Cutremur la comandă? Cine vrea România demolată?

gaz1Practica de a injecta apa în formațiunile stâncoase adânci  provoacă cutremure, au concluzionat Armata SUA și Institutul de Studii Geologice al SUA. România pregătește-te de CUTREMUR!

Întreaga mass-media națională este controlată și condusă din umbră de către 7 mari magnați evrei, maeștri desăvârșiti ai informării pe jumătate sau mai bine spus ai dezinformării.

De ani buni, mass-media servește cu loialitate numai și numai interese economice străine țării, ferind de ochii românașului realitatea și viitorul apocaliptic al țării.

Chestiuni de interes național sunt încondeiate și prezentate  evaziv și numai în termeni tehnici de specialitate, astfel încât nană Floare sau badea Gheorhe să se uite ca mâța-n calendar. În încheiere voi face o scurtă prezentare a celor 7 magnifici și binențeles si publicațiile respectiv televiziunile pe care le coordonează din umbră, dar, până atunci hai să vă prezint: Gazul de șist și frac-ționarea hidraulică așa pe românește, nu de alta dar în viitorul foarte apropiat această problemă va modifica stabilitatea pământurilor  românești.

Americanii de la Chevron vor să înceapă  forările în solul românesc pentru exploatarea gazului din şistul argilos. Chevron a câştigat licitaţiile pentru astfel forări în România în judeţele Bihor, Vaslui şi Constanţa, după ce a depus, în iulie 2010, oferte câştigătoare pentru trei perimetre cu o suprafaţă totală de 2.700 de kilometri pătraţi. Gazele de şist sunt gaze obişnuite,  care sunt captate în structuri geologice foarte dificil de accesat şi care necesită tehnologii speciale pentru extragere. În România se va folosi o tehnologie controversată la nivel mondial, numită fracţionare hidraulică, care presupune pomparea de milioane de litri de apă, amestecată cu substanţe chimice care dizolvă rocile, în pământ, pentru a elibera gazele prinse în ele. Această tehnologie permisă în România este interzisă în Franța, care a interzis producţia de gaz de şist pe teritoriul său, sau chiar SUA, care sunt în curs de modernizare a procedurii. În statele americane New York şi Pennsylvania oamenii care locuiesc aproape de astfel exploatări s-au înregistrat si postat pe youtube.com dând foc la apa de robinet contaminată cu gaz metan.

Marea Britanie a oprit  operaţiunea experimentală de extragere a gazelor naturale din plăcile de şist din Lancashire , sub suspiciunea că ar declanşa cutremure, după ce mai multe mişcări seismice de mici dimensiuni au fost înregistrate în zonă.

Ecologiştii şi oamenii de știință, sunt însă îngrijoraţi de pericolele la adresa mediului pe care procedura le implică. Ei susţin că s-ar putea ajunge la o poluare a apei freatice, având consecinţe dezastruoase asupra sănătăţii consumatorilor şi agriculturii.

Parlamentul bulgar a adoptat, anul trecut 2012, o decizie ce interzice complet exploatarea gazelor de şist prin fracturare hidraulică pentru o perioadă de timp nelimitată iar guvernul de la Sofia a retras companiei americane licenţa de explorare. În România nici gând de așa ceva!

În Bulgaria la începutul anului trecut a fost organizată  o acțiune de protest, în faţa Ambasadei României din Sofia, împotriva activităţii de exploatare a gazului de şist din România! La noi…nici gând!  „Sperăm ca ne vor auzi mai mulţi români şi că vom lupta împreună împotriva acestui pericol. Este o situaţie urgentă, fiindcă începerea extracţiei prin fracturare este planuită în februarie şi dacă va începe, nu va mai putea fi oprită! Problema este că românii nu sunt deloc informaţi cu privire la această situaţie gravă. Este nevoie de oameni care să ia atitudine şi în România! Dacă exploatarea gazelor din şisturi va fi permisă în România, munca noastră a fost în zadar“, a declarat Mariana Christova de la Universitatea Tehnică din Sofia.

Pe 5 nov.2011 Oklahoma din SUA, cutremur de 5,6 grade .Până în urmă cu 2 ani în acest stat American  aveau loc tipic în jur de 50 de mici cutremure de pământ…din 2010 au loc anual  peste 1000!! De ce? Există 181 de puțuri de injecție, potrivit lui Matt Skinner, un oficial de la Oklahoma Corporation Commission, agenția care supervizează producția de  gaz de șist din stat.

