LEGEA CU CARE AM DEVENIT SCLAVI AI SUPERSTATULUI EUROPEAN

solange-13Toata lumea a auzit despre Tratatul de la Lisabona dar in mod sigur sant foarte putini cei care stiu cu adevarat ce implica si despre ce este vorba. Multi nici nu se intereseaza si nici nu vor sa auda despre aceste chestiuni “politice” pentru ca nu sant ei cei care trebuie sa stie si sa se intereseze despre aceasta. Datorita acestei nepasari, lehamite, ignoranta si prostie toata lumea sufera in ziua de azi consecintele acestei lipse de interes dar si de informare.

In acest articol am sa ma refer la punctele esentiale ale acestui tratat cat si asupra urmarilor pe care le are asupra vietii noastre chiar in momentul in care va scriu aceste randuri. Le voi puncta pe fiecare si va voi exemplifica ceea ce inseamna.

1)    Este un tratat care substituie toate tratetele precedente in care se afirma in mod definitiv suprematia dreptul comunitar asupra dreptului national. Cu alte cuvinte suveranitatea nationala nu va mai exista. Se vede deja, pentru  ca santem prima tara din lume care a inceput sa isi vanda pamanturile agricole strainilor.

romania-marfaNicaieri in lume un strain nu poate cumpara pamantul agricol. Da, se poate sa iti cumperi o casa, un apartament dar pamantul agricol care reprezinta teritoriul national al acelei tari nu ti-l va da nimeni. Media minte cand vorbeste despre pretul la hectar in alte tari pentru ca acel pret nu este pentru un straini ci pentru cetatenii lor. Vanzarea pamanturilor agricole ale romaniei va face ca in orice loc al tarii sa apara o mica Arabie, Italie…Ne vom trezi conditionati de straini in propria tara dar…..pe cine intereseaza?? BANII SA MEARGA.

Instrainarea-Pamantului-Foto-de-Mihai-Andreifoto: MIHAI ANDREI

  Tratatul de la Lisabona transfera la nivelul fiecarui stat membru 105 atributii de la nivel national la nivel european. Aceste atributii privesc politica externa, justitia, comertul, apararea, siguranta, economia……

1)Este cel mai mare transfer de putere care a fost facut vreodata la nivel european, despre care nimeni nu  spune nici un cuvant si nimeni nu incearca sa informeze mai pe larg publicul nestiutor despre acest act de incalcare a suveranitatii nationale. Este ca si cand guvernul si noi romanii nu mai santem in stare sa ne purtam singuri de grija sub nici un aspect. Tot ce facem trebuie sa ne fie consimtit de catre straini.

Ei sant cei care comanda si conduc destinele acestei natiuni, iar presedintele vandut ca si tot guvernul se inchina si asteapta noile legi si reforme care sa ne inglodeze si mai mult in mizerie, datorii si sclavie.

Tot ce facem trebuie sa fie aprobat si analizat pentru noi de catre oculta mondiala care a pus deja labele pe Romania sub ochii adormiti ai romanilor mandrii ca sant in UE.

3)    UE nu este numai o organizatie guvernativa tip NATO ci si o federatie de state precum US, adica este un adevarat super stat. In acest stat avem un Presedinte, o Comisie Europeana, un Consiliu, un Parlament, o banca proprie – BCE, un organ de ordine – Eurogendfor si o religie comuna. Dintre toate acestea, singurul care a fost ales in mod democratic este Parlamentul. Toate celelalte sant conduse de persoane nominate de guverne care au fost alese pe criterii de capacitate personala, de interese, de idealuri de putere, politice, economice …..

EUROGENDFOR-NWO-FORCE-EU-ORDER

Toata puterea de decizie in Europa este stabilita de 27 de comisari (unul pentru fiecare natiune, nefiind necesara alegerea lor de catre poporul din care provin)  dar din noiembrie 2014 numarul acestor 27 de reprezentanti va scadea, acest lucru insemnand  ca doar 2/3 din statele membre vor fi reprezentate la nivel european. 

In acest caz ar trebui sa ne intrebam pentru care motiv ar trebui sa ne  simtim in siguranta din moment ce doar cateva persoane vor raspunde de siguranta atator  miloane de locuitori?

