DIANA PRINTESA DACA SI TABLITELE DE SMARALD ALE LUI THOT ATLANTUL

DIANA PRINTESA DACA

Patrundem intr-o grota mica, luminata alb-albastru de patru cristale mari, mai inalte decat mine. Pe bolta se afla un al cincilea cristal. Razele de lumina deseneaza o piramida dreapta. In centru, pe un cub din piatra se afla o sfera din granit negru. Pe fiecare dintre cele patru laturi ale cubului din piatra se afla cate douazeci si una de trepte. Sfera, inalta de patru stanjeni este perfect mestesugita. Razele de lumina ale cristalelor deseneaza pe sfera forme si simboluri ce se intrepatrund si se transforma unele in atele, se unesc si nasc alte si alte forme unduitoare, cautatoare, ce parca urmaresc o Cale a Desavarsirii. Toate poarta un inteles profund, au un talc si o Taina ce nu-mi sunt inca intelese. Dokanus ma indeamna sa ma apropii de Sfera din Granit si sa-mi indrept atentia catre Inima. Raman in Liniste privind luminile creatoare si imi apropii palmele de sfera. Luminile sporesc in intensitate si creste si ritmul in care simbolurile si desenele se succed, ritmul in care altele se nasc. Intre palmele mele si Sfera se infasoara lumini cercetatoare. Simt o chemare in Inima si imi las palmele purtate de lumini catre suprafata lucioasa. Atingerea este calda, purificatoare. Simt unitatea perfecta dintre trupul, mintea si Inima mea si aceasta Sfera din Granit negru. Simt o legatura profunda intre Inima mea si Centru Sferei pe care il vad in Inima ca fiind Auriu. Pe suprafata sferei incep sa se nasca de la dreapta catre stanga mea un sir de simboluri. Sunt aceleasi cu cele inscrise in peretele scarii pe care am coborat in adancul muntelui. Acum le inteleg sensul. Sunt semnele une limbi foarte vechi, limba vorbita de atlanti, ce pastreaza Intelepciunile incrise si pe Tablitele de Smarald ale Zeului Thoth*. Semnele vorbesc despre Intelepciunea ce poate fi dobandita in Sala din Amenti din Khem**. Parintele meu mi-a spus cand mi-a vorbit despre Intelepciunea cuprinsa in aceste Tablitele de Smarald, ca pot sa le primesc mesajul indiferent unde as fi chiar daca nu cunosc vechea limba atlanta. Imi amintesc cuvant cu cuvant ce mi-a spus cand l-am intrebat:

