aveau haine deosebite de care oamenii nu dispuneau, locuiau in palate impresionante unde oamenilor le era interzis accesul in afara celor alesi, se deplasau in zbor cu diferite care luminoase, cu bizare ambarcatiuni pe mare sau cu aparate inaripate care pareau propriile lor aripi. Foarte multi zei sant reprezentati cu aripi sau cu carele lor de foc, asa cum astazi sant reprezentati ingerii; dar ce coincidenza… Sant ei ingerii din Biblie, mesagerii dintre adunarea divina si umanitate? Sant ei cei care preparau destinul oamenilor? Nu, nu. Toti erau doar uzurpatorii si calaii care au incatusat oamenii facandu-i scalvii lor. Dumne-zeu, dumne-zeii, zeii, ingerii, demoni, diavolii, cherubinii, serafinii si toata ceata lor de alte creaturi cu nume antice sau bisericesti astazi sunt numiti in termeni moderni, extraterestrii, adica care nu apartin pamantului.

In biblie sant descrise persoane umane care erau alese de dumnezeu, carora le era permis sa umble in preajma lui, sa fie instruite de el sau de ingerii lui. Biblia si biserica ne mai invata ca fata lui dumnezeu nu a vazut-o nimeni numai ca in aceeasi carte sant destule paragrafe unde vedem ca omul nu numai ca a vazut fata lui dumnezeu dar a si vorbit, a stat si s-a plimbat alaturi de el.

Bineinteles ca oile ingenunchiate vor vocifera in cor ca el s-a intrupat pentru a putea fi vazut, de aceea apare oamenilor ca un muritor. Oitelor, o sa va spun un secret: sa stiti ca nici omul daca nu s-ar intrupa nu l-ar vredea nimeni pentru ca si el este suflet etern care in acesta lume trebuie sa aiba un corp pentru a se manifesta, altfel nu poate veni aici.

Primul care l-a vazut si l-a cunoscut pe dumnezeu in carne si oase este Adam care traia in gradina Edenului impreuna cu el si cu ingerii sai. In cartea facerii citim 3/8 „iar cand au auzit pasii lui dumnezeu, care umbla prin rai in racoarea serii, s-au ascuns Adam si femeia lui de fata lui dumnezeu…atunci dumnezeu a zis”Adame unde esti?”…si Adam raspunde;”am auzit pasul tau si m-am temut pentru ca sant gol.” In acest verset dumnezeu nu este un spirit, ba din contra, este o persoana care se relaxeaza plimbandu-se printre arbori, iar zgomotul pasilor sai se auzea foarte clar, motiv care provoaca frica creaturilor sale care se ascund de el fiindca realizeaza ca sunt nude. Dumnezeu nu este atotstiutor pentru ca nu stie unde sant fiintele de el create asa cum nu stie ca oamenii si-au dat seama ca sant goi. Conversatia, plimbarea sant caracteristici ale persoanelor materiale, pentru ca este imposibil sa auzi pasii si glasul unui spirit.

O alta persoana care l-a vazut pe dumnezeu si care a stat cu el pentru a fi instruit este Enoch, al saptelea partiarh biblic. Facerea 5/22 si 24”si a umblat Enoch cu dumnezeu…si nu s-a mai aflat pentru ca dumnezeu l-a rapit” Acest om a fost iniziat, ajutat si rapit de dumnezeu in ceruri unde trebuia sa traiasca cu el in carele sale de foc pentru a vedea cate opere marete a facut pe pamant, asa cum relateaza in cartile sale. Cartile scrise de Enoch si gasite la Marea Moarta atesta un inalt grad de cunostinte al acestui om care povesteste in prima persoana despre modul in care a avut acces la aceste informatii pe care i le-au dat dumnezeu si ingerii sai, purtandu-l in calatorii spatiale pentru a-i dezvaluit nenumarate secrete care trebuiau scrise si lasate posteritatii. In cartile sale considerate de biserica apocrife si care erau in numar de 365, asa cum a lasat el insusi scris, povesteste despre giganti, despre calatorii spaziale, despre minunatiile pamantului, despre astrologie, despre cum ingeri monstruosi manevreaza strane masinarii care arunca ploaia si vantul pe pamant{HAARP antic} si multe altele.

