VIITORUL OMENIRII IN JOCUL DE CARTI AL ILLUMINATILOR CREAT IN 1994

Jocul de cart al illuminatilor nu mai este un secret pentru nimeni pentru ca sant ani buni de cand pe internet se demonstreaza de fiecare data cand are loc un eveniment, ca totul a fost proiectat cu multa cura inca din cele mai vechi timpuri, iar viitorul ne este aratat in fiecari zi prin mesaje subliminale pe care putini stiu sa le citeasca si tot mai  putini tin cont de ele.

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba voi incerca sa rezum punctele principale.

Jocul de carti al illuminatilor a fost creat in indepartatul 1994 iar autorii au desenat in cartile lor toate evenimentele viitoare ale umanitatii. Pare un scenariu in care nu iti vine sa crezi ce vezi pentru ca ai tendinta de a  zice ca sant doar coincidente numai ca legile cu care am fost crescuti  ne spun clar ca: o cincidenta este o coincidenta, doua coincidente sant o teorie iar trei coincidente sant o proba, o realitate. Deci oricat de sinistru, ireal sau imposibil ar parea aceasta prezentare a viitoruli programat de ei, evenimentele la care tot asistam au inceput sa confirme previziunile.

Unicitatea acestui vechi joc consta in faptul ca imaginile sale au intrecut de mult numarul coincidentelor si in acest caz incepi sa te intrebi preocupat daca nu cumva ar fi cazul sa il urmaresi cu atentia cuvenita ca sa intelegi cam ceea ce urmeaza.

Wikipedia prezinta pe larg modul in care se joaca, cine l-a facut, anul, ce urmareste acest joc,  complotul, terorismul care urmeza si tot ce trebuie sa faci ca sa castigi . Eu nu voi sta sa traduc aceste lucruri pentru ca in mod sigur nu ar interesa pe nimeni dar daca mai sant sceptici alatur aici linkul pentru a ase putea documenta.

http://it.wikipedia.org/wiki/Illuminati_%28gioco%29

Originalitatea imaginilor consta in faptul ca aceste carti prezinta o serie de evenimente deja intamplate dar si pentru ca autorii stiau exact modul in care se vor produce aceste „incidente”. In plus pare ca altele imagini sugereaza fara nici un dubiu ceea ce va fi in viitor.  Dar sa nu va mai tin in suspans voi incepe a va prezenta cele mai importante dintre aceste carti.

Copertina jocului prezinta inca 1994 termenul Illuminati si simbolul lor deja cunoscut in ziua de azi: piramida cu ochiul care te urmareste peste tot. Pai cum le-o fi venit ideea de ai numit asa pe creatorii NWO??? Straniu, nu?

Illuminati-Card-Game-Steve-Jackson

Grafica folosita la desenarea unor atacuri „teroriste” impotriva Pentagonului si a turnurilor genmene par sa te faca sa crezi ca sant copii ale unor fotografii reale pentru ca  este incredibil de izbitoare asemanarea intre evenimentul „inventat” in 1994 intr-un joc de carti  si realitatea petrecuta 7 ani mai tarziu.

CardNWO-Pentagono911

CardNWO-911

O alta carte interesanta este cea intitulata ” Accident nuclear” care prevesteste iesirea materialului radioactiv din centrala de la Fukusima In Japonia in urma cutremurului violent de acum doi ani, eveniment care a ingenunchiat natiunea nipona.

La centrale nucleare di Fukushima

Si pentru ca santem in Japonia iata o alta carte care anticipeaza faptul ca liderul mondial in fabricarea compiuterelor este propriu aceasta tara.

Cartea de mai  jos specifica faptul ca un cutremur devastator va provoca un accident nuclear in Japonia. De notat este faptul ca norul radioactiv traverseaza Pacificul mergand catre USA urmand pe Gondzilla care dupa experimentul nuclear din sudul Pacificului se indreapta catre New York, asa cum de fapt s-a si intamplat. De remarcat si faptul ca un cutremur devastator se poate produce si in California unde stabilitatea tectonica este foarte slaba.