– Cum se poate sa dobandesc aceasta Intelepciune fara sa fiu in preajma Izvorului?
– Tablitele ce par a fi din Smarald sunt facute din apa transmutata alchimic. La fel ca orice substanta transmutata alchimic, aceste tablite nu pot fi distruse in niciun fel, mesajele nu pot fi sterse sau modificate prin niciun procedeu chimic sau de alta natura. Doar cel ce detine Taina Alchimiei si Taina Simbolurilor cu ajutorul carora s-au creat acestea poate schimba forma, culoarea sau mesajele. Niciun Alchimist nu va face asa ceva pentru ca ar incalca vointa Creatorului Tablitelor iar aceasta Vointa este de neatins de catre un Intelept.
– Spune-mi parinte bun, cum pot intelege simbolurile si cuvintele inscrise pe Tablitele de Smaral pentru ca eu nu cunosc limba pe care o vorbeau atlantii si nici nu stiu ca cineva sa o mai cunoasca in zilele noastre?
– Creatorul Tablitelor a inscris simbolurile si intreaga Intelepciune in douasprezece boluri cu apa si este stiut ca apa pastreaza cu sfintenie orice gand ii incredintam. Stim deasemenea ca poate pastra o cantitate uriasa de semne si cuvinte si ca ea transmite aceste ganduri direct in mintea si in trupul nostru atunci cand o bem. Kapnobataii folosesc aceasta Putere a apei atunci cand prepara leacuri. Si vechii atlanti aveau aceasta Cunoastere a Tainei Apei. Transmutata alchimic in urma cu treizeci si sase de mii de ani, apa tranformata in Tablite ce par a fi din Smarald, trimit o Raza de Lumina catre mintea noastra. Vibratia Razei este asemenea cu vibratia mintii celui ce vrea sa dobandeasca Intelepciunea. In asa fel el va primi atat cat poate primi in acel moment al desavarsirii lui, pe atat pe cat este in armonie cu vibratia lui, atat cat ii poate fi doar benefic Caii sale. Nu poti dobandi o Intelepciune pe care nu stii inca a o folosi cum se cuvine pentru ca iti poti pricinui stricaciuni ale sufletului, mintii si trupului.
– Am auzit un Intelept spunand ca cel ce este desavarsit, isi sporeste de sute de ori Intelepciune in prajma Tablitelor de Smarald fiind.
– Cu cat esti mai luminos cu atat primesti mai mult. Si nu trebuie sa fii neaparat in preajma Tablitelor. Este suficient sa te pastrezi in Liniste si sa-ti indrepti atentia catre Intelepciunile inscrise alchimic in alcatuirea lor. Pe cerul mintii iti vor aparea cu claritate atat Tablitele cat si simbolurile si cuvintele iar in Inima vei primi Cunoasterea si Intelepciunea. Nu uita ca intelegerea Tainelor este o calitate inascuta a mintii si a Inimii tale, a mintii si Inimii fiecarui om.
– Este adevarat ca Zeul Thoth a fost un om ce a dobandit Nemurirea si ca cei ce au primit de la El Intelepciunea si au devenit mai apoi preotii Marii Piramide i-au recunoscut Puterile Zeiesti?
– Prin Cunoasterea alcatuirii pietrei si cu Puterea Alchimiei, Thoth Atlantul a construit Marea Piramida deasupra Salii din Amenti unde a dus Tainele Mestesugurilor vechilor atlanti, Cuvinte de Intelepciune, Puteri, Simboluri si Stele Celeste construite de Inteleptii Atlanti. El a venit in Khem acum cincizeci si doua de mii de ani si timp de saiprezece mii de ani a condus neamurile egyptenilor si in acelasi timp popoarele de dincolo de Marea Atlanta. Celor mai destoinici le-a dat in pastrare Tainele