DANONE – BACTERIILE VAGINALE SI COLORANTII DIN GANDACI

Intr-un raport secret al directorul Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel, inaintat Ministerului Sanatatii se specifica faptul ca iaurturile „probiotice” constituie o amenintare la adresa consumatorilor. 
Urmarea? Directorul institutului a fost demis fara explicatii la data de 16 Apr 2010…
Mai toata lumea cumpara vestitele iaurturi “probiotice” de când capitalismul salbatic ni le-a adus în magazine, crezând ca-si fac un bine sanatatii. În plus copiilor le plac reclamele hazoase si gustul lor dulceag, cu fel de fel de arome, naturale evident!
Iata însa ca în vreme ce producatorul francez Danone a trebuit sa plateasca $35,000,000 pentru a închide procesul aflat pe rol în SUA împotriva sa, la noi afacerile lor sunt cât se poate de prospere. Nu asta ma supara în sine, ci faptul ca ni se vinde în continuare asa ceva:
Putina lume stie ce manânca. si mai putina lume citeste ambalajul la ce manânca. Iar si mai putina lume are notiuni de microbiologie.
Iaurturile probiotice “ inventia concernelor americane “ spre exemplu, contin bacterii care nu au fost folosite înainte niciodata în alimentatie.
Una din aceste bacterii este specia “Bifidobacterium bifidum”. Aceste bacterii se gasesc de fapt de obicei în flora vaginala, în rect, si în tractul uro-genital, în excremente de porci si alte animale. Aceste bacterii nu sunt prezente în mod normal niciodata în intestinele subtiri, în stomac sau în gura, în afara ca omul a facut contact direct cu cele de mai sus.
Aceste bacterii bifide nu supravietuiesc de regula acidului din stomac atunci când sunt ingurgitate pentru a nu periclita flora intestinala, în special din cel subtire.
Concernele nu numai ca ni le-au introdus în iaurturi, însa le-au si modificat genetic ca sa supravietuiasca acidului din stomac. De aici se poate deduce reauavointa si perversitatea celor care le-au destinat pentru consum, constienti fiind de inconstienta umanitatii moderne.
Prin intermediul iaurtului “probiotic” folosit ca un cal troian microbiologic, aceste bacterii vaginale si fecale modificate genetic ajung în intestinul subtire al omului, acest lucru ducând la tot felul de probleme ulterioare, caci prin ele se schimba automat flora naturala care este înlocuita cu o flora tipic vaginala. Danone & Co creeaza deci un fel de flora vaginala în intestine, ceva contrar naturii umane si cu efecte nocive pt. sanatate, atat pe termen scurt cat mai ales pe termen lung!
Cunoscutul specialist în technica alimentara Udo Pollmer, care apare des la televiziunea germana ca specialist în domeniu pe teme de alimentatie, a facut cunoscut acest fapt în una din cartile sale. Însa cui îi pasa, putini stiu înca.
La televizor el însa nu poate vorbi de asa ceva si nici nu este întrebat. Nu-i de mirare la cât se câstiga cu reclama la iaurturile “probiotice” de catre posturile de televiziune. Cum sa-si alungi clientii ?
Bacteriile profane de iaurt însa nu au obiceriul sa se lipeasca de peretii intestinelor caci ele traiesc din lapte proaspat si nu din lucrurile digerate. Pe de alta parte bacteriile probiotice nu sunt în stare sa faca lapte gros caci aceasta sarcina o au bacteriile lactoacide.
De aceea aceste bacteri (probiotice) se întroduc amesteca pe alta cale, ulterior, în iaurtul deja fermentat.” (Udo Polmmer) Problema si mai mare este ca de la introducerea “proboticelor”, concernele au convins, încetul cu încetul, ori prin persuativitatea tipic americana ori prin pretul mai ieftin al culturilor acestea, cam toti producatorii de iaurturi “indiferent ca este probiotic sau nu “ sa foloseasca tot aceste bacterii nocive la preparat iaurtul “ asa ca este greu de gasit înca un iaurt natural facut cu bacterii traditionale.
Bacteriile traditionale folosite la facut iaurtul proveneau înainte de la vitel sau vaca. Dupa Pollmer ele se numesc Streptococcus thermophilus si Lactobacillus bulgaricus.
În Germania este acum foarte greu de gasit un iaurt care sa nu aiba culturi bifide. Cu alte cuvine este greu de gasit un iaurt care nu este produs din bacterii vaginale si fecale. Mâncam rahat fara sa stim, fiindca îi credem orbeste pe cei care fac reclama la TV.
Asta e.
În Google este extrem de greu de gasit un articol din care sa reiasa evident ceea ce acum câteva decenii era bine cunoscut despre aceste bacterii, însa daca cititi carti mai vechi sau cautati cu grija puteti vedea ca aceste bacterii nu au nimic de-a face nici cu iartul, nici cu intestinele si ca fac cu adevarat parte din flora altor organe. Toate articolele noi despre aceaste bacterie mint cu nerusinare sau au preluat minciuna de la altii.
De exemplu  o firma vinde un product cu aceleasi bacterii bifide pt. flora vaginala, idem cu cele care se gasesc si în iarurturile probiotice de la Danone & Co. În general se stie sau cel putin stia ca flora vaginala si cea din intestine este complet diferita. Însa în ziua de azi cine mai gândeste ? Toata lumea crede. Cam orbeste.
Daca cineva foloseste aceleasi bacterii pt. stomac si pt. vagin, ceva trebuie sa fie gresit, nu crede?i ? Eu va spun direct si negru pe alb ca aceasta politica a marilor concerne alimentare care au aderat la „Codex Alimentarius” este dusa in scopul imbolnavirii populatiei prin otravirea cu bacterii vaginale si fecale, pentru ducerea la bun sfarsit la Planului de reducere drastica a populatiei mondiale, iar Romania, care din anul 2010 a aderat la acest „Codex”, datorita guvernului criminal care o conduce, face astazi tot posibilul pentru a-si „termina” cetatenii!
Consumati in continuare aceste produse ce contin bacerii fecale si vaginale si in cativa ani veti face cancer de colon, intre alte afectiuni grave!
Romani, treziti-va!
Col (dr) Dionisie Cornilescu.