Iata si cartea care profetizeaza cutremure devastatoare care se vor produce in toate partile lumii. Intensitatea si puterea lor vor provoca distrugeri totale si multe vieti pierdute

Dezastre combinate este o carte care spune si ea multe. Notam ca printre cladirile care sant distruse se distinge clar un turn cu un ceas care arata ora 11 si 11 minute. Orasele mari care au un astfel de turn sant Tokyo si Londra. Ar fi posibil sa fie o aluzie la cutremurul din 11 martie 2011 din Japonia dar ar putea sa prevesteasca si alte evenimente viitoare de acest gen.
 
 
 
In acest joc exista si cartea arata pierderile petroliere in apele oceanelor si care ne aminteste de imensul dezastru ecologic petrecut in golful Mexic. Va rog sa notati asemanarea dintre cartea Oil Spill si fotografia care a devenit simbolul dezastrului din golful Mexic din aprilie 2010.
 
 
 
In cartea urmatoare apare deja denumirea guvernului mondial si criza energetica pe care o traim deja o data cu inceperea razboiului  din Libia si a revoltelor din lumea araba.
 
 
Avem si cartea  revolutia care pare sa umbreasca aceste evenimente revolutionare  false,  confectionate.
 
 
Iata insa ca ni se prevesteste inca de atunci manipularea mentala a populatiei su ajutorul televiziunii care nu incanta lumea doar pentru dementialitatea programelor dar si pentru ca se folosesc frecvente particulare care manipuleaza mintea oamenilor.
 
 
Extraordinar de interesant este faptul ca urmatorea carte scoate in relief uzul florului,  atat de cunoscut in zilele noaste, substanta reziduala a centralelor nucleare care in loc sa fie aruncata, intre timp a devenit datatoare de „sanatate”. Florul se foloseste in apa si in pastele de dinti cauzand grave daune sanatatii.
 
 
Ooo, dar iata cartea care desemneaza evenimentul  profetizat de  religie in care adeptii acestor curente religioase  asteapta cu sufletul la gura pe Messia. Asa cum se observa lumina care se vede este un fel de proiectie care ne confirma adevarul despre proiectul Blue Beam sau mai bine zis aparitia falsului Mesia cu ajutorul hologramelor gigantice sau a altor tehnologii cu care sant deja echipati mii de sateliti care plutesc in spatiu. Acest lucru este posibil datorita cerul  saturat de microparticele chimice  deversate  de miile de avioane care zboara nestingherite deasupra capetelor noastre si care ne spreiaza zilnic milioane de tone de substante radioactive, asa zisele dare ale mortii sau chemtrails.
 
 
 
Nu putea desigur sa nu lipseasca cartea falselor epidemii cu care deja santem obisnuiti, si  care au facut victime miloane de persoane nevinovate. Cine ar fi gandit ca totul este fabricat in laboratoare de catre casele farmaceutice inecate de dorinta de castig.?  Ar fi inuman sa indraznesti sa spui ca nu este adevarat cand in zilele noastre prima apare vaccinul pentru o epidemie necunoscuta si apoi vine si boala.
 

Card-NWO-Quarantena

 
 
 
 
Urmatoarele carti fac referire la Tratatul de la Lisabona in care libertatea de exprimare si nemultumirile de strada provocate de oameni apartinand diferitelor  natiuni,  permite fortelor de ordine sa te execute fara sa ai nici un proces, fara sa dea socotela nimanui, fara sa raspunda in fata nimanui despre faptele lor. Legea martiala a fost aprobata de catre comunitatea europeana in acest cacacios tratat. Remarcati imbracamintea politistului care este exact cea pe care o poarta  aparatorii iluminatilor care in piete omoara in bataie oameni nevinovati care nu fac nimic alteva decat ca isi striga nemultumirea.
 
 
 
 
Iata si cartea care desemneaza brendurile, atat de iubite de romani: corporatiile. Brendurile, sau asasinii sanatatii, comertului, libertatii, sant toate multinationalele care din zeci de mii au devenit doar 5-6. Ei sant controlorii intregii vieti a societatii, a statelor, a lumii,  sant cei care au anhilat productia particulara originala, au introdus legi in care nimeni nu poate sa controleze calitatea produselor lor, a modului in care se produce marfa si a substantelor folosite in compozitie. Brendurile controleaza parlamentele, guvernele, economia si vietile tuturor oamenilor de pe planeta Terra.
 