de sub Marea Piramida si acestia au devenit preoti. Inteleptul Atlant a sigilat in Marea Piramida intr-un cufar de piatra trei Stele Celeste si i-a invatat pe preoti cum sa foloseasca Puterea pe care Stelele o radiaza in tot timpul. Puterea le este marita de mii de ori de insasi forma Piramidei ce aduna intr-un singur punct Razele Miezului Auriu ce vin catre Pamant. Le-a mai spus sa nu iasa din Intelepciunea data pentru ca altfel Stelel Celeste ii pot ucide. Preotii au pastrat cu sfintenie secretul Piramidei si cel al Salii din Amenti. Au spus egyptenilor ca sub Piramida este lumea cealalta, este locul unde sunt judecate dupa moartea trupului si a mintii faptele si gandurile oamenilor si astfel au pastrat locul neatins.
– Inteleg ca Thoth Atlantul este pastrator al Tainelor Alchimiei.
– Zeul Thoth, putea si poate trece in orice plan al existentei doreste in orice clipa, poate lua orice fel de infatisare, in orice timp si in orice loc. Este mesajul pe care ni-l transmite peste mii si mii de ani: „putem fi orice dorim, oricand dorim, oricum dorim si oriunde dorim. Vointa noastra este singura Lege. Ce alegem noi aceea se petrece”.
– Inteleptul Aisus mi-a spus asa: „Intelepciunea dobandita prin intelegerea Tablitelor de Smarald iti daruieste Puterea Zeilor de transforma lumile stelare, Puterea Zeilor de a transmuta o substanta in alta ce iti este de folosinta, Puterea Zeilor de a intemeia o Noua Omenire in Legea Iubirii, Aici, la Pieptul Maicii noastre Pamant.”
– Inca nu cunoastem toate Puterile Salasluitoare in Tablitele de Smarald. Doar Fiinte asemenea lui Thoth Atlantul si a Inteleptului Aisus pot intelege pe deplin Tainele. Nu uita ca insusi Inteleptul Aisus a petrecut un timp de Intelepciune in Marea Piramida. Nu uita ca doua dintre Tablite cuprind Intelepciuni ce doar Inteleptul Aisus le cunoaste si ca nu pot fi inca dezvaluite nici macar celorlalti Intelepti. Tot ce stim este ca Marea Piramida este si Acum si va fi si in viitor un Templu de Initiere in Tainele Creatiei si ca doar foarte putini dintre noi reusesc sa paseasca in Sala din Amenti****.
– Inteleg ca voi primi cu atat mai mult din Intelepciunea Tablitelor cu cat vibratia sufletului meu va fi mai aproape de cea a lor si cu cat voi primi mai multa Intelepciune cu atat vibratia Inimii mele se va inalta.
– Intelepciunea se afla pastrata in Simboluri. Acestea sunt Chei catre Adevarurile profunde salasluitoare in Inima noastra pentru ca tot ceea ce ne inconjoara este doar o oglindire a Inimii si a mintii noastre. Ce este inafara noastra este deopotriva in interiorul nostru si tot ce este in Inima noastra este si in Firea Inconjuratoare. Simbolurile ne ajuta sa intelegem intr-o singura si luminoasa clipa ce ne dorim sa intelegem in ani de truda si invataturi. Ele sunt trupul subtil al Fiintei si Calea catre Divin. Sunt pastratoarele unor Puteri Nesfarsite si Izvorul Puterilor. Simbolurile isi dezvaluie Intelepciunea doar atunci cand le privim cu Inima, cand le primim in Inima si in mintea noastra, cand le recunoastem in trupul nostru. Si cand intelegi, mintea tace, cuvintele nu se mai rostesc, Inima infloreste si lumineaza Imprejurul. Aceasta este Frumusetea Creatiei si a creatorului a Tot ce ESTE.

