L-au asasinat pe Ceausescu pentru ca Romania sa devina o ruina

Anunțuri

2 gânduri despre „L-au asasinat pe Ceausescu pentru ca Romania sa devina o ruina

  1. Buna seara . Lipsa de viziune economica a politicului este scuza principala in acest film. Acesti oameni mint chiar si atunci când vor sa spuna adevarul . Infiintarea centrelor de fier vechi printr-o lege data la începutul lui 1990 , daca nu ma insel chiar prima lege data de noul guvern , este dovada clara a viziunii economice a politicului din Romania .

  2. Buna sa va fie inima tuturor!
    Daca trecea un razboi peste Romania si tot nu ar fi fost asa dramatic precum sintem acum…………lipsa milioane de oameni puternici si activi la apel, lipsa economie, lipsa rezerve,lipsa pregatire profesionala si intelectuala,lipsa sisteme de invatamint,de aparare,politic intern si extern,lipsa patriotism din partea politicului,lipsa responsabilitate fata de trecut si fata de viitor,fara agricultura, fara reconstructie,fara demnitate…….si fara speranta.”Multumiri ” guvernelor post decembriste „89
    DAR,…………… asa cum frumos spune unul dintre ultimii stilpi ai culturii romanesti,Tudor Gheorghe,……… http://youtu.be/yUgIyYlMqII ,sintem multi si buni,puternici si frumosi!
    Am trait si calcat toata europa 15 ani, dar umbra si izvoare,liniste si piine mai buna decit in muntii in care am crescut ,nu am gasit nicaieri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s