Si fii lui Adam au beneficiat de prietenia lui dumnezeu care le vorbea in prima persoana Facerea 4/62 „si atunci i-a zis dumnezeu”pentru ce te-ai intristat si pentru ce s-a posomorat fata ta?” Facerea 4/9 „unde este Abel fratele tau?”, Facerea 4/16 „ si s-a dus Cain de la fata lui dumnezeu…”

Noe este un alt om ales de dumnezeu cu care acesta a avut o legatura speciala. Dumnezeu il avertizeaza de potop, ii da proiectul dupa care trebuie sa construiasca arca, care in realitate era o ambracatiune gigantica. Avea 150 m lungime, 100 latime, 3 etaje si in partea de deasupra avea o poarta pe care dumnezeu cu mana lui o inchise cand totul a fost incarcat. Arca lui Noe cautata de atat de multe persoane in toate epocile nu putea fi fi decat un submarin de proportii uriase care a functionat ca un laborator biologic in care zeii au salvat prin selectie artificiala ceea ce trebuia sa mai ramana pe pamant dupa retragerea apelor. Dumne-zeu si prietenul sau au pus in arca celule de reproductie pentru fiecare specie de animale si seminte de plante, nicidecum animale asa cum ne spune Biblia falsificata. Aceasta ambarcatiune era foarte importanta din moment ce dumne-zeu in persoana s-a preocupat de incarcarea si inchiderea ei. Facerea7/16 iar cand apele au scazut „Noe a ridicat acoperisul corabiei si a privit afara”. Si in acest caz, fata lui dumne-zeu a fost vazuta de bunul sau prieten Noe, care trebuia sa aiba grija de laboratorul sau biologic, pentru care lucrasera impreuna cu mult inainte de venirea apelor pe care nici macar marea potenta universala nu a fost in stare sa le opreasca.

Avraam este un alt patriarh biblic care a beneficiat de atentiile lui dumne-zeu in prima persoana. Avraam, ca si ceilalti inaintasi ai sai, il cunostea bine pe dumne-zeu pentru ca lui i-a fost facuta promisiunea pentru pamantul sfant. A lasat orasul Ur al caldeenilor ca sa-l urmeze pe dumnezeul lui, iar de la el si Serai, sotia sa, se va naste viitorul popor evreu, asa cum am vazut, pentru ca smecherul creator ii face sa creeze singuri o natie pe care el sa o guverneze asa cum vrea. Acum sa incercam sa vedem ce legatura directa avea Avraam cu dumnezeul sau. Facerea 18/2” dumnezeu i s-a aratat iarasi lui Avraam intr-o zi de amiaza cand sedea la usa cortului sau. Atunci ridicand ochii a privit si iata trei oameni stateau inaintea sa ….cum i-a vazut a alergat inaintea lor si s-a inchinat la pamant…apoi a zis: doamne de am aflat har inaiantea ta nu ocoli pe robul tau! Se va aduc apa sa va spalati picioarele si sa va odihniti sub acest copac. Apoi voi aduce paine sa mancati…apoi Avraam a dat fuga in cireada, a luat un vitel tanar si gras si l-a dat slugii sa-l gatesca… Apoi a luat Avraam unt, lapte si vitelul cel gatit si le-a pus inaintea lor.. si in timp ce ei mancau el statea sub copac in picioare”. Frumoasa povestea aceasta, pentru ca ar putea sa fie adevarat ca un spirit poate sa ia infatisarea de om, dar ce nevoie ar avea ca sa-si spele piciorele, sa manance si sa doarma pentru ca e obosit? Ati vazut cum spiritele materializate isi sapala picioarele, beau lapte si mananca friptura de vitel?? Se prezinta in fata lui Avraam ca niste oameni obositi si sfarsiti de drum lung, morti de foame si de sete si apoi trebuie sa credem ca sunt potenta universala. Ma lasi?? Dar ce este interesant in acesta povestire e faptul ca omul recunoaste de departe aceste creaturi care nu apartin pamantului, dar pe care trebuie sa le servesca imediat. Ce dracu aveau asa de straniu in ele de erau imediat recunoscute???

