Dumnezeu, declarat duşman al ortodoxiei după ce a dat semne că nu e de acord cu Catedrala Neamului

patriarhul_daniel_langa_catedrala_neamului

Cel mai recent comunicat al Patriarhiei, semnat de însuşi Preafericitul Daniel, îl înfierează pe îndrăgitul zeu Dumnezeu, numindu-l “duşman al Ortodoxiei” şi “adept al celui mai crunt stalinism” după ce acesta a dat semne subtile că nu ar fi de acord cu ridicarea Catedralei Neamului în plină criză economică.

Intitulat “Răspuns al Patriarhiei la dezinformările lui Dumnezeu”, comunicatul atrage atenţia că divinitatea ar avea “motive ascunse” pentru care se opune construcţiei, Dumnezeu “fiind cel mai probabil pe statul de plată al unor agenturi străine al căror scop este să smulgă rădăcinile Ortodoxiei româneşti, trupul şi sufletul acestui popor de peste 3000 de ani, când dacii i-au creştinat pe Iisus şi sfântul Andrei.”

“Dumnezeu a dovedit încă de acum două milenii”, spune Patriarhul, “că se opune practicilor misionare ale Bisericii, când l-a trimis pe fiul său să devasteze afacerile cinstite ale negustorilor din Templu, cu scopul vădit de a manipula opinia publică şi de a-i îndepărta pe oameni de adevărata credinţă. Astăzi ‘sugerează’ prin tot felul de ‘semne divine’ că n-ar trebui să ridicăm măreaţa noastră Catedrală, aducând aceleaşi pseudo-argumente ca mulţi alţi denigratori de aceeaşi teapă.”

“Acestui Dumnezeu rătăcit trebuie să-i arătăm că aici e o ţară de oameni credincioşi, nu grădina maică-sii”, a adăugat Preafericitul.

sursa: http://www.timesnewroman.ro/life-death/10981-dumnezeu-declarat-dusman-al-ortodoxiei-dupa-ce-a-dat-semne-ca-nu-e-de-acord-cu-catedrala-neamului

Reclame

3 gânduri despre „Dumnezeu, declarat duşman al ortodoxiei după ce a dat semne că nu e de acord cu Catedrala Neamului

  1. fanteziile adolescenților ,ca să nu le zic „miștokăreală” -așa cum scriu cei de la TNR ,fițuică on-line de pamflet și umor New-Age…păcat că se mai găsesc bloguri serioase care-și iau „țepe” ,republicându-le elucubrațiile fără avertismentul de rigoare:ATENȚIE ,CAD…GLUME !

    • nu, nu. stiu ca este o gluma, deci nu am luat teapa de acesta data. mi-a placut f mult ideea sperand ca cei care au mintit pana acum lumea ar avea curajul sa si recunoasca ca de 2000 de ani traiesc ca niste capuse pe spinarea celor care au crezut in minciunile lor.

      • Nu vă faceți iluzii,nu au cum să recunoască!…s-au auto-îndoctrinat și acum nu-i mai scoate din mlaștina în care au intrat până peste cap nici măcar…PAPA DE LA ROMA ! :-)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s