Industria de gaze naturale a SUA pompează adânc în subteran un amestec de apă și diverse substanțe pentru a sfărăma straturi sedimente care conțin gaz natural, un proces numit  fracturare hidraulică, proces ce va începe curând și în România! În timp ce ecologiștii s-au concentrat  asupra capacității „fracturării’’ de a polua apa subterană, un efect mai amenințător reiese din studiile guvernului SUA! Și anume că prin forțarea fluidelor sub presiune ridicată în adâncimile subterane se produce creșterea activității seismice regionale. Mass-media națională din România  tace în continuare cu toate că….

Practica de a injecta apa în formațiunile stâncoase adânci  provoacă cutremure, au concluzionat Armata SUA și Institutul de Studii Geologice al SUA. România pregătește-te de CUTREMUR!

Lista conducătorilor din umbră a mass-mediei românești :

 UPDATE : ADEVĂRAȚII STĂPÂNI AI ROMÂNIEI!

 I.Stăpânul“Hearst ”

 William Randolph Hearst faimosul evreu american care a fondat imperiul său numit Hearst în toata lumea. In România îi spune “Sanoma Hearst Romania SRL” și directorul general este bineînțeles o evreică pe nume Elisabeth Loesberg .

Compania Hearst deține următoarele ziare publicații:

Beau Monde
Bucătăria de azi
Casa și grădina
Cosmopolitan
Femeia
Femeia de azi
FHM
Mami
Mămica de azi
Marie Claire
Național Geographic
Sănătatea de azi
Story

 II. Stăpânul “Ringer”

Michael Ringier împreună cu soția sa Ellen Ringier sunt evrei din Elveția care dețin o megacompanie  internațională. Directorul general al “Ringer România” este bineînțeles un evreu pe nume Marius Hagger. Numele său de familie Hagger este de origine evreiască.

Compania  Ringer România deține urmatoarele publicații:

100 cele mai bune companii pentru care să lucrezi
100 femei de succes
300 cei mai bogaţi români
Bolero

Bravo, Bravo Girl

Capital
Compact București
Evenimentul Zilei
Evenimentul Zilei de Duminica
Evenimentul Zilei – ghid TV
Libertatea
Libertatea – Ediția de duminica
Libertatea Integrame
Libertatea pentru femei
Libertatea pentru femei – Horoscop
Libertatea pentru femei – Rețete
Libertatea pentru femei – Totul pentru mama mea
Libertatea Special Sănătate
Libertatea – Supliment Weekend
Lumea Femeilor
Lumea Femeilor Style
TVMania
TV Satelit
Unica
Unica Wedding

 III. Stăpânul „Media Promo Valores”

 Hadrian Mateescu . Atât Hadrian Mateescu cât și directorul general al ziarului Click sunt evrei!  Adrian Halpert, directorul și Mateescu sunt cunoscuți de către A.N.R. ca fiind evrei încă din 12 Noiembrie 2007 . Numele de familie Halpert este de origine evreiască.

 Media Promo Valores deține urmatoarele:

Adevărul
Adevarul de Seară
Averea
Averea Ghid TV
Click
Click! de Duminică
Click! Ghid TV
Dilema Veche
Dilemateca

 IV. Stăpânul  „Central European Media Enterprises”

 Ronald Lauder este un evreu cunoscut și președinte al CME. Această companie evreiască se extinde pe tot cuprinsul Europei Centrale și de Est. Pe 10 Iunie 2007, evreul Ronald Lauder a fost ales președintele Congresului Mondial Evreiesc . Fiica sa, Jane este căsătorită cu un evreu pe nume Kevin Warsh care este guvernator la Rezerva Federală SUA . Președintele  CME din România este evreul Adrian Sârbu .

 Central European Media Enterprises deține următoarele publicații:

Acasă
MTV România
Pro Cinema
Pro TV
Pro TV Internaţional
Sport.Ro

 V. Stăpânul  „Kohlberg Kravis Roberts”

 Aceast stăpân se extinde în toată lumea, în special în SUA și în Europa. Fondatorii și patronii KKR sunt evreii: Jerome Kohlberg Henry Kravis si George R. Roberts .