Nota: WikiLeaks Romania va prezinta aceste documente, fara sa-si asume in nici un fel vreo ideologie, partizanat politic. Raspunderea apartine autorilor articolelor, daca acestia au ales sa-si faca public numele.

Colorantul minune al lui Danone

Multi il mananca, multi il apreciaza, insa putini stiu ce contine.

Ca foarte multe alte mancaruri pe care le consumam, iaurtul Casa Buna de la Danone, pe langa laptele praf, emulgatori, contine si….“fructe”…in poze, pentru ca in realitate contine doar colorant natural.

Pentru a nu speria consumatorii, producatorul Danone s-a gandit sa inlocuiasca denumirea standard E120 cu numele real Cosenilã.

Cosenila este de fapt o specie de gandaci din familia Dactylopius coccus (sau Coccus cacti) ce traiesc in Mexic, Peru pe anumite specii de cactusi. Din acesti gandaci se extrage un colorant rosu aprins, ce apoi este transformat in cosenila, carmin sau acid carminic.

Carmin – colorant produs din pulberea obtinuta prin zdrobirea femelei unei insecte numite: cosenila (coccus cacti) originara din Mexic sau din ouale (gogosi de cosenila) acesteia; a fost folosit de secole ca un colorant natural in tesatorii; in prezent este folosit si in alimentatie, in industria carnii, sau in patiserie. Este de un galben-portocaliu, in special rosu, mov sau roz. Se mai obtine si din planta numita carmaz (phytolacca decandra).

Problema este ca unii oameni sunt extrem de alergici la acidul carminic pe care il contine colorantul. Acest lucru a fost remarcat in 1998 in urma unor plangeri ale pasagerilor care consumau produse alimentare continand carmin, servite in timpul calatoriilor cu avionul.

FDA a cerut rapoarte asupra acestui “colorant adaugat“, in urma plangerilor consumatorilor de produse care contin carmin. FDA a incercat sa interzica acest produs dar CSPIS a replicat ca acest colorant este benefic pentru cei care sunt la o dieta ori pentru cei care au un regim de viata deosebit, cum ar fi: musulmanii, evreii sau vegetarienii.

In prezent carminul este ascuns sub denumiri gen “culoare adaugata” sau “colorant artificial“. Prin lege, producatorii sunt nevoiti sa tipareasca pe ambalaj daca produsul contine carmin de provenienta naturala (din cosenila) sau obtinut pe cale sintetica; din pacate multi producatori scriu doar: “contine carmin” (la carne tocata, jeleuri, prajituri s.a.). Atat FDA cat si CSPIS declara ca nu vor elimina total folosirea carminului pana nu se aduc dovezi clare ca reactiile alergice de care se plang consumatorii sunt produse de acest colorant.

Daca veti constata ca in urma consumului de produse alimentare care contin carmin apar reactii alergice, adresati-va medicului pentru un diagnostic corect.

  • Producerea colorantului natural

Acesta se poate extrage doar din gandacul femela .Deoarece cererea a devenit tot mai mare odata cu interzicerea de UE si SUA a colorantilor sintetici in alimente, in tari precum Mexic sau Australia au luat nastere ferme de gandaci cosenila.  Sub invelisul alb-cenusiu ca de bumbac corpul gandacilor este rosu. Ajunse la maturitate, aprox 90 zile, femelele sunt recoltate.

Sunt ucise prin innecare in apa, iar apoi sunt puse la uscare(artificiala sau solara).Cand ajung la aprox. 30% din greutate pot fi prelucrate pentru obtinerea colorantului prin strivire sau stoarcere. In functie de cantitate si alti aditivi colorantul poate lua mai multe nuante de la violet, rosu aprins pana la orange. Pentru producere unui kg de cosenila sunt necesare aprox 100.000-150.000 de insecte.

In trecut acest colorant era folosit doar pentru colorarea tesaturilor si de catre pictori. In prezent este folosit atat in industria cosmeticelor cat si in cea alimentara. In cosmetice, cosenila este folosita in fabricarea rujurilor, pudrelor, lipstick-urilor samd.

In industria alimentara este folosit in fabricarea sucurilor acidulate, “naturale”(vezi Prigat) sau orice bauturi ce au la baza “fructe”. De asemenea se gaseste si in mezeluri, salamuri, carnati, carne(vezi produsele Meda), colorantii de oua, iaurt(Danone-fructe), lapte(Fulga-fructe), produse de patiserie, deserturi, gemuri, gelatina, toppinguri, diverse varietati de branza.

