DE CE NU NE IUBIM APROAPELE CA PE NOI INSINE?

MIELUL, PORCUL, CAPRA, VACA, GAINA CURCANUL, RATA,  GASCA, CALUL, MISTRETUL, CAPRIOARA, ELEFANTUL, CROCODILUL, SARPELE, COBAIUL, DELFINUL, SOMONUL, HOMARUL, TIGRUL

– Ce au in comun toate aceste Fiinte?

– Ele sunt asasinate sistematic de om.

Este bine sa intelegem inca de la inceput ca omul, ca specie, nu este neaparat necesar pe Planeta Albastra pentru ca Viata sa evolueze si ca, Uni-Versul ne poate oricand retrage de pe “piata” daca nu ne integram in Armonia Universala. Ca viata va continua la Pieptul Mamei Pamant cu sau fara noi. Este bine sa intelegem ca suntem singurele vietati de Aici care produc dizarmonie, mizerie, care ucid de placere si din prostie nemarginita Mediul Planetar, care asasineaza alte Fiinte si care se ucid intre ele pentru a se talhari de diverse lucruri fara niciun fel de valoare: aur, petrol, uraniu, wolfram, cupru. Ca celelalte Fiinte sunt asemenea noua si ca daca au organe asemenea cu ale noastre si pe care le folosesc cu succes, au si creier si gandesc, comunica, evolueaza chiar daca noi suntem prea ingamfati, infatuati, ignoranti, stupizi si prosti cronici ca sa intelegem asta. Este bine sa intelegem ca suntem singurele vietati care exploateaza si violeaza alte Fiinte si pe cei din aceiasi specie. Este bine sa intelegem ca nu Natura sau Divinitatea ne-a asezat in varful unui lant trofic ci mintea noastra cuprinsa de orgoliu fara margini. Ca nu exista niciun varf al vreunui lant trofic ci o Sfera a Vietii in care suntem interconectati cu toate celelalte Fiinte.

Este bine sa stim in acelasi timp ca nu am fost creati sa fim asa cum ne manifestam Azi. Ca suntem in Profund, Fiinte de Lumina menite sa creem la randu-ne Armonie si sa daruim in mod neconditionat, in orice fel de imprejurare, Iubirea salasluitoare in Inimile noastre. Ca am fost trimisi la Pieptul Mamei Pamant pentru a sfinti acest Pamant Sacru si a primi Bine-Cuvantarea Maicii noastre Stelare.

Am vazut cateva mii de filme despre Viata celorlalte Fiinte de pe Planeta Pamant. Nu le numesc “animale” pentru ca acest cuvant le plaseaza pe o treapta inferioara fata de om si acest asa-zis concept nu contine Adevar. In niciun culcus al vreunei specii nu am vazut sa fie “decorati” peretii cu capete de om sau de alta Fiinta, nu am vazut ca vreo specie sa poarte la gat sau sa se inveleasca cu blana altei specii, nu am vazut custi pentru Fiintele altor specii, abatoare, macelarii, gradini zoologice sau mai bine spus inchisori pentru membrii altor specii. Nu am vazut nicio specie sa mulga manual sau mecanic de doua ori pe zi, femei, oi, vaci, capre si sa prepare din laptele lor branza, nu am vazut sa “insamanteze artificial” (violeze) alte specii. Nu cred sa existe in comunitatile altor specii, laboratoare in care aceste Fiinte sa incerce sa modifice genetic oameni sau alte Fiinte, sa le injecteze in mod deliberat virusuri si sa le creeze boli cumplite iar apoi sa-i ucida. Nu am vazut nicio alta Fiinta inafara omului care dupa ce asasineaza un animal, sa-i curete intestinul de fecale, sa-i macelareasca trupul si sa-l indese in intestinul acestuia. Nu am vazut magazine de cadavre de Fiinte, asa cum poti vedea pe fiecare strada din asezarile noastre.

Urmand principiul “ce tie nu-ti place altuia nu-i face” am incercat sa-mi imaginez cum ar arata lumea noastra daca nu am mai fi noi in varful “lantului trofic”. Inchipuiti-va o ferma in care femeile ar sta inghesuite umar langa umar, ar fi “insamantate artificial” cu furtunul sau cu mana si ar trebui sa nasca in fiecare an cate un copil care apoi va fi asasinat in numele lui Iisus fie de Paste fie de Craciun, asa cum se intampla cu mielul si cu porcul. Cand vor depasi varsta la care mai pot aduce pe lume copii, femeile vor fi fericite sa fie asasinate si “procesate”, puse “la punga” in galantarele magazinelor de cadavre. In fermele de barbati vor ajunge toti nou nascutii de sex masculin care imediat vor fi castrati “pe viu” prin smulgerea testiculelor cu un soi de pensete si supravietuitorii indopati pentru a atinge greutatea optima pentru asasinare si “procesare”. Ca sa ajungem repede la greutatea ideala cu costuri minime, ne vor injecta hormoni si vom fi hraniti cu resturile organice ale semenilor nostri “procesate” la randul lor si imbogatite cu chimicale. Inainte de “procesare” ni se vor smulge dintii si unghiile pentru ca ar avea o mare cautare in industria frumosului. Sigur ca vor folosi metode “umane” de asasinare: ne vor atarna cu capul in jos ne vor opari cu abur incins si ne vor taia carotidele pentru a colecta sangele din care vor face preparate “gustoase”. Unii dintre noi vor fi jupuiti de vii de piele pentru ca aceasta sa devina “materie prima” a industriilor de pielarie: genti, cizme, curele, haine, palarii, huse pentru gadget-uri, mobilier, tapiterii, podoabe.

