Catedrala Sf Ioan templul masonic

Image

Catedrala Sfantul Ioan este unul dintre cele mai cunoscute monumente de cult ale orasului New York datorita faimei sale negative care o leaga de marii masoni ai finantelor ca JP Morgan si de francmasonerie. Este o  constructie care are ciudate simboluri incrustate in pardoseala, care in sanctuarele sale gazduieste ritualuri oculte si care prevede un viitor destul de sumbru orasului gazda NY.

Este considerata cea mai mare catedrala si a fost cea mai mare realizare a masoneriei din acele vremuri,  terminarea constructiei fiind celebrata in paginile revistei „Lumea Masonica” din anul 1925.

Catedrala este in mod cert diferita ce alte locuri de cult pentru ca este de fapt un templu neo-pagan unde se practica rituri sataniste. Este considerata Primul Templu al Intelegerii care admite ca religia se va unifica creand un cult nou in intreaga lume bazat pe ritualuri oculte. ( Astana, capitala Kazakhstan-ului este actualul centru al acestei religii care este in formare.

https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2013/12/13/astana-kazakhstan-capitala-religiei-satanice-a-illuminatilor-2/)

masonic_world1925

Simbologia masonica nu a fost o noutate in trecut asa cum nu este o noutate nici  in zilele noastre pentru ca nu exista nici un domeniu de activitate, nu exista nici o constructie si nu exista nici o transmisiune media in care sa nu apara aceste simboluri oculte mai puternice decat mii de cuvinte cu care ei obisnuiesc inconstientul persoanelor dintotdeauna, numai ca lumea adormita si incredula nu le da nici atentia nici importanta cuvenita. Le privesc, li se pare ceva nou si spun : „Este frumos !”

Francmasoneria şi ocultul

Nenumaratele ordine si secte ale masoneriei sant de veacuri detinatoarele secretelor antice ale ezoteriei si ocultului care au radacini adanci in invataturile antice ale Egiptului si Babiloniei care au transformat adevaratele scrieri gnostice ale marilor intelepti ai antichitatii  care au precedat crestinismul,  transformandu-le in simboluri ale intunericului. Aceste societati secrete oculte au ascuns paganismul antic in crestinismul care a luat nastere prin unificarea tuturor religiilor oculte din era antica.

Image

Pilonul Apocaliptic

Pe fatada vestica a cladirii sant sculptate numeroase scene care par a nu-si avea deloc  rostul pe o catedrala. Pe una dintre coloane se observa o bizara si  inspaimantatoare  prevestire a distrugerii orasului New York şi  a cladirilor sale de referinta.

pillar1

Aceasta scena a fost sculptata  în 1997, cu patru ani înainte de distrugerea  Turnurilor Gemene. Alti zgarie-nori care apar sunt cladirea Chrysler şi  Centrul Citigroup.

bottompillar

Image Scenele  prezentate sant socante si  nelinistitoare pentru viitorul orasului New York. Podul Brooklyn se dezintegreaza iar  autoturismele şi autobuzele incarcate cu oameni sant  inghitite de apele agitate ale fluviului.  Statuia Libertăţii are si ea aceeasi groaznica soarta fiind acoperita de forta apelor. Sub aceste scene înfricoşătoare se afla cladirea  Bursei din  New York inconjurata de oameni   care comercializeaza mărfuri si care sant surprinsi de catastrofa .

nystockxchange

nystockxchang2
A parte jocul de carti al illuminatilor despre care am mai scris si care face o imensitate de profetii inca din 1994 despre ceea ce va urma, si pe zidurile acestei constructii bizare apar scene ale dezastrelor viitoare. Sa nu mai vorbim despre descrierea  orasul NY inghitit de ape, zugravita pe actualul dolar american, asa cum s-a intamplat si cu turnurile gemene si Pentagonul cu cativa ani in urma.

(https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2013/02/17/viitorul-omenirii-in-jocul-de-carti-al-illuminatilor-creat-in-1994/)

Se pare ca viitorul programat al omenirii pe care ei il prezinta intotdeauna ca pe scenarii stiintifico fantastice in diferite filme, locuri oculte sau pur si simplu in vazul lumii ca aceasta catedrala, sant mereu zugravite public in diferite locuri cum ar fi aeroportul di Denver,  pietrele Guidenstone din Georgia sau pe dolarii americani. 