Aceste persoane au o putere absoluta asupra poporului insasi si nu raspund in fata nici unui organism. Au puteri decizionale depline si inrobesc orice stat care nu se supune, cu forta.

4)    Desi poate parea de domeniul fanteziei sau al imaginatiei bolnave, Tratatul de la Lisabona a reintrodus pedeapsa cu moartea.  Acest lucru nu a fost facut in mod clar, deschis, pentru ca atunci nu ar fi putut sa strecoare aceasta lege care sa ii apere impotriva asasinatelor pe care le comit asupra umanitatii. Ca intotdeauna au apelat la fel de fel de artificii ca sa poata sa pacaleasca populatia.

MORTE- LISDeci, pentru a legifera acesta incalcare a drepturilor omului au facut referinta la  “Cartea drepturilor fundamentate” care in articolul 2  prevede pedepsa cu moartea pentru a inabusi orice forma de revolta populara, rascoala, insurectie sau alte forme de manifestatie impotriva sistemului represiv.

 Nu este citat nici un exemplu care sa ilustreze ce inseamna o rascoala, revolta sau o insurectie, dar daca acest lucru se intampla inseamna ca poporul are un motiv destul de bun pentru a o face, dar se expune la un asasinat organizat.

 In acest caz te mai simti ocrotit in drepturile tale de a te impotrivi cuiva sau impotiva lor? Exemplele sant foarte multe si unul destul de trist este cel de la Pungesti sau de la oricare alta manifestatie impotriva regimului in care organele represive lupta impotriva cetatenilor.

huliganii in uniformaVedeti in fiecare zi jandarmi care fara sa gandeasca asculta ordine si se impotrivesc poporului care lupta cu mainile goale impotriva unui sistem corupt aparat de ei. Nu mai tine faza ca ei, jamdarmii sant comandati de catre cineva ca sa faca asta. Nu bieti. Nu mai tine.

huliganii in uniforma 1Daca sant comandat sa comit un asasinat nu o fac. Ma solidarizez cu cei care lupta impotriva sistemului pentru ca eu am jurat sa imi apar tara si poporul nu huliganii si asasinii care ma baga la inaintare sa lupt pentru ei impotriva poporului meu. ESTE CHESTIUNE DE ONOARE SI CONSTIINTA….numai ca astazi singura constiinta si dumnezeu sant BANII

Tratatul mai prevede in afara misiunilor de pace si misiuni ofensive. In cazul unei arestari poti fi mutat in orice regiune europeana exact cum se intampla acum in cadrul aceleasi natiuni care te muta de la o inchisoare la alta de pe teritoriul national.

5)    In acest tratat se garanteaza egalitatea si reciprocitatea  intre statele membre  dar acest lucru este doar o alta iluzie in fata omului nestiutor pentru ca  desi se anunta cu surle si trambite ca fiecare tara are drepturi egale inegalitatea este la ea acasa.

Aici pot sa exemplific cu situatia Angliei si Danemarcei carora le este perms sa isi  bata singuri moneda nationala.  Desi ele nu folosesc moneda europeana ci pe cea proprie Anglia ramane proprietara a 15,98% din BCE iar Danemarca de 1.72%. Acest lucru inseamna ca desi nu produc nimic pentru comunitate isi insusesc cea mai mare parte din Fondul european varsat de catre statele care cotizeaza.

6)    Tratatul de la Lisabona coincide cu mult controversata Constitutie Europeana  care a fost respinsa de un referendum  popular in Franta si Olanda. Tratatul a fost respins de referendumul national din Irlanda. Ei stiau mai mult decat noi. Guvernul Frantei si Olandei au ratificat Constitutia Europeana cand acesta si-a schimbat numele in Tratatul  de la Lisabona dispretuind rezultatul referendumului.

Dupa studiile facute de avocatul Klaus Heeger consultant al grupului democrat in Parlamentul European, Constitutia garanta Uniunii Europene 105 teritorii noi unde putea sa isi exercite competenta, acelasi numar pe care il detine astazi Tratatul  de la Lisabona. In Tratatul de la Lisabona fata de fosta Constitutie Europeana raman pe dinafara simbolul UE, steagul, imnul si motto-ul dar au puteri depline asupra schimbarii climatice.

