DACA ACESTE EXPERIMENTE SANT REALE ATUNCI AM CASTIGA NOI !!Anunțuri

11 gânduri despre „DACA ACESTE EXPERIMENTE SANT REALE ATUNCI AM CASTIGA NOI !!

  • IN PRINCIPIU este coresct ce spuneti dv dar avand in vedere ca eu nu am experimentat aceste lucruri imi ramane un procent de 1% ca sa cred ca ar putea sa fie adevarat. cand afirm aceasta nu o fac pentru ca sant credula sau proasta ci pentru ca in natura exista o energie fantastica care se numeste energia orgonica pe care Wilhelm Rich a studiato in particular. acesta energie sta la baza aparatului numit Cloudbuster care aduce ploaia iar el a inventat o masinarie cu care vindeca cancerul pe baza acestei energii. lucrarile sale, inventiile, marturiile celor care au asistat la aceste lucruri au fost distruse de catre sistem, i s-a dat foc laboratorului in care studia iar savantul a fost arestat pe motiv ca foloseste o energie inexistenta. de ce spun acest lucru, pentru ca piatra de cristal are niste proprietati de care putin stiu si m-am gandit ca alimentarea sa cu o sursa de caldura ar putea sa mai dezvolte niste lucruri interesante. acum ce sa zic??? poate am gresit gandindu-ma atat de departe. uite aici o parte dintr-un superb documentar facut de massimo mazzucco dedicat tuturor celor care au descoperit mii de leacuri impotriva cancerului dar care au fost distrusi de catre sistem. aici este vorba despre reich si despre energia orgon care face minuni.

 1. niste tepe. daca ar functiona ar avea niste papuci mai de doamne-ajuta si amaratu’ din video 2. Pentru necunoscatori, cum de se face ca din toate tensiunile posibile aluia ii arata pe aparat fix o tensiune standardizata? de ce nu are 325 V sau 147V? Mai ganditi-va.

  • da, aveti dreptate. eu nu sant o specialista in aceste lucruri. am dorit doar sa va arat la ce se mai gandeste lumea fara sa afirm ca sant reale deoarece nu am probat nimic. interesanta mi s-a parul experienta cu cristalul. pe aceea as dori sa o incerc pentru ca am vazut niste experimente cu aceste pietre care te lasa masca. eficacitatea lor este cunoscuta din antichitate deci….ar putea fi ceva si adevarat. oricum multumesc pentru pareri.

 2. P.S.
  si in plus, orice amarat are 1 leu sa isi ia o bricheta cu un cristal de cuart si un prelungitor cu 30 lei si scapa de factura de energie electrica pt toata viata. Haideti sa închidem reactoarele de la Cernavoda si sa ne luam brichete.

 3. Electricitatea a fost observata pe chihlimbar cu mult inainte de a se dezvolta. Succes! Draguta pagina. Dar, ca sa stii asa ca regula generala, energia nu apare din nimic, trebuie sa existe sub o alta forma. Merci. (Manualele de fizica sunt educative, le recomand tuturor). Succes cu pagina!

  • aici va contrazic pentru ca manualele scolare nu spun nic pe departe cee ce exista cu adevarat. energia exista peste tot, chiar si in nimic pentru ca din acesta energie s-a creat totul. o cinfirma fizica quantica iar astazi acest lucru nu mai poate fi contestat asa cum nu mai poate fi contestat faptul ca viteza lumii nu poate fi depasita pentru ca acest mit a fost spulberat de 3 ani la cern in genevra. deci….totul este energie inainte dea fi materie.

 4. Manualele de fizica prezinta doar cazuri particulare care convin sistemului, pila Karpen nu este caz singular. Sunt documentate cam 200 de persoane care au realizat dispozitive similare, din pricina carora au avut probleme cu sistemul. Povestea fiecaruia se termina cu „dupa decesul lui, sotia a distrus toate prototipurile si documentatiile”.

 5. Plin de prosti pe aici… I-auzi, a incercat faza cu prelungitorul… Si nu era doar unul singur… :)))))
  Altul da vina pe SISTEM…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s