ETNIA DACA

Paul_Buica_2012-04-04 07.59.03FOTO: PAUL BUICA

Istoria oficiala a fost si este intotdeauna scrisa si adaptata necesitatilor economice si de imagine a invingatorilor vremelnici si nu are nicio legatura cu Adevarul Istoric. Cum si-ar putea inchipui cineva vreodata ca necrutatorii si vitejii Luptatori Daci (cuvantul Luptator isi are origine in cuvantul Lup) ar fi putut sa-si indemne fiicele, sotiile, surorile si mamele sa se imperecheze, sa se prostitueze cu legionarii trimisi de Roma si sa invete rapid o limba pe care nu o vorbeau decat cativa oficiali si generali? Si apoi sa-si invete pruncii doar acea limba si nu stravechea Limba Daca?

Ocupatia legionara a Romei a durat doar ceva mai mult de 150 ani pe o suprafata de doar 14% din teritoriul Daciei. Istoria oficiala ne spune ca in aceasta perioada toate Femeile Dace – acele amazoane ramase in istorie pentru vitejia cu care luptau alaturi de barbatii lor – au dat fuga in zona ocupata ca sa creeze rapid poporul roman si sa invete limba latina pe care n-o vorbea nimeni. Dragilor, Noi Suntem Daci si bunicile si strabunicile noastre au avut un statut moral pe care cei care vor sa ne scrie istoria nu-l pot intelege. Noi nu suntem si nu am fost niciodata pribegi. Noi Suntem Daci.

Daca deschizi DEX-ul si daca ai rabdare sa-l rasfoiesti, poti observa cu usurinta ca noi nu stiam sa vorbim inainte de a veni diverse populatii pribege pe-aici. Toate cuvintele provin (zic autorii DEX-ului) din alte limbi. Asa ca: noi nu stiam sa vorbim si brusc, am luat vreo saizeci de mii de cuvinte din multe alte limbi, am luat si ceva gramatica si, in fine, acum cateva sute de ani, am rostit primele cuvinte intr-o limba ce poate fi considerata straina pentru ca, dupa cum se poate vedea in DEX, o limba materna nu avem. Dar pietrele de la Tartaria spun cu totul altceva. Spun ca Stra-Mosii nostrii au inventat scrierea. Fara a sti sa vorbeasca si fara a avea cuvinte…?

Astazi ni se spune romani, adica un fel de popor din flori de camp nascut din mercenarii Romei si Femeile Dace si suntem confundati cu alte etnii cu care nu avem nimic in comun. Este momentul sa ne afirmam originea si sa nu mai fim umili. Monumentele Europei sunt incarcate de statui ale Inteleptilor Daci. Invingatorii am fost intotdeauna noi. Suntem cel mai vechi popor de pe Planeta Pamant si insasi faptul ca inca vietuim pe pamantul Sfintei Dacii si ca nu am putut fi facuti sa disparem este cea mai vie dovada.

Este momentul sa ne afirmam Etnia si sa ne declaram de Nationalitatea Daca. Patria noastra este Dacia. Sa ne legitimam ca Cetateni ai Daciei pentru ca Noi Suntem Daci.

Tags: , , , , , , , ,

AUTOR: PAUL BUICA

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s