  • Recomandari:

Deoarece este extras din gandaci/insecte, toate produsele ce contin acest colorant nu sunt recomandate vegetarienilor sau oamenilor carora religia le interzice (ex musulmanii). Nu este recomandat copiilor sau persoanelor cu hipertensiune. S-au constatat putine reactii adverse, in general alergii sau in unele cazuri aparitia astmului.

Pentru sanatatea dumneavoastra, e bine sa verificati eticheta produselor si sa le evitati pe cele care contin carmin.

Sursa : financiarul.ro

SURSA: http://2blackjack1.wordpress.com/romania/colorantul-minune-al-lui-danone/

Anunțuri

59 de gânduri despre „DANONE – BACTERIILE VAGINALE SI COLORANTII DIN GANDACI

  1. „Intr-un raport secret al directorul Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel, inaintat Ministerului Sanatatii se specifica faptul ca iaurturile “probiotice” constituie o amenintare la adresa consumatorilor…..mai sa fie, o data ca e secret raportul da’ apare in presa….apoi, articolul ar trebui sa se numeasca ” Toti producatorii de iaurturi ne vor raul”….hmmm, suna a teorie conspirationista. Adica total necredibil….

    • mary, raportul a fost secret pana l-au dat afara. probioticele astea care au venit in romania de vreo 3 ani in italia se gasesc pe piata de 7 ani dar marea majoritate le ocolesc pentru ca datorita acestor bacterii bifidus esensis si actiregularis care nu erau trecute nicaieri ca apartinind stomacului multi copii s-au imbolnavit sau au facut cancer. de aici un intreg razboi impotriva multinationalelor asasine care in umbra codexului otravesc totul. si da, ai dreptate…..suna a teoria conspiratiei pentru ca asa se numeste astazi ADEVARUL.

    • Bifidobacterium lactis (BB-12), face parte din aceeasi categorie numai ca fata de celelalte are o particulara rezistenta la lichidul din fiere datorita indepartarii oxigenului si este in gradul de a coloniza partea superioara a intestinului.

  2. scuze insa mie dupa operatie medicul mi-a prescris bifidobacterii sa cumpar din farmacie in sticlute speciale… respectiv eu nu vad diferentza fie din farmacie fie din iaurt… citi oameni maninca gindaci deoarece-s bogati in proteina doar ca in partea asta a lumii este considerat scirbos pe cind in alte tzari e considerat ceva normal precum carnea de sherpi, scorpioni si etc. Faceti-va singuri iaurt cu bifidobacterii in conditii castnice este simplu si ieftin… info este in net, tre doar de depus efort si de cautat in cazul in care sunteti importriva marcilor comerciale… in fine asta o fost si mereu va fi propaganda unii se maninca pe altii… cuiva nu-i convine afacera altcuiva…

    • doamna aici nu este vorba despre concurenta neloiala si despre afacerea asta este mai proasta decat a mea ci de codex alimentarius, cu care elita are voie sa iti dea „mancare” sintetica sau mancare cu gust de mancare asa cum este tot ce se gaseste pe rafturile magazinelor. este adevarat ca turma omeneasca mananca orice imputiciune dar macar sa se scrie pe produs ce contine cu adevarat, nu vi se pare? de ce sa mananc eu care sunt vegetariana o alta viata, un cadavru, o mortaciune daca nu vreau pentru ca am constiinta care stie ca orice viata de pe acesta planeta se respecta nu se haleste si nu sunt eu cel care decide cine trebuie sa moara sau asa traiasca?

  3. inspaimantator !!!dar este si mai inspaimantator daca trecem cu vederea!!!si aici va zic un banc ce poate fi vechi dar eu acuma l-am auzit.intr-o gara se anunta ca pe linea X va trece trenul catre CT ….si repeta odata de doua ori ,nimeni nu e atent si nu se da la o parte!!!la ultimul anunt :trenul catre cttrece pe linia 3 …bine,faceti cum vreti,eu v-am spus!!!!Oameni buni ,are dreptate mencinicopschi:SCAPA NU CINE POATE,SCAPA CINE STIEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!

  4. Pingback: Iaurturile probiotice – Amenințare la adresa consumatorilor? –

  5. Bididobacterium bifidum ei bine sa gaseste in tractusul gastrointestinal al mamiferelor începând de la nivelul CAVITATII BUCALE, contrar celor scrise aici. Oameni buni cum poate fi dăunător ceva ce exista deja in organismul nostru in mod natural. Nu aduc laude acestei ramuri a industriei produselor lactate desi in cunostinta de cauza vă spun ca aceste produse exista pe masa dumneavoastra tot datorită unor bacterii care se înmulțesc si „misuna” pe acolo. Ma enervează afirmațiile tampite pe care le folosesc unii doar pentru ca mulți oameni nu au cunostinte de microbiologie si igiena alimentelor. Sfatul meu, mancați iaurturi pana nu mai puteti, preferabil pe cele naturale-simple pentru a va lipsi de cativa coloranti si stabilizatori

