SINDROMUL LUI MORGELLOS – BOALA DARELOR CHIMICE

Intr-un alt articol, am vorbit despre provenienta si pericolul pe care il au darele chimice asupra populatiei.  In aceste randuri am sa incerc sa va spun in cateva cuvinte  despre  urmarile  lor si despre una dintre cele mai necrutatoare boli pe care acesti produsi chimici aruncati din avioane, il produc asupra oamenilor.

Asa cum spunem, darele chimice contin elemente chimice si biologice foarte daunatoare. Deci este normal sa asociem cantitatea imensa de produse toxice care sunt aruncate din avioane cu inmultirea cazurilor de boli sau cu aparitia de noi forme de inbolnavire. Nu putem sa nu luam in calcul distrugerea a milioane de hectare de culturi care asimileaza aceste otravuri pe care ni le transmit apoi noua prin ingerarea lor. Metalele care sunt spreiate di avioane in cea mai mare contitate  sunt aluminiu, bariu, plumb, uraniu, etilena. Impreuna cu acestea,  se mai imprasitie diferite microorganisme modificate genetic in laboratoarele din Canada si din Statele Unite. Bolile care pot sa apara datorita acestor produse chimice cu care se fac experiemnte pe populatia nestiutoare, sunt Parkinson, Alzheimer, scleroza multipla, encefalomielita, cancer. Bariul este un metal care ataca muschii si inima in timp ce alte metale se depun pe creier. Printre toate acestea, a mai aparut inca una, care este cea mai noua si mai incredibila dintre toate. Este o boala care ai putea crede ca vine dintr-un scenariu SF, dar in realitate este o monstruozitate fara limite. Ea a capatat numele de Sindromul lui Morgellos, dupa numele celui care a descoperit-o.

Aceasta boala se caracterizeaza prin iesirea din piele unor fire sintetice colorate in  alb, rosu, albastru si a unor bobite de culoare neagra din acelasi material. Persoanele afectate sant in cea mai mare parte americani numai ca de ceva timp boala a inceput sa apara si in Europa. Nici un medic nu a vrut sa accepte ca este posibil ca din pielea unui om sa iasa fire sintetice pe care doar industria le putea produce.  Din acesta cauza, aceste persoane au fost catalogate ani intregi ca fiind bolnave psihic,  cu toate ca ei puteau sa dovedeasca existenta  aceste filamente produse de propriile corpuri. Cand oamenii ataca elita, ea se apara distrugand si mai mult pe cel care are curajul sa lupte ca sa dovedeasca ca  nu e nebun, ci purtatorul unei tumori necunoscute despre care nimeni nu vrea sa vorbeasca. Cresterea acestor fire in interiorul pielii provoaca mancarimi puternice care o rup, creind in acest fel plagi deschise infiorator de mari,  prin care ies aceste fire sintetice.

In Italia sant putine cazuri de acest fel dar persoanele afectate au suferit enorm nu umai din cauza bolii, ci si din cauza lipsei de competenta ale autoritatilor care le-au declarat nebune, periclitand in acest fel pozitia lor sociala, serviciul si credibilitatea lor.

Nu de mult televiziunea privata, postul Italia 1 Mediaset, s-a occupat de cazul une tinere care sufera de aceasta boala. Ea povesteste tot calvarul prin care a trecut de cand si-a dat seama ca pielea ei produce filamente sintetice. Fire bataioasa, ea a luptat impotriva propriilor familiari si a unei societati care refuza sa spuna adevarul. Acest adevar nu are nevoie de cercetari pentru ca se poate vedea cu ochii deschisi in aceste cazuri destul de solitare. Elita, nu poate insa sa admita acest adevar  deoarece ei stiau foarte bine care era cauza acestei ciudate boli.

Fata si-a cumparat un  PC si un microscop, eprubete, lamele, in fine tot ce ii trebuia ca sa studieze singura acest fenomen pe propriul ei corp. In acest fel, ea a putut sa  demonstreze in fata camerelor de luat vederi ca spaland pielea cu o solutie de bicarbonat de sodiu, incep sa apara aceste fire care cresc sub ea. Cei de la tv au preluat firele si le-au dus intr-un laborator ca sa fie analizate. Aici  au constatat ca din 90.000 de compusi sintetici care exista momentan pe terra,  nici unul nu a fost compatibil cu cel iesit din corpul fetei  Specialistii au ajuns la concluzia ca  firele sintetice produse de corpul omenesc, sant rezultatul  alipirii metalelor grele  sau a microorganismelor modificate genetic cu molecula de ADN uman, care produce aceste filamente. Pana acum nimeni nu a reusit sa explice cum este posibil ca aceste metale sau microorganisme sa se uneasca cu ADN uman. Sincera sa fiu, eu cred ca aceasta o boala a fost  creata in laborator pentru reducerea numarului de oameni de pe intreaga planeta.

Gabriela Dobrescu

Aici am un alt filmulet cu o alta forma a acestei boli descoperita de curand. Unei femei i-au crescut pe corp fire metalice de inox lungi de 6 cm. Este ingrozitor de dureros pentru ea, mai cu seama ca nu exista nici o cura.

 Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s