CAP 4 / Dumnezeu si nimicitoarea sa tehnologie

Cand citim biblia din punct de vedere religios, cu frica de necunoscut si sentimentul de vinovatie care ne-a fost impus de 2.000 de ani de biserica, nu ne dam seama  cate lucruri scrise in ea am putea sa explicam in ziua de azi cu ajutorul tehnologiei si stiintei. In timpurile antice omul stia ce sunt acele stranii obiecte cu care se deplasa armata de zei care coloniza pamantul si cat de daunatoare erau ele pentru oameni, de aceea nu intamplator au scris atat de mult despre tehnologia zeilor si despre Vimana, astronavele lor cu care ocoleau pamantul. Biblia fiind compusa din manuscrise antice, a fost interpretata de popi pentru umanitate in asa fel incat sa provoace frica, admiratie, ascultare datorita potentei cu care dumnezeii se vanzoleau in sus si in jos pe deasupra capetelor oamenilor pentru a-i controla.

Daca santeti pasionati de fenomenul OZN nu faceti eforturi de a le cauta in cine stie ce carti SF pentru ca se gasesc cu zecile chiar in biblie, iar eu voi incerca sa va explic cum dumnezeu si armatele sale de ingeri razboinici, nu faceu nici miracole nici scamatorii mai mari decat am face noi astazi in fata unui om care a trait in jungla. Miile de aparitii ale lui dumne-zeu in astronavele sale sau “miracolele” facute de Moise sau Gedeone sunt de fapt aparate tehnologice de inalta putere cu care se stapanea multimea si cu care i se impunea cultul dumne-zeului lui Abraam.

In cartea Facerii  28/11 e scris ca: „ Iacov a ramas intr-un loc sa doarma ….si a visat ca o scara se sprijinea pe pamant, iar varful atingea cerul;  ingerii domnului se suiau si se coborau pe ea. Apoi s-a aratat dumnezeu la capatul scarii care i-a zis….” Serios bre? Pai daca ne luam dupa invatamintele bisericii stim ca un inger este un spirit si nu vad de ce ar fi avut el nevoie de o sacra pe care sa urce si sa coboare din cer pe pamant cand ar fi fost mult mai simplu sa falfaie din aripioare catre Terra decat sa se osteneasca sa manevreze lucruri tehnologice. E simplu sa faci turma sa creada in miracole acolo unde nu sunt manuind cuvinte nestiute cu glas mieros de sarpe, in loc sa le spui sa beleasca ochii bine si sa citeasca singuri.  Scamatoria aceasta pe care a vazut-o Iacov, in realitate era un aparat de zbor, un tip de elicopter care lansase sacra pentru ca ocupantii vehicolului zburator  sa poata cobori, nicidecum spirite care alergau in sus si in jos intre cer si pamant pe scari atarnate in aer, sub privirile tampe ale lui dumnezeu care le dadea nota la mers.

O alta situatie in care ne este descris un aparat de zbor este cand Moise ajunse pe muntele Horeb.  Iesirea 3/2-5 ”Acolo i-a iesit in intampinare ingerul domnului care i s-a aratat intr-o flacara de foc care iesea dintr-un rug. Moise s-a uitat: si iata ca rugul era tot un foc, si rugul nu se mistuia deloc, Moise a zis: “am sa ma intorc sa vad ce este aceasta vedenie minunata si pentru ce nu se mistuie rugul.” Domnul a vazut ca el se intoarce sa vada: si domnul l-a chemat din mijlocul rugului si a zis: Moise, Moise….”Nu te apropia de locul acesta. Scoate-ti incaltamintea din picioare ca este un loc sfant.”

Vedeti, in acest verset Moise nu are frica de dumnezeu sau de foc pentru ca el vrea sa mearga sa studieze fenomenul, vrea sa inteleaga cum este posibil ca un rug sa scoata foc la nesfarsit, numai ca dumnezeu il opreste ca sa nu inteleaga prea bine despre ce este vorba. Daca ar fi sa vedem in zilele noastre un astfel de obiect infocat care scotea  foc  dar care nu se consuma am intelege ca este vorba despre o capsula care ateriza pe verticala si care avea motorul propulsor sub ea.

