TUDOR DIACONU – SCRIEREA SECRETA

Written by: paulbuica on January 28, 2012.

Tudor Diaconu 266×300 Inteleptii Daci Traiesc Azi Printre Noi (1)

La Pitesti, un Intelept Dac pe numele sau Tudor Diaconu, si-a consacrat intreaga viata aflarii Adevarului, descifrarii Istoriei Reale a Neamului nostru si a Limbii pe care o vorbim si pe care o vorbeau Stra-Mosii nostri. Este matematician, poet, istoric, profesor, este un spirit liber asa cum au fost si cum inca mai sunt Geto-Dacii. Nu am disparut in negurile vremurilor, nu vorbim o alta limba decat cea a Stra-Mosilor nostri Daci, nu suntem urmasii unor hoarde de mercenari cum este atat de convenabil pentru vrajmasii nostri dintotdeauna sa se creada si sa se raspandeasca in lume. Nu suntem in Sud-Estul Europei cum poti auzi in fiecare zi pe posturi si citi in presa ci fix in Centrul Continentului Europa. De ce se spune ca suntem in Sud-Est? Sunt toti tampiti si nu stiu sa se uite la o harta de clasa a cincea sau este un interes la mijloc? Cine nu crede sa ia harta Europei si sa masoare cu rigla. Limba Stra-Mosilor este Limba Primordiala a rasei umane si are un Cod Matematic pe care nici macar cei mai inversunati dusmani ai neamului nostru nu l-au putut contesta. Slava Domnului Zeu ca matematica este o stiinta exacta si nu poate fi falsificata, ca am trai si in alte aberatii. Istoria insa poate ascunde Adevarul pentru ca intotdeauna este scrisa de invingatorii vremelnici. Minciuna are insa picioare scurte.

Prof. Tudor Diaconu este un Intelept Dac ce a ridicat valul umbrit de pe Istoria Neamului Dac si a Limbii Romane asa cum au facut si inca trudesc la aceasta Dez-Valuire, Dr. Iosif Lucian Cuejdean, Prof. Grigore Albu Gral (Parintele Sermoterapiei) si inca multi altii. Cineva de peste Atlantic l-a numit pe Prof. Tudor Diaconu in anii 2001 si 2004, omul cu cea mai vasta cultura din lume. Are cincisprezece carti publicate si un numar impresionant de articole. As aminti Scrierea Secreta (doua volume), Medicina Sacra – miracolul medicinei Geto-Dace, Dacia – Tara zeilor (Da.Ksa – Tara Zeilor), Limba vorbita de Adam si Eva. Mai exista inca un numar urias de manuscrise ce asteapta sa ne daruiasca Lumina si Intelepciune. Prof. Tudor Diaconu nu este prezent in cartile de scoala si este putin cunoscut in Romania pentru ca cei care ar trebui sa promoveze Cultura si istoria Stra-Mosilor nostri, presa scrisa si televiziunile sunt preocupate de manele, telenovele, stiri de scandal, violenta, obscenitate si alte tembelisme de aici si de aiurea ce au o singura menire, aceea de a indobitoci Poporul Geto-Dac si a-l face face sa dispara din Istorie odata cu Limba Geto-Dacilor. Asta nu se va intampla!

Cercetarile profunde ale Prof. Tudor Diaconu trudite zeci si zeci de ani prin decriptare matematica a Limbii Primordiale vor restaura Istoria Universala. Timp de mai bine de patruzeci de ani nu a dormit mai mult de doua ore din douazeci si patru, restul timpului dedicandu-se aflarii si daruirii Adevarului neamului nostru. A avut de suferit pe vremea regimului comunist cand slugile slugilor i-au interzis sa publice. Ne-a daruit intreaga sa munca de o viata pentru ca, asemenea oricarui Dac, crede ca „A Darui” este esenta Fiintarii la Pieptul Mamei Pamant.

„Orice daruiti celuilalt, va daruiti voua si este o jertfa adusa Scanteii Solare din propriul Altar. Este o Cale de evolutie spirituala, cea mai simpla si Adevarata, Calea Strabunilor nostri.” – spune Prof. Tudor Diaconu.

Priviti acest OM, ascultati-l, respectati-l si iubiti-l! Este un Dac ce a coborat Azi printre noi pentru ca noi sa ne reamintim CE SUNTEM si sa ne cinstim Neamul, Sfanta Dacie si pe Domnul Zeu.

Un gând despre „TUDOR DIACONU – SCRIEREA SECRETA

  1. Pingback: Dacia Magică – cu Paul Buică | sssefora

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s