BATERIA CARE PRODUCE ENERGIE NEINTRERUPTA DIN 1950

Poate parea straniu, dar cel care a descoperit aceasta sursa de energie inepuizabila, dar care nu a prezentat interes pentru nici o companie producatoare, este un roman. El a inventat o baterie care produce curent neintrerupt din 1950 si a fost construita de inginerul Nicolae Vasilescu Karpen. In principiu este vorba de doua mici baterii legate in serie care sant colegate la un motor electric. Bateriile produc aceeasi energie din 1950 fara a da vreun semn de terminare, dar pentru a se dovedi inca o data ca ecest lucru este adevarat ele au fost remasurate in 2006 si s-a constatat ca aveau un volt asa cum aratau si in anul 1950 cand aparatul a fost pus in functiune. Acum o jumatate de secol inventatorul lor, Nicolae Karpen, a spus ca acestea vor functiona in eternitate, si pana acum pare ca a avut dreptate. E interesant ca aceasta sursa inepuizabila de energie descoperita de un geniu roman este popularizata mai mult de straini decat de romanii pentru care el a construit-o si carora le-a dovedit ca se poate SA ai curent pentru toata viata fara ca sa platesti nimic la hotii care nu doresc construirea ei pentru ca atunci ei nu ar mai face bani. PACAT.

5 gânduri despre „BATERIA CARE PRODUCE ENERGIE NEINTRERUPTA DIN 1950

 1. Va grabiti cu concluziile(hotii care nu doresc construirea ei)
  Sa le luam pe rand;
  inventatorul spune ca bateria genereaza curent pentru eternitate
  de atunci spuneti ca au trecut 50 de ani.Eu nu pun semnul egal intre eternitate si 50 de ani

  Romania detine in continuare patentul pentru inventia lui Karpen;
  In acst caz furtul nu ar fi facut de hotii care nu doresc construirea ei, ci de aceia care ar construi-o fara a avea dreptul de a folosi inventia

  Si o ultima obiectie
  Bateria produce energie dar este o energie scumpa pentru ca bateria este facuta din materiale scumpe
  mai exact electrozii sunt unul di aur celalalt din aur platinat.Interesul este de a avea enerie ieftina ori nu este cazul

 2. ma grabesc cu concluziile?? care concluzii draga? ca exista hoti si mincinosi, cretini care pentru bani distrug inventi, le dosesc si le cumpara punandu-le intr-un sertar ca sa nu poata fi folosite pentru ca nu ar aduce profituri??? au mare noroc cu unii ca tine, habarnisti de profesie care nu vad mai departe de lungul nasului acceptand explicatiile idioate ale „oamenilor de stiinta” vanduti sistemului nenorocit care ne-a inrobit doar ca sa profite ei nu noi.
  sa le luam pe rand:
  1) bateria genereaza curent pentru eternitate dar de atunci au trecut doar un pic mai mult de 50 de ani (din 1950), mai precis. Pai ce draguta ti se pare ca e o chiestie de nimic in conditiile in care astazi orice produs este studiat ca sa nu functioneze mai mult decat perioada de garantie?? sau tu pledezi pentru „uzeaza si arunca” astfel incat sa trebuiasca sa cumperi ca idiotul bunurile lor stralucitoare pentru care va trebuie sa muncesti toata viata?? eternitatea poate sa fie si o perioada de 63 de ani avand in vedere faptul ca o baterie sau un bec facut azi cu „minunata „tehnologie a companiilor criminale nu dureaza mai mult de cateva luni.
  2)romania detine patentul. si?? aceasta inventie a fost brevetata in 1922 iar karpen a reusit abia in 1950 sa construiasca acest prototip de perpetum mobile, pentru ca acesta pila este dovada clara ca se poate construi ceva „etern” daca se VREA ACEST LUCRU. romania nu detine nimic in afara de acest prototip a carui faima a depasit granitele ei de mult . karpen a obtinut patentul pentru a construi aceasta minune. din nefericire karpen a brevetat patentul dar nimeni nu a dorit sa il cumpere, sa il studieze sau sa il imbunatateasca. de ce?? pentru ca nu è interesant??? NU, PENTRU CA ESTE PERICULOS. daca pe piata ar exista asa ceva industria bateriilor ar falimenta pentru ca durata mare de functionare a acestor obiecte nu ar mai aduce profit in buzunarele nemernicilor care ne fac sclavii produselor lor bune de nimc.
  3)”Bateria produce energie dar este o energie scumpa pentru ca bateria este facuta din materiale scumpe” am impresia ca le cam incurci pentru ca sant doua lucruri total diferite.
  a) bateria lui karpen este controversata pentru ca hahalerele chemate oameni de stiinta trebuie sa alimeteze in randul oamenilor ideea de ceva care nu area cine stie ce valoare, de ceva care nu este prea important, asa cum au facut-o intotdeauna in loc sa recunoasca sportiv ca energia infinita exista dar nu aduce profit. in acest caz constatarea ta ” Bateria produce energie dar este o energie scumpa ” nu este valida pentru ca, conform celor doua teorii avansate de ei, aceasta baterie este un perpetum mobile, este un obiect care functioneaza singur, se curata singur, se autoincarca singur, se misca singur. a doua teorie este ca inventia lui este o pila care foloseste ca sursa de energie temperatura mediului ambiant. pai ce este scump in aceste doua chiestii?? nimic. sant surse infinite de energie care nu costa nimic.
  b) „bateria este facuta din materiale scumpe” pai da draga. ca sa ai ceva care dureaza o viata de om, trebuie sa folosesti ceva care are durata lunga, in acest caz platina si aurul carora tot ei le-au dat o valoare atat de mare.
  bateria lui Karpen asa cum este descrisa, asa cum functioneaza si asa cum rezista de mai bine de 7 decenii este in realitate un generator de energie infinita. DAR CINE ARE INTERES SA RECUNOASCA ASTA???

 3. Se presupune ca sunt din aur si platina dar,cum muzeul nu expune aceasta bijuterie din diverse motive,eu nu cred aceasta.Dupa 2 ani de incercari,am reusit sa reproduc acea baterie cu metale diferite si totusi accesibile omului de rand si un electrolit cu multe calitati si cost minim.Cineva zicea odata ca :nu tot ce zboara se mananca,altul ca ceva e imposibil pana cand vine un ignorant si le dovedeste ca nu e asa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s