3 gânduri despre „O fetita de 12 ani spune adevarul despre Sistemul Bancar Mondial !!! 2013

  1. Doamnă, v-am mai recomandat de curînd să renunțați la activitatea asta bolnăvicioasă. Regret dar sunteți bolnavă psihic ! Cum de vă încăpățînați să culegeți toate tîmpeniile de pe Internet și să le difuzați mai departe. Oare ce meserie ați avut, cîte clase, ce diagnostic la psihiatrie – o femeie quasinormală are totuși un oarecare discernămînt, vă lipsește total. Ne-am distrat inițial grozav la chestia cu zăpada – parcă pe Youtube sau TV. Apoi m-am întristat – trăiesc într-o țară de idioți și nebuni. Repet că nu vă doresc răul, nu am nimic personal cu d-voastră dar treziți-vă la realitate; dacă nu puteți singură apelați la rude, vecini, medici. Credeți-mă că am dreptate.

    • Dle Nicolae: nu sunt ingrijorat – ca si dvs – insa aveti ceva probleme pe care nu vi le’ati rezolvat inca. Atata timp cat nu sunt in relatie cu dvs, nu ma afecteaza direct; dar cum banuiesc ca nu „va faceti veacul” in „pustie”, interactionati cu alte persoane. Dvs nu va puteti gestiona constient starile mental-emotionale, atata vreme cat le dejectati aici, intr’un loc deloc potrivit. Ceea ce credeti dvs despre o anume persoana, e doar una din milioane sau chiar miliarde de „pareri” [a da cu parerea este un program gresit instituit de sistem, conform caruia, in orice situatie, mintea atot-stiutoare trebuie sa ofere o solutie A EI, chiar daca niciodata nu a experimentat ceva similar]. O persoana poate avea o parere astazi despre un eveniment, pt ca maine, urmare a unor noi informatii, sa si’o schimbe [capacitate de adaptare la mediu]- si pe care aveti pretentia s’o prezentati ca si adevar absolut. Psihiatru sa fiti – de aveti hartie in sertar sau rama, aruncati’o, pt ca nu a’ti intrat inca in nici o alta minte sa o analizati, atata timp cat nu a’ti facut acest fapt cu a dvs – a da sfaturi in felul in care o faceti, este periculos. „Cate clase” – este o aiureala pe care tot sistemul v’a inoculat’o ca si program; <>, fara sa va invatati lectia de toleranta si acceptare a celuilalt, asa cum este. Drept care, va credeti indreptatit sa recomandati, sa regretati, sa va distrati, sa va intristati, sa catalogati tara ca fiind plina de idioti si nebuni, in acest loc. Toate cele din ultima fraza, la origine au fost in „capul-mintea” dvs, forme-gand; a’ti avut „sclipirea” sa le si dati viata, in acest loc, unde nu sunteti OBLIGAT decat de propriile perceptii in a accepta ca sunt si oameni care vad viata in alte „culori” decat dvs. Deci nu ma deranjeaza starea dvs de suferinta – pe care ati declarat’o in comentariu – si nici nu va spun ca problemele pe care le intampinati, v’ar putea fi rezolvate de doctor; a crede ca ceea ce ai plantat tu in propriul cap-minte, ar putea fi scos de un altul si aruncat la cos, este o iluzie. Poti insa rezolva acele probleme cu un nivel de constiinta mai ridicat decat nivelul de constiinta care le’a creat. Va urez spor in aceasta intreprindere, putand sa va ajutati de tehnicile meditative pe care le gasiti pe you-tube; nu garantez ca va vor amuza – cum sunteti obisnuit – dar cu certitudine va vor ajuta. Nu uitati, dreptul la comentarii sau replica AICI, este un privilegiu acordat temporar celor care nu folosesc un vocabular suburban, si care apreciaza munca depusa de PROPRIETARUL acestui spatiu. Faptul ca acest om prezinta o informatie – nu are importanta parerea dvs intrucat Universul nu este interesat de asa ceva – iar dvs faceti atac la persoana – e suficient ca sa va fi sters comentariul.

  2. NICOLAE cine esti de faci recomandari legate de viata cuiva? Ai o viata perfecta de ii zici altcuiva ce sa faca? De unde stii tu care e realitatea? Lumineaza-ne si pe noi.
    Un om inteligent ataca o idee nu persoana. Tu ai atacat grosolan persoana ceea ce ma duce cu gandul ca esti prost tare sau
    esti aici cu dezinformarea si abaterea atentiei. Asa se gasesc tot felul de destepti inculti care dau sfaturi si ii fac pe altii prosti , ei necitind si nestiind nimic de subiectul discutat. Neputand sa combata ideea ( ca e prosti ) arunca cu mocirla in persoana ce a emis-o. Stiu si ei formula apei si de acum sunt savati si buni sfatuitori ( desi unii nici pe aiai nu o stiu da isi dau cu parerea ). Mai citeste ” la chestia cu zapada ” si din alte surse si nu ai sa te mai distrezi asa de tare.
    Tulburari psihice observ la tine, o data vorbesti de tine la plural ” ne-am distrat” si apoi la singular ” m-am intristat ”. Cum naiba un individ ca tine isi permite sa dea sfaturi si sa ii faca nebuni si idioti pe altii? Sau ideea ca traiesti intr-o tara de idioti si nebuni ti-a venit cand te uitai in oglinda? Din pacate comentariul tau chiar e de ras.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s