Pe vechiul dolar aparea distrugerea turnurilor gemene, atentatul cu bomba din cladirea Pentagonului si numele celui care va fi  invinuit de atentat.

atentat 11

atentat

Astazi, pe aceeasi bancnota americana  apare un imens dezastru provocat de o specie de infiorator tunami.

http://alienifranoi.wordpress.com/2013/10/15/nuova-catastrofe-preparata-dagli-illuminati-scritta-sulla-banconota-da-100/

 Sculptura pagana

statue-at-st-john-the-divine

Aceasta sculptura pune multe semne de intrebare nu numai datorita faptului ca este bizara dar si pentru ca acest lucru o face sa apara groteasca si inadegvata cu obiectivul de cult care o gazduieste. Este numita Fantana Pacii dar pace si frumusete nu are absolut deloc. In partea centrala apare fata unui soare had, cu razele ca niste spini, zeu care este preamarit de toate cultele si ordinele masoneriei.  Pentru ei soarele este divinitatea centrala care ii poarta catre spritualitate. De aceea nu putea lipsi nici din acest complex care le reprezinta religia pagana.

Deasupra lui se gaseste statuia unei divinitati om si diferite animale care apartin mitologiei dar care in realitate reprezinta chipul zeilor antici si al celor care sant mai presus decat soarele insasi.

In partea de jos se afla cioplit un chip uman incornorat care este amenintat de colti fiorosi, iar simbolul ADN-ului este distorsionat fapt care poate sa ateste modificarea sa genetica.

490714688_9af98ce15d

stjohn71-225x300

 Procesiune de Varcolaci

Renumita sarbatoare de Halloween este celebrata in fiecare an in  catedrala Sf. Ioan, care este gazda acestui ciudat eveniment  numit “Marea Procesiune a Varcolacilor”. Prada se desfasoara in  interiorul  Catedralei unde oameni imbracati in costume sarcastice preamaresc fortele intunericului asa cum se intampla in cadrul ritualurilor oculte.

halloween0042

Alte imagini…diviner1

 

US-TRADITIONS-HALLOWEEN-GHOULS

perchten4

Binecuvantarea animalelor

In luna septembrie a fiecarui an interiorul si exteriorul Catedralei este impanzit de oameni care vin impreuna cu animale lor ca sa fie binecuvantate. Imi aminteste de povestile biblice care relateaza cum in renumitul templu din Ierusamim se taiau zilnic mii de animale care asteptau cacandu-se si pisandu-se peste tot sa fie beregatite de marele preot care inalta ofrande lui dumnezeu. Diferenta dintre atunci ritualurile de atunci si cele  de astazi este ca locul se pastreaza mai curat.

blessing-animals-horse-cc-anniebee

 

37712595

ysee_ritual1

 

lucia

Binecuvantarea bicicletelor

Este o alta anomalie in aceasta catedrala dar mi se pare mai omenesc si de mai bun gust decat binecuvantarea armelor, masinilor, telefoanelor si tabletelor  pe care o practica preotii ortodoxi in ziua de azi.

2006_04_blessingbikes

Celebrarea solstitului de iarna 

paul_winterrosewindow

Solstitul a fost intotdeauna celebrat in ritualurile antice pentru ca in acele vremuri cultul pagan era legat de venerarea astrului zilei: soarele. In perioada solstitului de iarna soarele „murea” pentru trei zile dupa care incepea din nou sa renasca. Acest fenomen a fost transformat in religia crestina in moartea si invierea lui Isus care este de fapt mascarea ritualului pagan din care se trage: cultul adorarii si venerarii soarelui divin.

Templul Intelegerii

Catedrala Divina Sf. Ioan  este sediul central al Templului  Inţelegerii, adica un for suprem  unde toate religiile traditionale se vor transforma intr-o super  religie bazata pe filozofia new age.

Fondatoarea  este Julieta Hollister impreuna cu  John D. Rockefeller al II-lea, Dalai Lama al XIV-lea, Papa Ioan al  XXIII-lea, Eleanor Roosvelt, Secretarul General ONU- U Thant, Institutul International  de planificare parentala şi Seminarul Teologic Evreiesc.

Jean Houston sustinatoare a  New Age si a Templului înţelegerii a scris-o în cartea  sa “Calul troian”:

” Scopul Templului este de a facilita o  singura religie  in lume, prin promovarea atât a acceptarii cat şi a imbratisarii tuturor religiilor, credinţelor şi ritualurilor. Camera de Meditatie a Templului  înţelegerii  a fost facuta cunoscuta sub numele de “Sala Iluminarii”  în care Illuminati, Maestrii înţelepciunii, Liderii nostri de la Templul înţelegerii vor instrui publicul în noul  cult umanistic … pentru a crea un nou tip mistic

Templul a primit acreditarea completă a ONU  si a fost un factor cheie pentru departamentul ” spiritual” al acestei institutii.  Douăsprezece persoane au fost numite ca Directori sau Consilieri ai Templului  înţelegerii si sant  de asemenea, membri ai  consiliilor Forumului Global al ONU. 

