CEEA CE NU V-AU SPUS

Reclame

7 gânduri despre „CEEA CE NU V-AU SPUS

  1. FOARTE TARE ,DACA S-AR SPUNE ADEVARUL ,NU CRED CA NE-AR MAI PUTEA CONTROLA. INTERESUL LOR ESTE SA NE TINA IN BESNA NESTIINTEI PENTRU A FI MAI USOR DE MANIPULAT SI PENTRU A NU AVEA IDEI,OMUL CU IDEI NU POATE FI CONTOLAT

  2. „compiuter”????? „chiestie”????? si altele…..hai breee…..in rest …numai de bine . Totul este credibil !

    • da stiu. nu mai stiu asa bine romaneste….dar nici nu ma obosesc sa ma mai conformez in regulile impuse. cine intelege si vrea sa stie mai multe citeste printre randuri, cine nu, poate sa treaca mai departe la alte stiri mai „umane”:cine a mai divortat, cine s-a mai cuplat cu cine, cine a mai vandut cate un petic de tara….

  3. E minunat ca exista oameni care ne scot din amortirea gandirii… E limpede ca un miliard de ani, care contine o mie de milioane de ani, poate ascunde o mie de civilizatii diferite pe acest pamant.
    Se spune ca ontogeneza repeta filogeneza. Eu sustin si ca viata unui individ repeta viata unei civilizatii. Asa cum piere individul, piere si civilizatia. Asa cum apare un alt individ, apare si o alta civilizatie… Si fiecare lasa cate o urma, cat de firava…Gabriela Dobrescu, esti minunata!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s