DACII – COLONIZATORII PAMANTULUI / PROBE 1 – DACII SI ETRUSCII

„De la China pân’ la Rin
De geto-daci pământu-i plin,
De la Vistula-n Grekia,
Este scumpa mea Dakia.
Mulţi au fost, puţini mai sunt,
Căci destinul lor e crunt.
Au venit năvălitori-
Ca şi hoardele de ciori.
Peste daci s-au aşezat,
Pâinea toată le-a mâncat.
Aurul lor l-au luat,
Iar naţia le-a furat.
Urmaşii geţilor de azi,
Noi românii, nişte brazi,
Ne împuţinăm mereu ,
Căci n-aveam un Deceneu””

MIHAI EMINESCU

Marele nostru poet national MIHAI EMINESCU, omorat la comanda de cuiburile masonice care nu inceteaza sa ne ascunda adevaruri cutremuratoare despre trecutul nostru, ne zugravea in putine cuvinte unde traiau dacii si cum trecutul lor glorios a fost furat de hoardele de ciori ale cotropitorilor si uzurpatorilor.

Marele Eminescu, ziarist si publicist al epocii in care a trait a avut norocul sa studieze manuscrise vechi care vorbeau despre un alt trecut al neamului romanesc, trecut pe care el, cu un enorm curaj s-a decis sa -l faca cunoscut tuturor oamenilor. Din nefericire, asa cum se intampla si azi, majoritatea nu l-a crezut iar elita timpului l-a aruncat in spitalul de nebuni convingand astfel generatia de atunci ca spusele lui nu sant decat accese ale bolii de care sufera.

In realitate, boala de care suferea Eminescu se chiema CURAJ, CINSTE, CORECTITUDINE, ADEVAR. Atunci, ca si acum, singura si adevarata lupta care se da este pentru adevar. Am ajuns in punctul in care sa spui adevarul inseamna sa fii discreditat, umilit, deras, marginalizat pentru ca adevarul crud si gol intrece orice fantezie pe care cineva si-o poate imagina. Adevarul nu poate fi crezut pentru ca este singurul lucru din lume care nu costa nimic, e gratis si cum in ziua de azi tot ce nu costa bani grei nu are valoare, tot asa si cu adevarul.

In lumina celor spuse, incerc sa va informez despre asemanarile uluitoare care se gasesc intre asezarile rupestre dacice raspandite pe teritoriul Romaniei si cele ale civilizatiei etrusce, populatie care a dezvoltat una dintre cele mai grandioase culturi pe tritoriul Italiei. Acesta civilizatie pre-romana a influentat foarte mult viitorul imperiu roman care se va naste pe asezarile lor.

Etruscii sant una dintre cele mai misterioase populatii pentru oamenii de stiinta de azi. Ei nu stiu de unde au rasarit acesti oameni care stiau sa construiasca orase, sa scrie, sa cultive plante, sa creasca animale, sa cante si sa creeze arta. Pentru ei acesti etrusci sant veniti din gol, si sant plecati in gol.

In treacat mai  iau in considerare faptul ca anumite legende vorbesc de un oarecare Enea, mare luptator in razboiul troian, care la terminarea lui pleaca si se aseaza pe plaiurile Italiei.

Daca domnii academicieni ar fi fost mai atenti si ar fi cercetat  cu adevarat aceste lucruri, ar fi putut sa ne dea un raspuns simplu si corect despre aceste asemanari, dar ca sa admiti astfel de lucruri inseamna sa dezvalui adevarul, inseamna sa admiti ca geto dacii au fost civilizatorii lumii, si atunci popii care si-au pus bisericile in asezarile rupestre antice ar fi ramas fara servici, iar lumea ar vedea ca oamenii de stiinta nu sant cei care fac descoperiri si cauta adevarul, ci sant cei care musamalizeaza si inmormanteaza adevarul.

Se stie ca tot pamantul a fost strabatut de o civilizatie mareata care a ajutat in evolutia celor care aveau sa vina. Urmele sale sant peste tot. Arhitectura, incisiunile, picturile sant asemanatoare, au aceeasi radacina sau sant identice, si cu toate acestea nimeni nu stie si nu ne poate zice adevarul despre nasterea si dezvoltarea sa.

Eu zic ca ar fi timpul sa nu mai asteptam ca cineva din elita care ne conduce sa ne spuna cum stau lucrurile pentru ca stim doar, ca in momentul in care se face orice tip de descoperire si ei sant anuntati, singurul lucru pe care il fac este sa distruga, sa ascunda si sa falsifice toate probele. Ei sant vandalii care vand si distrug istoria omenirii.

Ma gandesc ca orice om de bun simt nu poate sa se faca ca nu vede realitatea  in fata probelor zdrobitoare si nu  poate accepta sa taca cad ei ne aburesc cu cretinisme.

Eu nu am nici cel mai mic dubiu ca getii si etruscii erau de fapt acelasi popor sau mai bine zis erau acelasi trib care s-a impartit. Unii a ramas pe plaiurile natale iar altul a cautat alte pamanturi unde sa intemeieze alte asezari luand cu el traditiile, obiceiurile, cultura si limba cu care s-a nascut. Departarea si influentele au facut ca fiecare sa evolueze in moduri diferite dar se vede clar ca radacina este una singura si acest lucru este cel mai important.

