O viata intreaga in sclavie !

Am spus-o si o repet: imi este rusine ca apartin rasei umane. Dintre toate speciile de animale, rasa umana este cea mai marsava, capabila de cele mai mari monstruozitati imaginabile. Suntem singura specie de pe aceasta minunata planeta care isi manipuleaza semenii prin sclavie, religie si politica.

Si reusim intotdeauna sa motivam ca este drept ceea ce facem, pentru ca asa doreste Dumnezeu. Si avem Biblia plina de pasaje ce se modeleaza dupa fiecare nedreptate pe care o infaptuim asupra celorlalti: Daca un om va lovi cu batul pe robul sau, fie barbat, fie femeie, si robul moare sub mana lui, stapanul sa fie pedepsit. Dar daca mai traieste o zi sau doua, stapanul sa nu fie pedepsit; caci este argintul lui. Exodul 21: 20-21

crestinismul-ucideCat de ipocriti putem sa fim sa ne consideram una cu Dumnezeu? Prezentarea unor basme ca realitate este vecina cu schizofrenia paranoica. Dar daca s-ar putea discuta rational cu persoanele religioase, atunci nu ar mai fi persoane religioase. Singurul dumnezeu este Natura si legile ce o guverneaza.

Quis custodiet ipsos custodes? Cine va pazi paznicii? De ce sa nu oferim unui grup restrans de oameni dreptul de a rapi, inchide, hartui, fura si ucide oameni, pentru a fi protejati apoi de aceeasi oamenii care ne rapesc, hartuiesc, ne fura si ne ucid?

Guvernul este cel care va oprima.

Agentia France-Presse, a prezentat o serie de stiri in 2011: zeci de muncitori sezonieri agricoli provenienti din Balcani si de pe subcontinentul indian au fost eliberati din mainile exploatatorilor inarmati in Grecia unde erau fortati sa lucreze in sere in conditii similare sclaviei, maltratati, cu salariile confiscate si obligati sa doarma in adaposturi improvizate, in apropiere de campurile de munca.

Dutch News a relatat in 2009 despre circa 50 de muncitori, printre care multi romani, care erau abuzati lucrand pe o plantatie de sparanghel din Olanda, traind in conditii mizerabile, similare sclaviei. Toti acestia locuiau intr-o camera murdara si fara ferestre, neavand dreptul sa paraseasca ferma si fiind obligati sa cumpere alimentele la preturi exorbitante. Proprietarul fermei agricole fusese penalizat si in trecut de autoritati, incepand cu anul 2005, acumuland amenzi in valoare de peste jumatate de milion de euro pentru angajarea de imigranti ilegali si platirea lor cu sume sub nivelul salariului minim.

cannabis-Life-1-6Oare sa ne miram ca inchisorile americane, multe de gestiune privata sunt si astazi pline in majoritate cu persoane inchise pentru delicte minore cum ar fi consumul unei plante precum canabisul (marijuana), planta care nu a ucis niciodata pe nimeni, panaceu universal utilizat pe Terra de mii de ani in tratarea a nenumarate boli si afectiuni?

Canepa, caci despre ea este vorba cand se vorbeste despre canabis si marijuana,  absoarbe de patru ori mai mult dioxid de carbon decat arborii, din ea se poate face hartie, textile, plastic, hrana pentru oameni si animale, uleiuri esentiale, suplimente nutritionale, se poate utiliza cu mare succes in constructii, si cu toate acestea, cultivarea acesteia astazi este ilegala in majoritatea tarilor din lume.

Presedintele Asociatiei Medicale Britanice Sir John Russell Reynolds afirma in 1890:“Canepa indiana, administrata cu atentie in stare pura este una dintre cele mai valoroase medicamente pe care le detinem.” Si totusi, ignoranta umana ne copleseste. Sistemele educationale actuale genereaza pe banda rulanta indivizi tot mai slab pregatiti, mandri de nationalitatile lor, de religiile si de ineptiile pe care societatea si sistemele guvernamentale tot mai corupte le imprima in minte drept valori.