KKR deține mai multe sub-companii, printre care: ProSiebenSat.1 Media AG si SBS Broadcasting Group . Cele două sub-companii menționate mai sus dețin:

Urmatoarele posturi TV:

România 
Prima TV (este transmis și în Moldova)
Kiss TV (se numea inainte de noiembrie 2006: TV K Lumea)

Si următoarele posturi de radio:

România 
Kiss FM (înainte îi spunea Radio Contact, disponibil și în Republica Moldova)
Magic FM
One FM

 VI. Stăpânul „News Corporation”

 News Corporation este una dintre cele mai mari company din lume. Aceasta companie mare este deținută de cripto-evreul Rupert Murdoch care s-a născut în Australia. Mama sa fiind evreică „filantroapa” Dame Elisabeth Murdoch.

B1TV este deținut în proportie de 12,5% de  News Corporation. Cine deține restul de 87,5% rămâne sub semnul întrebării încă. Este posibil să fie un român, un străin european sau poate cine știe, tot un evreu. Momentan rămâne sub semnul întrebării.

News Outdoor Group este o subcompanie a News Corporation care se ocupă cu publicitatea outdoor (bannere sau panouri mari prin orașe sau în afara lor).

 VII. Alte companii deținute și conduse de evrei în România:

Bine! pentru mine (revista)

Peter Jansen este directorul

Slab sau Gras (revista) Otilia Ostrotki este directorul general al revistei, numele sau de familie Ostrotki derivă din  Ostrowski .

 acest material este oferit de Radu Roncea

http://inforor.com/cutremur-la-comanda-cine-vrea-romania-demolata/

5 gânduri despre „Cutremur la comandă? Cine vrea România demolată?

 1. Hakuna matata , forumistii ! Io sint unu din aia care gindeste ca influentza evreilor in lumea política , financiara – mai ales – , cinema , presa , teatru , etc, etc , este incontestabila . Dará noi nu trebe sa facem din asta o fatalitate ! La urma urmii , evreii este si ei fiinte ominesti ca mine , ca voi . Io nu sint aparatoru lor . Nu sint pro israelita . Dará acuma nu trebe sa-i acuzi nemediat pe ei de toate relili din lume . Ca vina nu e numa a lor . Vina este si a celor care se lasa cumparatzi de catre evrei !!! Din cele mai vechi timpuri si din motive diferite , ei a fost nevoitzi sa mearga dintr-un loc in altu . Si , de voie sau de nevoie , a fost obligati sa invete sa se descurce . De-a lungu istoriei lor , cu putine isceptii , ei era tinutzi departe de víata política a tarilor pe une traía . Si ei atúnci s-a bagat pe une era loc . Si unu din locurile astea , era taman …. comertzu , má ntelegeti . Si úite asa , chiar daca lumea nu-i iubea , ii …. tolera . De aceea , pina si in ziua de azi , ei este in continúa miscarea si o arde comercial de zici ce-i asta ? Acuma ce se intimpla ? Ei , spre deosebire de altii , este foarte solidari . Se ajuta intre ei or si une s-ar afla unii si altii . Ceea ce nu-i si cazu nostru . Lumea in general ii detesta pentru reusitele lor . Unu din puntili tari este religia . Buna sau era , ei o respecta or si une . Si plecinda de la religia asta , ei se considera ,, poporu ales ,,. Personal , io crez ca asta e o manevra . Sa him seriosi . Dumnizeu nu va iubi mai mult pe. No popor si va o omori pe altu . Toti , zic bine TOTI , síntem copiii Luí ! Acuma ca Dumnizeu va pedepsi pe unii pentru pacatili lor , e alta treaba , in niciun caz ei este,, poporu ales ,, . Ce se intimpla ? Cin ei ajunge in posturi importante datorita sitúa tieo lor materiale , pai profita la máxim de asta . Logic . Io am cunoscuta foarte bine neste evrei . Unii , lume de comitet . Altii , neste sharle numaru unu . Cin traíam in París , am cunoscuta un arhitect evreu din Tel Aviv . Un tip foarte cumsecade . I-am oferit un tour la casa din Giverny a pictorului impresionist Claude Monet . A fost atita de multumit ca la scurt timp mi-a trimis invitatie in Israel . Si aveam amindoi o pasiune in común : ámbarcatiuni cu pinze . Mi-a zis ca puteam navega pe Mediterana de numa . Io imi scosesem permisu de condus ámbarcatii cu motor . Dar poti sa skypezi si pe cele cu pinze . In fine . Acuma am cunoscut si alta categorie de evrei . Era patrónu une io munceam cu spot in Paris . Intr-o zi imi zice ca ar hi bine sa plec in alta parte . Io ii zic ca daca imi plateste ceva acolo , io má ushchesc , nema problema . Dará bagabontu imi face la shto neste Manevre si má da afara !! Io ce fac ? Tocmesc un arvocat. si hai la judicata . Toata lumea imi zice a ca am innebunita . Má pui io cu un evreu barosan ? Nu eram sanatos la cap ? Si uitati cum a piert evreu procesu si mi-a platita despagubiri de razboi ! Poate ca procesu a fost in Franta . Cine stie cum se termena daca se judica in Romania ? In fine , la termenare , vreau sa repet ca daca ii tii la respect n-ai treaba cu ei . Ati auzita asta , domnu lor polítici ? Nu mai ingenuncheati tara pe de-a moaca in fata strainii lor . Numa pentru buzunarele voastre !!