 Cele 104 teritorii de competenta ramase ( teritorii in care posibilitatea statelor de a legifera in mod diferit decat s-a stabilit de catre UE este ilegala) sant identice.

7)    Politia, Fortele de ordine si armata nationala SANT OBLIGATE sa depuna juramantul de  fidelitate catre UE, iar cine refuza poate sa fie pedepsit.

Aprobarea acestui tratat impune  interzicera manifestatiilor impotriva UE care sant ilegale. Cu aceasta prevedere ia sfarsit o mare parte din drepturile omanitatii. Jean Monnet, unul dintre fondatorii actualei Europe afirma:  “natiunile europene trebuie sa fie conduse catre super statul european fara ca popoarele lor sa stie ceea ce se intampla.” Realizati ca acesta se intampla azi?

europa jean monnetProbabil acum va puteti da seama de ce jurnalistii ne arata cu minime detalii un omicidiu din provincie dar tac in ceea ce priveste Tratatul de la Lisabona, abuzurile politiei si jandarmeriei,  abuzurile facute de guvern asupra poporului, modul in care santem otraviti in fiecare zi si cum am ajuns sclavi la noi acasa?? Acestea sant lucrurile cele mai  importante pentru viitorul nostru , al copiilor si nepotilor nostri.

Probabil citind aceste cateva randuri care scot in evidenta doar cateva din ororile acestui tratat care pune la adapost asasinii umanitatii poate veti intelege de ce  politicieni se declara in favoarea acestui tratat si decalara ca:”cine este impotriva Europei este un terorist” fara sa iti spuna ca de fapt pentru ei esti un terorist pentru ca nu te supui si nu iti pasa de tonurile autoritare tipice care sant folosite pentru a te intimida si umili.

Tratatul este atat de inlantuitor incat poate sa fie modificat doar cu votul unanimitatii statelor membre, chestiune destul de dificil de actualizat din moment ce Anglia si Danemarca trebuie sa isi definitiveze inca statutul lor de state privilegiate.

Autor: gabriela dobrescu.

Va alatur un articol interesant pentru a va largi cunostintele:

http://www.luogocomune.net/site/modules/news/article.php?storyid=2553

PARERILE SI OPINIILE ORICAREI PERSOANE SANT ACCEPTATE ATAT TIMP CAT SE FOLOSESTE UN LIMBAJ DECENT.

Va alatur un articol scris de Gianni Lannes, unul dintre cei mai seriosi si apeciati jurnalisti ai momentului, care demasca jocurile murdare ale sistemului.

http://sulatestagiannilannes.blogspot.ro/2013/02/dittatura-extra-europea.html

Reclame

9 gânduri despre „LEGEA CU CARE AM DEVENIT SCLAVI AI SUPERSTATULUI EUROPEAN

 1. Minti cu nerusinare si nu inteleg care este scopul acestor minciuni. Ai citit Tratatul de la Lisabona?
  Art.2.
  „(1) Orice persoanăare dreptul la viață.”
  „(2) Nimeni nu poate fi condamnat la pedeapsa cu moartea sau executat.”
  Eu cred ca faci jocurile banditilor care ne conduc, aplicand dreptul comunitar, bandelor organizate de „conducatori” si acolitilor lor le sunt restranse conditiile de a face tot felul de potlogarii.
  Ocupa-te mai bine de OZN-uri, acolo poti sa dezinformezi fara sa te poata combate cineva.

  • asculta mai nerusinatule fara nume, onoare si demnitate tu crezi ca eu citesc mizeriile elitei numai pe jumatate, ca tine, sau ca inventez ca voi iluzii ca sa prostesc lumea?? daca facem jocurile elitei spuneam ce ai spus tu nu ceea ce am afirmat si sustin cu tarie in fata oricarui vierme ca tine.
   eu am afirmat ca pedeapsa cu moartea este in vigoare si ca este mascata foarte ingenios cu ajutorul cartii drepturilor fundamentale, corect?? mai zic ca pedeapsa cu moartea este in vigoare in cazul situaziilor de criza si rascoale impotriva sistemului.
   Tratatul de la Lisabona creaza un adevarat taifun asupra unui argument deosebit de delicat care se refera la “privarea vietii persoanelor” sau cu alte cuvinte la pedeapsa cu moartea care devine legala in fata unor particulare conditii.