Sfera de Granit a devenit stralucitoare. Imi simt palmele fierbinti. Intreaga mea fiinta este cuprinsa de Lumina. Simt cum fluxuri de lumina imi strabat trupul, mintea si Inima, cum cele sapte Vartejuri de Lumina ale trupului se rotesc ametitor. Floarea Inimii este atat de stralucitoare incat abia daca mai vad Sfera de Granit cu ochii trupului. In crestet simt caldura intensa a Koroanei de Stele*****. Dupa un timp pe care nu-l pot sti, luminile scad in intensitate. Deasupra Sferei de Granit coboara din Nevazut un Dragon urias si ma priveste intens. El este Ocrotitorul Grotei si al Tainelor si Intelept Inaltat. Primesc cu Respect in Inima mesajul sau:

„Printesa Daca, ai primit Aici, Acum, Taine ce doar Inteleptii cei mai Luminosi pot cuprinde. Menirea ta este de a duce aceasta mostenire de Intelepciune in Inimile celor ce vor cobori in viata pamanteana acum si peste mii de ani. Cu cat vor fi mai multi cei ce vor pasi pe Calea Luminii si a Desavarsirii cu atat acest Pamant Sfant va fi mai frumos, mai bogat si mai infloritor. Cu atat se vor naste mai multi Fii si mai multe Fiice de Zei. Cu atat mai mult va dainui Lumina Soarelui in acest taram al Creatiei. Si cu atat mai multa Intelepciune se va revarsa pe Pamant din Izvorul Nesfarsit al Creatorului. Ai primit Acum, Aici, Taina Inalta a Alchimiei. Mergi si desavarseste Darul. Mergi in Lumina!”