“Ca oncolog, vad pacienti cu dureri puternice, depresie si greata… Ma simt confortabil sa prescriu o singura medicatie – un medicament pe care il pot cultiva ei insisi, care este datator de putere – cu minime efecte secundare, mai degraba decat multiple retete pentru medicamente cu efecte secundare severe”a declarat doctorul Donald Abrams, MD, despre marijuana.

Chiar nu observati valul ce va impiedica sa vedeti adevarul despre libertatea dumneavoastra din aceasta asa-zisa democratie? Oare nu intelegeti cine va impiedica sa fiti liberi si va abuzeaza si manipuleaza? Platon a spus ca oamenii buni nu au nevoie de legi care sa le spuna sa actioneze in mod responsabil, in timp ce oamenii rai vor gasi intotdeauna o cale sa ocoleasca aceste legi.

Legile sunt create tocmai de asupritorii nostri.

Conform datelor oferite de California Prison Focussi reportate de Global Research, nici o alta societate din istoria umana nu a privat de libertate atat de multi cetateni proprii precum Statele Unite ale Americii. Acestea au inchis mai multi oameni decat orice alta tara: cu jumatate de milion mai mult decat China care are o populatie de cinci ori mai mare decat SUA. Statisticile arata ca Statele Unite detin 25% din populatia penitenciara mondiala, avand totusi doar 5% din oamenii din lume.

E totul o afacere pentru guvern. Acesta e detinut de corporatii. Complexul industrial al inchisorilor isi are investitorii pe Wall Street. Ganditi-va doar la acest lucru: astazi, in Texas, o persoana poate fi condamnata la pana doi ani de inchisoare pentru detinerea a 100 g de marijuana; in New York, in 1973 legea anti-drog a lui Nelson Rockefeller pedepsea detinerea a 4 uncii din orice drog ilegal de la 15 ani pana la inchisoare pe viata. Toate acestea in timp ce marii bogati ai lumii fac tot ce vor, punand la cale razboaie, crize economice, dedandu-se la orgii sexuale de multe ori pedofile, amintiti-va de Berlusconi si altii ca el.

Pestele de la cap se impute; informati-va despre tratativa dintre statul italian si Cosa nostra (Mafia): nu mai este doar o ipoteza, cercetarile jurnalistice si judiciare se apropie de concluzia finala, si anume ca negocierea dintre reprezentantii statului italian si cei ai mafiei a avut loc in urma stagiunii atentatelor cu bomba din ’92 si ’93, avand ca rezultat fuzionarea completa a intereselor celor doua institutii. Ce mare diferenta este oare intre extorsiunea unei taxe de protectie din partea unor gangsteri pentru a avea o activitate comerciala si privarea de libertate a cetateanului din partea guvernului daca nu isi achita taxele?

In urma studiilor ce ii confirma eficacitatea (cercetari cenzurate si ascunse de presa, televiziuni, guverne si oameni politici), creste in randul cercetatorilor convingerea urmatorului fapt: canabidiolul (Cbd) prezent in marijuana incetineste cresterea celulelor tumorale si inhiba formarea celulelor ce hranesc tumorile, contribuind astfel la combaterea cancerului si a metastazelor. Sant deja cunoscute capacitatile acestor substante de a diminua durerea, greata si alte efecte legate de variate boli.

Oare cat timp vom mai fi mintiti si manipulati de catre semenii nostri? Homo hominis lupus. Doar noi insine ne putem elibera de sub sclavia in care traim, de orice natura ar fi aceasta. Trebuie doar sa nu credem ci sa cercetam. Putem fi tinuti prizonieri doar in custile pe care nu le vedem sau pe care refuzam sa le vedem.