   Taratatul este o cumulare de mai multe documente printre care vechea Constitutie Europeana respinsa de Franta si Olanda cu mici cosmetizari de fatada si alte documente care asimileaza si modifica pe cele precedente.
   In ceea ce priveste dreptul de a lua VIATA CETATEANULUI din partea statului documentele fundamentale unde se face referinta la acest lucru sant:
   1) Tratatul uniunii europene (TUE)
   2) Cartea drepturilor fundamentale a UE
   3) Conventia Europeana pentru salvarea drepturilor omului si ale libertatii fundamentale ( CEDU)
   Versiunea consolidata a Tratatului UE spune:

   Articolul 2

   Uniunea se bazeaza pe valorile respectului uman, libertate, democratie, egalitate, din partea statului de drept si al respectului pentru drepturile umane inclusiv pentru persoanele care aparatin minoritatilor. …….

   Articolul 6, paragrafele 1 si 2

   1. Uniunea recunoaște drepturile, libertățile și principiile consacrate în Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene din 7 decembrie 2000, astfel cum a fost adaptată la 12 decembrie 2007, care are aceeași valoare juridică cu cea a tratatelor.
   Dispozițiile cuprinse în cartă nu extind în niciun fel competențele Uniunii astfel cum sunt definite în tratate.
   Drepturile, libertățile și principiile prevăzute în cartă se interpretează în conformitate cu dispozițiile generale din titlul VII al Cartei privind interpretarea și aplicarea sa și cu luarea în considerare a explicațiilor menționate în Cartă, care prevăd izvoarele acestor dispoziții.

   2. Uniunea aderă la Convenția europeană pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale (CEDO) Aderarea nu va afecta competențele Uniunii, astfel cum sunt definite în tratate.
   Mai mult decât atât, faptul că Uniunea adera la Convenția europeană pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale este, de asemenea, mentionata în Protocolul nr 8 intitulat „cu privire la articolul 6, paragraful 2 din Tratatul privind aderarea la Uniunea Europeană Uniunii Europene la Convenția europeană pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale. ”
   În cele din urmă
   Articolul 51
   Protocolurile si alineaturile la tratate constituie parte integranta.
   Până acum, totul pare normal: este protejata libertatea individuală, pluralismul iar respectarea drepturilor omului sunt inalienabile, așa că Uniunea aderă la Convenția europeană pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale ca si cand Carta drepturilor fundamentale ale omului ale ONU nu ar fi fost suficienta.
   Ar trebui remarcat, totuși, că integrat în Tratatul privind Uniunea Europeană, există si Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, care prevede:
   Articolul 2
   Dreptul la viață
   1. Orice persoană are dreptul la viață.
   2. Nimeni nu poate fi condamnat la pedeapsa cu moartea sau executat.
   Dar mai spune si:
   Articolul 52, paragraful 3
   Domeniul de aplicare a drepturilor garantate

   3. În măsura în care prezenta cartă conține drepturi ce corespund unor drepturi garantate prin Convenția europeană pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale (CEDO), semnificația și domeniul de aplicare al acestor drepturi sunt aceleași ca și cele prevăzute de convenția menționată. Această dispoziție nu împiedică dreptul Uniunii să confere o protecție mai largă.

   Acest pas este crucial, deoarece, de fapt, ea stabilește paritatea dintre Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene și Convenția europeană pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale (CEDO), în cazul în care cele două cărți cu aceleași teme.
   Acesta din urmă, în ciuda numelui său, are o serie de contradicții care subminează complet bazele puse anterior, în fapt, Convenția europeană pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale (CEDO) spune:

   Articolul 2
   Dreptul la viata
   1. Dreptul la viață al oricărei persoane este protejat prin lege. Nimeni nu poate fi lipsit de viață în mod intenționat, în executarea unei pedepse de un tribunal în cazul în care infracțiunea este pedepsită de lege cu pedeapsa cu moartea.
   2. Moartea nu va fi considerată ca fiind cauzată prin încălcarea acestui articol în cazurile in care rezultă din utilizarea forței, cand este absolut necesar:
   1. pentru a asigura apărarea oricărei persoane împotriva violenței ilegale;
   2. pentru a efectua o arestare legală sau pentru a împiedica evadarea unei persoane legal deținute;
   3. pentru a suprima, în conformitate cu legea, o revolta sau o insurecție.

