ANTARCTICA, ZONA PROHIBITA

Reclame

3 gânduri despre „ANTARCTICA, ZONA PROHIBITA

  1. Nu stiu daca tu ai scris articolul (Gabriela Dobrescu) sau daca l-ai preluat de undeva , insa , inainte de a informa oamenii despre diverse conspiratii , chestiuni ce tin de paranormal sau de UFO’S , ar trebui sa iti corectezi limbajul sau sa corectezi articolul. Nu de alta , dar daca omul vede ca tu nu stii sa scrii corect , cum ar putea crede ceea ce afirmi tu? Indiferent daca e un articol preluat sau nu….

    • BUNA ANTAR. in realitate eu nu vreau sa ma creada nimeni pentru ca stiu ca marea majoritate indoctrinata de aberatiile scoli conventionale nici habar nu are de marea conspiratie a minciunii care se perpetueaza de milenii pentru a tine scalava omenirea. sub pretexul zonelor prohibite, terorismului, razboiului climei si a geoingineriei, a incalzirii globale si a altor alte inventii care sa terorizeze populatia deja indobitocita la maxim, guvernele asasine tin omenirea departe de ADEVAR si de adevarata istorie a acestui pamant. deci eu nu doresc sa fiu crezuta ci sa informez lumea ca mai sant alte pareri sustinute de probe si de persoane de mare calitate care nu se vand pe bani ca sa minta omenirea cum fac toti ignorantii care se cred mari domni pe acest pamant, astfel incat cand va veni vremea sa auda asa pe nepusa masa lucruri mai fantastice decat fantezia sa nu zica ca nu au stiut.
      in ceea ce priveste ortografia sau greselile de tastiera nu ma intereseaza nici in cea mai mica masura pentru ca nu prea mai stiu sa fac diferenta intre limbile pe care le vorbesc, iar cum tot ce fac este gratis, iar cercetarile mele cer bani pentru care muncesc ca sa le platesc, nu imi permit sa platesc un om care sa controleze aceste chiestii. cine vrea si este interesat poate sa citesca si sa se informeze si asa, cine nu, poate sa schimbe pagina si sa doarma in continuarie crezand ca traieste intr-o societate de super inteligenti cu tehnologie de ultima ora dar care au uitat ca adevaratele valori nu se cumpara si ca adevarul va invinge pana la urma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s