NINGE IN AFRICA DE NORD !!!

Nu stiu daca vreun canal de televiziune romanesc a transmis aceasta stire care este cat se poate de unica. Pe de alta parte este de neinteles explicatia meteorologilor conform careia acest fenomen este ceva normal, pentru ca normal nu prea este nu pentru ca nu s-a mai intamplat acest lucru, ci pentru ca de acesta data este vorba despre o inversare a fenomenelor meteo.

Ninge in Sahara, in Egipt, in LIban in timp ce in Anglia este soare de luni intregi, in Italia ciclonul distruge regiuni intregi iar in Marea Neagra sant tornade. Cat de normal ar putea sa fie acest lucru ca sa nu luam in calcul faptul ca polii magnetici ai planetei  se schimba in aceste vremuri cauzand aceste perturbatii normale?

Pe de alta parte nu putem sa excludem nici super arma HAARP numai ca ma conving din ce in ce mai mult ca elita se foloseste de HAARP nu numai pentru a devasta sau pentru a obliga natiuni intregi sa i se supuna ci si pentru a nu ne lasa sa vedem fenomenele naturale ale schimbarii acestei planete.

Santeti voi cei care  decideti care este adevarul…

ZAPADA IN EGIPT

Giza sotto la neve.

giza sotto la neve 2

nevicato sopra la sfinge

Snow In Egypt For The First Time In 100 years

ZAPADA IN LIBAN

Baalbek,

GABRIELA DOBRESCU

SURSA FOTO: https://www.google.ro/search?q=EGITTO+SOTTO+LA+NEVE&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=BomtUqbyAcvoywPAioLIDw&ved=0CDoQsAQ&biw=1024&bih=664#imgdii=_

 

Un gând despre „NINGE IN AFRICA DE NORD !!!

  1. Dane Wigington explica destul de clar cauza aceste fenomene. A lucrat in domeniul energiei solare, deci nu este un neavenit care isi exprima o opinie personala neglijabila.

    In sprijinul afirmatiilor sale vin o multime de informatii si documente publicate, care pot fi gasite pe net in urma sapaturilor 😀
    Vremea, climatul a devenit o arma redutabila in mana guvernelor si corporatiilor. Si nu ezita sa o foloseasca. Cercetarile si experimentele din aria aceasta dateaza de prin 1940.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s