    • sunt de acord cu dv, domnule catalin, dar daca se gasesc in tractul gastrointestinal si in vagin ce dracu cauta in lapte? cum ajung ele din vagin in sani? stiu ca atunci cand mananci ceapa sau bei si alptezi, gustul si alcoolul trec din sange in glandele mamare dar in nici un caz sangele nu duce in mamele bacteria din vagin. ar fi o aberatie nesustinuta de nici un om de stiinta. pe de alta parte daca aceste bacterii exista deja in corpul uman pentru care motiv trebuiesc suplimentate cu cele animale?? de ce nu sta fiecare cu bifidusul sau? de ce sa il manac eu pe cel din vaginul porcelei? produsele lactate care sunt pe masa mea sunt produse cu acizi lactici nu cu bifidusi din curul animalelor. deci, si eu spun la fel: mancati iaurtul pana nu mai puteti, pentru ca nu ma intereseaza nici cat negru sub unghie care este optiunea fiecaruia, eu am vrut doar sa va spun si ce anume mai mancati in plus in afara de nevinovatul iaurt. iaurtul, smantana, laptele batut, sana si chefirul de la bunica se faceau cu fermenti lactici nu cu bifidus esensis sau antiregularis care traiesc in matele purcelei. pofta buna.

      • Când femeia naște,pe cale naturala,bebelușul înghite lichid care conține bacterii vaginale.De la aceste bacterii vaginale înghițite ,se formează sistemul imunitar,încetul cu încetul.La fel si pielea bebelușului,prinde o peliculă de bacterii vaginale…pentru protecție.Prin urmare,toată flora bacteriana buna a omului ,se formează de la cea vaginala.

      • a parte faptul ca explicatia ta nu are nici o baza logica pentru ca sistemul imunitar nu are nici o legatura cu vaginul, si acest lucru e demonstrabil, as avea o intrebare. sa admit ca ai dreptate si sa trec cu vederea faptul ca bebelusul care inghite lichid vaginal care in realitate este lichid amniotic, este apa in care a trait si s-a format,pentru ca vaginul nu produce lichid ci secretii care in cel mai rau caz se pot linge nicidecum inghiti,nu se inneaca ci face flora bacteriana, pentru care motiv ar mai avea nevoie de bacterii vaginale de la oi si vaci adaugate in iaurt????

  6. Articolul asta nu face decat sa creeze panica printre oamenii care-l citesc. Daca tot v-ati documentat asupra Bifidobacterium bifidum de ce NU ati mentionat ca aceasta bacterie se gaseste in laptele mamar al tutoror mamiferelor. Acceste culturi bacteriene care se gasesc in iaurt nu provin din „bacterii vaginale si fecale” ci din chiar din lapte, bineinteles procesat in laborator. Singurul lucreu cu care sunt de acord din articolul dumneavostra este ca promovarea iaurturilor probiotice este exagerata, pentru ca nu face minuni in sanatate, doar ajuta la o digestie mai buna si la o imunitate crescuta impotriva bacteriilor.

    • avand in vedere ca nu aveti curajul sa va spuneti numele nu valorati prea mult, iar parerile dv sunt si mai jalnice pentru ca atunci cand vrei sa ajuti sau sa spui ceva ai demnitatea de a nu te ascunde precum cameleonul. deci…aceste bacterii se gasesc in tractul digestiv si vaginal al mamiferelor nicidecum in mamele asa cum spuneti dv.am cautat in studiile internationale care s-au facut asupra acestor bacterii si nicaieri nu apare ca ar trai in mamelele animalelor sau al omului este o aberatie. dar chiar daca as presupune prin absurd ca este asa, problema care se pune este aceasta: daca se gaseste doar in intestine si in vagin ce dracu cauta in lapte?? daca omul le are deja in corp pentru care motiv trebuie sa le suplimenteze cu altele care provin din vaginul altor mamifere? pentru care motiv omenirea trebuie sa ingereze niste bacterii care apartin animalelor si care sunt adaugate in iaurt??? nu cred ca dv veti putea demonstra vreodata cum o bacterie pe care o ai in fund iti ajunge in san. in ceea ce priveste panica, va anunt ca panica si haos se provoaca numai atunci cand nu stii anumite lucruri nu atunci cand le stii. nu poate sa iti fie frica de ceea ce cunosti ci de ceea ce nu cunosti. in acest caz, nu se creaza panica ci indignare pentru ca esti mintit si pentru ca mai sunt si habarnisti care desi au toate probele in fata spun nu, ca sa nu fie trezisti din visele lor frumoase in care statul are grija de tine, medicul te face bine, medicamentele te vindeca, biserica te lumineaza si alte baliverne pe care daca le contrazici cochetezi cu conspiratia desi astazi conspiratie se numeste adevarul. pofta buna. eu nu am nimic impotriva daca le mancati. am vrut doar sa stiti si ce mancati. de ce sa fiu eu suparata ca omul printre multe cadavre si imputiciuni mananca si rahat?

