BIBILIOTECA ZEILOR SI PARINTELE CRESPI

S-a scris mult despre legendara bibliotecă a zeilor descoperită în peștera Tayos, situată pe pantele estice ale munților Anzi din provincia Morona-Santiago, din Ecuador.
Se vorbește chiar și despre niște misterioase ”cărți din aur și cristal” care au aparținut zeilor si care au fost descoperite in aceasta pestera. Despre existenta si popularizarea sa ne-a vorbit celebrul scriitor Erich von Daniken, care susținea în cartea sa, ”The golds of the Gods”, că un oarecare Juan Moricz ar fi explorat această peșteră în 1969 şi ar fi descoperit ”munți de aur și cărți metalice care ar fi aparținut unei civilizații extraterestre”.
Povestea peșterii Tayos este mult mai veche. Începe în momentul când un misterios părinte își face apariția în Ecuador. Este vorba despre părintele Carlos Crespi care s-a născut în 1891, în Italia. El a povestit: „pe când eram la școală, «Sfânta Fecioară Maria» mi-a apărut într-un vis. M-am văzut îmbrăcat ca un preot, cu barbă lungă, în timp ce predicam. Nu eram însă într-o biserică maiestoasă, ci într-o colibă sărăcăcioasă…”.
În 1923, urmând revelația avută în vis, a plecat în misiune în Ecuador și s-a stabilit la Cuenca. Aici a încercat să-i ajute pe cei săraci. A creat prima școală de arte și meserii, a deschis o școală agricolă, a înființat o școală generală, a contribuit la introducerea curentului electric etc.
Trăind în mijlocul săracilor și ajutându-i, dragostea lor pentru Father Crespi a crescut din ce in ce mai mult si au inceput să îi aducă daruri antice, drept mulțumire pentru tot ce a făcut pentru ei.
Cand a inceput sa studieze mulțimea darurilor primite, părintele Crespi a avut o mare surpriza:  s-a trezit stând pe un munte de aur. Povestea enigmatică a lui Father Crespi a inceput sa faca inconjurul lumii, devenind cunoscută și datorită scriitorului Erich Von Daniken, care l-a întâlnit și i-a văzut colecția impresionantă de artefacte.

Obiectele al caror numar depasea  5.000, erau autentice, iar valoarea lor indiscutabila, conform unei copii  a  unui contract de vanzare intre dioceza catolica locala si Banca Centrala Ecuadoriana. Majoritatea obiectelor erau metalice, iar aurul, nu ceramica, era metalul cel mai folosit la confectionarea lor. Iata ordinea metalelor continute de aceste obiecte: aur, argint, bronz.

Cumparatorii acestei imense comori erau persoane puternice, cu functii inalte, arheologi, bancheri, medici, comercianti,  care datorita pozitiei lor sociale au lansat zvonuri conform carora comoara detinuta de parintele Crespi ar fi constituita din obiecte false.  Pai daca au fost cumparate de hotii autorizati ai lumii de atunci si de acum, adica bancherii si Vaticanul, era normal ca sa se imprastie ideea ca nu era nimic autentic. Doar in acest fel nu le mai cauta nimeni.

Raspandacii ocultei mondiale au sustinut sus si tare ca  sarmanii indieni ii aduceau Parintelui Crespi artefacte false desi erau din aur masiv, unele grele de cateva kilograme. Printele Crespi ii recompensa pe oameni cu unele sume de bani, dar valoarea pe care el le-o oferea era foarte departe  de valoarea intrinseca a artefactelor.

Regatele Sud-Americane au avut legaturi certe cu faraonicul Egipt datorita probelor rezultate din  analizele toxicologice efectuate mumiilor de preoti si  demnitari egipteni,  care aratau  urme clare de nicotina si cocaina in tesuturile lor, substante necunoscute in aceata parte a lumii pana acum cateva milenii. (mai clar: in concentratii suficient de mari ca sa ramina detectabile dupa milenii).

Despre prezenta substantelor respective in tesuturile mumiilor egiptene s-a vorbit public intr-una din multele emisiuni dedicate acestui subiect (mumiile egiptene) pe Discovery.

Colectia parintelui Crespi este controversata datorita faptului ca sursele oficiale o considera falsa desi Banca Centrala a Ecuadorului a cumparat o parte din colectie, socotind-o ca fiind autentica. Restul colectiei care a fost inlaturata si socotita ca fiind formata din asa zise falsuri fiind vanduta pe piata neagra a colectionarilor privati (mare parte dintre ei probabil tot bancheri) .

Cat despre cei care afirma ca indienii sud-americani nu puteau falsifica asa ceva, probabil ca nu se inseala si mai mult ca sigur stiu adevarul tot atat de bine cum stiu ca acest adevar nu trebuie sa ajunga sub ochii oricui…

Unele dintre artefacte au o vechime care precede civilizatia mayasa, azteca sau incasa, apartinand perioadei in care civilizatia atlanta facea  schimburi comerciale cu civilizatiile de pe contintele inconjuratoare.

Stilul artistic in care sunt executate multe dintre aceste artefacte este diferit de stilul amerindian, detaliile fiind impresionante. Ca sa fac un mic rezumat, multi dintre preotii de pe Atlantis au plecat in scop explorator si stiintific in vestul Europei, vestul si nordul Africii,  Americii de Nord si estul Americii de Sud.

Unii dintre ei au ajuns chiar si in zona Australiei sau Japoniei, in teritorii ce au apartinut cu timp in urma lemurienilor (pe care i-au infrant cand au decis sa se stabileasca pe planeta aceasta). Au construit o salba de piramide pentru a crea o retea de energie care sa le deserveasca dezvoltarea tehnologica si stabilizarea campului EM al Pamantului.

In timpul acestor peregrinari intercontinentale, preotii atlanti au transmis ideologia, religia, cunostintele lor astronomice, populatiilor bastinase cu care au luat contact. Astfel au aparut Thoth Atlantul, Hermes Trismegistus, Quetzalcoatl si altii, cu tablitele lor aferente.

Din Egipt sau Sumer unde au pus bazele unor religii si a unor scoli initiatice, pana in Mali unde le-au explicat dogonilor despre Sirius sau pana in America de Sud, gasim urmele lor in diferite artefacte: serpii si penele sunt simboluri ale preotilor atlanti, la fel cum sarpele si crucea era simbolul Atlantisului/ Atlantidei.

Dupa decaderea Atlantisului, cand mintea titanilor a fost umbrita de avantul tehnologic, a urmat razboiul in care titanii au fost infranti. Multi dintre cei ce se gaseau in acele momente departe de Atlantis, au supravietuit eruptiilor si cutremurelor care au scufundat principala insula si cateva din insulitele inconjuratoare, iar scheletele lor se mai gasesc si-n ziua de azi rasfirate pe toate continentele.

Si iata cum eu am cateva video originale cu parintele Crespi si cu obiectele fantastice pe care bietii indieni le-au donat fara sa stie Vaticanului care a tentat in fel si chip sa le ascunda sau sa le falsifice.

Clauss Dona unul dintre cei mai mari arheologi ai planetei a prezentat colectia Crespi in multe conferinte internationale. Sa notati cum sant gravate OZN, dinozauri, aparatura tehnologica. Parintele Crespi le spune oamenilor de unde si cum a ajuns posesorul acestei comori si mentioneaza  ca totul este din aur pur.
De asemenea sant si imagini ale grotei Los Tayos

http://www.rufon.org/forum/index.php?topic=4104.15


Reclame

Un gând despre „BIBILIOTECA ZEILOR SI PARINTELE CRESPI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s