 2. EVREI sau nu , nu mai are importanta , cum bine a zis antevorbitorul sa nu ne mai lasam vanduti strainilor … Romanul trebuie sa invete sa ia atitudine si pentru asta are nevoie sa iasa din faza „nu pot” si ‘nu se poate” indusa in mod destul de parsiv de niste manipulatori … aserviti . In primul rand sa inchida televizoarele si sa o ia la inceput pasnic apoi cu parul unde situatia o impune , incet , incet sa creem o armata de razesi verzi cu singe-n instalatie care au tupeu sa se ia de piept cu jandarmi , politie sau alti slujbasi vajnici ai tarii … Sa invatam sa ne sarim unul in ajutorul celuilalt … Avantajul numarului este al nostru , al populatiei … Suntem multi , de ce credem ca om fi neputinciosi si prosti ??? Suntem multi si buni , puternici si frumosi ….

 3. Buna ziua dacilor, (ma refer la ultimul nume dat acestei tari cind era mare si puternica , numele de romania, din informatia lui Gabriela,si hartile vechi e un inprumut de prin sudul bulgariei……rumelia, rumunia, romania…………si hai sa fim fim practici de unde s-a scos acest nume??Combinam Transilvania, Moldova si Valachia(vlahii) (in orice ordine)si am ajuns la romania, sincer nu ma recunosc sub aceasta denumire, asta ca sa se inteleaga ca acest nume aparut in 1856 nu ne apartine, iar istoria scrisa in manuale ne minte rau.Recunosc DACIA, scrisa pe columnele romane cu respect de catre romani acum doua mii de ani.
  Acum am sa incerc sa scriu un raspuns si antevorbitorilor mei si altora care vor incerca sa inteleaga de ce , noi , „romanii” sintem asa de dezbinati in fata oricui, compatriot, guvern, minoritate , vecin,prieten,iar prin strainatate nu mai vorbesc.Am lucrat si eu ,ca multi oameni din tara asta,15 ani afara(de 7 ani prefer pamintul unde m-am nascut, e mult mai multumitor)si cum spuneam am vazut multi romani facind rau unul altuia sub toate formele si mi-am pus intrebarea DE CE??
  De ce sintem asa de dezbinati , inclusiv intre frati , parinti.Acea lipsa de comunicare , de ajutor, de sacrificiu pentru cel de linga noi.Este pur parerea mea din observatiile facute, asa ca sa nu dati tare cu piatra.
  Educatia de dezbinare are ca motto „dezbina si cucereste”, care la noi in tara a ajuns o arta, adica incepe la cresa , gradinita, continua cu scoala (care acum mai are un an in plus de dresaj), in liceu, si in timpul vietii se fructifica din plin in special de catre guvernul actual.Un sistem national si planetar defect.Un sistem care nu este capabil sa se autosustina este supus falimentului.Vi se pare ca lumea merge bine????
  Gradinitele si cresele au fost aduse de comunisti de la rusi si chinezi .Mama la serviciu(un impozit in plus, tata la serviciu, fratele mai mare in alta clasa, la fel si sora iar cel mic la cresa, trei frati despartiti intre ei si de parinti , la fel parintii intre ei si copii.Un sistem de dezvoltare , pentru cine??pentru sistem nu pentru noi, talpa sistemului.Un copil de trei ani(uneori si mai mic) este dat pe mina unor educatoare „scolate ” unde invata sa asculte fara sa comenteze, sa mearga in cadenta, cind greseste sa fie pedepsit, mai nou se tin copii in crese la televizor unde desenele animate masonice in care se practica doar violenta , razbunarea , lupta , razboaiele sint la mare cautare.Aici incepe dresajul