DACA NU STITI INCA DE CE EXISTA ATATEA BOLI, MANCARE OTRAVITA SI AVORTURI SPONTANE, IATA RASPUNSUL

In sfarsit cineva a tradus un interesant documentar despre geoingineria care modifica clima. Daca pana acum ati dormit ar fi cazul sa va treziti si sa priviti cu alti ochi acesta lume muribundam, acesta lume care doarme.

Am fost intrebata de curand daca stiu care este boala cea mai raspandita pe aceasta planeta. Raspunsul meu a fost si este inca acesta: INDIFERENTA.
Va rog sa va uitati la acest film si sa nu aveti dubii ca este o fantezie, o minciuna, o alta poveste imprastiata de catastrofisti pentru ca puteti sa vedeti cu ochii vostri adevarul. Trebuie doar sa ridicati ochhi din ce in ce mai des spre cer ca sa va convingeti, pentru ca moartea vine de acolo….

11 gânduri despre „DACA NU STITI INCA DE CE EXISTA ATATEA BOLI, MANCARE OTRAVITA SI AVORTURI SPONTANE, IATA RASPUNSUL

 1. Buna ! Vreau sa va felicit pentru munca depusa in aceasta pagina aveti foarte buna informatie urcata , mi-ar face placere sa va las un video cu o conferinta referitoare la chemtrailis in aceasta conferinta lasa foarte bine de explicat ca nu doar afecteaza vegetatia la nivel planetar ,aerul care il respiram dar inclusiv ne pot modifica structura ADN-ului e vorba de nanotecnologie plus sindromul de morgellons pe care „medicina oficiala” nu o recunoaste ca atare.Conferinta e facuta de Sofia Smallstorm video-ul il las aici : http://www.youtube.com/watch?v=LnvKqpf7ANw&feature=player_embedded#! e in engleza subtitulat in spaniola sper sa va ajute . Pe curand !

 2. Nu ma asteptam sa imi raspundeti atat de repede va multumesc pt materialul urcat , adevarul este ca inca nu am resit sa trec peste toate temele urcate aici, de putin timp am gasit pagina dvs multumita profesor doctor Corrado Malanga.Am sa va trimit un mail mi-ar place sa imi dati parerea referitoare la nici nu stiu cum sa le numesc am sa va explic in detaliu .Va multumesc ! Un sfat tot timpul este bine venit sau o parere .Pe curand!

 3. Există o boală de piele misterioasă, apărută de curând în lume. Unii o numesc Morgellons. Până acum nimeni nu ştie un remediu eficient pentru ea. Aşa zisul mister este prin faptul că nu au găsit până acum cauzalitatea îmbolnăvirii, cauza pentru care ne îmbolnăvim.
  De ce?
  Pentru că Morgellons nu este o boală de piele. Morgellons nu este o boală psihică. Morgellons nu este o boală organică. Morgellons nu este o boală contagioasă. Morgellons nu este o boală infecţioasă. Morgellons nu este o boală provocată de substanţe chimice. Morgellons nu este o boală!
  Dar ce este Morgellons?
  Morgellons este o reacţie normală a organismului uman la nişte factori extrem de periculoşi. Morgellons este un avertisment trimis de corpul nostru. Ne avertizează că mărgelele colorate şi ieftine nu sunt bune.
  Eu am găsit acei factori nocivi şi i-am îndepărtat. După aceia am început să-mi recuperez sănătatea pierdută. După 90 zile de la îndepărtarea cauzei, pielea mea se reface pe zi ce trece. Vedeţi fotografiile din galerie. Adevărata boală nu se limitează la piele ci atacă orice ţesut viu. Medicii din întreaga lume sunt depăşiţi. De aceia citeşti pe Internet cele mai năstruşnice explicaţii. De la extratereştrii, conspiraţii, agenţii chimici până la unul care a ajutat la “proiectarea” bolii. Le-am citit pe toate. Adevărata cauză a acestei reacţii este cât se poate de reală şi prezentă lângă noi. Se află în imediata apropiere a fiecăruia dintre noi.
  Stiţi că plătiţi pentru a avea Morgellons?

  Ştiu ce spun. Vedeţi dovezile: http://iso.ro/Morgellons/MorgellonsPhoto.aspx

  • este interesanta interpretarea dv din mai multe puncte de vedere. am sa le enumar asa cum le-ati scris dv
   -dv spuneti ca „Pentru că Morgellons nu este o boală de piele. Morgellons nu este o boală psihică. Morgellons nu este o boală organică. Morgellons nu este o boală contagioasă. Morgellons nu este o boală infecţioasă. Morgellons nu este o boală provocată de substanţe chimice. Morgellons nu este o boală!
   Dar ce este Morgellons?
   Morgellons este o reacţie normală a organismului uman la nişte factori extrem de periculoşi.” pai daca organismul se manifesta in acest fel destul de straniu la acesti factori extrem de periculosi, atunci ar trebui sa ne intrebam de unde vin acesti factori periculosi, cine ii provoaca si ce anume contin din moment ce organismul raspunde in acest fel
   -tot dv spuneti: „Morgellons este un avertisment trimis de corpul nostru. Ne avertizează că mărgelele colorate şi ieftine nu sunt bune.” care margele colorate si ieftine nu sant bune?? barbatii poarta asa ceva?? este vreo aluzie careia nu ii gasesc explicatia sau ce vreti sa spuneti cu acesta fraza care nu are nici un inteles??
   – „Eu am găsit acei factori nocivi şi i-am îndepărtat.” ati putea sa explicati ce factori nocivi ati gasit si cum ati facut de ati indepartat totul??
   -„Adevărata boală nu se limitează la piele ci atacă orice ţesut viu.” nu stiu ce intelegeti dv prin tesut viu, dar pana acum toate cazurile de infectare au fost cutanate ( adica au atacat pielea). alte organe nu au fost afectate
   – fotografiile din imagine sant preluate de pe internet si nu va apartin. am cercetat fiecare fotografie in parte si nu apartin aceleiasi persoane, cu atat mai putin dv, pentru ca daca ar fi asa nu v-ati mai permite sa debitati astfel de idiotenii. ca suferiti un pic cu capusorul, nu sant dubii pentru ca doar un bolnav psihic ar putea sa intrebe retoric: „Stiţi că plătiţi pentru a avea Morgellons?”
   acum va spun eu cateva lucruri: boala nu este o degenerare psihica, asa cum o numesc medicii de 2 bani, pentru ca nu poti sa declari bolnav psihic o persoana din corpul caruia se extrag fire sintetice care se vad, care se pot examina, care sant facute de catre corpul tau, care iti provoaca plagi , care iti dau mancarimi inimaginabile, care te fac sa scoti din propria carne plastic. nu ne putem juca cu viata oamenilor si mai presus de toate nu putem sa declaram nebun un om care are evidente efectele devastataosre ale cine stie carei nanotehnologii. dv v-ati vindecat??? nu am auzit de asa ceva pentru ca in acest caz opinia publica internationala ar trebui sa stie despre singurul caz de pe planeta care s-a vindecat. alatur aici un articol unde se gasesc toate organismele internationale de cercetare a acestei grave si stranii malatii. http://www.ecplanet.com/node/3817