 

Chiar daca pare imposibil, despre posibilitatea unui al treilea razboi mondial se vorbeste de mult. Biblia il chiama Armaghedon si in aceasta carte se precizeaza un lucru fantastic: totul incepe cu un razboi stelar sau mai bine zis cu razboiul din cer. Daca te gandesti la acest lucru ti se pare imposibil pentru ca intrebarea care se pune este: impotriva cui??? Pe de alta parte stim ca spaziul este inarmat, ca pe pamant scuduri antiracheta exista  in toate partile lumii si ca fortele de ordine sant inarmate pana in dinti. Acest lucru nu ii face sa se rusineze cand isi arata puterea in fata noastra care stam cu mainile goale si cu fruntea sus uitandu-ne la ei. Sa fi uitat ca de fapt au jurat sa ne apare pe noi de stapani nu pe stapani de noi?? Ok. Problema este ca acest razboi utilizeaza la greu atomica ceea ce ne face sa ne gandim la cat de imposibila va fi viata noastra.

 
 
In ajutorul supozitiei inceperii unui razboi stelar vine insa o alta carte care ne prezinta o ploaie de meteoriti, care este deja in act in toata lumea. Au cazut in ultimele zile „meteoriti” nu numai in Rusia dar si in Cuba, Argentina, Norvegia. Interesant este faptul ca ceea ce ei vor sa ne faca sa credem ca este doar o amenintare spatiala este demascata de catre un american. El demonstreaza ca ceea ce a cazut din cer peste zeci de oameni nevinovati nu este un meteorit dar ceva mult mai terestru. Deci chiestia cu meteoritii este doar o mistificare a adevaratelor evenimente.  Mai jos cartea si video.
 
Urmeaza patru carti care ne uimesc pentru ca ele demonstreaza ca alienii nu sant o inchipuire a celor care povestesc despre intalniri de diferite grade cu aceste entitati. Nu avem o carte care sa prezinte intalnirea dintre ei si vreun guvern al terrei dar avem altele care prezinta evenimente deja cunoscute.  Rapirile facute de extraterestri a  milioane de oameni care  sufera  din aceasta cauza fara ca sa fie bagati in seama, biserica care va fi sub controlul lor,  sustinerea financiara a guvernelor va fi  facuta de ei dar avem si o carte care ne arata un atac militar de factura extraterestra. Pare de domeniul SF numai ca aceste lucruri despre multi vorbesc dar putini cred,  sant deja in act.
 
 
 
 
 
 
Avem cateva carti care ilustreaza  asemanari impresionante dintre personaje publice cunoscute in plan mondial si figura desenata pe cartea de joc.
Pare incredibila asemanarea dintre figura din carte si Julian Assange

Sau asemanarea dintre figura din carte si Barak Obama. Nu lipseste nici coloratura pielii.
Foto: non c'è dubbio steve jackson aveva previsto anche che obama sarebbe diventato presidente, obama da giovane era identico a un presidente nelle sue carte!!!!!!!! stessi occhi, stesse sopracciglia , stessa espressione, stesso colore della pelle, stessi capelli
 
Despre planul elitei de a reduce drastic numarul populatiei iarasi se stie, dar  in ultimul timp se simte tot mai mult nepasarea lor in ceea ce priveste sanatatea, libertatea si posibilitatea de procreere care a scazut in mod infiorator. Femeile nu mai sant in stare sa mentina sarcina sau nasc copii deformati genetic sau cu boli noi. Poluarea apei, a aerului si a solului produce sterilitate, suferinta si imunitate scazuta. Atacuri chimice si teroriste false vor fi la ordinea zilei.
 
CardNWO-Riduzione-Popolazione
 
In jocul de carti exista un centru de control al prevenirii diferitelor evenimente dar care in realitate urmareste punerea in act a evenimentelor stabilite. Interesant ca in 2001 se infiinteaza acest centru cu adevarat in USA.
 
Card-NWO-Cdc
 
Oamenii vor fi invadati de demoni si paraziti cosmici.
 