  7. Articol de cacat! Documenteaza-te boule.

    Structure and Characteristics[edit]
    Since B.bifidum is in the Bifidobacterium family, it is a Gram-positive bacteria that is non-motile, anaerobic, and non-spore forming. The bacteria is rod shaped and can be found living in clusters, pairs, or even independently. The majority of the population of B.bifidum is found in the colon, lower small intestine, breast milk, and often in the vagina.[1]

    Benefits[edit]
    B.bifidum helps the gastrointestinal tract function better since it is part of the microflora. This reduces the chances of acute diarrhea and even helps fight E.coli infections.[1] Long and short chains of simple sugars that can be found in the GI tract are broken down and absorbed by B.bifidum.[2] Increasing the amount of B.bifidum in the body will also increase the immunity function such as lowering the severity of symptoms and decreasing the days infected with the common cold.[3] Since B.bifidum can be found in the vagina, the bacteria can fight Candida and other yeast overgrowths if present.[1]

    Transmission[edit]
    B.bifidum can be found in breast milk. Breast feeding is one way to transmit the bacteria from mother to child. B.bifidum is found in the vagina, there are studies showing that vaginal births transmit more B.bifidum from mother to child Cesarean births.[2] Transmission of B.bifidium allows a child to begin production of microflora which helps to colonize the child’s intestines after birth.[4]

    • pai din cate se vede bifidus este o bacterie care traieste in intestin si in vagin in mod normal. cum face ea de ajunge in mamele ne pot explica doar casele farmaceutice si multinationalele, dar daca fiecare mamifer are deja aceste bacterii in organism pentru care motiv mai trebuie sa le suplimenteze cu alte bacterii din vaginul altor dobitoace? de ce sa nu isi tina fiecare bifidusul sau? in productia de iaurt aceasta bacterie nu exista pentru ca iaurtul se face cu ajutorul fermentilor lactici, iar aceasta este adaugata dupa procesul de fermentare in alimente. ia intrebati oamnei care lucreaza in acest domeniu daca ei manaca ceva din ce fac, asa cum nici cei care fac carnati, salam, crenvursti sau hamburgher nu ar manca ceva din ceea ce produc.oricum, articolul nu conditioneaza pe nimeni sa nu mai manance iaurt, ci sa stie doar ce este in el. deci puteti sa il consumati ca si inainte pentru ca alegerea este a fiecaruia.

      • @Gabriela … tu de ce crezi ca el iti recomanda bacteria aia in Activia? Bei Activia cand esti constipat (adica nu ai flora bacteriana necesara ca sa te caci)…. asa mai pe intelesul tau, e oky acum?

      • cristina, multumesc pentru traducerea plastica, dar eu am invatat ca cercetarile in domeniul medical le fac medicii, nicidecum producatorii de mancare care au inventat nume pompoase unei bacterii ordinare ca sa isi vanda cacatul. bifidusul acesta se numeste stiintific Bifidobacterium animalis DN-173 010. cum ar fi putut danone sa iti vanda iaurt pe care sa scrie ca ei folosesc bifidobacteria animalis??? atunci au inventat bifidus esensis si anctiregularis care sunt nume inventate. cauta sa vezi ce zic englezii, italienii, despre aceste produse cu care iti imbolnavesti copii. de ce sa cred eu in cercetarile facute de danone pe care EFSA(AUTORITATEA EUROPEANA PENTRU MANCARE) nu il recunoaste? inainte sa imi dai lectii incearca sa te documentezi. este gratis. pe de alta parte nu crede niciodata in lupul care pentru a-si vinde produsul iti spune ca este miel autentic in loc de chimicale si otrava reala. ita cateva link-uri de incredere.
        the guardian-ziar de mare tiraj in regatul unit, unde danaone si-a cam luat talpasita pentru ca englezii nu au crezut nici o iota din balmajelile lor.
        http://www.theguardian.com/theguardian/2009/jul/25/probiotic-health-benefits
        aici este un studiu facut asupra probioticelor in care se recunoste utilitatea lor in diferite afectiuni dar administrarea trebuie facuta cu precautie si sub supraveghere medicala nu a firmei producatoare de mancare, pentru ca efectele asupra corpului pot fi devastatoare.
        http://www.my-personaltrainer.it/alimentazione/probiotici-effetti-collaterali.html
        aici ce este bifidus actiregularis al lui danone
        http://www.consumatorenews.com/009781_danone-e-il-suo-bifidus-regularis/
        toate le poti traduce cu google daca nu stii aceste limbi, iar aici am gasit un articol in romana in care o nutritionista stie mai multe decat spune despre danone
        http://www.ziarulring.ro/stiri/bucuresti/217396/Nutritionista-Marie-Vranceanu-darama-mitul-iaurtului-miraculos-Bifidus-actiregularis-nu-exista-Este-o-inventie-de-marketing-

        iti doresc pofta buna si sa ai cati mai multi bani ca sa cumperi aceste bunatati pentru copii tai

      • Nu trebuie sa te dezgusti de ceva absolut natural. Stiai ca flora(microbiota) din stomac se transmite la nastere catre copil de la mama in momentul in care trece prin vagin la nastere? da inghite bacterii vaginale ale mamei.

      • Doamna nu faceti decat sa va repetati. Apropo de mortaciuni..mancati carne? ganditi-va si asa! Apoi bacteriile care se gasesc in flora vaginala nu scrie ca ajung si in iaurt…scrie doar ca se gasesc acolo, dar si in materiile fecale. Cine va pune sa cumparati iaurt de la ei? Nu le mai cumparati si cu asta basta. veti fi sanatoasa.