Dragonul se retrage in Nevazut. Ii multumesc in Inima si imi cobor palmele. Revin in lumea noastra, in lumea tuturor potrivniciilor, a contrariilor.
Dokanus ma priveste cu desavarsita Liniste si daruita Incredere.
– Iti multumesc Prietene si Frate Dokanus!
Ma indeamna cu privirea sa cobor cele douazeci si una de trepte. Trecem prin Grota Izvorului Strabunilor si ne indreptam catre scara ingusta ce duce catre casa celor doi Intelepti. Cristalele din stanca ne lumineaza calea. Privesc simbolurile inscrise adanc in stanca si inteleg ca alcatuirea pietrei muntelui a fost transmutata alchimic. Asa s-au pastrat neatinse aceste simboluri atatea milioane de ani. Ele nu pot sterse de nicio forta a Firii Inconjuratoare sau de vreo putere sau unealta a omului. Inteleg ca Inteleptii Atlanti au primit si ei la randul lor aceste Intelepciuni si Puteri de la Fiintele de demult. Simt Intelepciunea Tablitelor de Smarald adanc cioplita in Inima si in mintea mea, in trupul meu. Stiu ca sunt multe planuri ale intelegerii acelor cuvinte si simboluri, ca sunt intelepciuni ascunse ce asteapta a fi deslusite.
– Prietene Dokanus, Tablitele de Smarald ne spun ca exista printre noi creaturi ce inca nu a primit Lumina, creaturi ce folosesc magia pentru a arata asemenea noua dar carora le poate fi dezvaluita adevarata infatisare.
– Asa cum spun Tablitele, inca inainte cu mult timp de existenta Atlantidei, oameni cu mintea incetosata ai unor vremuri ce nu le cunoastem, au folosit magia si au chemat din lumile de dedesubt creaturi umbrite sa ii ajute sa dobandeasca putere peste neamuri. Acele creaturi ce pot pastra infatisarea noastra doar prin ritualuri si sacrificii de sange au dobandit tot mai multa putere asupra oamenilor. Au luat infatisarea regilor pe care i-au ucis si acum stapanesc mari imperii. Ei vor cu orice pret sa faca sa dispara Dacia Sfanta crezand ca astfel Lumina va cobori in adancul substantei si ca ei vor putea cladi Aici o lume a intunericului. Ei cauta atat oamenii luminosi pe care se straduie sa-i indeparteze de Calea Luminii cat si pe cei ce nu au pasit inca pe aceasta Cale dar a caror minte este cautatoare pentru a-i impinge spre desertaciune. De aceea este atat de important sa ne ajutam semenii sa-si creasca Cunoasterea si Intelegerea pentru ca intre omul material si omul spiritual mai exista o treapta: omul cunoscator.
– Omul cunoscator este cel ce si-a pus mintea in slujba Inimii si a Luminii. Este cel ce a inteles ca mintea este doar o unealta daruita noua spre a ne crea alte si alte unelte care sa trudeasca in locul bratelor noastre si astfel sa dobandim suficient timp in fiecare zi si in fiecare viata pentru a traduce in cuvinte pe intelesul semenilor, mesajele Inimii si pe cele ale Zeilor din Nevazut.
– … si este cel ce a inteles ca este o Fiinta Nemuritoare, ca va trai mii si mii de vieti si ca rostul acestor nenumarate vieti este de a aduna cu Rabdare, Respect si Recunostinta, cu Devotiune, Iubire si in Adevar, Intelepciunea daruita Neingradit de catre Creator pentru a deveni intr-o buna si luminoasa zi asemenea Lui.
– Tablitele mai spun ca Inteleptii din vechime au reusit sa trimita inapoi in taramul intunericului acele creaturi lacome de putere ce cu greu isi puteau ascunde capul de sarpe sub chip de om.
– Unele creaturi au reusit sa se ascunda in planuri si spatii necunoscute Inteleptilor de atunci. Ei si-au continuat indeletnicirile murdare si continua si astazi sa chinuie neamurile lumii noastre. Cand simt apropierea unei Fiinte Luminoase dispar pe data intr-un taram intunecat. In fata unui Intelept de azi ei nu isi pot ascunde chipul. Doar trupul pare a fi de om dar capul sarpelui ramane dezvaluit celui inchinat Luminii.
– Ce este bine sa alegem a face pentru a indeparta acesti demoni intrupati din lumea noastra?
– Zvarcolirea lor a inceput acum ceva timp in urma cand au aflat ca nu peste mult timp, Mama Pamant va fi scladata si purificata in Lumina Miezului Auriu. Ei nu pot supravietui acelei vibratii atat de inalte si vor pieri pana la ultimul sau vor pleca pentru totdeauna din lumea noastra. Vibratia chemarii lor in lumea noastra in timpurile de demult abia atunci isi va pierde si ea puterea.
– Dar noi, noi ce putem face pentru a o ajuta pe Maica noastra Sfanta?
– Un singur lucru, sa alegem Lumina in orice imprejurare. Gandeste-te la sutele de mii de legionari care ne-au calcat pamanturile. Ei sunt platiti cu aur pentru asta si de multe ori chiar cu aurul acestui pamant frumos si drag. Daca alchimizezi ura din Inima vei vedea ca acei oameni sunt la randul lor victimele acestor creaturi intunecate. Mintea le este imputinata de mirajul aurului, al jefuirii si talharirii Daciei Sfinte, de propmisiunile imparatilor-serpi ca se vor imbogati daca ne vor ucide. Un om cunoscator nu ar ridica o arma impotriva semenului sau indiferent cat aur ar putea dobandi. De aceea spun ca putem ajuta Pamantul sa scape de acesti blestemati de serpi daruind Cunoastere si Iubire semenilor nostri, chiar si vrajmasilor sau, mai cu seama lor. Raspandind Lumina, intunericul nu-si mai afla niciun ungher si dispare asemenea intunericului dintr-o odaie atunci cand intram cu un opait. Tine minte: toate razboaiele lumii sunt rodul intunecat al demonilor cu cap de sarpe ce stapanesc astazi Pamantul.
– In Tablitele de Smarald este scris: „Priveste doar catre Lumina si vei fi Una cu Lumina”.
– Si mai scrie ca „Vei fi pusa in situatia de a alege sa fii fara de forma inainte de a deveni Lumina”. Daca vrei sa fii Lumina, sa devii Lumina, vei fi nevoita sa alegi sa renunti la forma, la ceea ce indeobste intelegem ca fiind lucruri mai importante sau mai putin importante in viata noastra, la ganduri, la unelte ale mintii, la obiceiuri, la indeletniciri pe care nici nu ne dam seama ca le avem. Abia cand te vei fi golit de tot ceea ce esti astazi, de tot ceea ce nu este in Armonie cu Creatia, abia atunci Lumina va umple cu prisosinta spatiul creat si acel Spatiu va fi doar Iubire. In acel Spatiu creaturile intunericului nu pot patrunde pentru ca Lumina Divina arde tot ce nu este Armonie. Purifica. Nici in mintea ta nu mai pot patrunde pentru ca mintea va transcende lumea potrivniciilor si va fi unita intr-un firesc armonios, continuu cu Inima ta. Iar trupul tau va fi cu adevarat un Templu al Inimii in care Divinul coboara pentru a se impartasi cu tarana Daciei Sfinte. Aceasta este Calea Luminii si singurul falx cu care putem curata Pamantul de naparci este Falxul de Lumina.
– Iti multumesc, prietene drag.

