Basescu vrea Statele Unite ale Europei . Rusine Domnule presedinte!!!

Rusine Domnule presedinte!!! Sunteti primul om in stat si incalcati prin afirmatiile dumneavoastra CONSTITUTIA ROMANIEI :
“ARTICOLUL 2
(1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.
(2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.

ARTICOLUL 3
(1) Teritoriul României este inalienabil.
(2) Frontierele ţării sunt consfinţite prin lege organică, cu respectarea principiilor şi a celorlalte norme general admise ale dreptului internaţional.
(3) Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe şi judeţe. În condiţiile legii, unele oraşe sunt declarate municipii.
(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine. “

Daca Dumneavoastra domnule presedinte incalcati constitutia spunand ca sunteti de acord cu creearea Statelor Unite ale Europei prin cedare masiva de suveranitate ce mai doriti de la cetatenii romani, cum sa mai respecte legislatia in vigoare??? Dupa constitutie aceasta suveranitate trebuie predata numai cu acordul populatiei .

Declaratia domnului Presedinte cu reverire la SUE:
“Numai prin cedarea masivă de suveranitate Europa mai poate rămâne o putere economică şi militară. (…) Altfel, Europa va rămâne o carte de istorie a lumii, în care vei putea citi despre cele mai sofisticate culturi”, a avertizat Traian Băsescu.

Şeful statului a apreciat că viitorul Uniunii Europene ca structură politică de forţă este “incert” dacă nu se iau “deciziile care trebuie luate pentru funcţionarea UE”

Mediafax : Băsescu vrea Statele Unite ale Europei: Fără cedarea de suveranitate, Europa nu va mai fi o putere

9am : Basescu vrea Statele Unite ale Europei
Evenimentul Zilei : Șeful statului susține crearea Statelor Unite ale Europei</strong

sursa: http://alexbidam.wordpress.com/

COMENTARIUL NOSTRU:
INTREBARI ALE UNUI CETATEAN MARUNT DAR ONEST, AL ROMANIEI:

-Am invatat la istorie ca libertatea inseamna independenta si ca pentru aceste idealuri nepretuite au luptat pentru tara asta umilita, obidita, furata de valorile ei, STEFAN, MIHAI, DECEBAL, BUREBISTA si multi altii. SANGELE LOR CARE A UDAT PAMANTUL PE CARE MERGEM NU SE AUDE STIGAND PANA LA CER pentru ca jerfa lor a fost zadarnica????

-Nu am invatat si nu am citit in nici o carte de istorie ca vreunul dintre cei patru eroi ai neamului romanesc, care ne-au lasat cu pretul sangelui lor o tara libera si demna, sa se fi inchinat sau sa fi supt ciorapii vreunei puteri care ar fi dorit pamantul Romaniei. In acest caz, de ce domnule presedinte trebuie sa ne predam de buna voie Comunitatii Europene care nu este alceva decat o DICTATURA CARE VREA SA PUNA IN MAINILE CATORVA CRETINI DESTINELE UNOR INTREGI NATIUNI??????

-Daca suveranitatea monetara ne-a fost furata cu japca si nu aveti curajul sa spuneti poporului roman ca Banca Nationala a Romaniei despre care se afirma ca este o institutie publica unde public nu inseamna al poporului , ci ca actiunile bancii sant publice , pentru ca BNR ESTE O BANCA PRIVATA, O SUCURSALA A BNE, de ce nu aveti curajul sa ne spuneti ca de fapt acest dezastru economic fabricat ca la carte de marile puteri ale lumii au ca scop doar unificarea si controlarea tuturor popoarelor de catre voi?????

-De ce nu aveti curajul sa spuneti ca toate sistemele de control, toata politia care de rusine pentru atrocitatile pe care le comit asupra oamenilor nemultumiti isi acopera fata cu masti pentru ca ei nu apara cetateanul ci pe voi de cetatean, toate sistemele antiracheta, toate scudurile antiracheta, stelitii, armele de diatrugere in masa, instrumentele de control, RFID, ACTELE BIOMETRICE sant toate puse la punct nu pentru ca va exista vreun pericol care ar ameninta omenirea, ci pentru ca exista pericolul ca omenirea sa se razvrateasca, sa se ridice impotriva voastra si atunci noi cu mainile goale SI CONTROLATI LA SANGE DE VOI nu vom rezista tehnologiei de varf pe care ati pus-o la punct cu banii munciti de noi, pentru a crea NWO CU JAPCA?????

-De ce nu aveti curajul sa spuneti oamenilor ca indiferent cate guverne am schimba si indiferent care partide se vor perinda la conducerea tarilor, toate sant manipulate de voi, toate trebuie sa respecte ceea ce cereti voi, toate trbuie sa faca cum vreti voi ca sa puteti sa creati aceata BLESTEMATA ORDINE MONDIALA, CARE VA CONTROLA SI VA INROBI TOATA OMENIREA?????

– De ce nu spuneti oamenilor ca cei care vor intr-adevar sa faca ceva in lume si in tara asta nu sant lasati de voi sa o faca pentru ca atunci cand nu sant de acord cu atrocitatile pe care le propuneti devin teroristi cu dosare gata preparate de voi asa cum a fost cazul lui GHEDAFI SAU AL LUI MUBARAK SAU A LUI PAPANDREU SAU A LUI KENNEDY??? TOTI AU VRUT BANCI NATIONALE NU PRIVATE PENTRU POPOARELE LOR SI INDEPENDENTA.

-De ce nu spuneti oamenilor ca nu mai exista de mult CONSTITUTIA EUROPEANA CI TRATATUL DE LA LISABONA CARE PREVEDE DESFIINTAREA SUVERANITATII STATELOR MEMBRE, PEDEAPSA CU MOARTEA FARA A FI CERCETATE CAUSELE si interventia in forza asupra grupurilor sau a manifestantilor care se opun politici voastre, A TUTUROR CELOR CARE NU SANT DE ACORD CU ACESTE ATROCITATI, lucru care se intampla deja sub ochii nostri orbi, PENTRU A DEVENI toti SCLAVII CATORVA BOLNAVI MINTALI CARE VOR SA DOMINE LUMEA?????

-In acest caz, trebuie sa recunoastem ca HITLER in comparatie cu NWO a fost un nevinovat ingeras. El s-a razbunat pe o natiune, voi pe toata planeta.

RUSINE DOMNULE PRESEDINTE!!!!!

ASCULTATI SI CEEA CE ESTE AGENDA 21 CA SA VA CONVINGETI DE CEEA CE ZIC:

https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2011/09/29/agenda-21-programarea-dictaturii-viitoare/

AUTOR: GABRIELA DOBRESCU

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s