      • doamna eu stiu ce spun, probabil sunteti dv cea care nu intelege. sa va raspund in ordine. 1)eu sunt vegana, deci nici macar aceste derivate animale nu le mananc. pot sa gust sau sa mananc rar branza dar numai de la rudele mele. lapte, iaurt, sana si alte produse lactate nu imi plac si nu le-am mancat mereu (nici in perioada cand eram inca vegetariana) ci doar sporadic si numai de la tarani. peste nu am mancat niciodata in viata mea. vomit numai cand aud cuvantul. 2)bacteriile din vagin sunt exact aceste bacterii cu denumiri pompoase (bifidus esensis sau bifidus anctiregularis) care de fapt sunt denumirea bacteriei Bifidobacterium animalis. daca ti s-ar spune ca mananci iaurt cu Bifidobacterium animalis nu ai prea cumpara asa ceva. pe de alta parte ELE SE ADAUGA in iaurt dupa ce procesul de fermentatie natural a inceput. nici un doctor care se respecta si nici un institut adevarat de cercetare nu va putea dovedi cum ar ajunge Bifidobacterium animalis din vagin in lapte, in afara de cercetarile facute de acesta firma alimentara care se crede instit de medicina si anatate. sa fim seriosi. nu pot sa cred in idioteniile pe care le inventeaza o firma de productie si sa ignor faptul ca EFSA nu l-a declarat un produs bun. in plus de ce as manca produsul unei firme care are prea multe neregului si prea mult cacat in alimentele pe care le produce cu buna stiinta? iata aici un alt scandal datorat mizeriilor cu care fabrica aceste produse..de fapt la nivel international danone a dat kikx in multe state, dar prinde bine la romani. eu nu am nimic impotriva faptului ca romanii consuma tot gunoiul alimentar al europei si al americii de care sunt mandri si falosi ca il au, ci vreau doar sa le spun si ce anume mananca ca sa poata sa faca alegeri mai sanatoase. http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1037632-danone-recunoaste-retras-piata-loturi-iaurt-selgros-confirma.htm

    • multumim andrei. aceasta este parerea celor care produc medicamente cu probiotice pentru care bifidus este cu siguranta ceva minunat, la fel cum ne spun si producatorii iaurtului. oricum alegerea este a fiecaruia atata timp cat stie ambele variante. o zi buna.

  8. Buna ziua,

    Coordonez relatia cu presa pentru Danone si va scriu in legatura cu acest articol: https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2014/03/02/danone-bacteriile-vaginale-si-colorantii-din-gandaci/

    Articolul contine, din punctul de vedere al companiei Danone, informatii eronate. Industria alimentara e inundata de zvonuri despre practici dubioase de productie. E important sa ne informam, sa verificam informatiile, ca sa putem face diferenta intre speculatii si realitate!

    Danone va pune la dispozitie mai jos o serie de precizari, cu rugamintea sa le analizati si includeti in cadrul stirii, in vederea informarii corecte si complete a cititorilor site-ului dumneavoastra.

    Precizari Danone:
    Toate iaurturile produse in fabrica Danone din Bucuresti sunt realizate din lapte (colectam aproximativ 50 milioane tone de lapte proaspat de la fermele romanesti) si din fermenti (bacterii lactice benefice). In cazul iaurturilor cu fructe se adauga alte ingrediente (ex: gemuri).

    Fermentii folositi de Danone in toate iaurturile sale, respectiv bacteriile benefice care transforma laptele in iaurt, sunt naturali (nu au suferit niciun fel de interventii genetice) si au fost izolati, adica selectati, din produse lactate fermentate. Aveti mai multe detalii aici: http://www.danone.ro/de-unde-vin-bacteriile-din-iaurt/.

    In ceea ce priveste cosenila, va asiguram ca produsele Danone NU contin acest colorant. In iaurturile Danone cu fructe folosim coloranți obținuți din concentrate de suc de fructe și legume (struguri negri, aronia, morcovi, hibiscus, spanac, urzica).

    Cu multumiri,

    Alina TATARU
    Account Manager
    ________________________________________

    IMAGE PR
    33 Neagoe Voda, Bucharest 1
    Tel:+4 021 2246734/36, Fax: +4 021 2246741
    Cell: +4 0748 421 071
    http://www.imagepr.ro
    Follow us on LinkedIn and Facebook

  9. Pingback: Știai ca majoritatea produsele alimentare frumos colorate conțin extract din GÂNDACI? - Stiri din surse. Sursa ta de stiri

  10. Pingback: mihai vasilescu blog | Iaurturile cu bifidus îl transformă pe Vladimir Putin în femeie!

  11. In ultima vreme au iesit la iveala tot felul de chestii deastea SECRETE despre medicamente, coloranti, mancare, religii, culte, extraterestrii si asa mai departe, se cheama terorism cibernetic, de ce? pentru ca are rol de a baga spaima in oameni, nu mai credeti toate rahaturile astea, ca nu mai suntem copii sa credem in bau bau doar ca ” o zis unu” si cica era SECRET. Da faptul asta miraculos cu tot ies secrete peste secrete pe net nu va surprinde???

    • secretele acestea de care vorbiti dv sunt nominate de elita asasina cu numele de „teoria conspiratiei” pentru ca astazi conspiratie este numele real al ADEVARULUI. aceste „chestii secrete” au nume cat se poate de reale si sunt toate, ABSOLUT TOATE, reglementate de legi inumane si asasine prin care omul este ucis in termeni legali de aceea ei spun ca totul este terorism sau minciuna, deoarece totul este facut in acest fel pentru ca asa spun legile cu care s-a inceput genocidul asupra populatiei. cine stie este periculos pentru ei. ei nu au nevoie de oameni intelepti ci de sclavi care sa fie suficient de inteligenti sa apese butoanele masinariilor si sa nu zica nimic. legile astea se numesc”CODEX ALIMENTARIUS” „TRATATUL DE LA LISABONA”, BLUE BEAM, ISIS, GEOINGINERIE, HAARP…..