 
Judecatorii vor fi doar cativa, condusi de un singur om. Sistemul va fi ca de obicei in forma de piramida ca sa nu ai posibilitatea sa te certi cu nimeni dar si ca sa nu se stie niciodata jos, ce fac cei de sus.
 
 
Aparitia in toata lumea a mult cunoscutelor Corp Circles
 
 
Unde daunatoare care provoaca incredibile migrene si hemoragii nazale care pot distruge creierul uman. Din cate stiu sant milioane de persoane care acuza dureri acute de cap fara nici un motiv plausibil.
 
 
Controlul populatiei  cu ajutorul telecamerelor si a  inregistrarilor care se fac ascultand comunicatiile dintre persoane. Si acest lucru se intampla deja sub nasul nostru.
 
 
 
Pana si evenimentele recente de pe Wall Street au fost anticipate.
 
 
Evenimente atmosferice devastante.
 
 
Descoperiri care vor face sa se rescrie istoria umanitatii. Descoperirile au fost deja facute dar nu s-a rescris deocamdata nimic.
 
 
Dictatura militara si controlul armat.
 
 
Moneda electronica si eliminarea banilor lichizi.
 
 
Companiile farmaceutice, adevarata industrie chimica pentru  fabricarea  drogurilor de impact devastant pentru organism.
 
 
Proteste de strada in USA
 
 
Orasul ascuns sau mai bine orasul de sub pamant exista deja in Norvegia.
 
 
 
Intrarea in bunkerul din Norvegia
 
Alte carti cu diferite imagini foarte usor de reperat.
 
Card-NWO2
 
 
Card-NWO3
 
 
Card-NWO
 
CardNWO-Alien
 
TRADUCERE SI PREZENTARE DE: GABRIELA DOBRESCU
 

http://www.youtube.com/watch?v=TNg7Evd0ewA

http://www.youtube.com/watch?v=W9DhCvVRDbg

http://www.youtube.com/watch?v=Y-kDZvTWF4o

21 de gânduri despre „VIITORUL OMENIRII IN JOCUL DE CARTI AL ILLUMINATILOR CREAT IN 1994

 1. Dupa cum spune proverbul,un desen face cat o mie de cuvinte trist dar cat adevar in aceste cartii .Foarte buna traducerea .Sa aveti o zi buna !

 2. Din toata aceasta ecuatie l-au scos pe Dumnezeu. Așa ca, nu disperati, încă mai avem o șansa…si asul din maneca noastră este credinta in Atoatecreatorul.

  • asul din maneca este sa te trezesti si sa nu mai crezi in prieteni imaginari creati de sistem si de religiile acestei lumi. asul esti tu si vointa ta este puterea de a te ridica din genunchi si a privi cum ai fost mintit, cum au falsificat istoria si au ascuns puterea pe care o ai. cand vei vedea ca un bun creator nu are cum sa construiasca o lume atat de nedreapta si ca un adevarat TATA nu isi tine niciodata copii in genunchi, umiliti si pedepsiti? pacatul??? o alta inventie a religiei innecate dupa bani si putere si definitia lui este chiar sub nasul milioanelor de inchinaciosi care nu au deschis o data biblia pentru a o citi de la cap la coada. pacatul este dat de lege. legea creaza pacatul, coruptia, inegalitatea, limitarea drepturilor. daca nu ar exista legea care sa imi spuna ca este un pacat daca iubesc o femeie maritata eu nu as fi un pacatos. daca nu ar exista legea care sa imi spuna ca nu am voie sa merg cu 100km pe ora in localitate eu nu as fi un contravenient… si asa mai departe. NU AU PUS CARTEA CU DUMNEZEU?? pei ei stiu ca nu exista, fiindca ei l-au inventat.

   • dumnezeu esteputerea invizibila dar simtita de fiecare om in functie de puterea credintei lui..este energia care ne inconjoara in functie de de pozitivitatea , sinceritatea si adevarul fiecaruia..este energia care ne conduce spre bine sau spre rau depinde ce invocam in drumul nostru..si pt faptul ca am ajuns aici demonstreaza tot ce am spus eu mai sus..se vede aceasta energie rea, folosita si indrptata inspre omenire de fortele si energiile care condwuc aici si acum aceasta lume in care oamenii sunt lipsiti de informatie , credinta si dumnezeu..