Pe o scandura legata cu doua franghii de canepa de grinda groasa dintr-un singur trunchi de fag, sunt oranduite o multime de ulcele de lut nears, acoperite cu bucatele de panza de in. Cuvintele si simbolurile imi atrag atentia: scinpoax, salie, tendila, duodella, karopitha, dielian, prodiorna, amulusta, skiare, aurimetti, kotikta, percia…
– … udacila, anuspe, bles, kerker, zired, polpu, zena, tutrastra, mopop, zvred… – continua Olma zambind.
– O multime de leacuri. Inteleg ca fiecare simbol sapat in lutul ulcelelor este cel al spiritului florii ce se afla inlauntru la uscat.
– Asa-i, florile ca si animalele au un spirit ce domneste peste intregul lor neam. Acel spirit are un simbol asa cum noi avem un nume. Oamenii au dat si numele pe care le vezi florilor asa cum isi dau ei insisi nume dar noi pastram si simbolul primit de la Inteleptii din vechime, de la Bunii si Stra-Bunii****** nostri pentru a ajuta radacinile, frunzele si florile puse la uscat sa pastreze Armonia neamului lor si toate puterile lecuitoare. Intr-un loc pe care ti-l voi arata mai tarziu am cateva sute de astfel de ulcele. Plantele uscate se pastreaza cel mai bine in ulcele de lut nears pentru ca atunci cand aerul este prea umed lutul pastreaza umezeala iar cand aerul este prea uscat, ulcica de lut lasa umezeala sa limpezeasca putin aerul dinlauntru.
– La ce folosesti atat de multe flori uscate, radacini si frunze?
– Kapnobataii din intreaga Dacie vin sa ia leacuri de la mine si imi aduc flori care nu cresc prin partile noastre. Ei le duc si altor neamuri si aduc de la departari mari flori, radacini si frunze de leac de la Inteleptii de acolo. Imi aduc si seminte si avem un petec de pamant insorit pe coama dealului unde crestem flori de pe alte meleaguri. Este impresurat cu Gard de Lumina in asa fel ca semintele acelor flori sa nu se raspandeasca si sa dauneze cumva florilor noastre, gazelor sau padurii.
– Vad si niste olute foarte mici, ce minunatii ascunzi in ele?
– Sunt pomezi, printesa draga. Sunt atat leacuri cat si unele tare imbietor mirositoare ce cu siguranta au cautare la fecioarele dace. Iar in cele mai ’naltute de colo am apa de roua in care au stat felurite flori dintre cele mai placut mirositoare pentru cosite impletite cu pricepere.
– Invata-ma prietena draga, te rog, Taina Leacurilor si a celorlalte toate cate le prepari Aici, la Tridacna.
– Cum sa nu, hai numai sa mancam un pic. Uite, niste ciobani de pe-aici ne-au adus un ceaun de talcau*******. Hai, cat ii cald!