   Trebuie remarcat faptul că nu există o definiție clara a ceea ce inseamna pentru ei o revoltă sau o insurecție! Deci poliția are mana libera în aceste momente!
   Revoltele sunt oare ca cele de la Pungesti unde taranii nu doresc să aiba apa si pamnatul infectat cu cianura? Sunt cetățeni care nu doresc deșeuri toxice sau radioactive in tara lor? Sant cei care nu doresc vanzarea pamanturilor tarii lor? Sant cei care isi conduc fii pe ultimul drum datorita toxinelor din medicamete saumancare??? Sau este cetateanul care isi vede calcat în picioare cu sălbăticie un drept fundamental???????

   Articolul 1
   Abolirea pedepsei cu moartea

   Pedeapsa cu moartea este abolită. Nimeni nu poate fi condamnat la o asemenea pedeapsă și nici executat.

   Articolul 2
   Pedeapsa cu moartea în timp de război

   Un stat poate să prevadă în legislația sa pedeapsa cu moartea pentru acte săvârșite în timp de război sau de pericol iminent de război; asemenea pedeapsă nu va fi aplicată decât în cazurile prevăzute de lege și în conformitate cu prevederile sale. Statul respectiv va comunica secretarului general al Consiliului Europei dispozițiile relevante ale legislației în cauză.

   concluzii:
   -Pedeapsa cu moartea este abolită peste tot în timp de pace, deci statele care ar dori sa o prevada in vremea actuala in mod normal ar trebui sa o elimine. Cu toate acestea, trecerea catre desființare nu încalcă Tratatul de la Lisabona daca o coroboreaza cu cauza articolului 2 din CEDO.
   -Pedeapsa cu moartea poate fi introdusă în timp de război. Ceea ce este sigur este că, datorită pactul de ajutor reciproc între statele membre UE în caz de atacuri teroriste, o națiune le poate trage pe celelalte într-o secunda în război.
   -Este foarte grav că articolul 2 din CEDO permite să se tragă asupra mulțimii . Aici nu este vorba despre pedeapsa cu moartea, ci de a ucide in mod brutal si neconditionat multimea! În cazul pedepsei cu moartea în timp de război, cel puțin, există un proces, avocați. În cazul revoltelor, manifestatiilor de protest, insurectiilor, nu. Se poate trage in multime foc de voie, totul fiind imediat, fără raționalitate si cu barbarism pur!
   În cazul în care comandantul dă ordinul, fortele de ordine poat ucide protestatarii, în cazul în care un polițist cuprins de teamă, începe să sparga capetele și sa rupa coaste oamenilor in mod salbatic, fara nici un control, poate face acest lucru. Toate acestea pentru că nu există o definiție de „utilizare a forței, care este absolut necesara.”

   Nu putem accepta o astfel de lege, deoarece viata cetățeanului este inviolabila! Este ofensator că politicienii noștri lasa termeni vagi și discutabiil in cazul unui subiect atât de sensibil!
   Acestea zise, nu Tratatului de la Lisabona!

 2. Pingback: Uniunea Europeana doreste sclavie in masa la nivel european |

 3. Pingback: Uniunea Europeana doreste sclavie in masa la nivel european | Lupul Dacic

 4. Gabi,Anglia cotizeaza cu milioane de lire in fiecare luna si iau inapoi niciun sfert,si o sa iti trimit un video ca sa vezi cum au fost prostiti englezii sa adere la EU, ei de fapt au aderat la un schimb commercial nicidecum la mascarada care se intampla acuma sau ce a devenit EU.In alta ordine de idei ei au depus juramant reginei probabil acelasi lucru se intampla si in Danemarca,deci daca ai depus juramant regelui tau nu poti depune juramant pt EU nu poti sluji la doua capete..Din cauza asta Anglia vrea sa se retraga din EU ,au fost alegeri am fost si am votat daca iesea UKIP acum noi eram afara din zona Euro iar UE nu mai exista.. la ora asta dar amimpresia ca voturile au fost masluite ca sa ramanem tot in EU.O sa caut video ala si o sa ti-l arat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s