EVOLUTIA ROBOTILOR 3

Asa cum v-am aratat in cele doua articole precedente, robotii au evoluat extrem de mult desi lumea habar nu are de aceasta amenintare. Sub ochii orbi ai lumii elita creaza exercite intregi de masini foarte performante fata de anemicele prototipuri de la inceput sau pe care nu le arata noua.

Cand oamenii vad acesti roboti  se emotioneaza, incearca sa interactioneze cu ei. li se pare ca sant umani si li se umezesc ochii. Cum este posibil?? Cum va poate emotiona o masina cu asemanari umane si nu va misca nici un pic viata de rahat a miliarde de animalute care sant in fiecare zi sacrificate pentru stomac, asasinate pentru distractie la vantoare, umilite si tinute in custi de fier de 1m patrat ca sa produca pentru patroni, innebunite de durere in laboratoarele de experimente, taite de vii pentru a produce virusi mortali pentru incredulii care mai cred ca se fac cercetari pentru a descoperi noi leacuri, stiind ca ele NU SANT MASINI???’

As fi curioasa sa stiu ce anume ganditi despre aceste „masini” umane care nu simt, nu vad si nu inteleg nimic in afara de ordinele pe care le primesc de la asasinii care ii comanda? Trupele de ordine ale lumii sant niste masini care oprima omenirea desi au jurat ca vor apara poporul din care fac parte. Iata-i:

Pericolo-Eurogendfor

eurogendfor 3

eurogendfor 1

EUROGENDFOR

POLIZIA TAWAN 1

polizia tawan

Probabil corpul de politie mondiala poarta acest tip de uniforma datorita unor motive foarte clare, dar care nu sant vazute de catre adormitii care mai cred inca in ei. Aceasta stranie, urata si scarboasa uniforma este imbracata de catre organele represive ale NWO:

1 ) pemtru ca in acest fel noi ne obisnuim mai repede cu acest tip de imbracaminte de represiune

2)pentru ca doar cand ai fata ascunsa ai curajul sa asasinezi cu sange rece persoanele care striga cu mainile goale injustitia si tirania la care sant supusi si pe care nu o mai pot suporta

3) pentru ca atunci cand va veni vremea, asasinii umani care opreaza in aceste organe represive vor putea fi substituiti usor cu robotii „umani” foarte performanti. Robocoop va spune ceva? Este mult timp de cand ne-au obisnuit cu acest timp de justitiar, nu? Cand va veti trezi?? 

ROBOCOOP

draghicopautor si traducator al articolului „L’evolutione dei robot” de: gabriela dobrescu

CITITI SI:

https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2013/12/18/evolutia-robotilor-1/
https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2013/12/18/evolutia-robotilor-2/
Sursa: http://alienifranoi.wordpress.com/2013/12/18/levoluzione-dei-robot-3/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s