 3. Despre cartile astea nu stiam..Ma gandesc la faptul ca daca exista „un rau” in lumea asta corupta si indoctrinata, nu inseamna ca trebuie sa existe si „un bine”? Si nu ma refer la Dumnezeu, pentru ca trebuie sa nu gandesti deloc ca sa crezi in asa ceva.
  Imi plac mult articolele si planuiesc sa le citesc pe toate. Multa bafta!

 4. Exista Dumnezeu…Tatal Atottiitorul care a facut Cerul si Pamantul…De ce il HULITI pe Dumnezeu, ce incercati d-voastra sa sminti oamenii ..Ce-ai femeie cu inchinaciosii cum le zici dumneata..ia Biblia in mana si citeste-o…

  • in general nici nu raspund si nici nu prea aprob comentarii ale cameleonilor care se mimetizeaza cu sigle in loc de nume. stiu ca astfel de persoane sant lase si fricoase de aceea nu au curajul sa spuna cine sant, dar sant extrem de buni avocati ai prietenilor impusi ca atotputernici.

   deci AC77 vreau sa subliniez doar 3 lucruri:

   1) A HULI= A NEDREPTATI pe cineva. in acest caz eu spun doar un alt punct de vedere bazat pe nenumarate probe ale neexistentei acestui prieten imaginar propovaduit din gura in gura de 2000 de ani dar, pe care nu l-a vazut nimeni. daca el exista pentru ca doar in acest fel se poate explica existenta acestei lumi eu pot chiar sa si admit acesta posibilitate, dar nu si faptul ca trebuie sa fiu sclavul sau ascultator pentru ca in acest caz el, tatal ceresc, nu m-a facut pentru ca ma iubeste ci pentru ca avea nevoie de sclavi prosti si idioti care sa il urmeze ca oile.

   2)biblia..da. am facut din citirea acestei carti un studiu care s-a prelungit prin ani intregi de cautari prin librarii, biblioteci, arhive, conferinte, convorbiri cu oameni adevarati care au pornit in cautarea descifrarii acestui mister numit dumnezeu. concluzia a fost ca oricare om intelept si de bun simt devine ateu inrait doar dupa ce a inteles ceea ce spune acesta biblioteca antica numita biblie.

   3)in principiu nu am absolut nimic cu inchinaciosii care cred cu tarie ca acesta pozitie de umilinta nu inseamna spiritualitate si supunere. intre ei si mine nu exista decat o diferenta de puncte de vedere, deoarece pentru mine acest gest inseamna cu totul altceva care nu are nimic de a face cu spiritualitatea. pentru mine a sta ingenunchiat, cu fata in pamant, umilit, plin de frica si de remuscari inseamna un gest de sclavie, de supunere catre ceva care nu ma lasa sa fac ceea ce doresc eu ci ceea ce doreste acel cineva, inseamna ignoranta, umilinta, control si supunere, deci nicidecum spiritualitate si iubire. ha ha ha , sa fim seriosi ! ar fi cazul sa va mai treziti din cand in cand din somnul cel de moarte….

 5. Cu siguranta extraterestrii sau intraterestrii exista! Au fost si sunt printre noi si controleaza umanitatea de milenii. Tot ei au inventat religiile false, sunt zeii si semizeii din vechime iar cand n-a mai fost deajuns au creat un „Dumnezeu” fals – un tiran plin de „dragoste”, ce ne-a creat putin defect, putin mai mult de vreme ce am gresit… si totusi din „dragoste pentru creatie” ne0a dat un set de Legi imposibil de urmat… si-o lupta crunta cu „demonii”imposibil de dus… ca mai apoi tot din „dragoste” sa ne arunce in infernuri pe vecie… Desi e atotputernic si-ar putea schimba umanitatea intr-o secunda, ar putea-o elibera de entitatile intunecate… totusi se pare ca are o placere morbida in jocul de-a judecatorul crunt si nemilos…si-i face o desobita placere sa ne vada sclavi supusi. Acesta este „Dumnezeul” la care toti se inchina cu frica. Un „Dumnzeu” mai fals nu se putea… Este doar jocul unor extraterestrii care se distreaza de minune pe seama oamenilor. Intrebarea este urmatoarea…cum scapam noi de tirania lor?