De aici incolo insa, vine o parte tare frumoasa pe care eu am tradus-o din originalul bibliei evreesti nu din cele care sant pe piata, adica cea ortodoxa sau cea catolica pentru ca acestea au omis paragrafe intregi, le-au schimbat sau le-au dat un cu totul alt inteles. In lume indiferent cate religii au la baza Biblia{catolica, ortodoxa, evreasca, penticostala, martori lui Iehova, adventista….} toate se servesc doar de  biblia evreiasca, pentru ca nu exista mai multe biblii, asa cum aud eu de la crestinopatii ingenunchiati. Nu frate. Biblia este una singura: Biblia evreilor. Acum daca popi au schimbat intelesurile ei si au adaugat fiecare alte capitole in functie de nevoile si interesele religiei lor pentru a dovedi ca aceea este prima religie si ca dumne-zeu este al lor, este o alta mancare de peste, dar acestea sunt doar alte abureli pentru ca dumne-zeul biblic YHWE este al evreilor. De la ei a fost preluat totul de popii cu „maini sfinte” care ne-au mintit de 2000 de ani. Am auzit behait de oite care zic ca Isus este al romanilor. Unde scrie?? Nu mi se pare ca scrie undeva ca se plimba prin Dacia, ci prin Palestina.

Deci sa revenim. Doi dintre ingerii care l-au insotit pe dumnezeu la Avraam pleca mai departe sa studieze mai de aproape orasele Sodoma si Gomora, de pe piscul unui munte la poalele caruia se gaseau orasele si unde locuia Lot, nepotul lui Avraam. El era la portile cetatii cand: (Facerea 19/1-10)” vazandu-i Lot s-a sculat inaintea lor si s-a aplecat cu fata la pamant zicand” stapanii mei abateti-va pe la casa slugii voastre ca sa ramaneti acolo, spalati-va picioarele iar dimineata….va duceti in drumul vostru…. el i-a rugat staruitor..acestia au intrat in casa lui. El le-a gatit mancare, le-a copt azime si au mancat. Dar inainte de a se culca, sodomitii, locuitorii cetatii Sodoma au inconjurat casa, au chemat afara pe Lot si i-au zis:” unde sant oamenii care au intrat si au ramas la tine peste noapte, scoate-i afara ca sa abuzam de ei. Lot a iesit afara si le-a zis: nu fratilor sa nu le faceti nici un rau, eu am doua fete care nu au mai cunoscut inca barbatii, vi le dau voua sa faceti ce vreti cu ele.”

Deci inca o data oamenii – ingeri trebuiau sa isi spele picioarele sa manance si sa doarma in timp ce sclavul om le indeplinea dorintele. Cetatile Sodoma si Gomora asa cum le descrie biblia sant cunoscute pentru faradelegile oamenilor care practicau prostitutia si sodomia dar de aici pana a ajunge sa ceara sa se culce cu niste spirite materializate asa cum sant ingerii domnului mi se pare de neconceput, sau e foarte posibil numai in cazul in care acei ingeri erau de fapt oameni in carne si oase ca si ei. Daca mai credeti inca ca cele doua cetati au fost distruse pentru ca oamenii aveau aceste obiceiuri gresiti foarte mult pentru ca prostitutia si sodomia a fost practicata din cele mai vechi timpuri si dumnezeu nu a fost impotriva acestor lucruri.

De exemplu prima prostituata a fost nora lui Giuda, capul tribului din care se trage Cristoselu. Ea isi pune valul pe cap ca sa nu i se vada fata in timp ce facea pe prostituta la portile cetatii unde venea Giuda, socrul ei cu care s-a culcat ca sa aiba copii, asa cum am vazut. Deci, oamenii alesi il vad pe dumnezeu si pe ingerii sai materializati ca si ei in carne si oase, care au nevoie de apa sa se spele, de mancare, de pat ca sa doarma dar mai ales au nevoie de sclavi, asa cum Lot se defineste in fata lor. Pentru ei Lot face orice si nu se da in laturi sa isi lase propriile fiice sodomizate de sateni decat sa ii dea pe acesti ingeri pe mana poporului. Inca o data vedem ca acesti ingeri nu prea erau asa de puternici din moment ce in loc sa se apere singuri il lasa pe Lot, un muritor, sa ii apre. Aceste fiinte sunt particulare pentru ca sunt recunoscute inca din departare ca persoane care nu apartin pamantului dar nu pentru ca erau spirite, fiindca acestea nu au nevoie de lucrurile lumesti ci pentru ca mutrele lor nu aveau nimic omenesc in ele, ci animalic, asa cum sunt desenate, descrise, surprinse aceste fiinte de catre toata lumea antichitatii si asa cum stim ca aratau zeii antichitatii numiti astazi extraterestrii.

