Americanii ameninţă România cu un cutremur mare,oare de ce ? 6.300 de miliarde de euro valoarea reală a zăcămintelor de la Roșia Montană!

Ambasada SUA din Bucureşti şi-a alertat cetăţenii  cu privire la eminenţa unui cutremur major pe care îl consideră dezastruos. Ce ştie ambasada SUA despre viitoarele evenimente din România şi nu ştim noi ? Nouă ni se spune de 5 ani că o să avem un cutremur major care e posibil să fie devastator, dar nu se ştie când. 6300  de miliarde de $ e cantitatea ce vrea RMGC să fie exploatată e de 218 milioane de tone….ori 28.973,91 $ = 6300 MILIARDE $!

Programul HAARP şi manipularea vremii:Razboiul climatic este astăzi o realitate. Avansate în acest extrem de periculos domeniu militar sunt Statele Unite, Rusia (moştenire de la fosta URSS), China, India şi alte câteva state. Deoarece însă experienţele în domeniul războiului climatic lovesc, în prezent, zone întinse ale planetei, aceste experienţe sunt ţinute departe de mass-media şi de opinia publică. În 1992, la Gokona (Alaska), a demarat unul din programele cele mai secrete ale SUA: programul HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program). Programul HAARP este condus de Air Force Research Laboratory’s Space Vehicles Directorate, şi constă într-un sistem de antene speciale, de mare putere, prin care se realizează “controlul modificărilor din ionosferă”, care afectează ulterior grav atmosfera şi scoarţa terestră. “HAARP este conceput ca să inducă modificări mici de temperatură în ionosferă, ale căror rezultate şi influenţă pe Terra, sunt apoi analizate cu ajutorul instrumentelor HAARP” se declară nonşalant pe site-ul HAARP. Nicholas Begich (un adversar activ al programului HAARP) explică: “HAARP este, în realitate, un bombardament al ionosferei cu unde radio extrem de puternice, care afectează diverse zone ale planetei. Undele electromagnetice revin pe pământ din ionosferă şi penetrează totul pe scoarţă – viu sau mort – generând fenomene absolut devastatoare. Richard Williams de la Laboratorul Davis Sarnoff, din Princeton, este mult mai categoric: “HAARP constituie un act iresponsabil de vandalism global”. Chiar documentele Pentagonului sugerează că scopul HAARP este “exploatarea ionosferei în scopurile Departamentului Apărării”. În acest scop, pe lângă experimente de modificări climaterice, HAARP a realizat, chiar în SUA, “pene totale de curent”, intreruperea curentului pe regiuni întregi, suspendarea comunicaţiilor etc, fără să fie tras la răspundere, datorită secretizării totale a operaţiunilor militare. Practic, din 1992, prin programul HAARP, Statele Unite experimentează manipularea acoperită a schimbărilor climatice, uriaşe explozii în scoarţa terestră declanşatoare de mişcări tectonice, utilizarea sistemelor de comunicaţii şi de energie electrică drept arme strategice, care vor permite Statelor Unite şi Noii Ordini Mondiale să domine regiuni întinse ale Terrei. Să reamintim că, deloc întâmplător, Administratia Bush a refuzat permanent să semneze “Acordul de la Kyoto”, privind combaterea încălzirii generale a temperaturii pe Terra.

 

HAARP contra ţărilor de pe “axa răului” Ceea ce mass-media a trecut sub tăcere sunt schimbările dramatice şi neobişnuite din ultimii ani, care au intervenit în ţări considerate de Administraţia Bush ca fiind pe axa răului. În Coreea de Nord, s-au consemnat o succesiune de stări de secetă, urmate de mari inundaţii. Rezultatul: întregul sistem agricol al ţării a fost distrus, iar Coreea de Nord a fost nevoită să recurgă la masive importuri de alimente, pentru a preveni foametea. În Cuba, modelul a fost similar – secete cumplite, urmate apoi de inundaţii devastatoare – cu aceleaşi rezultate: importul de alimente sau foametea. În Iran, Irak şi Siria am asistat la o secetă prelungită, începând din 1999. În Afganistan, patru ani de seceta au premers invazia americana din 2001, distrugând total economia rurală şi aducând o foamete cumplită. Tehnicile de modificare a vremii pot destabiliza puternic economia unor ţări, le pot afecta grav ecosistemul şi pot produce maladii în masă. Aceste state vor fi astfel silite să solicite “ajutor internaţional”. Cum este, de pildă, cel acordat de Armata SUA în zona Oceanului Indian, permiţând astfel americanilor să ocupe zone strategice, sub pretexte “umanitare”. De notat aici că India (putere nucleară) a refuzat politicos “ajutorul”, declarând că are toate resursele necesare gestionării situaţiei!