  • simplu. reachizizionand constiinta despre cine santem noi in realitate. ne spun in fiecare zi ca noi santem corpul, materia. au creat un cult in care omul divinizeaza materia (operatii plastice, infrumusetare, standarde pt corpul cel frumos) si o plange atunci cand acest corp moare. au creat cultele bisericesti unde daca dai bani ti se curata sufletul. FALS. cine esti tu omule??

   1) corpul este un organism biologic neinsufletit care este controlat de un computer numit creier. acest creier functioneaza ca orice tip de PC. adevarata entitate care mentine corpul si ii da viata este insa ceea ce popii numesc sfanta treime, adica: mintea, spiritul si sufletul. ceea ce in egipt se chiama KA si BA iar in orient MER-KA-BA. aceste 3 constiinte vii, aceste energii invizibile sant omul, nu corpul sau. corpul este doar masina care le face vizibile.

   -isaia spune asa: va veni o vreme cand voi pune legile mele in interiorul inimii tale si nu veti avea nevoie de biserica. cu alte cuvinte: va veni o vreme cand te vei ghida dupa constiinta ta si nu dupa legile nenorocite facute de unii sau altii.
   -in NT se spune : „tu esti templul” pentru ca in tine sant cele trei parti ale Creatorului, si mai zice ceva dragut: nu este pacat de ceea ce bagi in gura ci este pacat ceea ce scoti din gura pentru ca din adancul inimii tale negre vin cuvinte grele si actiuni necontrolate.
   -tot in biblioteca numita biblie se mai spune si ce este pacatul: pacatul vine de la lege. cand avram nu era sub lege el nu a pacatuit dar cand legea a aparut atunci a aparut si pacatul.

   acestea sant 3 puncte cheie ale pacaleli chiamata religie inventata de extraterestrii care in trecut se numeau zei si care s-au constituit apoi intr-un singur dumnezeu devenind guvernul umbra care controleaza masonii si pe toate cele 300 de familii care conduc acesta planeta. lor se inchina toti dar nu realizeaza ca sant pacaliti. ii aud cum atunci cand le ataci prietenul imaginar spun cu orgoliu : nu stiu, eu m-am rugat si mie mi-a ajutat dumnezeu. acest „ajutor” este de obicei: servici, casa, masina, bani, haine, plecari….mai putin vindecari miraculoase fara medicamente sau bisturiu. pai cine detine aceste lucruri terene? sa vedem:

   -satana adica extraterestrul il tenteaza pe isus, adica pe om si ii spune: vezi acest pamant? vezi tu cate lucruri frumoase sant in el? acestea sant toate ale mele si eu le dau cui vreau. ti le dau tine pe toate doar daca mi te inchini o singura data. si atunci OMUL CU CONSTIINTA ii spune ca nu il poate tenta si ca oricum nu il intereseaza.

   ce am vrut sa spun de fapt?

   CONSTIINTA este CREATORUL suprem care stie ca nimic nu este mai presus decat forta si vointa sa. nu tehnologia extraterestra sant progresul omului ci regasirea constiintei pierdute. EL vorbea telepatic in acele vremuri apuse cu toate fiintele si constiintele existente, cu forta mintii sale construia tot ceea ce dorea iar cu ascutisul gandurilor taia orice materie. progresul nu consta in tehnologia care au indepartat omul de adevarata sa esenta ci reachizitionarea CONSTIINTEI DE SINE.

   -in experientele OBE (in afara corpului) toti cei care povestesc ca se gaseau in tavan si isi urmareau corpul neinsufletit si pe cei care se gaseau langa el, povestesc in prima persoana ceea ce au vazut si au auzit. ei spun asa: eu eram sus si……pai EU CINE?? care eu eram sus?? EU care eram sus era de fapt sufletul. pai atunci de ce nimeni nu constientizeaza ca de fapt omul nu este corpul ci ceea ce se gaseste in corp???

   -sufletul este parte din creator, este creatorul intrupat, esti tu. deci cum dracu pot purifica popii sau religia sau biblia sau alte cacaturi SUFLETUL care este parte din CREATOR?? CUM POATE FI SUFLETUL NEGRU DE RAUTATE cand el este CONSTIINTA??