Un alt personaj biblic care de data acesta s-a lupta cu dimnezeu toata noaptea fara sa fie biruit de acesta este Iacov, fiul sui Isaac.(facerea32/25)”Iacob a ramas singur si un om s-a luptat cu el pana la revarstul zorilor. Vazand ca nu il poate birui l-a apucat de coapsa si i-a smuls-o. Vazand ca nu scapa i-a zis:”lasa-ma sa plec ca s-au ivit zorile. Iacov ii raspunde: nu te las pana nu ma vei binecuvanta. Si l-a intrebat acela care iti este numele? Iacov….si a pus Iacov nume locului acela Penuel ..caci a zis..am vazut pe dumnezeu fata in fata si mantuit a fost sufletul meu… soarele a rasarit si Iacov schiopata de un picior.” Aceasta povestire poate doar se ne faca sa ne minunam pentru ca un muritor ca Iacov lupta o noapte intreaga cu dumnezeu al exercitelor si e mai puternic decat el. Ba mai mult divinitatea il roaga sa-i dea drumul ca se revarsa de ziua. Pai e posibil ca un muritor sa fie mai puternic decat un spirit care este creatorul universului si sa-l invinga? E posibil ca marele atotcunoscator sa nu stie cum il cheama pe cel cu care s-a luptat o noapte intrega si din ghearele caruia nu a putut sa scape pana nu l-a rugat sa ii dea drumul?? Deci si aici, ca in oricare mit al antichitatii, omul ne apare mereu mult mai puternic decat divinitatea, curios, curajos, puternic. Omul nu a avut niciodata frica de aceste personaje ci de tehnologia lor balistica care a distrus intotdeauna viata.

Un alt patriarh iubit de dumnezeu este Moise care are o legatura deosebita cu dumnezeu. In Iesirea 33/11 vedem ca” domnul graia cu Moise fata in fata asa cum cineva graieste cu prietenul lui, iar in Iesirea 33/29” Moise nu stia ca fata sa stralucea pentru ca a vorbit cu dumnezeu.” Moise a primit tablitele cu legile scrise chiar de dumnezeu direct de la el pe muntele Sinai. Tot de la el primeste instructiuni ca sa construiasca casa in care va fi pusa arca si tot el i-a zis cum trebuie sa isi faca preotii hainele speciale cu care trebuiau sa se imbrace cand o manevrau. El putea sa se urce pe munte sa vorbesca cu dumnezeul lui chiar si cate 40 de zile pentru a primi invataminte si instructiuni.

Elia este un alt personaj iubit de dumnezeu in asa masura incat i-a fost data nemurirea, zic ei. El a fost rapit de dumnezeu intru-un car de foc care l-a dus in cer unde a trait alaturi de dumnezeu.

Din toate aceste exemple putem sa concluzionam ca:

-dumnezeu si ingerii lui sant persoane in carne si oase asa cum erau si zeii.

-dumnezeu este capul, seful lor. Toti sant descrisi ca fiind umanoizi si avand aceleasi sentimente si nevoi ca si oamenii.

-omul a fost mereu servitorul lor si ii temea pentru cunostintele lor evoluate in tehnologie balistica.

-erau mereu recunoscuti de departe ca persoane care nu apartineau pamantului, ci cerului datorita aspectului lor particular in raport cu fiintele umane….Cu alte cuvinte erau atat de frumosi incat te apuca tremuriciul.

-dumnezeu, ingerii, zeii de ieri sant extraterestrii de astazi.

