CUM TE APARA POLITIA

 21 settembre 2013

 Iluzia ca politia te apara este exact ceea ce sistemul politic vrea sa crezi. Politistul niciodată nu te va putea apara mai bine decât o faci tu si comunitatea sau familia ta.

Politistul care este platit sa te apere te apara dupa ce esti deja o victima. Orice infractiune cu violenta, este insotita de o victima, iar victima, cea care poate sa se apere in ultima instanța trebuie sa sune la 112 sa vina politia înainte ca ea sa devină victima.

Politia nu va veni decât dupa ce exista victima. Ea vine doar sa constate agresiunea sau infractiunea. Vajnici aparatori ai sistemului, pentru ei nu exista decât victime.

Orice agresor, orice infractor exterminat de către potentiala victima devine o victima, iar potentiala victima devine agresor. Pentru a contrabalansa energia forței de agresiune trebuie sa raspunzi cu o forța mai mare înainte ca ea sa aibă loc ca sa poti scapă de statului de victima.

Pentru un polițist sau Judecător asa ceva este imposibil datorită legilor aparate de polițiști care te tin dezarmat in fata unor agresiuni. Asa se creează iluzia ca politia te apara si politistul iti este prieten. Greșit.

El este prietenul stapanior tai care le dau salariile si banii prin care ei devin aparatorii lor, si nicidecum ai tai. Tu esti ultimul Bastion de apărare pentru tine datorita imposibilitatii de a te apăra datorită legilor sistemului aparate de cei care trebuie sa te protejeze, esti oricând o victima atunci cand suni la 112.

Iluzia ca politistul te apara este creată perfect pentru indivizi cu circumvolutiuni putine care au nevoie de iluzii create de un sistem politienesc si de legi împotriva libertatii pe care o cauta in puscaria numita viața obedienta in fata legilor stapanior si a aparatorilor lui.

Cand cetățenilor le este frica de guvern e tiranie, cand guvernului ii este frica de cetățeni e libertate. Toți am auzit si cred ca suntem de acord cu ea. Dar de ce ne este frica de guvern? Simplu.
Instituțiile democratice.
Poliția, justiția. Cei care te pot executa la propriu sau la figurat. Aceste doua instituții care dețin puterea de viața si moarte asupra celor pe care statul ii tine in frica_: Frica de stăpâni. Ați văzut un cioban sa-i fie frica de 100 de oi mai ales daca au câini cu dinti ascutiti? Le este frica doar de lupi. Fiindcă si lupii au dinti. Raportat la relația guvern-cetățean , este simplu de observat.
Impunerile statului se fac cu arma, nu cu justiția. Justiția este oarba la atacul armat al poliției.  Daca nu te supui poliției viața ta se afla la un glont departare. Intr-adevar, nu se ajunge acolo fiindcă ne este frica.
Coltii câinelui sunt mai ascutiti decât blana oilor. Revenind: cum poate fi inversata situația de fapt? Echilibrandu-se balanta. Statul si dorința statului se impune prin armament daca bineinteles nu accepti de buna voie abuzurile sale.
Statului ii este frica de același lucru. Armament. Nimic nu îl poate atinge in biroul lui decât un glont trimis de la distanță. Asta este frica. Frica ca pot dispărea.
Cât timp aceasta balanta va fi inclinata doar in favoarea statului, acesta isi va schimba doar parul, niciodată naravul. Frica de o populație inarmata, determinata si informata va schimba cu adevărat sistemul ca lui sa-i fie frica de tine. Dar pana atunci, câinii au dinti mai ascutiti decât blana oilor.
Reclame

Un gând despre „CUM TE APARA POLITIA

  1. Buna ziua. Statul este un termen abstract . Nu statul este problema ci sistemul . Totul este conceput sa depinda de cine conduce . Omul este o specie inclinata teribil spre autodistrugere . Autodistrugerea se propaga din interior spre exterior .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s