   -Biblioteca numita biblie spune si cum extraterestrul, adica demonul, adica dumnezeul acestei lumi te conduce, te controleaza, iti da tot ce vrei din aceata lume doar pana iti ia sufletul, apoi iti ia inapoi totul, iar tu ramai si fara averi si fara suflet. (cititi cum saul este impins de catre un spirit al lui dumnezeu sa il omoare pe david)

   -de remarcat ca nu toti au suflet. batalia este mare pt ca sufletul in acest matrix inseamna eternitate care nu trebuie sa se confunde cu imortalitatea pentru ca imortalul traieste doar cat traieste universul pe care l-a creat. nu poate trece intr-un alt univers asa cum face eternul care este peste tot.

   eeeee, sant multe de stiut dar ca sa poti sa combati aceasta lume ilusorie trebuie sa ai constiinta. poate voi face vreun video in care sa spun cate ceva din ceea ce stiu pentru cei care vor sa mearga mai departe catre desteptarea si cunostinta de sine.

 6. Gabriela, esti in totalitate pe lungimea mea de unda. :))). Desi, la un moment dat, ma temeam ca negi existenta Creatorului. Dar am citit cu rabdare pana la capat si m-am linistit. Ma intreb daca „inchibaciosii” care au citit biblia au si inteles ceva. Pentru ca daca au inteles, ma intreb cum poate fi ridicat in slavi un „zeu gelos si razbunator”, care isi indeamna adeptul sa-i aduca jertfa pe propriul copil (cat sadism), care nimiceste cetati si natiuni etc… nici macar animalele sau copiii nu sunt crutati. As putea scrie despre subiectul asta pana maine dar nu cred ca are sens. Cine are urechi de auzit, oricum aude. Cine nu, ii doresc sa se trezeasca odata din letargie

 7. asa se va intimpla de fiecare data cind un lucru nu este dus pina la capat si aici cei care stiu ca a fost cineva care ne putea scapa de aceasta plaga de evrei dar singur nu a putut mai mult! ati ghicit a fost unul dintre cei trei oameni pe care i-a avut istoria: prietenul ADOLF H.

 8. salut.imi pare bine ca am gasit acest site unde sunt si oameni ce discuta despre realitate.. 🙂
  am avut foarte multi prieteni de mic copil si i-am pierdut pe toti din cauza ca ma credeau un nebun si un visator cand le ziceam ca in galaxie nu suntem singurii.cum suntem noi asa sunt si altii pe undeva…si ca orice este posibil pe lume.imposibilul nu exista….
  dar nimeni nu ma credea,ma too faceau prost,nebun,etc… 😦
  asa m-am inchis in mine si am inceput sa am frica sa ies pe afara,sa ma vada lumea …. 😐
  aici cu voi ma simt bine,
  aveti vreun site anume unde se discuta despre subiectul asta?

  • buna alex. nu trebuie sa te inchizi in tine pentru ca nu tu esti nebun ci cei care te ascultau erau prost informati. nu trebuie sa iti faci probleme datorita faptului ca tu esti unic iar ei sant toti la fel. ei sant toti la fel pentru ca sant o turma behaitoare fara creiere care trebuie condusa de un dobitoc care sa le spuna ce este bine sau ce este rau, in timp ce tu esti oaia neagra. cu noi aici poti sa te desfasori fara grija. orice intrebare a ta poate avea un raspuns si nu ne intereseaza ce spun altii. am cateva pagini interesante pe fb in afara celor 2 bloguri. iti dau linkurile. ma poti cauta si pe fb daca ai cont pentru ca daca vrei te inscriu eu direct. eu nu percep bani si nici nu fac nimic pentru bani. deci like si alte rahaturi ma lasa rece. important este ca informatia sa circule. este tot ce imi doresc. https://www.facebook.com/pages/Corrado-Malanga-Studiile-Sale-in-Romana/831647750227033. iar acesta este al doilea. https://www.facebook.com/groups/367295386694672/ daca aveti nelamuriri sau cautati ceva anume puteti sa imi scrieti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s