O alta puternica nava ne este descrisa cand dumnezeu ghideaza poporul sau prin desert intr-o coloana da nori ( fum) asa cum este povestita in Iesirea 14/19-20: ”pe o parte aceasta era fum si intuneric iar pe cealalta parte ilumina noaptea. Si un grup nu se alatura celuilalt grup pe tot parcursul noptii.” E simplu sa ne imaginam ce anume putea sa fie aceasta nava de tip avion cu motorul propulsor in coada (fum si intuneric), iar in fata cabina pilotului bine luminata. Din aceasta cauza cele doua grupuri nu se alaturau unul de  altul. Saracul Moise a fost martor la nenumarate aterizari si decolari de nave ale lui dumnezeu. De multe ori intra in astronava ca sa vorbesca cu dumnezeu, sa studieze proiecte ale lucrurilor pe care trebuia sa le construiasca asa cum ii erau prezentate de dumnezeu in persoana:  Iesirea 25/40” vezi sa faci toate astea dupa proiectul pe care ti l-am aratat in munte.” Dumnezeu il avertizeaza mereu pe Moise despre sosirea sa in astronava pe muntele Sinai, iar poporul trebuia atenzionat despre aceste sosiri pentru a nu se apropia si atinge nici macar poalele muntelui fiindca acolo si-ar fi gasit moartea. Iesirea 19/11-12” sa spui poporului…sa fie gata pentru poimaine caci se va pogori domnul inaintea ochilor a tot  poporul pe muntele Sinai. Sa tragi poporului hotar imprejurul muntelui si sa-i spui: paziti-va de a va sui pe munte si de a va atinge de ceva din el, ca cel ce se va atinge de munte va muri.”

Iar acum o sa va citez cum tot poporul asista la aterizarea astronavei gigantice a lui dumnezeu. Iesirea 19/16,18: ”a treia zi cand s-a facut ziua erau tunete si fulgere si nor des pe muntele Sinai si sunet de trambite foarte puternic, si s-a cutremurat tot pamantul in tabara…iar muntele Sinai fumega tot…si se ridica fum de pe el ca fumul dintr-un cuptor si tot muntele se cutremura puternic.” De multe ori cand dumnezeu ateriza cu astronava sa, Moise se ducea sa-l astepte ca sa intre inauntru sa vorbeasca cu el. Iesirea 24/18” si s-a suit Moise pe munte si a intrat in mijlocul norului.”

Eu nu pot sa inteleg cat de spalat pe creier poti sa fii ca sa asculti bazaconiile astea in genunchi, plin de frica si umilinta? Cum mama dracu vine mai nene un spirit pe pamant cu tunete, fulgere, sunete de trambite si nori de fum de parca ar fi naveta Challenger la decolare? Cum este posibil sa spui ca esti credincios si ca stii Biblia, dar sa nu ai niciodata curiozitatea de a intelege ce se ascunde de fapt in spatele acestor relatari interpretate de popi ca miracolele domnului?

Dintre cele 12 triburi ale lui Israel singurii care puteau face serviciu sacru (stramosul slujbelor de azi) erau Leviti, cei din tribul lui Levi pe care domnul ii facuse un fel de sacerdoti. De ce zic un fel, o sa vedeti, pentru ca in acea vreme popii aveau un cu totul alt rost in oficierea riturilor sfinte. Ei au construit cortul pentru oficierea serviciului sfant in conformitate cu proiectul pe care dumnezeu i l-a dat lui Moise pe munte. Ca sa intre in camera sfanta unde era asezata arca impacarii, preotilor le trebuiau niste haine speciale ca sa nu fie ucisi de razele care ieseau din ea. In timpul antichitatii preotii foloseau haine lungi de protectie cand intrau in aceasta incapere. Descrierea lor ocupa aproape o jumatate de capitol in Biblie, data fiind importanta pe care o aveau rochiile lungi pe care acestia trebuiau sa le poarte cand se apropiau de chiavotul legii.

Cortul nu era special doar pentru ca acolo exista arca (o tehnologie mareata a lui dumnezeu), dar si pentru faptul ca acolo era parcata astronava domnului. Ca sa nu faca poporul curios ei spuneau ca acolo se face un serviciu sfant pentru domnul si numai preotii aveau voie sa intre in acest loc sfant al domnului. In realitate acest cort era locul unde era facuta revizia tehnologiei lui dumnezeu si unde erau parcate vehicolele zburatoare cu care domnul si ingerii lui se plimbau deasupra poporului.

