OAMENII AU INCEPUT SA PRIMEASCA SEMNUL FIAREI PE MANA DE BUNAVOIE….PRIVITI

„Si fiecare, mari si mici vor primi un semn pe frunte sau pe mana fara de care nu vor putea sa vanda sau sa cumpere….” (Apocalipsa)

Microchipurile nu mai sant de mult o profetie. Ele exista si se pot implanta printr-o simpla injectie. Momentan nu exista obligativitatea de a le avea toti atata timp cat exista inca actele biometrice.

Sant multi care le considera de mare ajutor pentru ca cine le poseda poate plati sau cumpara, se poare identifica, poate verifica unde se afla copilul lor, se poate chema doctorul imediat.. si alte asemenea gaselnite cate sa te faca sa accepti de buna voie marcarea ta.

Ceea ce nu se spune insa este faptul ca mizeria, infometarea, lipsa banilor si alte nemultumiri sociale pot sa ajunga de nesuportat si atunci te vei revolta impotriva sistemului asasin care le-a creat. In acel moment esti vulnerabil pentru ca tu vei fi intr-o baza de date si microchipul tau le va spune unde esti. Nu vei putea sa fugi sau sa te ascunzi fara sa fii gasit. Deschideti ochii si nu acceptati asa ceva niciodata pentru nici un motiv sau scop nobil invocat de sistem.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s