CIVILIZATII ALIENE PE LUNA SI MARTE

FOTOGRAFII INEDITE DE PE LUNA SI MARTE IN CARE APAR URMELE UNOR MISTERIOASE CIVILIZATII CARE AU CONSTRUIT IMENSE EDIFICII DE PIATRA ASEMANATOARE CU CELE DE PE TERRA. DE CE TREBUIE SA ZICEM CE VOR EI CHIAR DACA NENUMARATE PROBE INFIRMA CEEA CE NE SPUN? DE CE TREBUIE SA FIM DOAR NOI SINGURELE FIINTE INTELIGENTE INTR-UN UNIVERS INFINIT? DE CE NU TREBUIE SA ADMITEM EXISTENZA ALTOR FIINTE IN UNIVERS CAND TOATA PLANETA NOASTRA ESTE PLINA DE RESTURILE CIVILIZATIEI LOR?

LUNA – NU ESTE NECONTAMINATA


PE MARTE SANT STATUILE EGIPTENILOR
Reclame

Un gând despre „CIVILIZATII ALIENE PE LUNA SI MARTE

  1. Homo Sapiens nu este cu mult mai mult decit maimutele pentru fiintele inteligente care au lasat urmele din poze acum mute sute de miide ani .
    Daca Specia Umana vreau un viitor in Univers trebuie sa faca ceva sa-l merite .Acel ceva se numeste Evolutie . Religiile ne-au obligat sa pastram un set de valori pe vremea cind eram mai ales salbatici. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat si ar trebui sa incepem sa evoluam cu Mintea Deschisa catre Univers , nu imbicsita de superstitii . Carti ca Biblia sint surse de informatie care corect intelese deschid Poarte catre Cunoastere fara sa contrazica deloc Universul in care vietuim .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s