HAARP în date şi cifre: Într-o zonă arctică aflată la 320 de km est de oraşul Anchorage din Alaska, Pentagonul a ridicat un puternic transmiţător proiectat să trimita mai mult de 3000 megawaţi în straturile superioare ale atmosferei. Acesta este proiectul HAARP, şi a costat SUA peste 30 de milioane de dolari. Scopul? “Pentru a studia variaţiile complexe din ionosfera Alaskăi” conform Marinei şi Forţelor Aeriene SUA. La care Pentagonul adaugă: “şi pentru a dezvolta noi tehnologii de comunicaţie şi supraveghere care vor permite armatei să trimită semnale spre submarinele nucleare şi spre bazele militare din subsol”. Complexul HAARP este situat într-o regiune izolată lângă orăşelul Gakona din Alaska. În 1997 a intrat în funcţiune întregul complex format din 180 de turnuri înalte de 21 de metri formând o arie de transmiţătoare capabile să trimită unde radio de 2,5 – 10 MHz cu o putere de peste 3 gigawaţi.Deşi HAARP este prezentat opiniei publice ca un simplu “program de cercetare academică”, conform afirmaţiilor oficiale, dr. Rosalie Bertell subliniază că, în plus faţă de manipularea vremii, HAARP se mai foloseşte şi la altceva. “Prin reflectarea spre sol a unor semnale de foarte joasă frecvenţă care au însă o intensitate mare, se poate realiza modificarea proceselor de gândire şi a celor emoţionale ale oamenilor aflaţi în zona ţintă, dar şi influenţarea dramatică a mişcărilor plaăilor tectonice” care ar duce la cutremure artificiale.
Marc Filterman, fost ofiţer în armata franceză, subliniază câteva tipuri de “arme neconvenţionale” care utilizează unde electromagnetice radio. El se referă la “războiul climatic”, indicând că atât SUA cât şi URSS deja ajunseseră în 1980 la rezultate remarcabile în “provocarea schimbărilor bruşte de vreme (uragane, secetă).” Aceste tehnologii fac posibilă “declanşarea unor perturbări atmosferice folosind semnale radar de foarte joasă frecvenţă (ELF)”.
Cercetatorul dr. Nicholas Begich, care este o personalitate activă în campania publică împotriva HAARP, descrie HAARP ca fiind “o tehnologie de transmitere a undelor radio foarte puternice care ridică zone largi din ionosferă (stratul cel mai înalt al atmosferei) prin focalizarea unui semnal radio şi “fierberea” acestor zone. Semnalele electromagnetice sunt apoi reflectate înapoi spre sol şi penetrează totul – viu sau mort.”
Dr. Rosalie Bertell portretizează HAARP ca fiind un “încălzitor gigantic care produce disfuncţionalităţi majore în ionosferă, creînd nu numai adevărate “găuri” în stratul de ozon, dar chiar rupturi de foarte lungă durată în stratul protector – care în mod normal opreşte radiaţia cosmică, nocivă pentru orice formă de viaţă.”
Semne ciudate pe cer
28 iulie 1976: un puternic cutremur a distrus oraşul Tangshan din China, omorând peste 650.000 de oameni. Chiar înainte de primele mişcări seismice de la ora 03:42 (noaptea), cerul oraşului a fost luminat aproape ca în plină zi. Luminile, de o bogăţie coloristică uimitoare (de la roşu la alb), au fost văzute pe o distanţă de 300 kilometri în jur. Frunzele numeroşilor copaci au fost arse complet iar culturile de legume au fost uscate pe o parte. Cu siguranţă acesta nu a fost un cutremur natural.
Cecetătorii afirmă ca aceste efecte au rezultat din folosirea unor tehnologii tip Tesla şi HAARP care au permis apariţia luminilor şi a plasmei electromagnetice şi direcţionarea acestora spre zona ţintă.
Un precedent repetat
Celebrul cutremur devastator care a ras de pe faţa pământului vechiul oraş Bam din Iran a avut loc pe 26 decembrie 2003, ora 01:56 GMT. De la momentul construirii sale (în urmă cu 2000 de ani), oraşul Bam nu a mai fost martorul unui astfel de cutremur. Acum au rămas numai ruine…
Imagine Cutremurul din Asia a avut loc pe 26 decembrie 2004 la ora 00:59 GMT, adica exact la 1 an si 58 de minute! Coincidenţă?
Cercetătorul militar colonel dr. Emil Străinu susţine că omenirea dispune de tehnologiile necesare pentru a produce distrugeri zonale punctuale prin catastrofe naturale dirijate, de tipul furtunilor violente, inundaţiilor sau cutremurelor. Străinu spune că din punct de vedere militar ceea ce s-a petrecut în Oceanul Indian poate fi descris ca un seism artificial scăpat de sub control. Cutremurul a fost atât de puternic, încât a produs o vibraţie a axei Pământului, a micşorat viteza de rotaţie a planetei în jurul axei sale, harta Asiei s-a modificat prin deplasarea mai multor insule cu zeci de metri de la poziţia iniţială şi e de aşteptat o modificare a climei terestre în viitorul apropiat. În zilele care au urmat cutremurului a apărut o informaţie bizară: serviciile secrete occidentale avertizaseră din timp Indonezia că în preajma Crăciunului în Asia de Sud ar putea avea loc… acte de terorism. Semnele de întrebare inundă mediile de informare: americanii ştiau de tsunami, dar nu au avertizat statele din zonă; fără o motivaţie clară, o navă militară a SUA a vizitat zonele sinistrate.Guvernul statului Chiapas (Mexic) a anunţat o simulare a unui cutremur devastator, de 7,9 grade pe scara Richter, în ziua de 20 martie 2012, la ora 12:00. Incredibil sau nu, la doar 2 minute diferenţă, adică la 12:02, chiar a avut loc un cutremur puternic de 7,4 grade pe scara Richter, în statul vecin, Guerrero. Aşadar, reţineţi încă o dată: exerciţiul de simulare a cutremurului a fost programat cu doar 2 minute înainte de cutremurul propriu-zis!! Incredibilă coincidenţă… Afişul cutremurului îl puteţi vedea în stânga (i-am făcut eu o traducere din spaniolă):
* Autoritatea Statală pentru Protecţia Civilă
* Mega simulare
* 20 martie 2012
* Scenariu: prezenţa şi efectele unui cutremur de 7,9 grade pe scara Richter
* Participă: Şcolile şi spitalele (publice şi private), întreprinderile şi organismele de stat şi private, precum şi toate autorităţile publice locale.
* Simularea va avea loc începând cu ora 12
* Activităţi înainte de simulare: Informaţi-vă despre rutele de evacuare şi despre punctele de reuniune stabilite de instituţia dvs.
* Activităţi în timpul simulării: La ora 12:00, suspendaţi-vă activităţile şi urmaţi ruta de evacuare până la punctul de reuniune, unde trebuie să rămâneţi până la ora 13:00.
* Activităţi după simulare: Raportaţi participarea, rezultatele şi observaţiile la următoarele numere de telefon
* “Fapte, nu vorbe”
* Guvernul statului ChiapasUimitoare predicţie au mexicanii ăştia, nu? Sau o fi un nou cutremur provocat de tehnologia HAARP, aşa cum probabil a fost vorba de cutremurul din Haiti? (vezi articolul: http://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-cutremurului-din-haiti-a-fost-el-produs-de-tehnologia-haarp-a-americanilor/). Cu ce scop? De ce? Ce se întâmplă, de fapt? Deşi e-o ştire ceva mai veche, totuşi n-a mai fost prezentată niciodată pe acest site, iar în mass-media nu prea a apărut. Aşadar, citim de pe site-ul BusinessWire.com ştirea conform căreia în ianuarie 2011 familia Rothschild a făcut o tranzacţie foarte interesantă: a cumpărat pachetul majoritar al companiei Weather Central LP. Această companie oferă servicii de meteorologie, modele de previziune a vremii sau modele grafice complexe de dinamică a vremii. Este considerată a fi lider mondial în industria meteorologică. Cel care a achizionat pachetul majoritar de acţiuni (de 70%) a lui Weather Central LP este fondul de investiţii E.L. Rothschild LLC, aparţinând familiei Rothschild. Acum, ce semnificaţie are această tranzacţie? Despre celebra familie Rothschild, cea care controlează Oculta Mondială, am mai scris de multe ori. Este o binecunoscută familie evreiască, extrem de bogată, ce încearcă să pună mâna pe întreaga omenire, controlând-o (vezi mai multe în acest articol: http://www.lovendal.ro/wp52/planul-secret-de-25-de-puncte-al-dinastiei-evreiesti-rothschild-prin-care-aceasta-incearca-sa-domine-lumea-din-1773/). Acum s-au gândit să ne controleze şi vremea. Cu ce scop? Habar n-am în această fază, dar e posibil să aibă legătură cu tehnologia HAARP (cu ajutorul căreia vremea este manipulată şi schimbată) sau cu extrem de controversatul fenomen al încălzirii globale. Sau doar e vorba ca Rothschild să păstreze controlul şi în acest domeniu, unde informaţiile se pot manipula şi denatura extrem de mult. Iar cine deţine controlul are şi puterea.

