NOUA CATASTROFA PREGATITA DE ILLUMINATI SCRISA PE BANCNOTA DE 100 DE DOLARI

Noua bancnota de 100 $ a fost lansata public. Acest nou proiect termina povestea pe care bacnota de 10 si 20 $ au inceput-o in 1996. Indoind intr-un anume fel bancnota de 20 de dolari se obţinea imaginea turnurilor gemene in flacari, imaginea-simbol a atentatelor din 11 septembrie 2001. Imediat dupa atentatele de la 11 septembrie la toate bancnotele din SUA s-au facut cateva modificari. Si ghici… dupa aceste mici modificari cand indoiai bancnota nu mai puteai vedea turnurile in flacari. Coincidenta sau nu… tu decizi asta !

Pe aceasta noua bacnota se pot „vedea” lucruri la care nu visati. Daca sunteti de acord ca guvernul SUA a fost in spatele atentatelor de la 11/09 sau macar credeti ca au stiut si nu au facut nimic, atunci trebuie sa stiti ca se pregateste altceva de o anvergura mult mai mare. In videoclipul de mai jos ni se arata cum o racheta balistica ( nucleara ? ) loveste coasta de este a SUA iar un val urias matura practic New-York-ul…

Daca e vreo „aberatie” de-a mea sau baietii astia incearca sa ne spuna ceva puteti decide singuri urmarind filmuletul de mai jos:

4 gânduri despre „NOUA CATASTROFA PREGATITA DE ILLUMINATI SCRISA PE BANCNOTA DE 100 DE DOLARI

  • da, este ca si cand prostii inventeaza la adresa illuminatilor fel de fel de gaselnite care sa ii denigreze, iar pe cei ca dumneavoastra sa ii umple de scarba. in realitate habar nu aveti ce mare adevar a-ti spus, pentru ca nu exista nimic care sa nu aiba la baza sa un mesaj subliminal sau un simbol pagan. pai daca tot am inventat atatea chiestii de acestea ce mai ziceti?. inainte de asasinatul pe care guvernul american l-a facut pe 11 sept 2001 asupra turnurilor gemene, bancnota de 20 de dolari arata acest lucru. dupa tragedie, au schimbat dolarul pe care nu se mai vede nimic. bancnota de 100 de dolari in circulatie astazi, ne arata o alta posibila tragedie asupra new york-ului.

   dar ca nu o mai lalaim, de astea ce mai ziceti? or fi tot inventii de minti bolnave ca ale noastre, cei care incercam sa va deschidem nitel ochii. cred ca nici nu merita.

   as fi fericita daca a-ti citi macar in sila primul articol, nicidecum totul.

   https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2013/10/29/gabriela-dobrescu-povestea-inrobirii-tale-vol3/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s