” Crestinii moralisti si ritualurile lor satanice „

Stiu ca in urma acestui articol o buna parte din cei care se afla in lista mea de prieteni Facebook, imi vor da unfriend. Totusi si dintre ei cativa isi vor amintii de cele scrise de mine cand e timpul pentru ei sa inteleaga corect aceste aspecte.

Pana acum cativa ani parerea mea despre Crestini era una de genul, „nu e un lucru rau pentru ca exista o teama care-i face sa se comporte moral”.

Comportamentul moral al oamenilor, desi are o zona care se suprapune peste comportamentul religios, se intinde pe o arie mult mai mare de oameni, cuprinzand chiar oameni care sunt atei. Deci moralitatea este o chestie de constiinta care se manifesta in mod natural fara constrangeri, dar exista si oameni cu comportament moral ca urmare a unor consrtangeri (o parte din oamenii religiosi). Desi cei religiosi nu interactionau foarte mult cu mine, eu socoteam ca pentru multi dintre ei este una din constrangerile care-i fac mai buni.

Interactiunile si divergentele de opinie intre mine si crestini (asta pentru ca crestini sunt marea majoritate dintre cei cu care interactionez), au inceput sa apara odata cu schimbarea stilului meu de viata si mai ales ca urmare a faptului ca am devenit vegan (nu mai consum nici un fel de hrana de origine animala). Chiar am crezut ca acest aspect poate fi interpretat pozitiv de prietenii mei. Dar surpriza, au aparut divergente si chiar rupturi de relatie cu cei mai implicati crestineste (crestini practicanti) dintre prietenii mei. Am fost privit si chiar catalogat drept sectant (ca comportamentul meu vine ca urmare a aderarii mele la cine stie ce secte), asta bineinteles urmand logica schimbarii comportamenului lor prin constrangere religioasa (ei crezand ca aceste schimbari se produc decat ca urmare a unor constrangeri).

Chiar si cei mai apropiati, cei din familie, parinti , sora, alte rude, au inceput sa susoteasca intre ei ca e posibil sa fiu victima unei cine stie ce secte, cum sa nu mai mananc carene, cum sa consider periculoase vaccinurile, cum sa cred ca privitul la televizor iti schimba modul corect de a vedea realitatea, etc. In copilarie recunosc ca si eu , sub influientele educatiei si modului de viata, priveam reticient pe cei care, din cauze religioase de aceasta data, nu mancau carne, nu consumau alcool sau chiar nu aveau televizor in casa. Acestia erau catalogati si atunci drept sectanti. Mentionez ca aceia aveau acest mod de viata tot ca urmare a unor constrangeri prin dogme si ritualuri ale religiei lor.

Mai mult in cazul in care am sustinut fata de cei mai angrenati in practica crestina, ca sacificarea animalelor pentru hrana noastra reprezinta o actiune contra Creatiei am fost reralmente pus la punct explicandumi-se ca noi oamenii suntem deasupra tuturor vietuitoarelor, si doar noi suntem creati dupa chipul si asemanarea Lui, bla, bla bla. Ei aduc in orice discutie stereotipuri de genul, asa spune invatatura Crestin Ortodoxa care e singuara religie adevarata. Daca am sustinut ca si animalele au suflet, iar am fost „apostrofat”, ”animalele nu au suflet , asta e punctul de vedere al Ortodoxiei si bineinteles ca e corect ” Am incercat sa aduc cateva argumente, dar m-am lovit de un comportament total categoric. Au aparut noi contraziceri legate de liberul arbitru, in care , punctul lor de vedere a fost iar agatat in ritualuri, norme, bisericesti, care bineinteles ca corectau in bine, nu-i asa liberul arbitru ingaduit de Creator. Dupa asta urmeaza morala Crestina, de genul, „ esti pe un drum periculos, probabil de influienta New Age care conduce la comportament violent, sexualitate si profanare”.

Pentru prima data realizam ca crestinismul nu este chiar asa cum credeam eu, ceva care tine pe oameni (pe cei fara constiinta de a se purta neconstrans moral) pe un fagas moral. Pentru prima data realizam ca in toata aceasta schema sunt inserate dogme care chiar vin impotriva Creatiei si implicit a Creatorului. Am realizat atunci ca Creatorul, asa cum il vad si inteleg eu difera foiarte mult de Dumnezeul lor.