Traducere din cartea „Bibblia il libro degli extraterrestri” de Gabriela Dobrescu

14 gânduri despre „CAP 3 / Dumne-zeu si dumne-zeii pe care omul i-a vazut

 1. Scusatima am citit tot textul si mi sa parut fuarte interesant care ma lasat cu foarte multe intrebari..
  vroiam sa va intreb daca dumnezeu este un alien atunci Iisus Hristos cine este de ce a venit pe pamant si de ce avand putere asupra uomenilor sai cureze de boli paralize etc. sa lasat umiliat batut si omarat pentu noi? Daca credeti che nu exsista spirite ce motiv Iisus Hristos avea sa moara pentru noi da stia ca viaza dupa moarte nu exsista

  • antonio, ceea ce ai citit tu face parte dintro-o carte pe care eu am scris-o in italiana. dupa nume si dupa felul in care scrii cred ca mai repede citesti si scrii in italiana. daca este asa atunci vei putea sa citesti toata cartea pentru ca aici pe blogul acesta am tradus doar primele 10 capitole daca nu gresesc. daca te intereseaza scrie-mi sa-ti spun unde o gasesti. nu costa nimic. am publicat-o gratis.

  • nu, eu cred decat in mine. e ora ca lumea sa se trezeasca si sa nu mai creada povestile religioase cu care omul a fost indobitocit de 2000 de ani. pana atunci omul era altfel. valorile sale erau altele pentru ca stia mai mult decat stie acum. oricum…faptul ca nu toti stiu multe lucruri nu ar fi o problema ci faptul ca azi nu mai cred nici ceea ce ved. nu am treaba. fiecare este liber sa faca si sa creada ce vrea. eu doresc doar sa am constiinta impacata ca am spus ceea ce stiu.

   • Eu zic ca tu esti nebuna femeie. Pacat ca adevarata ta problema este lipsa unui sot. Zeul urinin

   • asculta, bre vocea crestinopatului, daca este ceva ce te nemultumeste incepi si scrie ca sa vedem de ce sunt eu nebuna si de ce ai tu dreptate. in al doilea rand nu incerca in mod subtil sa ii iei apararea acestui dumnezeu imbecil ca si talica, pentru ca nu are rost. daca e atotputernic se poate apara si singur si in al treilea rand dobitoc nesimtit si imputit, nu imi spuin tu mie la 60 de ani de cati barbati am eu nevoie ca sa nu mai critic o carte de cacat cu care ma sterg la cur in fiecare dimineata. cu cat va vad mai dobitoci, cu atat cumpar mai multe hartie igenica biblica ca sa imi sterg curul domnesc.

 2. Gabriela, ai dreptate intr-un fel dar ca sa te anunt totul are legatura intre ele, gandestete la asa zisi zei care fiecare este descris ca avand o putere influentata de un element, dar te-ai gandit la asta pana acum?

 3. frumoasa descriere are logica,,cunosc istoriile,,,corecte explicatiile,,,adevarati zeii….extraterestrii,,,,darrrrrrrrr chiar daca biblia este o poveste frumoasa,,,,,,dumnezeuuuuuuuulllllll exista darrrrrrr nu este ce spune biblia si nici ce crede umanitatea,,,,,,dumnezeu inseamna lumina universului,,,,care contine adevarul pacea,,,,,iubirea,,,fericirea si tot cea ce este pozitiv,,,,noi ca si creatorii nostrii si creatorii creatorilor nostrii ,,,avem liberul albitru,,,,intunericul care contine minciuna razboiul rautatile si tot ce tine de energia negativa tradus in diavolul din biblie la fel exista in tot universul,,,,,,sunt 2 tipuri de energie ,,,,noi fiintele vii ne incarcam cu ele,,,,le folosim,,fiecare cu care doreste,,,,,dupa fapta si rasplata,,,,,tradus depinde de cea ce facem ne incarcam cu energie neg sau pozitiva ,,,,

