Organizația Mondială a Sănătății promovează în rândul copiilor avortul, masturbarea, contracepția și homosexualitatea

Ghidul OMS pentru predarea educaţiei sexuale, ce promovează avortul, masturbarea şi homosexualitatea în rândul copiilor

ef191-sessoatreanniEuropa da lectii de sex copiilor de 3 ani: jocul de-a doctorul

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a dat publicităţii acum patru ani, documentul care stabileşte standardele pentru predarea educaţiei sexuale in toate scolile în Europa.  Conform acestei legi monstruoase, masturbarea, contracepţia, avortul şi homosexualitatea trebuie promovate în rândul tuturor copiilor de grădiniţă, de şcoală şi de liceu. În document se spune că „este necesară o abordare holistică bazată pe înţelegerea sexualităţii ca pe o arie de dezvoltare a potenţialului uman, ce îi va ajuta pe copii şi pe tineri să-şi dezvolte competenţe esenţiale care să le permită să-şi autodetermine sexualitatea”.

„Standardele pentru Educaţia Sexuală în Europa”, care servesc ca ghid pentru predarea acestora încă de la grădiniţă, au fost scrise de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii Regiunea Europa şi Centrul Federal de Educaţia si Sănătate din Germania, în anul 2010, dar documentul a fost trimis către ministerele sănătăţii din UE abia de câteva luni. Îl puteți citi în limba engleză aici. Conferinţa Episcopală din Spania a emis un comunicat în care numeşte aceste standarde „deplorabile”.

educazione bambiniJucarii de plus pentru copii de la 0 la 4 ani

„Ceea ce este uimitor este că în acest document nu apare nici un criteriu moral”, spune Mons. Jose Antonio Martinez, secretarul Conferinţei Episcopale. „Nu există bine şi rău, nu există ceva despre care să se spună că este bun sau rău pentru copil sau pentru vreo persoană.”

„Problema a ceea ce este bine sau rău nu este adusă niciodată în discuţie şi este imposibil să nu vorbeşti despre aceste chestiuni. Chiar şi atunci când se vorbeşte de relaţiile sexuale cu un copil care are mai puţin de 15 ani, pare ca nu conteaza, desi acest lucru reprezintă o infracţiune în numeroase ţări”, a mai spus episcopul.

Cetăţenii spanioli şi-au exprimat indignarea într-o petiţie trimisă doamnei Zsuzsanna Jakab, directorul OMS pentru Regiunea Europa, publicată pe site-ul HazteOir.org. În petiţie se spune:

„Ghidul dumneavoastra pentru educaţia sexuală, destinat copiilor din Europa, este inspirat din principiile aşa ziselor valori ale ideologiei de acest gen. Ele nu sunt compatibile cu o educaţie făcută în spiritul dragostei, responsabilităţii, grijii de sine însuşi şi respectului pentru ceilalţi. Acestea nu sunt lucrurile pe care ne dorim să le transmitem copiilor noştri.”

Până acum 43.000 spanioli au semnat petiţia.

Sesso-bambini-pennaCum se explica sesul copiilor: jocul pixurilor

Ce spun „Standardele pentru Educaţia Sexuală în Europa” despre informarea copiilor  mai mici de 4 ani despre zex

 • Copilul trebuie invatat sa simta „bucuria şi plăcerea de a-si atinge propriul corp şi sa practice masturbarea la vârste mici”
 • Copii au „dreptul de a-şi explora zona intima ”
 • Copii trebuie  sa stie „că există mai multe moduri prin care poţi incredinta copilul unei familii care nu este compusa din mama si tata”
 • Copii trebuie „sa ştie că există diverse tipuri de relaţii”;

– Pentru copiii între 6 şi 9 ani:

 • Copilul trebuie să fie informat despre „opţiunile pe care le are atunci cand devine părinte.  El trebuie sa stie ca poate sa isi planifice si sa decida ce fel de familie poate sa isi constuiasca. De asemenea trebuie sa stie ideile de baza in ceea ce priveste  sarcina, infertilitatea, adopţia si contraceptia.
 • Copilul trebuie sa stie „diferite metode de contracepţie”
 • Să primească informaţii despre „bucuria şi plăcerea pe care le poate simţi atunci când îşi ating propriul corp (masturbarea si autostimularea)
 • Să înveţe despre „drepturile sexuale ale copiilor”;

– Pentru copiii între 9 şi 12 ani:

 • Copiii trebuie „să înţeleagă şi să accepte schimbările şi diferenţele  dintre corpurile lor: mărimea şi forma penisului, a sânilor şi a vulvei, care pot varia în mod semnificativ.”
 • să înveţe despre: diferitele tipuri de contracepţie”
 • Să dobândească „competenţe în folosirea prezervativelor şi a contraceptivelor  in mod eficient”
 • Să fie informaţi despre „prima experienţă sexuală si orientarea spre un anumit sex ( femeie, barbat, gay sau trasgender. Ei trebuie sa inteleaga ce inseamna  comportamentul sexual si variabilitatea acestuia, adica care este diferenţa dintre organul sexual biologic si noul organ cu care ar dori sa il inlocuiasca, masturbarea şi orgasmul”
 • Să aibă abilitatea „să ia o decizie conştientă pentru a avea sau nu o experienţă sexuală”
 • Să accepte, să respecte şi să înţeleagă „diversitatea şi orientarea sexuală”

– Pentru copiii între 12 şi 15 ani:

 • Să primească informaţii despre „serviciile de contracepţie”
 • Să înveţe despre „sarcină şi despre viata cuplurilor de acelaşi sex”
 • Să capete abilitatea de „a opta conştient pentru un contraceptiv şi de a folosi corect acel contraceptiv ”
 • „Orientarea sexuală şi orientarea de gen, inclusiv coming out⁄homosexualitate”
 • Informare despre drepturile sexuale aşa cum sunt definite de IPPF (International Planned Parenthood Federation) şi de către Organizaţia Mondială pentru Sănătate Sexuală (WAS).

– Pentru copiii mai mari de 15 ani:

 • Informare despre „sarcină si despre viata sexuala a cuplurilor de acelaşi sex.  Trebuie sa stie totul despre infertilitate, avort, contracepţie, contracepţia de urgenţă (informaţii mai aprofundate)”
 • Să dobândească „o viziune critică asupra normelor culturale ⁄ religioase referitoare la sarcină, calitatea de părinte etc”
 • Să înveţe despre „sexul tranzacţional (prostituţia, sexul pentru mici cadouri, bani sau o masă în oraş), pornografia şi dependenţa sexuală”
 • „O schimbare a  sentimentelor posibil negative, dezgust şi ură faţă de homosexualitate la acceptarea şi celebrarea diferenţelor sexuale”
 • „Sa inteleaga structura familiei şi schimbările ei, căsătoria forţată; homosexualitatea, bisexualitatea, asexualitatea şi calitatea de părinte singur”
 • Să i se spună totul despre „dreptul la avort”
 • „Să fie stimulat să-şi ceară drepturile sexuale”.

sex-box-svizzeraElvetia: cutia pentru a explica sexul la copii

Conform OMS Regiunea Europa, „acest document intenţionează să contribuie la introducerea sexualităţii holistice” întrucât Europa se confruntă cu „creşterea incidenţei bolilor transmisibile sexual (BTS), a HIV, a sarcinilor nedorite la adolescente şi a violenţei sexuale, care sunt doar câteva dintre pericole”. Intenţia declarată a ghidului OMS, este de „a îmbunătăţi calitatea vieţii, a sănătăţii şi a creşterii bunăstarii”.

În document se afirmă că „abstinenţa nu are nici un efect pozitiv asupra comportamentului sexual sau al sarcinilor la adolescente, în timp ce programele identice cu acesta au un efect pozitiv. ” Aceste programe  pretind că le oferă „copiilor şi tinerilor informaţii corecte, ştiinţifice şi nepărtinitoare despre toate aspectele sexualităţii”.

Cu toate acestea, un studiu ştiinţific de anul trecut, din SUA, pe un grup de absolvenţi de liceu, a arătat că abstinenţa de la activitatea sexuală până la căsătorie reprezintă cea mai bună metodă pentru a evita sarcinile nedorite la adolescente.

usa sesso in scuoplaSUA este inaintea Europei:predarea sexului in scoala

CITITI MAI MULT AICI:

SURSA: http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/10/11/atentat-la-libertatea-de-constiinta-abonimabilele-standarde-de-educatie-sexuala-elaborate-de-oms-pentru-europa-promovarea-avortului-masturbarii-si-homosexualitatii-in-randul-copiilor-razboiul/

Pentru cei increduli va propun originalul in italiana si in engleza

 

3 gânduri despre „Organizația Mondială a Sănătății promovează în rândul copiilor avortul, masturbarea, contracepția și homosexualitatea

 1. Pingback: Gabriele Kuby: “Vor să ajungă la copiii voştri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuşi civilizaţia” | Extraterestrii Printre Noi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s