Am inceput apoi sa fiu mult mai atent la detalii, am vazut ca Dumnezeu (numesc asa Dumnezeul religiilor), este aspru si necrutator cu „copiii” sai neascultatori de dogme si ritualuri bisericesti, dar foarte ingaduitor cu cei care-i omoara pe ceilalti „fii” ai sai animalele. Am vazut ca pedepseste pe taranul care lucreaza campul Duminica, dar cinsteste pe taranul care-si omoara vitelul. Asa am realizat ca religia nu are treaba cu credinta, ci cu respectarea unor ritualuri si dogme religioase, am inteles ca religia lucreaza prin pedepse si recompense si nu prin caracterul moral al fiecarui om,caracter care din pacate e adinc ingropat sub straturile groase ale orgoliului, ale mandriei, trufiei, fatarniciei, aparemtelor, sub toate aceste aspecte care reusesc atat de bine sa astupe gura constiintei.

Am vazut apoi diferente intre inscrisurile biblice si comportamentul celor religiosi, am observat ca multi dintre ei nici nu recunosc acele inscrisuri ca fiind din cartea lor de capatai sau ca le interpreteaza in asa fel incat sa fie in concordanta cu comportamentul lor, adica sa nu le strice cumva comoditatea, ca nu cumva sa le incarce constiinta.

Este des invocat de catre ei RESPECTUL, dar respectul e pretins doar dintr-un orgoliu exacerbat, doar cineva foerte orgolios, cineva cu un EU foarte puternic, cineva care e foarte implicat in material, poate pretinde respect.

Am incercat sa ofer diverse argumente, chiar bazate pe inscrisurile biblice, sperand astfel ca sunt mai usor acceptate de ei, le-am spus ca am citit ca chiar IIsus si apostolii sai au fost vegetarieni, nimic. Faptul ca animalul nu este omorat de ei, in sinea lor reprezinta o absolbire, chiar daca le-am spus ca aceste animale sunt omorate exact din cauza comportamentului lor alimentar.

Redau mai jos cateva argumente biblice care au fost rastalmacite de ei astfel incat sa poata manca in continuare linistiti din animalul omorat :

Geneza 1:29 “V-am dat orice iarbă ce face sămânță ( cereale și leguminoase)…și orice pom care are în el rod cu sămânță (fructele)…aceasta să fie hrana voastră.”

Geneza 3:18 Ulterior Dumnezeu a suplimentat alimentația cu IARBA DE PE CÂMP adică zarzavaturile și legumele!

În Leviticul3:17 Dumnezeu ne avertizează ” Aceastaeste o lege veșnică pentru urmașii voștri, cu nici-un chip să nu mâncați grăsime!” (această lege e imposibil de respectat dacă consumi carne)

Epifanie, Fanarionul 03:16. “Am venit sa pun capăt sacrificiilor de animale, iar dacă voi nu va opriti a mai face sacrificii, mânia lui Dumnezeu nu vă va lăsa în pace“

Isus, citat din Matei 9:13 “Mila voiesc, iar nu jertfă!”

Marcu 11:17. „Oare nu este scris: „Casa Mea se va chema o casă de rugăciune pentru toate neamurile?” Dar voi aţi făcut dinea o peşteră de tâlhari.”

Exista si alte texteantice, care nu au fost incluse în canoanele Bibliei si care vorbesc despre interdictia de a consuma carne.

Cum credeți că Iisus ar fi încălcat poruncile și avertismentele Biblice atâta vreme cât El a afirmat că a venit să întărească legea, nu să o slăbească! Întradevăr sunt aspecte mai puțin cunoscute precum revolta evreilor din deșert în timpul exodului, revoltă generată de interdicția de a se consuma carne, interdicție impusă de către Moise poporului său. Moise a fost pus atunci în situația de a ridica interdicția, …și a ridicat-o!

Găsim ulterior în Biblie, istoric vorbind, ridicarea interdicției totale de a consuma carne :

(Deuteronomul 12:15) ”Când vei dori să înjunghii vite și să mănânci carne,…să mănânci din ele cum se mănâncă din căprioară și din cerb”, adica doar câte puțin!

(Deuteronomul 14:8) ” Nu se mănâncă porcul,pentru că, deşi are copita despicată, nu îşi rumegă mâncarea; acesta este necurat pentru voi. Carnea acestora să n-o mâncaţi şi de stârvurile lor să nu vă atingeţi „

Cat despre cei care ucid, biblia spune :

(Isaia 66:3) ” Cel ce junghie un bou şi în acelaşi timp omoară un om, cel ce jertfeşte o oaie şi în acelaşi timp rupe gâtul unui câine, cel ce aduce prinos şi în acelaşi timp aduce sânge de porc, cel ce aduce jertfă de tămâie şi în acelaşi timp se închină la idoli, – toţi aceştia şi-au ales căi nelegiuite şi în urâciunile lor trăieşte sufletul lor.”