Voi incepe cu incizia rupestra de la Valcamonica care, ca si cea din Buzau, are ca baza semnul pestelui, semn foarte comun culturii getice. Oamenii de stiinta si popii ne spun ca pestele este semnul lui Isus, adica al crestinismului dar sa nu uitam ca, crestinismul  este in realitate  invatatura marelui intelept Zalmoxis care invata poporul sau sa nu practice nici o religie. Geto dacii nu aveau religie, nu aveau temple si nu se inchinau nimanui pentru ca ei stiau ca sant mai puternici decat zeii in care trageau cu armele lor. Ei stiau ca sant nemuritori, dar depre acest subiect ne vom ocupa alta data. Deci semnul pestelui nu este semnul crestinismului ci semnul oamenilor adevarati, ai titanilor nemuritori.      

aaaaaValcamonica: incisione rupestre dell’età del Ferro

BUZAU-BOZIORU-semnul pestelui deasupra intrarii asezamantului

Va las sa trageti voi concluziile si sa vedeti daca intr-adevar etruscii au plecat din Carpati sau nu.

Necropoli di NORCHIA

SIHASTRIA / PUTNA

La necropoli rupestre di NorchiaLa necropoli rupestre di Norchia

aşezări rupestre, Subcarpaţi la est de Prahova

Asezare din subcarpatii de curbura langa Prahova

Foto preluata de pe: http://www.romania-natura.ro.

SUTRI

INSEDIAMENTO COLTI- BOZIORU

NEGRU VODA

Rio Tre ponti, a Falerii Nuovi

TURNU / VALCEA

BISERICA rupestra Madonna delle tre croci

BISERICUTA LUI IOSIF / BUZAU

SAN SELMO (2)San Selmo (cioé Anselmo) a Civita Castellana

NEGRU-VODA

Necropoli di san Cerbone, Populonia

Biserica-rupestra-Alunis-judetul-Buzau_02BUZAU

Ischia di Castro, SOVANA/CHIESA RUPESTRE

alunis, chilie - goinBUZAU

ANTRO DELLA SIBILLA

BUZAU  –  COLTI

INSEDIAMENTI COLTI-BOZIORU

SUTRI LAZIO

BUZAU

TUSCANIA

asezari rupestre la Nucu - schitul FundaturaBUZAU

INSEDIAMENTO ETRUSCO ITALIA

BUZAU

SORANO/SOVANA

BUZAU

SAN GIULIANO

BUZAU

San Giuliano Tumulo della CimaINSEDIAMENTO ETRUSCO

BUZAU

SINCA

CAIOLO

sincaSINCA

GROTA PORCINA

SAN GIULIANO-TOMBA DELLA REGINA

CORBII DE PIATRA – ARGES

SAN GIULIANO

BUZAU

CERVETERI

BUZAU

SAN GIULIANO

BUZAU

SAN GIULIANO

BUZAU

San Giuliano Tumulo della CimaSAN GIULIANO

SINCA VECHE

Vulci, città stato etrusca

SUTRI / CITTA RUPESTRE

BASARABI/CONSTANTA

SOVANA – INSEDIAMENTO RUPESRE

TURNU / VALCEA

Ischia di Castro, SOVANA/CHIESA RUPESTRE

DUMBRAVENI/CONSTANTA

CHIESA RUPESTRE DEGLI ANGELI/MAGLIANO ROMANO

SINCA VECHIE

LA PIRAMIDE DI Bomarzo

SIHASTRIA/PUTNA

L’Insediamento Rupestre Di Vitozza – Sorano

BISERICUTA DUMBRAVENI/CONSTANTA

Il complesso rupestre di Vitozza

DUMBRAVENI/CONSTANTA

Castelnuovo di Porto (RM)/ INSEDIAMENTO RUPESTRE

SAN GIULIANO

CERVETERI

BUZAU

TERRONET

MUNTII BUZAULUI

AUTOR: GABRIELA DOBRESCU

Anunțuri

10 gânduri despre „DACII – COLONIZATORII PAMANTULUI / PROBE 1 – DACII SI ETRUSCII

  1. Pingback: TARA LUANEI NE DEZVALUIE SECRETE NOI | Extraterestrii Printre Noi

  2. dacii pling de mila noastra ca nu sintem instare sa ducem steagul dac mai departe si ca trebuie sa fim sluga lumii numai sa putem supravetui

  3. Buna ziua,
    Interesant acest blog insa v-as ruga sa precizati si sursa unor fotografii, de exemplu a 6-a fotografie de sus in jos, cea care are ca titlu Asezare din subcarpatii de curbura langa Prahova imi apartine si ati luat-o de pe site-ul http://www.romania-natura.ro.

    • buna ziua. da, aveti dreptate. din dorinta de a exemplifica ceea ce spun caut diferite fotografii inedite uitand, fara intentie, sa mentionez mereu sursa, iar acest lucru un profesionist nu il face. va multumesc. am indreptat gafa.

  4. FELICITARI PENTRU ARTICOL, GABRIELA; DIN NEFERICIRE, POPORUL CARE A AVUT CEA MAI VECHE SCRIERE DIN LUME ESTE CONSIDERAT ANALFABET, IAR DACA INCERCI SA ADUCI INFORMATII, ALTELE DECAT AU FOST INVATATE LA SCOALA, ESTI INSULTAT …SI NE MAI MIRAM CA SINTEM IN STAREA IN CARE SINTEM…

    • multumesc sinel. ai dreptate, iar din acesta cauza sant foarte amarata pentru ca este trist sa vezi cum strainii stiu mai multe despre istoria acestui popor decat romanii..si culmea, ei sant cei care incearca sa ii convinga pe acesti iuda despre faptul ca istoria ne-a fost falsificata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s