crud prin COMPETITIE, (premii, diplome, cadouri,locuri mai in fata)fapt ce destrama si distruge tot ce este un COPIL,(amintiti-va ce spunea Creanga, „daca e copil sa se joace, daca e cal sa traga , daca e popa sa ceteasca”. Copii de ieri sintem noi de azi si copii de azi vor fi ei de miine.Joaca dezvolta imaginatia, creatia,comunicarea ,unitatea, ajutorul, trasaturi ce trebuiesc dezvoltate daca vrem sa avem o generatie viitoare de nadejde si cu principii.Cind un copil mai bun la ceva este ales de catre copii ca seful lor , ei o fac din dragoste pentru respectivul si il vor urma(unii se nasc lideri) dar cind un copil este ales de catre profesor sau functia lu” tac-su acel copil va fi urit de catre ceilalti.Toti acesti ani de cresa ,gradinita scoala , liceu sint bazati pe note, pe competitie,premii si diplome ,relatii si purtare, nu vi se pare normal ca am crescut si vom creste egoisti?
  Nu sintem invatati cum sa gindim in viata, cum sa alegem , cum sa formam si conducem o famile,cum sa ne ingrijim pamintul la propiu si la figurat, istoria din manuale e doar minciuna aranjata ca sa fie ascuns adevarul si greselile din trecut, (cine nu-si cunoaste istoria adevarata , risca sa o repete), evolutia lui darwin ……o minciuna uriasa…………si mai sint multe exemple.Mai mult de jumate din educatia scolara nu o vom folosi de-a lungul vietii.Am invatat si invata ce au spus altii fara sa verificam, se deseneaza dupa sablon nu dupa imaginatie, sintem si vor fi niste roboti care au un program dinainte stabilit .
  Competitia distruge prietenia , respectul, tot ce e mai frumos.
  Am sa ma refer la sistemul danez , care pina in clasa a -9-a nu da note , nu diferentiaza si nu dezvolta competitia,fac excursii in natura , invata sa pretuiasca natura si sa-si iubeasca tara.Abia de atunci se porneste competitia cind el, copilul, stie ce vrea de la viata, dar ce e mai important , a crescut in prietenie cu colegii, in comunicare , ajutorare,au creeat impreuna si au tratat copilaria cu joaca .Dovada ca sistemul lor merge si al nostru , nu.Mai nou, la noi , trebuie sa moara vecinu sa imi ramina mie capra.
  Competitia intre copii nu este sanatoasa nici noua , nici lor.Joaca lor prin unitate se transforma la maturitate in munca in echipa , in comunitate pentru comunitate, abia cind stim sa fim uniti vom obtine pentru noi ce este mai bun, abia atunci vom fi priviti cu respect……..cu domnul domn, cu porcul porc…………in limita bunului simt totul.
  Dupa sute de ani de dominatie austro-ungara(ma refer la transilvania) o perioada puternica de dezvoltare, un sistem comunist de 45 de ani in care am ajuns prin bici, a treia tara independenta financiar(dupa germania si japonia) acum sustinem prin munca noastra un guvern infect de 24 de ani care se simte foarte sigur pe el , dovada ca inmulteste si adauga taxe noi vietii de pamintean dac, si da , sint in majoritate evrei ce calca totul in picioare , practic musca tita din care sug.
  O zi buna fratilor din tara asta , tara pentru care am plins cind eram sclav pe pamint strain, si acum pling cind vad ca strainii au ajuns stapini la mine in tara si voi deveni iarasi sluga lor.
  Vorba colegului, sintem multi si buni, puternici si frumosi………..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s