In 1910 Enciclopedia Britanica definea astfel anarhia: numele dat unui principiu sau unei teorii de viata si conduita sub care societatea este conceputa fara guvern – armonia intr-o astfel de societate fiind obtinuta, nu prin supunere in fata legii, nici prin ascultarea oricarei autoritati, ci prin acorduri libere incheiate intre grupurile variate.

Protesta-en-Plz-CatalunaIn 1958, dictionarul limbii romane moderne explica anarhia astfel: Stare de dezorganizare, de dezordine, de haos, intr-o tara, intr-o institutie etc.; nesupunere, indisciplina a individului fata de o colectivitate organizata. – Stare a productiei, proprie regimului capitalist, in care (din cauza proprietatii private asupra mijloacelor de productie) activitatea de productie sociala este neplanificata si nedirijata, ducand la crize periodice si la somaj.

Dictionarul explicativ al limbii romane din 1998 considera anarhia drept o: Stare de dezorganizare, de dezordine, de haos intr-o tara, intr-o institutie etc. – Atitudine de nesupunere, de indisciplina a individului fata de o colectivitate organizata.

Iata o conversatie dintre Epps, un stapan de sclavi si Bass, un canadian angajat si platit sa construiasca cu ajutorul sclavilor o anexa a vilei celui dintai in martie 1852. Dialog din filmul 12 ani de sclavie, dupa un fapt real relatat in cartea omonima de Solomon Northup, violonist, cetatean de culoare, liber, ce fusese rapit si vandut ca sclav.

EPPS:  – Ce drept ? I-am cumparat. Am platit pentru ei.
BASS: – Bineinteles ca ati facut-o. Legea spune ca aveti dreptul sa detineti un negrotei, dar sa cerem scuze legii… aceasta e mincinoasa. Orice este  just pentru ca legea o permite? Sa presupunem ca ei emit o lege luandu-va libertatile si facandu-va pe dumneavoastra sclav?
EPPS:  – Ha!
BASS:  – Presupunem.
EPPS:  – Acesta nu este un caz ce poate fi presupus.
BASS:  – Deoarece legea prevede ca libertatile dumneavoastra sunt de necontestat? Pentru ca societatea considera asa? Legile se schimba. Sistemele sociale se naruie. Adevarurile universale sunt constante. De fapt, este o realitate clara ca ceea ce este adevarat si drept este adevarat si drept pentru toti. La fel pentru albi si pentru negri.
EPPS:  – Hi, hi, ha. Ma compari pe mine cu un negrotei, Bass? Ai putea la fel de bine sa intrebi care este diferenta dintre un om alb si un babuin. Acum, eu am vazut o bestie dintr-asta in Orleans ce stia la fel de mult cat fiecare negrotei pe care il am. I-ai numi concetateti, presupun?
BASS:  – Stati un pic; nu ma puteti lua in deradere in acest fel. Acesti negrotei sunt fiinte umane. Daca nu li se permite sa se ridice la un nivel mai inalt decat al unui animal, dumneata si oamenii asemenea dumneavoastra vor trebui sa raspunda pentru asta. Exista un rau…
EPPS:  – Ahhh!
BASS:  – Un rau infricosator, ce domina aceasta natiune…
EPPS:  – Te tradezi singur ca esti un strain!
BASS:  – Acest lucru nu va trece nepedepsit pentru totdeauna. Si va veni o zi in care se va cere socoteala…

Vreau doar sa va mai intreb: considerati ca societatea noastra prezenta este organizata in mod echitabil si acceptabil? Cand veti intelege ca va aflati aici pe Terra doar pentru a imbunatati conditiile celor ce vin dupa voi? Cand veti realiza ca suntem toti unul?

Articol semnat de : Ford Turani pentru www.TurismoAssociati.it

Sursa: http://www.turismoassociati.it/dblog/articolo.asp?articolo=3468

Reclame

4 gânduri despre „O viata intreaga in sclavie !