Vedeti, erau popii cei care manevrau si stiau toate secretele domnului. Cand astronava se aseza deasupra cortului, preotii ieseau afara pentru ca nu mai puteau respira din cauza fumului gros pe care aceasta il degaja. Este interesanta inventia asta popeasca in care fumul este inlocuit de cuvantul slava care in mod normal inseamna recunostinta, lauda, pomenire, nicidecum ceva care este ca un nor ucigas care nu te lasa sa raspiri. In fine, ca sa pacaleasca si sa inspire frica, norul de fum a devenit nor de slava care iti taia respiratia. Iesirea 40/34-35 ”Atunci un nor gros a acoperit cortul adunarii si locasul s-a acoperit de slava (fumul) lui dumnezeu. Si Moise nu a putut sa intre in cort pentru ca il cuprinsese pe acesta norul si slava (fumul) lui dumnezeu.”sau III Regi 8/10-11”Cand preotii au iesit din locasul sfant un nor a umplut templul ..si n-au putut preotii sa iasa la slujba din pricina norului caci slava (fumul) lui dumnezeu umpluse templul. Iar in Iesirea 40/36-38 vedem ca acolo se parca astronava:”..Cand se ridica norul de pe cort atunci plecau la drum, iar de nu se ridica nici ei nu plecau..pentru ca in tot timpul calatoriei norul statea peste cort.. iar noaptea se afla lumina peste el”

Un alt fenomen straniu creat tot pentru a-ti baga frica in oase, era modul in care dumnezeu le vorbea intotdeauna oamenilor dintre nori dar numai in cazul in care nava sa era prezenta in campul israelitilor. In zilele noastre se poate vorbi dintr-un aparat de zbor cu ajutorul unei portavoce. Cand norul nu era prezent in campul evreilor, dumnezeu le vorbea cu ajutorul arcai sau cum zic preotii chiavotul legii (ca sa nu intelegem ce este). O serie de oameni de stiinta au construit aceasta arca a impacarii respectand toate detaliile pe care Biblia ni le da. Acest aparat era acoperit cu aur care este unul dintre cei mai buni conductori electrici, si indeplinea mai multe functii. Functiona ca o statie de transmisie-receptie, ca un puternic conducator de electricitate, dar si ca un sonar, din aceasta cauza Levitii aveau nevoie de imbracaminte speciala pentru a nu se electrocuta. Dumne-zeu ii spune lui Moise sa isi atentioneze fratele de pericolul mortii cand intra in camera unde se afla chiavotul. Leviticul 16/2 ”Spune-i lui Aaron fratele tau, sa nu intre oricand in lacasul sfant dincolo de perdeaua din launtru, inaintea capacului ispasirii care este pe chiavot, ca sa nu moara, ca deasupra capacului ispasirii ma voi arata eu in nor.”

Chiavotul avea o putere magica pentru israeliti. Cu ajutorul acestui obiect au fost distruse zidurile cetatii Gerico fiindca ea genera unde sonore, functiona ca un sonar asa cum am spus deja, iar fara aceste vibratii infernale, maretele si grandioasele ziduri ale celei mai puternice cetati antice nu ar fi putut fi distruse. Alesii domnului nu au facut nici magie nici nu au fost ajutati de vreo potenta fara margini a lui dumnezeu, ci de nimicitoarea sa tehnologie.

O alta incredibila di distructiva arma a lui dumnezeu ne este prezentata cand fii lui Aaron trebuiau sa prezinte incesul domnului, dar acestia gresind, au fost ucisi de domnul. Leviticul 10/2” un foc iesi de la domnul si i-a mistuit si au murit amandoi in fata lui dumnezeu.” Acest misteros foc care a iesit de la domnul este cu siguranta o arma de foc tip pusca, pistol, mitraliera, fiindca un spirit oricat ar fi el de smecher, nu poate arunca foc catre muritori.

