DE CE S-A FABRICAT SCANDALUL CARNII STRICATE??

Ultimile stiri din aceste zile prezentate pe canalele TV ale Romaniei anuntau un scandal urias provocat de comercializarea unei cantitati mari de carne stricata pusa in vanzare de marile companii producatoare.

Interesant este faptul ca intotdeauna in aceste scandaluri sant implicate firme mari, persoane cu pozitii inalte, magnati care ruleaza milioane de euro si nicidecum micii producatori sau vanzatori, acestia fiind doar cei in capul carora se sparg oalele. Cum este posibil ca milioane de oameni sa asiste neputinciosi la o astfel de pacaleala in timp ce grofii se scalda pe malul marilor tropicale si isi trimit avocatii ca sa mai priveze de libertate cativa gainari??

In primul rand stirea este extrem de evaziva. Nu se precizeaza nici nume, nici cantitati, nici ce fel de carne, nici cine si cum a putut sa introduca in tara cadavre imputite gata fara ca vamesii sa ia atitudine. De aici realizezi ca afacerea era la nivel mare iar vamesul nu s-a bagat pentru ca asa primise ordinul, logic, nu?? Sa admitem insa ca vamesul a inchis ochii in schimbul unei sume de bani. Nu este simplu de crezut de ce si-ar fi riscat totul doar pentru ceva mizilic pentru ca daca ar fi aceptat o cifra mare atunci era pe mana cu ei, lucru putin probabil.

Al doilea punct interesant este ca implicatii din acest scandal  sant marii producatori de carne: adica cine mai precis? Acest mod de a vinde  produse  prin intermediul a diferite firme fantoma, functionari inalti si retele internationale, pentru autoritati acestia sant mai degraba  concurenti decat  asasini care distrug sanatea oamenilor.

Pentru autoritati este important ca acestia sa fie descoperiti pentru ca  au creat o mare evaziune fiscala si concurenta neloiala, dar cui??? Cine mai produce carne decat marile companii carora toti guvernantii li se inchina??

Concurenta neloiala, evaziune fiscala si carne internationala, acestea sant cele trei puncte importante ale acestei probleme pentru autoritati, ziare si televiziune si nicidecum sanatatea populatiei.

In incheiere va spun eu cum stau treburile cu carnea in toata uniunea europeana. Sant milioane de tone de carne care se strica prin galantare dar ea nu este aruncata niciodata ci transformata. Nu vi s-a intamplat niciodata sa cumparati cea mai frumoasa si mai rozalie carne din magazin iar ajunsi acasa sa constatati ca o data pachetul desfacut din el iesea cel mai nesuferit miros de imputit?’

Ei bine eu am avut astfel de experiente de vreo cateva ori nu numai cu carnea dar si cu pestele, produse cumparate dintr-un mare super magazin din Monza. Nu reuseam sa inteleg cum este posibil sa puta ceva care parea proaspat. Eiii, atunci nu stiam ce stiu acuma dar tot am reusit sa aflu.

Multinationalele care nu sant niciodata controlate desi sant singurele care otravesc umanitatea prin tot ce fac si produc au inventat un procedeu fantastic prin care carnea imputita redevine rosie ca si cand ar fi proaspata: o trateaza cu monoxid de carbon. Iata ce supertransformare radicala!!! carni_monossido di carbonioDeci adevaratul motiv pentru care s-a inventat acesta poveste cu carne stricata, evaziunea fiscala si concurenta neloiala  are ca scop final scoaterea definitiva de pe piata a produselor agricole ale taranilor. Trebuie ca omenirea sa depinda doar de ei si de mancarea lor otravita si pututroasa.

autor: gabriela dobrescu

iata aici stirea: http://www.realitatea.net/carne-stricata-din-ue-vanduta-in-romania-100-de-perchezitii-pentru-un-prejudiciu-de-11-mil-euro_1397440.html

Reclame

2 gânduri despre „DE CE S-A FABRICAT SCANDALUL CARNII STRICATE??

  1. Bonjour Gabriela ! Felicitarí pentru curajul tau de a-i denuntza pe ticaloshii care fac párale zdravene pe ignoranta si nevoile nostre . Si ne mai si invenineaza !

  2. Buna ziua . Aceasta stire a carnii stricate nu se adresa publicului . A fost mentionata numai evaziunea nu si cati oameni au fost bagati in spital sau chiar mai rau . Cu riscul de a gresi cred ca totul face parte ditr-o strtegie de aparare . Ceva de genul : stim ce faceti , stim ce aveti de gand sa faceti , daca veniti noi va asteptam . Este ca atunci cand lupul vine la stana dar latratul cainelui il face sa-si reevalueze strategia de atac.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s