   • Stimată domnişoară, doamnă,
    1. Mărgelele colorate au terminat o civilizaţie, cea amerindiană care s-au vândut ieftin. Era o figură de stil. Probabil trebuia explicată. Îmi cer scuze uneori gândesc turbo. Am fost la şcoală nu să socializez.
    2. Factorii nocivi nu i-am putut îndepărta decât din imediata mea apropiere. Suficient să mă fac eu bine. Ce sunt acei factori? Acesta este secretul. De aceia nu i-au găsit alţii. Vii spun v-aţi însănătoşit. Nu sunt pentru mass media. Cel puţin, nu deocamdată.
    3. Nu ştiu să-mi fi atacat altceva. Creierul meu este suficient de apt. Am câteva sechele musculare… În schimb, pentru femei, poate fi extrem de periculoasă.expunerea la acei factori. Datorită poziţiei faţă de organele genitale feminine, poate induce sterilitate. Ştiţi de ce nu este acelaşi pericol şi pentru bărbaţi? Eu ştiu!
    4 Fotografiile sunt cu pielea mea, am 51 ani şi am sărbătorit deja nunta de argint. Nu sunt un puţoi de internet cu fumuri. Aceasta pentru mâna stăngă. La dreapta vedeţi că inelarul meu are o anomalie la unghie. Ar fi cam greu să caut pe internet atătea poze şi în suită, din aceiaşi poziţie făcute la intervale de timp exacte.. Este mult mai uşor să mă dezbrac şi să-mi fac poze. Nu credeţi. Câte poze doriţi cu aceste mâini şi în special cu un deget ( anume ) ridicat?
    Acum să vă spun şi eu câteva lucruri, apropo de extratereştrii şi alte bazaconii de genul ăsta.
    Mă vindec nu m-am vindecat total! Cauza este artificială. este cauzată de lăcomie şi de imbecilitatea unor proiectanţi de pe planetă, iar noi ca proştii luam „mârgelele colorate” şi de fapt ne îmbolnăvim. Lucrez de multă vreme cu acei factori incriminaţi, nu am păţit nimic pentru că am ştiut să mă feresc. Sunt într-adevăr nocivi. Sunt într-adevăr lângă noi. Îi vrem lângă noi şi chiar plătim să-i avem lângă noi..Am fost şi eu puţin tâmpit, dar mie mi-a trecut. M-am intoxicat dar am văzut şi verificat de mai multe ori cu ce mi-am agresat pielea. Sunt unele celule care se înlocuiesc, cu neuronii este mai greu. Dacă mor alţii nu mai sunt de schimb.

    Deşi m-aţi luat peste picior, Vă înţeleg. Ştiu să citesc printre rânduri. Sunteţi suferindă şi vine un „idiot” de inginer şi spune: ” Bă IO m-am vindecat” (Idiot poate veni şi de la un om cu idei). Toţi doctorii din lumea aceasta nu au să descopere cauza nici în 1000ani (una mie ani!)
    De ce?
    Nu-i duce capul. ei nu gândesc cauzal ei gândesc paleativ. (Paleativ = medicament care tratează efectul nu cauza unei boli). Nu gândesc logic. Nu gândesc interdisciplinar… Nu gândesc.

    Pe vremuri, când am făcut eu şcoala se făcea… ŞCOALĂ! Am puţin mai mult de jumătate de secol şi ce am învâţat atunci cunosc şi acum. Printre altele vă informez că atunci se dădeau note între 1 şi zece şi… am terminat liceul cu 10 (zece) şi am comis-o şi la faculate. Tot 10 mi-au dat. Futui!…Nemernicii!
    Credeţi că degeaba!?
    Dar să revenim la olie noastre. Contactaţi-mă pe myskin@iso.ro (domeniul meu personal este iso.ro şi mă ocup de mai multe şi din păcate şi de medicină) Vedeţi în pagina de amănunte despre Morgellon sunt toate adevărate. Ştiu foarte bine greutatea cuvintelor. Este un genocid. Este artificial. Este terestru. Este explicabil logic şi ştiinţific. Nu este straniu. Este, până la un moment dat…curabil.

 4. Dârele chimice şunt dintr-un preaf anume. Praf de camuflaj, praf de aruncat în ochii proştilor. Trebuie să li se ocupe vremea cu ceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s