Intr-una dintre bataliile lui Iosua intitulata in Biblie “Marea lupta de la Gabaon”, pornita impotriva popoarelor care locuiau pe  pamantul promis, dumnezeu ii ajuta ca de obicei pe israeliti cu nimicitoarea sa tehnologie: Iosua 10/11” cand fugeau ei de fii lui Israel…domnul a aruncat  din cer asupra lor niste pietre mari pana la Azeca, si au pierit. Cei ce au murit de pietrele grindinei au fost mai multi decat cei ucisi de fii lui Israel..” In acest verset grindina care vine di cer nu poate fi interpretata ca o ploaie cu piatra pentru ca ploaia nu este descrisa impreuna cu pietrele, iar apoi ne spune clar ca „domnul a aruncat din cer bolovani”. Acest lucru ne face sa credem fara dubii ca domnul a folosit si de data aceasta o alta arma mortala necunoscuta de noi.

Dar in afara armelor cunoscute sau necunoscute inca de noi si a chiavotului, domnul avea in arsenalul sau de razboi si arma nucleara, aceea cu care a distrus Sodoma si Gomora. In biblie nu se vorbeste de o decizie clara de a distruge si Gomora numai ca bomba destinata sa distruga Sodoma a fost asa de puternica ca a distrus si celalat oras de pe tarmul Marii Moarte. Intr-adevar Gomora este nominata doar in momentul in care deasupra ei ploua foc si sulf. Iesirea 19/23-24 „cand s-a ridicat soarele deasupra pamantului …domnul a slobozit peste Sodoma si Gomora ploaie de pucioasa si foc.” Biblia ne spune ca aceste doua cetati au fost distruse din vointa domnului si este dificil de crezut ca pentru distrugerea lor a fost utilizata bomba atomica, numai ca avem prea multe indicii care ne fac sa fim siguri ca domnul a utilizat-o cu adevarat.

Doar cei care nu nu vor sa gandeasca cu adevarat vor refuza sa creada un astfel de lucru. Inainte de toate dumnezeu a intarzaiat distrugerea celor doua cetati ca sa poata sa-l salveze pe Lot si familia sa, apoi asa cum am vazut dumnezeu cu mana lui a slobozit peste ele ploaie de foc si pucioasa, iar apoi totul a fost o actiune premeditata cu mul timp inainte. Asa cum ne este descris holocaustul, aceasta arma nu a distrus doar cetatile si locuitorii lor dar si toata vegetatia solului care nu a mai crescut niciodata. Nu putem sa ne indoim pentru ca in Deutronomul 29/22-23 avem confirmarea” randul de oameni care va urma, copii vostri ..si strainul care va veni din tara departata …vazand pedeapsa pamantului acesta si bolile cu care il pustieste domnul, vazand pucioasa si sarea si ca tot pamantul este zgura incat nici nu se seamana, nici nu rodeste si nici un fir de iarba nu rasare pe el ca de pe urma Sodomei, Gomorei..pe care domnul le-a nimicit in iutimea sa.” Cu aceste explicatii in care focul si sulful au cazut din cer de la domnul, producand asemenea rani pamantului, nu ne este perms sa nu admitem ca domnul era foarte utilat cu diferite arme de distrugere in masa. Sute si sute de oameni de stiinta care au studiat solul din apropierea Marii Moarte au ajuns la aceeasi concluzie: radioactivitatea din zona este si in ziua de astazi foarte mare, nisipul este facut sticla in acele zone, vegetatie nu exista nici in ziua de azi, iar marea a devenit un lac mort fara urma de viata in ea.

O alta masina zburatoare ne este descrisa in minime detalii de Ezechiel. Cu descrierile pe care acesta le-a facut, oamenii de stiinta au contruit prima capsula asemanatoare cu cea care a fost trimisa pe luna. Aceasta capsula are motorul propulsor dedesubtul ei, are roti care se invartesc una in interiorul alteia, iar ochii de care vorbeste profetul sant ferestrele care sant dispuse in jurul navei ca la avioane, iar ngerii care o conduceau erau pilotii si echipajul de bord.

Personajele biblice care au fost transportate in aer cu diverse aeronave de catre domnul sant Elia, Enoch, Ezechiel si Regele Tirului caruia i-a fost chiar oferita viata in cer, dar acesta  a fost prea ingamfat si a pierdut-o, zic ei, in timp ce mie mi se pare un act de curaj si de demnitate fara precedent pentru ca este singurul care nu se vinde pentru poleiele colorate ale domnului.

