DEZVALUIRI SOCANTE DESPRE CARDUL DE SANATATE – CU EL VA DONATI ORGANELE

Acestea sunt informaţiile din microcipul cardului:
– numele, prenumele şi CNP-ul asiguratului;
– codul unic de identificare în sistemul de asigurări;
– numărul cardului naţional de sănătate;
– diagnostice medicale cu risc vital şi boli cronice;
– grupa sanguină şi RH-ul;
– acceptul exprimat în timpul vieţii de a dona organe după deces;
– numele medicului de familie şi datele lui de contact.

* Citiţi şi spuneţi şi altora, poate aşa realizăm cât este de grav ceea ce ni se întâmplă, fără informarea corectă şi fără acordul nostru.

Incepem prin prezentarea opiniei unui medic român, nu unul oricare, despre cardul de sănătate:

Dr. Vasile Astărastoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România declară:

– Cardul de sănătate cu microcip este un abuz din partea statului şi comporta riscuri pe toate planurile!!!

– Cardul este numai APARENT in favoarea asiguraţilor.

– Este periculos sa fie puse informaţiile medicale personale pe microcip, deoarece acesta nu este protejat. Oricine are un cititor de cipuri compatibil poate sa afle tot. Acest lucru violează drepturile la intimitate si la demnitate ale persoanei si poate sa aduca mari prejudicii.

– La Consiliul Europei există o presiune imensă din partea firmelor de asigurări pentru a deveni legal accesul la informaţiile despre sănătatea oamenilor.

– Forţa financiara uriaşă a acestor „rechini” face ca datele despre posibilele boli ale oamenilor să ajungă la ei pe birou pentru ca ei sa ştie dacă fac sau nu poliţele de asigurare şi la ce preţ.

– Există riscul discriminării persoanelor, pe baza informaţiilor personale asupra stării de sănătate, atâta vreme cât acestea nu mai sunt protejate.

– Datele medicale pot sa fie utilizate inclusiv pentru a distruge o persoana , mai ales intr-o societate conflictuală ca cea din România!!!

– Este o incercare de abuz din partea statului si nu exista dezbateri publice!!!

– Se introduce o noua taxa , fara ca populaţia sa fie intrebata, deşi românii plătesc asigurările de sănătate.

– In privinţa donării de organe: vom intra in circuitul european şi vom trimite numărul de organe disponibile spre alte ţări.

– Cui vor folosi organele luate de la romani??? Ce bani si ce organizaţii sunt in joc???

– Cine va apăra „prostimea” de cei care vor dori să le comercializeze organele, pe milioane şi milioane de euro sau dolari?

– Ca să înţelegem mai bine: in Spania (unde exista acordul prezumat din partea familiei pentru prelevarea de organe), s-a ajuns la puternice discriminări împotriva imigranţilor , care nu au familiile alături de ei.

– Deci nu are cine să-i apere de reţelele de „transplant de organe”!!!

– Exista un comerţ ilicit de organe de transplant , este dovedit, iar acordul prezumat, aşa cum este prevăzut în România, ridică mari semne de întrebare.

– Medicii sunt şi ei oameni. Dacă ne uităm la istoria sec. XX, vedem că medicii erau cei care făceau experimente în lagărele de concentrare naziste, medicii erau cei care făceau abuzuri in în domeniul psihiatric. Si în cazul transplantului de organe tot medicii pot sa ajunga la abuzuri daca legea si autorităţile permit şi încurajează. Cardul cu microcip asta face!!!

– Ultimul exemplu este A1H1 (gripa porcină ). In acest moment s-a dovedit ca cei care au întreţinut spaima au avut contracte cu firmele care au produs vaccinurile.

– Cardul de sănătate cu microcip (putea sa fie si o varianta fără) creează mari dificultăţi şi poate chiar împiedica accesul la serviciile medicale.

– Cardul de sănătate este „arma” cu care guvernanţii vor să scoată de la români sume uriaşe de bani, un ” furt al secolului ” săvârşit în dauna celor care plătesc legal asigurările de sănătate, dar NU VOR CARD DE SĂNĂTATE!!!

– Decizia guvernanţilor noştri, pe care nu o contestă vehement nici televiziunile, nici opoziţia parlamentară, este halucinantă: CEI CARE PLĂTESC DIN SALARIU SAU PENSIE SERVICIILE MEDICALE DE STAT, DAR NU VOR CARD DE SĂNĂTATE, VOR PLĂTI TOATE SERVICIILE MEDICALE DE CARE AU NEVOIE!!!

– Altfel spus, românii care nu vor cardul cu microcip vor plăti de doua ori asistenţa medicală.

– Şi românii tac, românii se uită cum începe un nou jaf naţional şi stau ca mieii la tăiere.

– Televiziunile vorbesc de Egipt, politicienii se bat pentru funcţii în Parlament. Ce minunăţie de neam suntem!!!
– Potrivit hotărârii de Guvern, contravaloarea cardului de sănătate va fi suportată de asigurat, adică si obligatoriu şi plătit de „prostime”!!!
– Medicii de familie vor trebui să plătească şi ei pentru cititoarele de carduri şi să aibă şi internet de banda largă pentru a avea legătură cu sistemul informatic!!!

– Forul Ortodox Român vine cu exemple ale unor ţări care au clacat în acest experiment:

– În Marea Britanie, s-au pierdut datele a 93% din asiguraţi.
Germania a dat 1,7 miliarde de euro pentru implementareaparţială a unui astfel de sistem şi acum l-au stopat.
– De ce pornim noi ceva ce nemţii au stopat?

