CONSIDERATII ASUPRA SARMIZEGETUSEI SI A ARHEOLOGIEI ROMANESTI FACUTE DE UN ITALIAN, ALESSANDRU DEMONTIS

Alessandro Demontis este un cercetator, sagist, lingvist si scriitor italian, unul dintre multii mei prieteni de pe scribd care se intereseaza despre Romania si despre misterele sale. A fost fascinat de ceea ce se spune despre inceputul civilizatiei pe aceste meleaguri, motiv pentru care a inceput sa se intereseze mai amanuntit de aceste lucruri dupa ce a citit ca inclusiv marele Sitchin a povestit in cartile sale despre capitala regala a Daciei.

Cum era normal eu am publicat articolul sau despre Sarmizegetusa pe blogul meu, iar datorita numarului mare de cititori interesati de subiectul tratat chiar de catre un italian, care recunoaste importanta descoperirilor facute aici, acest lucru l-a indemnat sa il traduca si in romana. Va amintesc ca asemeni lui sant Claudio Mutti si Marco Merlini amandoi personaje care se ocupa de demascarea faptului ca Romania a avut un mare aport la civilizarea lumii, dar nu numai ei, pentru ca din ce in ce mai multe voci incep sa se indoiasca ca inceputul civilizatiei a fost Sumerul.

Oare de ce capetele luminate al cercetatorilor romani refuza se admita si sa cerceteze ceea ce strainii au inceput sa admita in numar din ce in ce mai mare???

4 gânduri despre „CONSIDERATII ASUPRA SARMIZEGETUSEI SI A ARHEOLOGIEI ROMANESTI FACUTE DE UN ITALIAN, ALESSANDRU DEMONTIS

  1. buna ziua !frumos gest din partea unui italian de a se interesa de cea mai veche cultura a lumii(poate) in momentul cand academia romana minte cu nerusinare in tot ce inseamna istorie.va recomand doamnelor si domnilor sa faceti o analiza a cuvantului GODEANU(muntele lui dumnezeu) al dacilor si sa va intrebati daca nu cumva acest munte se poate scrie si GOD e ANU .ADEVARURILE stau in limba in port in cant si in pietre sau poate Eminescu asta a vrut sa zica cand a spus ca limba romana va spune lumii adevaruri fundamentale sau paul mac kenzy care a spus ca pietrele dacilor vorbesc .referitor la limba vreau sa va zic ca astazi frunzele unui stejar verde sunt cuvintele limbi romane care nu seamana cu ramurile trunchiul sau radacina insa au acelasi ADN.drept dovada va recomand sa intrati cu verbul existential A FI,FIU,FIICA ,FIINTA in toate cele 66 de limbi de pe google traducator si veti vedea ca doar limba romana pastreaza o radacina continua.daca mai intelegeti ca turnul babel inseamna BAB-EL adica poarta zeului ar trebui sa fugiti cu gandul la platoul babelor care este poarta zeilor de fapt sau la SFINX-UL de langa care ne roaga sa inlocuim X cu T si obtinem SFINT (pana la dzeu ne sfasie sfintii) unde X este crucea nemuriri pe care a fost rastignit sf ANDREI cu capul 180 de grade invers adica religia care din alb a facut negru insa tot X=10 (1 SI ZERO adica inceput si sfarisit adica alfa si omega adica inceput si sfarsit adica IO STEFAN VOIEVOD adica casta IO care probabil si-a incriptata prezenta si pe dolarul american caci daca vedem piramida drept un i sau o lumanare aprinsa atunci obtinem I ONE pentru ca L care mai este si dzeu la evrei este singurul cadran pozitiv pe axele X Y .chiar daca nu intelege prea multa lume ce scriu aici ma multumesc si cu unul sau doi care vor intelege caci aceia sunt oamenii care le pasa cu adevarat sa afle adevarurile fundamentale.va urea o EPOCA LIPSA cat mai plin de lumina))) ionel marian tabara

  2. E bine ca incep sa iasa la iveala lucrurile asa cum au fost ele si ca mai sunt oameni carora le place sa descopere si altora care au vointa de a sti cine sunt. E multumitor ca inca mai suntem. Cati nu conteaza, indeajuns e perfect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s