Din aceste paragrafe putem sa spunem ca tehnologia de zbor a domnului nu ne este cu totul necunoscuta, cum de altfel nu ne sant necunoscute unele din armele nimicitoare de care “bunul” dumnezeu se folosea pentru a distruge omenirea. Tehnologia lui era foarte avansata: bastonul pe care domnul i l-a dat lui Moise a desfacut apele Marii Rosii in doua, arca a oprit apele Iordanului si a daramat zidurile orasului Gerico, pelerina lui Elia a desfacut apele Iordanului, iar sabia lui Iosua a accelerat miscarea trupelor israelitilor, cu alte cuvinte a accelerat timpul. Din aceste descrieri am putea sa concluzionam urmatoarele:

-Daca pentru antichitate acestea erau miracole pentru noi astazi sant doar o tehnologie avansata cu mult mai mult fata de ceea ce avem noi in prezent.

-Domnul si ingerii sai sant foarte umani, zboara cum zburam si noi, au arme puternice de distrugere asa cum avem si noi din nefericire, vorbesc prin sofisticate aparate asa cum facem si noi, iar din aceasta cauza nu putem sa ii numim spirite.

-Rapirile de persoane nu sunt altceva decat cate o excursie in zbor deasupra pamantului sau in spatiu.

-Distrugerea cetatilor Sodoma si Gomora nu sant o pedeapsa pentru comportamentul oamenilor, ci un adevarat razboi intre divinitati care a antrenat in mijlocul sau si pe bietii oameni.

Traducere din cartea „Bibbia il libro degli extraterrestri” de Gabriela Dobrescu

5 gânduri despre „CAP 4 / Dumnezeu si nimicitoarea sa tehnologie

  1. Atunci Iisus Hristos de ce a venit pe pamant si avea putere asa de mare incat putea sa vindece uoameni..daca si el era alien unde era nava spaziala a lui? si de ce a murit daca stia ca odata mort nu exsista spirit?? vechiul testament e scris mii si mii de ani in urma, noul testament duoar 2000 de anni in urma ar fi mult mai usor sa intelegem de la Iisus cea ce vroia sa ne faca sa intelegem nu cred ca El a venit pe pamant sa ne faca favoruri si apoi sa muoara ca si cum nar fi viaza fupa muoarte

    • ciao antonio. stiu ca ceea ce iese din tiparele stiintei ortodoxe este greu de inteles si de digerat avand in vedere faptul ca de 2000 de ani doar ei vorbesc si ne spun ce este si ce nu este adevarat. eu pot intelege ce se simte in momentul in care in inima incepi sa ai dubii si nu mai poti sa dai explicatii la lucruri pe care le credeai de nestramutat, pentru ca acum 10 ani cand am inceput sa caut adevarul despre religie m-am izbit si eu de aceleasi intrebari. aceste intrebari iti vin spontan pentru ca fiind invatat sa crezi ca alienii vin numai in nave stralucitoare e legitim sa te intrebi unde sant aparatele lor de zbor. in acelasi timp am invatat din legende ca zeii erau aici si ca tehnologia lor potenta depasea cu mult stiinta oamenilor. isus ca personaj istoric nu a existat: ii reneaga existenta atat evreii cat si marturiile scrise din acea perioada care nu-l pomenesc a parte falsificarile facute de biserica in diverse manuscrise. nazaretul ca asezamant apare atestat documentar abia la 300 de ani de la presupusa moartea a lui isus. evreii ii asteapta inca venirea pentru ca ei nu au vazut in tinuturile lor personajul de care povesteste evanghelia romana sau noul testament care pentru ei e o inventie. de ce? sant nebuni, nu vor sa admita existenza sa pentru ca ei l-au omorat? nu, ei nu admit acest lucru pentru simplul motiv ca acest personaj nu a existat. el este o inventie a bisericii asa cum este de fapt toata biblia. pe de alta parte biblia este, asa cum am zis mereu, cea mai importanta carte a istoriei omenirii daca stii sa o citesti printre randuri pentru ca adevaratele manuscrise au fost falsificate si interpretate in asa fel incat sa formeze un crez in care omul trebuia sa devina un sclav, un neputincios care sa depinda de zeitati. omul inainte stia ca corpul sau este templul in care se gaseste esenza adevaratului creator si care este spiritul, mintea si sufletul. el stia ca aceste trei elemente s-au imbracat cu acest corp sau vesmant doar ca sa vada ce inseamna sa ai sfarsit, sa mori. cand corpul moare aceste trei componente se elibereaza si atunci ele incep sa traiasca cu adevarat in eternitate. omul este dumnezeu pentru ca in corpul lui exista o parte din dumnezeu. noi santem unul singur din aceasta cauza. fabula cu isus e doar o ilustratie a ceea ce reprezinta viata materiala. isus e un om care traieste in lumea materiala si care trebuie sa moara pentru ca asa a fost stabilit de tatal sau. de ce? nu era el in stare sa chieme ostirile ingeresti ca sa distruga umanitatea? ba da, dar ce rost ar fi avut din moment ce singurul lucru care trebuia facut ca sa poata trai vesnic era sa scapa de acest corp care trebuia sa moara? isus este de fapt omul care are aceasta menire pe pamant: sa invete sa moara ca sa traiasca in eternitate.