– Recunoasteti ceva din acest scenariu? Apocalipsa scrisa de oameni este un fleac pe langa “experientele” prin care am putea trece daca ne vom pierde vreodata locul din “varful lantului trofic”.

– Dar “varful lantului trofic” nu exista. Este o minciuna menita sa ne tina robi in intunericul nestiintei. Sa nu ne putem implini Misiune In-Credintata de Creator de a darui in orice imprejurare, neconditionat, Iubire Firii Inconjuratoare. De a fiinta in Armonie cu Intregul. Exista doar o Sfera a Vietii in care suntem interconectati cu toate celelalte Fiinte. Exista doar Armonie, Respect, Adevar, Devotiune, Compasiune, Iubire.

Iisus a coborat pe Pamant pentru a ne dezlega din robia intunericului nestiintei. Pentru noi asa cum a fost si pentru Stra-Mosii nostri, El este “Cel Ce Îi-Sus”, Cel Înaltat. Ne-ar putut El cere vreodata sa ne asasinam semenii si sa-I aducem jertfa de sange? Ne-ar fi putut cere El sa ne razboim intre noi, sa ne talharim, sa ne ucidem? Nu cred. Niciun om cu Bun-Simt nu poate crede ca aceasta minciuna in care ne zdrentuim sufletele este Adevarul adus si daruit noua de Fiul Omului. De fapt, nu ne-a cerut nimic, nu ne-a impus nimic. El stia si stie ca orice impunere este o agresiune. El doar ne-a indrumat sa ne iubim neconditionat, in orice imprejurare. Ne-a indrumat sa ne lepadam de tot ce nu este dumnezeiesc in mintea noastra, de tot ce este halucinatie creata de acele reptile ale intunericului venite pe Pamant cu ganduri de distrugere a Creatiei. Ne-a indemnat sa ne indreptam catre Lumina, catre Adevar, catre Viata. Iisus Este Adevarul, Lumina, Viata. El este Fratele nostru coborat din Stele pentru a opri cosmarul nestiintei si neintelegerii, pentru a ne fi alaturi in clipa in care vom pasi in Iubire, in Lumina Creatorului Tata.

– “Iubiti-va unii pe altii asa cum va iubesc Eu.”

– Unde este minciuna?

Minciuna a fost strecurata perfid in mintea noastra si a inlocuit Adevarul. A acoperit Lumina Sufletului cu funinginea dogmelor religioase, economice, politice, sociale, cu o sumedenie de norme si conveniente false, intocmite sa ne indeparteze de semeni, de noi insine si de Firea Inconjuratoare, sa ne inoculeze suspiciunea, ura, invidia, gelozia, simtul proprietatii si al competitie, dorinta de dominare, de putere, sa ne distorsioneze comportamentul pana a ne face sa nu mai aflam in noi Iubirea, sa nu o mai intelegem si sa nu o mai putem recunoaste. Minciuna ne-a facut sa ne taram prin viata cu dintii stransi in loc sa fiintam cu bratele deschise. Ne-a facut sa credem ca suntem doar mintea si trupul nostru, ca suntem o reactie chimica intr-o eprubeta planetara. Ne-a adus in pragul imbecilitatii de a ne ucide pana la ultimul, de a otravi Pamantul Mama.

– Putem schimba asta?

– Da. Ca sa pasesti in Lumina si Iubire nu este necesar sa iesi in strada, nu trebuie sa-ti atarni o pancarda de gat si sa te lupti cu oameni in uniforme sau cu oricine altcineva. Ar fi o pierdere de timp pentru ca nu se va schimba nimic. Te vei alege doar cu nasul spart. Exista o Cale Reala, cea mai simpla Cale pe care poti pasi cu Iubire, in Iubire. Un pas pe care poti alege sa il faci in interiorul tau. O optiune: sa nu cumperi cadavre. Daca tu nu vei mai cumpara carne din magazinele de cadavre, macelariile, abatoarele, crescatoriile de Fiinte inrobite si asasinate vor disparea de la sine. Nu este necesar sa te legi cu lanturi de portile macelariilor, este suficient sa nu cumperi bucati de cadavre, cadavre tocate, carnati, salam si toate celelalte fabricate din trupurile Fiintelor asemenea noua cu care vietuim impreuna la Pieptul Mamei Pamant. Daca iubesti cu adevarat toate Fiintele de pe Pamant, atunci marturiseste-I Mamei Celeste, Iubirea ta prin alegerea ta.

Aminteste-ti:

Alegerea Este A Ta! Intotdeauna.

SURSA:http://www.bodyalchemist.ro/content/mielul-porcul-capra-vaca-gaina-curcanul-rata-omul-gasca-calul-mistretul-caprioara-elefantul-crocodilul-sarpele-cobaiul-delfinul-somonul-homarul-tigrul.htm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s