Un istoric face dezvăluiri şocante despre “aeroportul EXTRATEREŞTRILOR” din România

Am gasit acest articol navigand cu pasiune pe internet si m-am gandit sa il public din doua motive: Diana Gavrila este o persoana foarte cunoscuta in zona Buzaului pentru ca este o cunoscatoare extraordinara a locurilor din zona asezarilor rupestre, fapt pentru care este un ghid turistic foarte cautat. Al doilea motiv se datoreaza faptului ca detin fotografii ale zonei despre care se vorbeste in acest articol si pe care le voi atasa aici.

Pe de alta parte am facut cateva studii in ceea ce priveste fenomenul destul de cunoscut al misterioaselor pietre numite „trovanti”. Desi am dorit mult sa merg in zona Buzaului nu am reusit inca, dar ma voi ocupa de acest aspect cat de curand, in schimb am studiat  mai mult trovantii de la Costesti Valcea impreuna cu cativa specialisti italieni.

Nu vreau sa detaliez aici parerile lor, analizele, fotografiile sau analogiile cu alte asemanatoare pietre megalitice gasite in alte locuri ci doar faptul ca una dintre cele mai uluitoare concluzii a fost ca nici una din aceste pietre nu este de origine naturala, ci artificiala, iar pietrificarea lor s-a facut datorita vechimii foarte mari pe care o au.

Un alt motiv pentru care am gasit interesant articolul este titlul sau destul de inedit care ne poarta spre ipoteza ca in trecut in acele locuri exista un  astroport sau cosmoport datorita unor obiecte pietrificate care semana cu astronavele extraterestre si care au lasat posteritatii  un adevarat muzeu de paleoastronautica in aer liber.

Interesant este insa faptul ca in China exista un loc aproape identic cu cel despre care vorbeste Diana Gavrila dar despre care chinezii si toata presa internationala il numesc locul cu farfurii zburatoare antice. Am sa va prezint si fotografii ale acestei descoperiri despre care s-au facut multe filme documentare.

gabriela dobrescu

iata articolul:

Diana Gavrilă este licenţiată în istorie şi s-a născut în comuna Colţi  în apropiere de zona Bozioru-Ulmet, judeţul Buzău. Zona este deja celebră pentru povestirile cercetătorului în domeniul paranormalului Vasile Rudan făcute în anii 80. De câţiva ani, cercetătoarea a făcut pasiune pentru istoria locului în care  îşi fac apariţia nave spaţiale extraterestre.

Un istoric dezvăluiri şocante despre "aeroportul extratereştrilor din România"

Un istoric dezvăluiri şocante despre „aeroportul extratereştrilor din România” / FOTO: http://www.stiridebuzau.ro

În urma cercetărilor pe care le-a făcut de peste 20 de ani în tradiţia orală a  zonei, Diana Gavrilă spune că a ajuns la nişte date cel puţin şocante care ar confirma existenţa unui adevărat muzeu de paleoastronautică în aer liber, scrie stiridebuzau.ro.

Pe creasta unui deal din comuna buzoiană Bozioru există o formaţiune stâncoasă extrem de stranie, compusă din pietre rotunde, în formă de OZN. Localnicii dar şi primii geografi care au rămas şocaţi când au luat contact  cu aceste stânci pe le-au numit Babele de la Ulmet, pentru că seamănă izbitor cu cele din Masivul Bucegi.

Babele din Ulmet si trovantii ii puteti admira pe acest site deoarece nu detin fotografii: http://drumliber.ro/babele-de-la-ulmet-trovantii-din-bozioru/

În zona Bozioru circulă numeroase legende despre o veche populaţie de uriaşi, cum că aici ar fi existat Țara Luanei care era populată de extratereştri şi chiar relatări despre dispariţii misterioase. „Nu afirm că Buzăul a fost dintotdeauna un aeroport al extratereştrilor dar până şi legenda Ţării Luanei invocă astfel de prezenţe neobinuit de stranii. În teren se poate proba acest aspect făcând o vizită în zona Ulmet- Bozioru unde pe culmea din spatele satului se profiliează forme ciudate care seamănă cu OZN-uri pietrificate”, a explicat Diana Gavrilă.

Aceste fotografii au fost facute de  DAN POPOVICI caruia ii multumesc

deal placat cu trovanti 1, dan

deal placat cu trovanti 2, dan

deal placat cu trovanti, danPoveştile cu extratereştri au apărut in anii 80 după ce ar fi avut loc dispariţii stranii ale unor străini care au fost învăluiţi într-o ceaţă albăstruie. Oamenii cred că străinii au fost pedepsiţi după ce au cutezat să pună piciorul în tainicele ţinuturi ale luanilor.