 4. la fel ca si creatorii nostri si noi deja am creat multe rase de animale,,,,cred ca stiti,,,si oricum fata de ei suntem f inapoiati ca rasa,,omenirea nu a reusit nici sa ajunga la o planeta vecina nici sa iesim din sistemul nostru solar,,,momentul iesirii din sistem solar al unei rase abia atunci se poate numi,,,grad 1 de inteligenta,,,,tot ce este sub 1,,,,este inteligenta tip animale,,,,adica prea inapoiati ca sa putem comunica si intelege fiintele evoluate,,,,ca sa va faceti o idee,,,,cei care ne-au creat pe noi sunt de minim grad 100 nivel de inteligenta ,,,asta inseamna ca circula in cel putin toata galaxia noastra si au ajuns la nemurire,,,,,stiu ca va spun eu aici va este f greu sa intelegeti,,,as vrea sa va explic mai multe,,,,de ex gradele astea 1,,,iesirea din sistem original,,grad 2 este 1 la puterea 10 adica trecerea prin 10 sisteme solare,,,,grad 3 ….este 10 x10….adica ai tehnologie sa treci prin 100 de sisteme solare si tot asa inmultit cu 10imaginativa ce inseamna grad 100…..acum o sa spuneti nebun este omu asta,,,,,,eu va spun ,,,omu asta stie ca daca omenirea nu va intelege nivelul de inteligenta de care este nevoie ca sa poata comunica cu niste fiinte atiit de evoluate,,,ele nu vor putea discuta cu noi,,,,,acum vine exemplul meu tu un om punete si fa o gaina sa te inteleaga,,,,sau incearca tu sa o intelegi……deci…..aveti raspunsul

 5. Gabriela Dobrescu, tu spui ca „zeii sunt persoane reale”… Dar DEX-ul te contrazice: „dumnezeu = divinitate, zeu = fiinta imaginara careia i se atribuie insusiri supranaturale”!!! Daca e finta imaginara inseamna ca nu este reala, daca nu e reala inseamna ca nu exista (real antonim cu adevarat)… In concluzie, zeii si dumnezeii nu exista!!! Dar mesajul biblic este adevarat, pentru ca Duhul Sfant exista si acesta este YHVH Creatorul!!! YHVH nu este zeu si nici dumnezeu!!! La traducerea Bibliei din ebraica in greaca (in 1611 e.n.) apoi din greaca in romana s-a inlocuit Numele Sfant YHVH cu o denumire care nu are nici o treaba cu sfintenia (Dumnezeu=Domnu’Zeu), si numele Y’Shuah care inseamna YHVH-Mantuieste a fost inlocuit cu Isus care nici nu a existat…

  • YHWH este tot divinitate imaginara, daca trebuie sa ma iau dupa cretinismele dex-ului in care ei, stapanii lumii, definesc cum si pe cine voiesc dupa bunul lor plac, dar nu aceasta este esenta articolului. Pentru dv YHWE real pentru ca sunteti evreu{e}, pt crestini este Dumnezeu, pt musulmani este Allah…..Toti sunt persoane imaginare dupa dex, dar nu dupa credinta religioasa a fiecaruia.

   • Dumnezeu exista este foarte real. Am o intrebare: stiti dupa cine se numara anii ? Dupa Isus(anul 2016 DUPA ISUS) deci isus exista si Dumnezeu exista chiar si zeii. Zeii au fost slujitorii lui Dumnezeu dar au facut rascoala in cer dar isus i-a aruncat si i-a pedepsit in moartea vesnica in iazul cu foc(iazul cu foc nu este intr-o alta dimensiune, este real, il vedem zi de zi si suntem nepasatori) – iazul cu foc este SOARELE
    Si noi oamenii vom muri in moartea a foua daca nu ne pocaim.

    Fapte 17:30 – Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască;
    Fapte 17:31 – pentru că a rânduit o zi în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta şi despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită, prin faptul că L-a înviat din morţi…”

   • ai sa imi trag una…pai nu erau ingerii cei care au facut rascoala si au fost aruncati in iad?? acum sunt zei?? te uiti in oglinda cand vorbesti? de fapt nu are importanta. tptul este minciuna si fatarnicie.

 6. Alinule, nimeni nu contesta ca un Dumnezeu ar exista, numai ca ca acel zeu nu este cel din cartea cartilor placuta oilor bezmetice credule in acea carte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s