Si una din pietrele de temelie a crestinismului, una dinte porunci :

(Decalogul 6 ) ” Sa nu ucizi ”, care si aceasta e rastalmacita de „credinciosi” in, „sa nu ucizi om”

Mentionez aici faptul ca eu nu ucid nici macar o insecta, nu consum carne (unul din considerente fiind si faptul ca pentru placerea mea de a manca , trebuie sa moara un animal), incerc cat pot sa nu judec nici chiar fapte grave, acord LIBER ARBITRU tuturor cat si copiilor mei, etc.

Datorita acestor controverse intre inscrisurile biblice si comportamentul crestinilor, am tras concluzia ca multe lucruri sunt aplicate dupa ureche. In acest sens am inceput sa caut voci avizate ale B.O.R.(Biserica Ortodoxa Romana).

Surpriza mare, chiar B.O.R. sustine faptul ca animalele nu au suflet, chiar B.O.R. sustine ca e vorba sa nu ucizi om (animalul e jertfit pentru hrana), sustine ca Ortodoxia este singura religie adevarata (producand separatism chiar in randurile credinciosilor), deci judecand pe ceilalti cat si multe alte aspecte.

E clar ca cineva, mult deasupra simplilor credinciosi, manipuleaza aceste invataturi, ajungand chiar ca acestea sa aiba un sens opus intelesului original, deci tranformand biserica din slujitor al Lui Dumnezeu in slujitor al celor care i se opun Creatorului.

Mergand pe modul religios de percepere al faptelor, putem concluziona prin a numii Satanic tot ce se opune Creatiei sau Lui Dumnezeu.

Nu poti sustine si aprecia Creatia, nu poti fi credincios, avand un comportament contra Creatiei sau a unei parti a acesteia.

Romania este una cu o populatie dintre cele mai crestin-ortodoxe, dar cu toate asta statistic are cele mai multe avorturi. Ce intelegem de aici ? Sa speculam si sa cautam iar un pretext de genul ca cele care avorteaza nu sunt crestine, sau sa realizam faptul ca intre vorbe si fapte e o mare distanta. Oricum toti cretinii sunt buni moralisti, toti sunt la unison cand e vorba de sfaturi, faptele lor insa …

E clar ca si ei, crestinii, au concepte gresit structurate, ca nu au faptele in acord cu vorbele si cu toate astea sunt impacati cu modul lor de a fi.

In acest mecanism de manipulare, prin religie, s-au strecurat anumite practici Satanice, savarsite fara constientizare de cei mai multi dinte credinciosi. Daca sacrificarea animalelor este totusi o actiune constienta, ascunsa in spatele unor pretexte pentru a lasa bucatica de carne sa alunece pe gat, alte practici (obiceiuri) sunt infaptuite fara ca oamenii sa fie constienti de ele. Cineva, mai sus decat enoriasul de rand sau decat preotul din sat , ne vrea sufletele pangarite si trupurile spurcate (murdarite) de sangele si carnea animalelor mancate.

Ritualuri satanice.

Nu voi vorbii aici de ritualuri Satanice din ceremonii specifice inchinate lui Satan si la care toti participantii constientizeaza actiunile lor. In acest capitol doresc sa vorbesc de ritualurile Satanice infaptuite de oamenii de rand (buna parte din ei credinciosi crestini), fara caacestia sa realizeze ca infaptuiesc ritualuri Satanice, deci prin actiunile lor dispretuiesc pe Creator.

Varful ritualurilor Satanice, ritualul suprem prin care Satana distruge Creatia, este jertfa. Jertfa este dovada suprema a supunerii fata de Satan, iar consumul jertfei este vinderea sufletului catre acesta.

Unul din ritualurile Satanice care a pangarit cele mai multe suflete si care le-a spurcat (murdarit) si trupurile oamenilor, este chiar sacrificarea animalelor si consumul carnii lor. Este un act indreptat direct contra Creatiei, indiferent de scuzele invocate. Acest ritual este rodul unei manipulari in care au cazut oamenii, acestia infaptuind cu buna stiinta acest ritual, dar considerandu-l un lucru firesc, neasociind asta cu un ritual Satanic.