Fenomenul OZN studiat încă din anii 70 de un celebru pilot buzoian

Poate cel mai celebru ufolog pe care l-a avut vreodată Buzăul a fost regretatul pilot de vânătoare Doru Davidovici, un susţinător fervent al Paleoastronauticii şi al OZN-urilor. El trata în cartea sa Lumi Galactice o serie de teorii asupra existenței și implicațiilor civilizațiilor extraterestre în lumea terestră

Astronavele din China

cina ufo

cina 1„Este greu sa descifrezi logica unor civilizatii terestre anterioare, chiar daca exista numitorul comun al aceleiasi planete; cum sa patrundem logica unor semeni veniti absolut din afara? Poate suntem inconjurati, ne impiedicam literalmente de urme, semne, mesaje lasate de cei veniti de departe – atat doar ca nu stim sa le recunoastem. Poate – spun unii – noi insine suntem un asemenea mesaj. Si atunci cand am pus mana, in sfarsit, pe o urma tulburatoare, nu stim sa o interpretam cum trebuie, pentru ca nu putem deosebi partea de intre” scria în cartea sa „Lumi Galactice”, regretatul Doru Davidovici.
Doru Davidovici a observat cu proprii lui ochi evoluţia complicată a unui OZN undeva la sud de Bucureşti, observaţie confirmată şi de staţiile radar din zonă.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:

http://www.realitatea.net/un-istoric-face-dezvaluiri-socante-despre-aeroportul-extraterestrilor-din-romania_1215476.html#ixzz2sT4xzBJO

2 gânduri despre „Un istoric face dezvăluiri şocante despre “aeroportul EXTRATEREŞTRILOR” din România

  1. Hakuna matata , forumistii ! In primu rind , a va rog sa má scuzatzi pentru felu in care scriu . Poate ca o data am va spun de ce utilizez acest ,, stil ,,. Ca fapt divers va pot spune ca io sint un absolvent al liceului Gheorghe Sincai din Bocurestii . Nu stu cum o hi azi , dará Permitati-mi sa va asigur ca atúnci cin io eram elev acolo trebuia sa stii romana intre alte materii nu jucarie daca voiai sa ajungi la Bac si mai ales sa-l iei . Si daca mergem ceva mai departe , poci sa va spui ca am poposita si pe la o Universitate din Ocident . Má rog . Ca múlti alti cetitori ai acestui blog má simt atrás pentru subiectele preséntate aici . La inceput am fost dus cu preshu . Credeam in Teoría lu Darwin . Dar cu timpu a aparut multe índoieli . In fine . Am inceput sa má documentez in biblioteci , in ziare , in crónici si mai ales in internet . Am discutan cu lume de diferite nationalitati sí profesii. De la tipul puscariasului , al muncitorului, al tehnicianului , al analfabetului si pina la tipul ingineriului , arhitectului , doctorului , al profiului , etc,etc.etc. Bun. Si toate astea de-a lungu a vo 50 de tari pe une m-am perindata . Cin postez , postez de regula opinii personale si nicidecum adavaruri universale . Nu pretinz asa ceva . Poci sa gresesc deci nu mi-o luatzi in núme de rau . La urma urmii , toti ne bazam pe putine dovezi concrete si mai mult pe dovezi circunstantiale si interpretari personale . Dar toti avem ceva bun in común , as spune io . Faptu ca nu mai inghitim usure vrajelile ,, oficiale,,. Toti care postam pe aici , intr-un fel sau altu, vrem sa rupem cu anestesia permanente in care síntem tinuti . Si chiar daca am gresi in presupunerile noastre expuse pe acest blog , ori cum avem meritu de a incerca . Síntem putini dar cu timpu vóm fi mai múlti . Lumea , incet incet se trezeste . Una din probleme este ca oficialitatile de pretutindeni are toate miljoacili la dispositie ca sa ne astupe gura . Lupta -caci pina la urma e vorba de una – e cam inegala . Dar asta nu ne va opri . Curaj tuturor . Acuma referitor la articolu asta , io sint convins ca extraterestrii a vinita pe planeta Terra cu foarte mult timp in urma . Si de mai multe ori . Diferite tipuri de E.T. – extraterestri-. Noi pamintenii síntem rezultatu intervéntiei Lor ! va urma .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s