7 gânduri despre „BBC A FILMAT UNUL DIN TUBURILE AVIOANELOR CISTERNA – CHEMTRAILS

 1. nu e ce pare. e o procedura normala de ‘largare de combustibil’ care se aplica inainte de aterizare cand avionul are prea mult combustibil (in aripi) ca sa aterizeze in siguranta. situatia se produce cind zborul a fost mai scurt decat anticipat si deci s-a ars mai putin gaz.

  Excess fuel is dumped from a nozzle protruding from the left wing of a Royal Australian Air Force AP-3C Orion aircraft before landing, after their mission searching for missing Malaysian Airlines flight MH370 over the southern Indian Ocean was aborted, March 27, 2014. Severe weather on Thursday halted the air search for a Malaysia Airlines passenger jet presumed crashed in the southern Indian Ocean, frustrating hopes of finding what new satellite images showed could be a large debris field. REUTERS/Michael Martina (MID-SEA – Tags: MILITARY TRANSPORT)

  https://www.metabunk.org/threads/explained-search-plane-in-mh370-filmed-spraying-over-indian-ocean-fuel-dump.3378/

  • da, pai pot sa spuna orice din moment ce pentru ei nici macar nu exista acest fenomen cu care ne ortavesc in fiecare zi fara incetare. am vorbit in italia cu rosario marcianò, expert in fenomenul chemtrails si mi-a confirmat ca este adevarat ceea ce s-a filmat. daca vei merge pe google sau youtube si vei scrie tankerenemy vei descoperi mult mai multe poze si mult mai multe lucruri legate de acest subiect.

   • Fiecare e liber sa creada ceva vrea, eu nu incerc sa demonstrez nimic. Se intampla insa sa lucrez in aviatie, sa am peste 20 de ani de experienta, si pana acum sa nu fi vazut nici o fotografie sau alt gen de dovada care sa arate ceva credibil, ceva pentru care sa nu existe o explicatie ‘alternativa’ bine documentata. Cele mai multe speculatii pe care le-am citit sufera de lipsa de notiuni elementare de aviatie.
    In opinia mea, si aici speculez si eu, fenomenul chemtrail e mai subtil decat se crede in general si sunt foarte putini cei ce il abordeaza in felul in care il vad eu. Dar, din nou, fiecare e liber sa aiba opinia lui. 🙂

   • va apreciez onestitatea si explicatiile dar fenomenul chemtrails este cat se poate de real si cat se poate de ucigator. nu mai poate fi contestat atat timp cat la nivel mondial este o lupta acerba impotriva acestor asasini care pentru cativa bani in plus sau pentru a nu-si pierde slujba accepta sa otraveasca totul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s