  2. Gabriela Dobrescu ,trebuie sa fii foarte nefericita .Te compatimesc ,nici nu vreau sa intru in polemici cu tine .Probabil ca ai cautat Adevarul in relativitate .Dar Adevarul este unul .Cauta-l ,si roaga-te sa-l gasesti descoperindu’ti-se ,caci singura nu vei reusi .Te inteleg fiindca in aceeasi ratacire am umblat si eu o viata ,si m-am intors cu coada intre picioare ,atunci cand am inceput sa studiez esenta Ortodoxiei….fiindca am realizat ca totul era minciuna .Iti vorbeste un fost astrolog-numerolog ,metafizician -ocultist,cabalist ,yoghin-budist ,hinduist ,vrajitor etc.In Ortodoxie vei gasi Adevarul. Suflet gol, IIsus Hristos a existat ,la fel cum in Marea moarta nu exista viata ,nu din cauza aberatiilor tale radioactive si de la bomba nucleara data de Dumnezeu :),ci fiindca salinitatea este mare .Am fost si chiar am intrat in ea efectiv plutind la suprafata .Este foarte vascoasa din cauza sarii ,nici nu poti innota in ea ,fiindca efectiv plutesti.Asta ,nu ti-o spun ca o justificare ci ca o certitudine elocventa .Vad ca-ti pui intrebari ,si tot singura dai raspuns .Cauta si vei afla !Iti doresc sa-ti gasesti pacea si linistea !

    • Draga dodo venusiana doinita si cum te-oi mai fi numind matale pe numele tau adevatat dar ascuns, te anunt ca te inseli amarnic in privinta mea. Eu sunt atee din nastere si datorita acestui lucru am o viata fericita si plina de impliniri. Am tot ce imi doresc si de cateva decenii cutreier lumea. Fac ce vreau si Absolut tot ce am nu i se datoreaza vreunui dumnezeu nevazut care mi-a adus pe tava raiul asa cum aveti voi ortodoxii ci totul se datoreaza mainilor si capului meu. Eu nu ma rog nimanui ca sa am sau ca sa fac Ceva ci imi suflec manecile si ma apuc sa fac ce imi trebuie. Nu am mintea ratacita asa cum insinuiezi natale pt ca am cateva carti scrise si publicate in ittalia care au deja mio de cititori…deci lasa la o parte sfaturile ipocrite care caracterizeaza orice credincios ingenunchiat care in loc sa faca Ceva asteapta posmagi de la prieteni imaginari. Daca citesti Ceva care nu reflecta modul tau de a vedea lucrurile nu insulta si nu da sfaturi personale celui care a scris ci vino cu contra argumente, dovedeste ca nu este asa. In ceea ce privesc aberatiile despre care insinuezi va sunt Ale mele te anunt cu regret va sunt aberatii din biblie. Ma bucur ca recunosti ca sunt aberatii pentru ca biblia e o mare aberatie asa cum e interpretata de biserica. In plus daca ai fost la marea moarta in locul unde sodoma si gomora a fost distrusa de „bunuul”dumnezeu ortodox ai vazuut probabil si urmele dezastrului care persista si astazi. Salinitatea de care vorbesti se nuumeste in realitate namol. Nu stiu in ce an ai fost sa innoti in acest namol dar aceasta mare nu prea mai exista astazi. Deci….lasa vraja cu dumnezeuul cel bun si iubitor care te omoara cu zile ca nu tine.

  3. Pun pariu ca asa zisul „Dodo” e un popa care vrea si el sa scrie ceva pe aici poate, poate mai gaseste un nou adept(oaie beata,ratacita).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s