Surse http://manipularea.blogspot.ro/2008/03/dezinformare-i-manipularehaarp.html , http://www.lovendal.ro/wp52/cutremurul-mexican-din-20-martie-2012-a-fost-produs-de-tehnologia-haarp-cum-de-a-fost-el-prezis-de-un-afis-guvernamental/ , http://www.lovendal.ro/wp52/acum-liderul-ocultei-mondiale-rothschild-vrea-sa-ne-controleze-si-vremea-cu-ce-scop-malefic/

 

Reclame

3 gânduri despre „Americanii ameninţă România cu un cutremur mare,oare de ce ? 6.300 de miliarde de euro valoarea reală a zăcămintelor de la Roșia Montană!

  1. Pingback: GENERALUL EMIL STRAINU SPUNE ADEVARUL | Extraterestrii Printre Noi

  2. DE CE NU SE TRANSMIT PRIN MASS-MEDIA ACESTE INFORMATII? Nu toti oamenii ajung sa le afle de pe Internet. Daca se vor comunica pe fata toate lucrurile acestea poate se va schimba ceva. Conducatorii statelor mai importante isi pot manifesta nemultumirea fata de Statele Unite.Daca televiziunile din toata lumea ar transmite lucrurile acestea oamenii s-ar revolta… E mai bine decat nimic…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s