Ritualurile Satanice infaptuite fara ca oamenii sa constientizeze deloc actiunea lor vizeaza jertfa umana consumata de cei care se inchina lui Satan. Aici avem de-a face cu pangarirea sufltelor multor naivi si cu murdarirea trupului lor prin consumul jertfelor umane. Cei care va doresc pangariti si spurcati, cei care doresc sa va aduca in barca lor, a celor care se inchina lui Satan, a celor care se opun Creatiei, au gasit si aici modul in care oamenii obisnuiti sa infaptuiasca ritualuri Satanice (supreme) de jertfa si consum de carne umana. Astfel in rujuri, prin complicitatea corporatiilor producatoare de cosmetice si chiar in bauturi racoritoare prin corporatia Pepsi Cola, au introdus in aceste produse substante (compusi, celule), extrase din fetusi umani avortati. In acest mod (Satanic), persoane care nici nu realizeaza infaptuiesc ritualuri Satanice supreme, prin ”sacrificarea” viitorilor copii (avort) si consumul jertfei umane.

Acestea sunt doar o parte dintre capcanele in care au cazut si inca mai cad oamenii care cred ca sunt devotati Creatorului si care cred ca au respect fata de Creatie.

Cu siguranta ca acest articol e foarte greu de acceptat de multi dintre cei care-l vor citi, e clar ca multi dintre ei vor proceda in a arunca asupra mea etichete diverse, ciudat, sectant, etc., dar stiu ca odata auzite aceste lucruri, chiar si de cei care nu doreau sa le auda vreodata (pentru linistea lor), vor ramane cumva in memoria lor, vor spulbera si comodul pretext ca nu stiau de aceste aspecte, iar pentru o mica parte dintre cititori, cele citite vor reprezenta acel „tras de maneca”, atat de necesar uneori pentru o analiza mai profunda a acestor aspecte si drept consecinta pentru a produce o schimbare majora de atitudine.

Cei care deja au inteles aceste aspecte mai de mult in calatoria lor prin viata, acest articol nu poate face decat sa le aminteasca sa se felicite inca o data pentru ca au inteles din timp aceste lucruri.

11 Noiembrie 2013

Articol scris de ,

Leonard Chesca

Postare Facebook :

SkyDrive :

https://skydrive.live.com/?cid=011e1f903846956d#!/view.aspx?cid=011E1F903846956D&resid=11E1F903846956D%212675&app=Word

Aici aveti mai multe link-uri, care au legatura cu cele scrise mai sus :

” Mântuitorul Iisus a fost vegetarian ” : https://skydrive.live.com/?cid=011e1f903846956d#!/view.aspx?cid=011E1F903846956D&resid=11E1F903846956D%212665&app=Word

” Despre Creatie si despre Creator ” : https://skydrive.live.com/?cid=011e1f903846956d#!/view.aspx?cid=011E1F903846956D&resid=11E1F903846956D%212619&app=Word

” Animalele nu au suflet ” – asa invata copiii nostri la religie :

https://skydrive.live.com/?cid=011e1f903846956d#!/view.aspx?cid=011E1F903846956D&resid=11E1F903846956D%212608&app=Word

” Dragostea trece prin stomac ” :

https://skydrive.live.com/?cid=011e1f903846956d#!/view.aspx?cid=011E1F903846956D&resid=11E1F903846956D%212622&app=Word

”Capcane Satanice – NATO ” – urmariti de la minutul 24’ :

Pepsi foloseste celule de la fetusi avortati :

https://skydrive.live.com/?cid=011e1f903846956d#!/view.aspx?cid=011E1F903846956D&resid=11E1F903846956D%212664&app=Word

Dezvaluiri zguduitoare despre U.E. ale unui preot marturisitor Ortodox : http://www.youtube.com/watch?v=Frx5l2LNt68

Reclame

2 gânduri despre „” Crestinii moralisti si ritualurile lor satanice „

  1. Prietenii i-ti respecta si sustin deciziile, probabil ai foarte putini. Avem suficiente dovezi ca o civilizatie materiala / imateriala conduce evolutia noastra, ceea ce implica desprinderea de instinctele animalice, acceptarea unor norme morale. Conform Tablitelor de Smarald restrictiile alimentare sunt cheia evolutiei. Dificil a sparge cuiva conditionarea impusa de sistem. Mult succes pe drumul pe l-ai ales!

  2. Si Hitler a fost vegetarian…asta asa doar pt ca se face o paralela (lipsita de temei) intre „sfintenie” , „rautate” etc si nutritie…sunt „N” factori care-i determina pe oameni sa fie cum sunt.iar daca cazuri de canibalism au fost raportate si in secolul XX (vezi Ucraina din vremea lui Stalin) si chiar XXI un singur factor ia determinat sa recurga la asemenea gesturi:instictul de autoconservare.
    Desi mananc rar carne si mi-e greata de „pozitia” biserici de a se pronunta in orice domeniu (nu poti trece prin”filtrul’ Dogmei chiar orice) cred ca Natura umana ,inca, nu este descoperita in itregime.
    Cu Respect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s