  12. Eu nu sunt nici vegetariana, nici nu citesc intotdeauna ce contin produsele pe care le cumpar. Incerc sa aduc pt familia mea ce este mai bun pe masa(ex:fructe,legume, carne slaba, produse cat mai putin prelucrate),dar mai avem si chef de un gratarel sau de o bucata de tort de ciocolata! Intamplator nu mancam iaurt pt ca nu ne place si datorita fibrelor din fructe si legume nu avem probleme cu mersul la toaleta. Acesta este modul de a manca pe care l-am ales noi, la fel cum si d-voastra l-ati ales pe cel de vegana. Nu inseamna ca mananc cadavre cum spuneti mai dus si probabil mananc si alte bacterii pe care nu le cunosc! Sunt sigura ca unele sunt daunatoare, dar ex:antibioticele sunt tot bacterii daunatoare si totusi le folosim! Si multe alte boli le incetinim sau distrugem tot cu bacterii. Gasesc ok ca ne aduceti la cunostinta, dar nu gasesc ok ca vreti sa ne aratati ca modul d-voastra Vega este si cel mai bun,iar noi restul carora ne place si carnea,mancam cadavre!☺

    • d-na diana, fiecare are libertatea de a alege ce este mai bun pentru el, asa cum exista si libertatea de exprimare sau de informare. daca eu sunt vegan nu inseamna ca eu sunt mai cu mot decat altii ci ca sunt mai constienta de cine sunt eu si cine sunt aceste suflete nevinovante care pentru faptul ca nu au cuvant sunt tratate cu o barbarie si o indiferenta infernala. faptul ca se mananca carne este in primul rand o obisnuinta nesanatoasa, apoi este o modalitate super eficienta de a-ti imbolnavi corpul dar si de a mentine durerea si asasinatele pe primul loc. orice fiinta vie care vorbeste sau care este necuvintatoare, in momentul in care este moarta devine un cadavru mai proaspat sau mai vechi. eu nu pot sa le numesc altfel cand vad carnea vanata prin galantare din cauza loviturilor pe care le sufera fiinta aceea nefericita, iar apoi privesc cu cata satisfactie si placere o cumpara omul, cat de mult o apreciaza, cat de implinit se simte ca are acel cadavru pentru un gratarel iar apoi se intreaba de ce este nefericit ca nu a facut rau nimanui….ma rog, chestiune de constiinta.

  13. Cunosc un caz in judetul Salaj in care o cisterna ( TIR ), a fost incarcata cu sirop dintr un tanc (bazin) al unei firme de colectare a fructelor de padure cu ajutorul auto- vidanjei din comuna Hida. Vidanja care a fost folosita, pana la pomparea siropului, in scopul pentru care a fost construita.

  14. Pingback: Lucruri ascunse de Industria Alimentara: Majoritatea produsele alimentare frumos colorate conțin extract din GÂNDACI - InfoAlert.ro | Noutati si știri din intreaga lume

  15. mie imi plac bacteriile vaginale si colorantii din gandaci da nu imi plac iaurturile probiotice unsure emoticon cu ce as putea sa le inlocuiesc? Multumesc

  16. Mai cititi si chestii serioase… articolul este foarte prost si dezinformeaza!!!! Va rog sa cautati informatii reale cand scrieti articole despre bifidobacterii… :)))) NU surese gen CANCAN.ro!!!!! Nu stiu ce studii aveti, dar sunteti departe de realitatea din domeniu!!!! Aveti bacterii peste tot… dar nu aveti de unde sa stiti, daca cititi doar prostii…

    • Da, aveti perfecta dreptate. Bacterii sunt peste tot in aer in apa pe pamant dar nu sunt vaginale. As prefers Sa mananc iaurt simply fara adaosuri de bacterii vaginale de la alte animale. Altii le pot consuma cu placere…..nu ma supat. EU am semnalat aceste lucruri pentru ca de pilda aici in Anglia produsele danone nu exists din acest motiv. Stirea a fist facuta publica de ziarul the guardian Si puteti Sa o cautati pe net ca Sa vedeti ca Si acest ziar de renume mondial spune aceleeasi lucruri. Alegerea Va apartine. Pofta Buna.

      • „Aici in Anglia” cum spuneti dumneavoastra exista produse DANONE in orice magazin,market etc. Lapte dulce,lapte batut,branza topita,cascaval si tot felul de alimente. Asa ca…

      • Banuiesc ca glumiti sau ca faceti diversiune sau ca sunteti prost informata. Dar daca tot sunt magazinele englezesti pline cu produse danone ati putea Sa ne spuneti nemele acestora???? Sunt curioasa pentru ca eu am fost special sa le vad Dar nu exists.

  17. Iaurtul probiotic a fost inventat the o firma Japoneza si a fost preluat the firma Franceza Danone. Americanii au preluat doar stafeta. Daca ar fi scris pe hartie articolul asta ar fi numai bun de sters la fund….