Multumim Creatorului si ciobanilor pentru hrana si ne ospatam cu cel mai bun talcau pe care l-am mancat vreodata. Strachinile de pamant si lingurile de lemn adauga un gust aparte fierturii. Desi stiu ca este bine sa alegi sa mananci pe indelete pentru a-ti pastra prospetimea si vigoarea trupului, infulec asemenea unui lup flamand. Si imi place sa mananc asa. Sunt unele lucruri pe care stiu ca nu le fac asa cum i-ar sade bine unei printese dar sunt o fecioara daca asemenea suratelor mele. Nu ma simt cu nimic mai presus pentru ca m-am nascut dintr-un neam regesc. Ba, pot spune ca asta imi da o si mai mare raspundere fata de neamul meu Dac si nicidecum nu este izvorul vreunei mandrii desarte.

AUTOR: PAUL BUICA

* Zeul Thoth = Thoth Atlantul = Hermes Mercurius Trismegistus (ultima incarnare cunoscuta) – este Preotul-Rege-Intelept Thoth care a intemeiat o colonie atlanta in Egypt dupa scufundarea Continentului Mama, Atlantida.
**Khem – Egypt.
***Talcam – mancare preparata de ciobani din bucati de cas, urda si unt, fierte impreuna.
**** Sala din Amenti – locul in care ne amintim ceea ce suntem in Adevar.
***** Koroana de Stele – Kether (Coroana cu cele Sapte Raze dupa forma careia sunt inspirate coroanele regale) – Sahasrara (Lotusul cu o mie de petale).
******Stra-Bun – mai mult decat Bun = Intelept.
*******Talcau – mancare ciobaneasca din bucati de cas, urda, unt si sare fierte impreuna.

Tags: , , , , , , ,

http://www.scribd.com/doc/2937153/TABLITELE-DE-SMARALD-ALE-LUI-THOTH

11 gânduri despre „DIANA PRINTESA DACA SI TABLITELE DE SMARALD ALE LUI THOT ATLANTUL

 1. M-am bucurat cand am vazut un fragment din poevestirea mea „Diana – Printesa Daca” pe site-ul Dvs. Daca mentionati si sursa articolului si autorul va sunt recunoscator.

  Paul Buica
  Autor

 2. Copy/paste/ul să traiască…!
  Articolul cu tăblţele lui Thoth aparţine lui Dan Ioaniţescu şi l-aţi luat cuvânt cu cuvânt şi cu poze cu tot, de pe megablogul 100ro. De ce nu menţionaţi acest lucru?

 3. Sa nu va para rau. A te folosi de scrierile MARELUI THOTH pentru incercari anemice de a-i fi explicate tainele si mai grav, sa le legi de stramosii nostri, asa, ca o poveste cu ciobani, bulz si printese, mi se pare o blasfemie fara seaman.
  Adevarul pur cuprins in aceasta cea mai valoroasa lucrare de stiinta scrisa vreodata si data tuturor, nu poate fi amestecat cu nimic. E sfanta aceasta lucrare domnilor. S-o citim de cate ori vrea fiecare si sa intelegem din ea cat mai mult, dar fara s-o amestecam cu nimic.
  Nu am scris sa primesc vreun raspuns.
  Nu am crezut ca nu este ceva serios cand m-am apucat sa citesc.
  Si cand colo…. ceva de pe plaiul mioritic despre MARELE THOTH.
  Zau ca n-am cuvinte sa va calific pe cei ce faceti asa ceva.
  Octavian