Prin aceste forumuri se perinda numerosi vorbitori care  sprijina deschis o unica si noua religie păgâna la nivel planetar,  bazată pe  cultul Pământului.  James Lovelock, unul dintre vorbitori, a menţionat că “Gaia” (un vechi termen care descrie Pamantul ca o zeita) a fost dătătoare de viaţă şi a avut capacitatea de a se autovindeca. El descrie omul ca fiind cancerul Gaiei, o “boală prea copleşitoare pentru ea pentru a se putea  autovindeca”. Cu alte cuvinte, oamenii sunt paraziţiii zeitei Gaia.

Al Gore a fost invitat, de mai multe ori, la Catedrala  St. John unde a spus : “Dumnezeu nu este separat de Pamant”. Ei bine, în creştinism, iudaism şi islam, Dumnezeu este, de fapt, separat de Pământ (el sta in ceruri). Dacă descifram  fraza lui Al Gore, ea este

 Dumnezeu = Pământ = Pamantul este Dumnezeu

Gore a fost în mod repetat aplaudat  de către grupurile păgâne  pentru cărţile şi cursurile sale. Biserica Tuturor lumilor a felicitat  victoria Clinton / Gore  în 1996 si a  scris:

“Suntem Neo-păgâni – aceasta implica o reconstrucţie eclectica  a religiilor antice ale Naturii , combinand  arhetipuri ale multor culturi cu alte discipline mistice şi spirituale . Credinţele şi valorile noastre nu sunt diferite de cele descrise ca fiind ale dumneavoastră. Cartea dvs., ” Pământul în echilibru “, este salutata de Oamenii Nostri ca un manifest a tot ce avem mai drag … Stiu că există o jumătate de milion de Neo-Pagani aici, care va  vor sprijini, şi care au votat pentru dv. Ei se vor ralia  sa sprijine politicile d-voastra pentru mântuirea Pământului şi pentru reîntregirea Marii  Familii “.

Un alt membru al Consiliului de Administraţie al Templului  înţelegerii este Thomas Berry. El crede că lumea este chemata la un nou “post-confesional pentru ca are  un sistem post-creştin de convingeri, care vede pământul ca fiind o fiinta vie – avand omenirea drept constiinta.

Cuvinte cheie, mesaje subliminale sau expresii neintelese de omenire  sunt adesea folosite pentru a face aceasta schimbare religioasa acceptata din punct de vedere social: “Pace”, “echilibru cu natura”, “armonie cu infinitul”, „o noua schimbare”, „noi toti santem unu” . 

Cum poti fi împotriva păcii? Nu poti, dar  “Pacea” se va instala doar atunci când va exista doar un singur guvern in lume. “ Echilibrul cu natura” se va întâmpla doar în cazul în care populaţia lumii va scădea drastic şi ” armonia cu infinitul “ va avea loc doar în cazul în care lumea va renunta la religiile tradiţionale pentru a imbratisa umanismul neo-păgân.

Catedrala  Sf. Ioan este un centru important pentru schimbarea  spirituala a omenirii  la nivel global. Prin numeroasele forumuri şi summit-uri ale ONU, Templul înţelegerii reuneste liderii tuturor marilor religii pentru a concepe un mesaj universal. Acest mesaj va fi comunicat ulterior maselor prin reţelele locale religioase. Într-un mod lent, dar constant, toate credinţe religioase sunt înclinat spre aceleaşi seturi de valori.

c061wr

Un exemplu în acest sens sunt cursurile  Madeleinei l’Engle tinute în interiorul Catedralei (ea este unul dintre fondatorii Templului).  Invataturile sale includ samanism, experienţe extra-corporale, proiecţie astrala, metode de imbogatire prin utilizarea Tarot-ului, cultul pământului, abilitati psihice, yoga, Tantric Toga (o forma sexuala a magiei negre) şi astrologie. 

Aceste tipuri de cursuri sunt promovate în diverse temple religioase din întreaga lume. Catedrala Sf Ioan  este casa illuminatilor  care lucrează pentru eradicarea religiilor şi  formarea unui nou cult unic pentru intreaga planeta. In ansamblu pare ca fac o treabă  bună  in privinta aceasta dar va fi viitoarea mare pacalaeala, viitoarea cursa in care va fi prinsa umanitatea pentru a nu se trezi la realitate.

GABRIELA DOBRESCU

SURSA: http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-st-john-the-divine-cathedral/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s