  18. Transmission
    B.bifidum can be found in breast milk. Breast feeding is one way to transmit the bacteria from mother to child. B.bifidum is found in the vagina, there are studies showing that vaginal births transmit more B.bifidum from mother to child than Cesarean births.[2] Transmission of B.bifidium allows a child to begin production of microflora which helps to colonize the child’s intestines after birth.[4]

    • Pai daca toata lumea e desteapta Si stie ca bacteria exista in vagin ce drum face ea de ajunge in lapte? CE legatura are vaginul cu sanul? Nici un om de stiinta serios nu Va putea sustine aceasta aberatie asa cum nici un idiot nu Va putea demonstra aceasta imposibilitate…dar ss presupunem ca ar fi o afirmatie reala. Intrebare: De ce trebuie Sa mananc eu bacterii vaginale de la animale Si de ce pana la aceasta inventie a Lui danone asa ceva nu exists.

      • Cred ca bacteriile ajung din vagin in intestine prin sex oral. Sau, in loc de iaurt, unii prefera la mic dejun un cunnilingus.
        Tanti Gabriela, eu cred ca o sa te omoare teoria constipatiei si nu iaurturile cu bifidus cunilingus.

      • Dar de ce te agiti atata daca zici ca esti vegana?? Ca doar se stie ca veganii nu consuma alimente gatite si procesate!!!
        Daca tu nu consumi asa ceva e problema ta,dar nu o mai da cu,chestia asta in continuu de parca ai fi vreun soi de nutritionist.
        Stai chill ca si-asa nu rezolvi nimic daca te agiti pe aici atat!!!

      • Sunt vegetariana cand ma duc la tara si vegana cand stau in oras. Nu ma agit deloc si sincera sa fiu nu imi pasa nici cat negru sub unghie ce cacat comercial alege fiecare sa manance. Vreau doar sa ma asigur daca au inteles cu adevarat ce ascunde poleiul frumos colorat si mincinoasa reclama comerciiala a produsului care pe unii ii imbogateste iar pe altii ii baga incet si sigur in spital sau in pamant. Dar in fond ai dreptate. Mancati si boliti ca doar nu poti sa stai nemancat si oricum nu are importanta daca mananci rahat atata timp cat e frumos ambalat si garantat de elita asasina.

  19. Am citit diverse pareri. Am inteles eventualele pericole ce ne pandesc la tot pasul. Dar cat de solidari pot fi oamenii lui Dumnezeu pentru a lupta cu tentaculele acestei caracatite numite Marketing. Am putea s-o incadram la categoria Arta,
    caci a vinde o marfa inseamna sa investesti cu inteligenta intr-un mecanism care sa functioneze pe baza unui sincretism profesional cumulat, asa cum am putea s-o incadram la categoria Criminal de Razboi. Dar Criminali de Razboi se pot numi
    si cei care fac sex oral, iar apoi isi saruta copiii, sau animalele de companie, nu-i asa Sexoraletten Forte, antevorbitorul meu?
    Chiar daca as fi cercetator in microbiologie, chiar daca as fi vegana , chiar daca as fi cel mai iubit dintre pamanteni, tot nu as putea sa ma apar de bacterii, si tot nu as putea trai intr-un mediu pur si steril. Pentru a parafraza un citat folosit in aceasta dezbatere, chiar credeti ca … ,,scapa cine stie…,,!!!!!!!!? Flora si Fauna nu stiuuuuuu!!!!!, dar totusi supravietuiesc, caci pe ele le-a aparat deja Dumnezeu atunci cand le-a creat. Dar un singur lucru nu a reusit creatorul nostru: sa ne apere de noi insine.
    Ne-a inoculat tuturor speciilor instinctul de a ne adapta la mediu, si deci si instinctul de a lupta prin anticorpii nostri, cu e-urile, cu noxele, cu smecherii din jurul nostru, cu o industriile/ cum s-o fi numind ele, cu tot felul de informatii, cu noi insine. Asa ca poate …scapa si cine stie, desi atati de multi cercetatori au murit fie tineri, fie bolnavi de cancer, desi cred ca de fapt scapa chiar cine stie mai putin, si cine are anticorpi mai rezistenti. Dar si pentru cei ce stiu mai putin sa gasit ac de cojoc si asa au aparut camerele de gazare ale lui Hitler. De aceea cred ca Internetul a fost inventat pentru a ne obliga sa ne implicam si sa cautam impreuna o cale comuna si sigura.
    Si apropo de tema dazbatuta, Gabriela, scriu si eu ca omul, pentru ca am citit ca ti-e frica ca ai putea manca cacat din iaurt. Am aflat si eu, ca exista cercetatori, unul este chiar basarabean, care a vindecat cancerul cu excremente de om, urina, flegma,
    toate procesate in laboratorul sau. Totusi nu tie frica sa respiri noxe si sa mananci fructe si legume, despre care nu stii cat de sanatoase sunt. Dar toata lumea stie ca legumelor le prieste ingrasamantul natural din rahat de animale si rahat de om, ca oamenii practica urinoterapia. Si apoi cine sa ia in serios pe toti acesti cercetatori care se intalnesc la tot felul de congrese mondiale, si nu sunt in stare sa intocmeasca un studiu comun despre o tema la care sa se puna impreuna de acord.

  20. Pingback: DANONE – BACTERIILE VAGINALE SI COLORANTII DIN GANDACI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s