  • draga octavian nemultumirea ta este indreptatita pentru ca e normal sa gandesti in acest fel avand in vedere ca istoria omenirii a fost modificata, falsificata iar din acesta cauza anumite intamplari au fost transferate in alte locuri, departe de cele adevarate. eu sant un cercetator independent si de 10 ani descopar tot mai multe probe care vorbesc de un alt trecut al omenirii, de o alta istorie si de un alt adevar. chiar daca pare bizar pentru o persoana care stie doar ce se scrie in manualele de scoala, istoria celei de a cincea si ultimei generatii umane, adica noi, pare ca a inceput aici nu in sumer, nu in egipt, nu in india. toth è numele egiptean, ca sa zic asa, al celui care s-a nascut si a crescut pe aceste plaiuri si care a avut multe nume in antichitate in functie de locul in care venea transferat. el se numea neptun, poseidon, apollo, enki, prometeu, si tara sa de origine nu e egiptul si piramidele lui, ci carpatii si piscurile sale inalte. maretia egiptului si faptele zeilor sai a fost dupa plecarea lor de aici, de pe plaiurile mioritice. stiu ca vi se va parea o aiureala aceasta afirmatie pentru ca inclusiv mie, care cercetez de ani de zile minciunile sistemului si al societatii in care traim mi se parea imposibil. spun acest lucru pentru ca fara sa vrei, fara sa stii, cand incepi sa cercetezi trecutul omenirii plecand de la ceea ce sistemul a stabilit ca e real, ajungi sa gasesti probe care contrazic clar ceea ce afirma si ca plecand pe firul a ceea ce descoperi in toata lumea antica ajungi sa te opresti pe malurile dunarii de jos, in carpatii care au inspaimantat lumea antica cu padurile lor de nepatruns, cu amazoanele care ii pazeau si care traiau in tinuturile temiskirei sau mai precis ale timisoarei de azi, cu apolo si sora sa care erau copii sfinti ai dakiei si care traiau pe malurile rului abaris sau ialomitei de azi, cu ahile care a mostenit insula peuce a lui appolo si templul sau si care astazi se chiama insula serpilor, cu pamanturile gorgonei care traia pe malurile oltului, cu hercule care a construit coloanele sale pe dunare la actualele porti de fier pentru ca el a sapat in stanca drum pentru raul sfant care in antichitate avea 7 brate din care unul se varsa direct in mediterana si pe care argonautii au navigat sa fure lina de aur din tinuturile mioritice. herodot scrie ca zidurile troiei au fost construite de poseidon si apollo care veneau din tinuturie unde bate vantul boreus, vantul rece de nord, din tinutul chiemat polus geticus, locul unde este axix mundis, locul unde era hiperboreea cea sfanta, tara zeilor antici. deci toth nu e un egiptean, ci un dac care are multe in comun cu plaiurile mioritice de unde a fost furat si ale carui scrieri nu sant deloc sfinte ci marturii ale uni adevar ascuns, marturii ale felului in care spiritualitatea ne-a fost furata. aceste scrieri, ca toate scrierile antice de altfel, au fost in mare parte falsificate pentru ca mergand pe firul istoriei descoperi ca scrierile sale poti fi cu siguranza scrierile lui enoch care descrie toata geografia daciei de altadata in „cartea lui enoch”. paul buica este o persoana care ca si mine a cautat adevarul ascuns oamenilor si care a descoperit si el o piesa din mare puzzel al adevarului care ne-a fost ascuns.

 4. @Gabi: multumescpentru articol.
  @Zaharia Octavian: nu aplica formula mult iubita a ignorantei „crede si nu cerceta”. Thot nu este altul decat Zamolxe al dacilor/tracilor/getilor…cerceteaza cu mintea, iar apoi sadeste in inima ceea ce ai cercetat si doar asa vei afla adevarul.

 5. foarte frumos,felicitari,pacat ca in scoli nu se invata asa ceva macar sub forma unei povestiri.Poate ar schimba ceva in mentalitatea tineretului ce va urma dupa noi.

 6. bateti campii cu o perseverenta demna de o cauza mai buna… balivernele cu poporul ales si ultra supra extrem de inteleptii de care numai voi stiti ma fac sa cred ca ati lua premii peste püremii la concursurile sf

  • diana printesa daca este un fragment dintr-o carte nu un articol care bate campii. cat despre poporul ales, mai devreme sau mai tarziu balivernele giudee vor fi demascate si adevarate origini ale umanitatii vor fi cunoscute si de nestiutorii care inca mai dorm si mai cred in stiinta care le spune adevarul si in biserica care ii ivbaveste de pacate niciodata comise.

 7. problema este ca foarte multi au aplicat pe noi pshiologia inversa incat avem impresia ca nu am fost si nici nu suntem buni de nimic dar daca privim in urma toti au venit in tara noastra sa ceara pamant si apa sa nu mai spun de ce este sub pamant ne lasam influentati de tot ce este la tv dar cred ca a venit timpul sa ne apreciem la adevarata valoare si sa fim constienti ca suntem unici toate descoperirile si inventiile lumi au la baza cel putin un roman sa fim mandri ca sntem romani apropo daca nu faceau alti film cu Dracula nici despre el nu stiam prea multe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s