Cine are interese în a controla românii  si  la capitolul sănătate şi organe?

Sursa: http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/10/14/distributi-pe-bloguri-si-facebook-dezvaluiri-socante-depre-cardul-de-sanatate/

sursa: http://suntsanatos.ro/de-evitat/dezvaluiri-socante-depre-cardul-de-sanatate.html

5 gânduri despre „DEZVALUIRI SOCANTE DESPRE CARDUL DE SANATATE – CU EL VA DONATI ORGANELE

  1. Cine are interes?Tot aia care vor ca Romania sa nu mai fie nici pe harta ,nici in istoria lumii,nici unde.Din cele mai vechi timpuri locul asta lea stat in gat.Niciodata nu l-au putut domina total si din cauaza asta-i macina ciuda si ura pentru locul asta”Romania”si eu zic ca niciodata nu o sa fie a lor.Multi lasa armele jos si speranta si cred ca este gata,dar va spun eu ca o sa aibe o surpriza animalele astea care controleaza lumea.Acel”Cineva ”care a facut legile in universul asta,nu lea facut degeaba,ele functioneaza.Planeta asta s-a cam saturat de furnicile astea care o distrug asa ca mult nu mai este si o sa avem o surpriza cu totii.Eu asa cred ca.binele intotdeauna va invinge,si cum se zice la noi-‘in tot raul si un bine’.Si mai relaxativa,nu va mai fie asa frica de moartea asta,,ce Dumnezeu ,ca doara nu se termina aici pe Pamant.O sa murim si o sa continuam altundeva ,altcumva,fiti linistiti ca nu o sa va plictisiti.Da intradevar sa le fie frica celor care stiu ca or facut rau,acelora da sa fie disperati,pentru ca asa cum am spus legile universului functioneaza pentru toti.Eu imi dau viata pentru tara asta daca trebuie asa cum au facut-o si stramosii nostrii,si sunt sigur ca mai sunt ca si mine si altii,,la care le fierbe sangele in vene si de abia asteapta sa auda” goarna ”.Pe astia care -i vedti voi ca se calca in picioare pentru ceva pamantesc si care uita de divinul din ei,este loc altundeva, nu va face-ti probleme,ei mai au mult de invatat si o sa o ia de la capat altundeva ca si majoritatea care sunt ca ei de pe tot globul.Eu stiu ca o sa fie bine,o sa vina si ziua aia DUMNEZEU NU DOARME!!!

  2. Draga Gabriela ,tara noastra este doar un sinistru laborator al ocultei mondiale. Si asta spune totul. CUI BONO ??? Asta este intrebarea…….

  3. Hakuna matata , forumistii ! Permitati-mi va rog o recomendare si anume aceea de a viziona pe youtube ,, dinastia Rotschild ,,. Aceia dintre voi care nu a facut-o inca va fi f surprinsi dupa vizionare . Pe pamint s-a facut o aliantza intre ,, iluminati , aristocrátia si religia católica cu pivotu ei central Vaticanu . Toti parazitii astia traieste – si inca cum – pe spatele nostru . Ei are tot interesu ca lumea in general sa nu se trezeasca din dormitare . Si pentru asta ne bombardeaza numa cu Intox in ziare , reviste , tv, radio , etc.etc. Pe de alta parte ei inventeaza tot felu de treburi care cica este folositoare . In realitate ei vrea sa ne controleze . La o simpla analiza intelegem ca ei nu este mai númerosi decit noi . Si de aia nu face git pe fata. Or in ce caz ei stringe surubu in juru nostru din ce in ce . Toata salvarea noastra , cel putin asa vaz io , este sa ne trezim odata !!! Constiinta noastra , este aliatu nostru . Cel mai de seama . Trebe sa ntelegem ca noi nu am fost facuti ca sa him robii ,, desteptilor ,,. E fals !! I inca ceva : síntem mai múlti decit ei ! In alta ordine de idei pamintu Romaniei ascunde secrete care poate zgudui planeta ! Un izemplu : túnelurli din Bucegi . Voi credeti ca intimplator ele se afla taman acolo ? Nu dragilor ! Ele se comunica cu alte túnelurli care ajunge pina in Babilonia . Adica Irak. Anumite entitati straine vrea sa impedice ca romanii sa afle despre ce este vorba . Si atuncia ei va inventa necesitatea unor lucrarí pe acolo -motivili nu va lipsi – cu scopu nedeclarat de a pune stapinire pe ele . De ce ei si nu romanii nostri ? Romanii din tara trebe sa protesteze , sa faca galagie si mearga la túnelurl. Sa vedem cine se opune . Dará pentru asta se necesita neste polítici cu adavarat patrióti , nu neste puslamale care ingenuncheaza tara noastra cu un tupeu de derbedei in fata unor straini or si care ar hi ei . Romani , e dreptu vostru ! Sa mergeti la Bucegi la túnel . Si acolo sta salvarea noastra . Acolo sta scris cum putem sa ne liberam de bagabontii astia care fura poporu nostru . Mai mult , acolo este mentionate lucruri care este cu adavarat útile Romaniei in particular si ominirii in general . De aia se inventeaza obstacole ca oaminii sa nu intre acolo . Romani , voi aveti datorita sa vedeti ce este acolo . Este patrimoniu nostru . Nu al strainilor !! Asa dar , nu va hie frica de ei . Ei este putini si trémura de frica . Dar noi nu o stim ! Desteptarea !! Scoatetzi CONSTIINTZA la lumina zilei si puneti-o sa lucreze. Dumnizeu e cu noi .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s