 1. Acest tip de comportament nu poate fi explicat decat prin functionarea incorecta a ADN-ului nostru. Asa am fost creati de creatorii nostriii , pentru a servii ca sclavi pe zeii din trecut in extragerea aurului din mine. De aici si obsesia omului pentru aur si sclavie. Sa vedeti ce tip de sclavie se practica in China , unde milioane de oameni , femei si copii lucreaza in conditii vitrege pt. marile corporatii. Eu cred ca sclavie este programata in genomul nostru . Este ca un program de calculator care nu poate fi virusat niciodata. Altfel cum va explicati ca acest fenomen barbar a existat de zeci de mii de ani si mai exista la o scara macro si in zilele noastre sub diferite forme ( munca fortata , taxe aberante , rate la banci , etc) Sa urmariti cu atentie , ca de-a lungul istoriei , omenirea a avut 2 obsesii principale–aurul si sclavia!!!! Sunt foarte multe lucruri de spus. Ca intotdeauna , atunci cand credem ca stim totul,o usa noua se deschide ca sa ne arate cat de putine lucruri stim de fapt…………

 2. Filmul Joyeux Noel trateaza spargerea conditionarii in Marele Razboi, cosmarul celor care ne conduc, exista si masinarii bazate pe lumina si sunete alternante care fac aceesi treaba. Trebuie doar sa vrei, sa renunti la autosuficienta.

 3. Hakuna matata , forumistii ! Permitati-mi sa va spui ca supa ce m-am perindat pin vo 50 de tari (nu o spui ca sa má laúd ) si am vorbit cu lume de diferite nacionalitati , rase si religii , am ajuns la concluzia urmatoare : este utópic , cel Putin deocamdata sa speram intr-o lume mai buna . Este explotatori si este exploatati. Si daca nu e bine sa hii explotator , este sí mai rau sa hii exploatat . O alta concluzie pe care am tras-o , este ca Hitler avea dreptate cin a rostit sus sí tare un adavar ascuns de múlti altii : ,, pe suprafata acestui pamint exista un singur Drept . Si dreptu acesta rezida in … Fortza !!!

 4. „Gasiti diferentele…”

  SCLAVÍE s. f. Stare, condiție de sclav; sclavaj, robie. ♦ Fig. Stare a celui aflat sub o stăpânire tiranică; stare de asuprire; aservire. – Sclav + suf. -ie.
  Sursa: DEX ’09 Dicționarul explicativ al limbii române (ediția a II-a revăzută și adăugită) (2009)

  SCLAVÍE s. f. 1. stare, condiție de sclav; robie, sclavaj. 2. starea cuiva care se află sub o stăpânire tiranică. 3. (fig.) dependență totală. (< sclav + -ie)
  Sursa: MDN '00 Marele dicționar de neologisme (2000)

  SCLAVÍE s.f. Stare, condiție de sclav; robie; sclavaj. ♦ (Fig.) Stare de dependență politică, socială și economică în care este ținută o țară, o clasă socială, un individ. [Gen. -iei. / < sclav + -ie].
  Sursa: DN Dicționar de neologisme (1986)

  SCLAVÍE, sclavii, s. f. (În orînduirea sclavagistă și, ca o rămășiță, în alte orînduiri) Stare, condiție de sclav; robie (1). Hai, scumpe surioare, uitîndu-ne sclavia Să ne oglindim în apa fîntînii Blanduzia. ALECSANDRI, T. II 196. ♦ Fig. Stare de dependență politică, socială și economică în care este ținută o țară, o clasă socială, un individ. Unde stă cea dintîi inegalitate socială ? În sclavia femeii. BOLLIAC, O. 43.
  Sursa: DLRLC Dicționarul limbii române literare contemporane (1955-1957)

  Learn more: http://www.turismoassociati.it/dblog/articolo.asp?articolo=3468#ixzz3pKVatvxt

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s