The Matrix devine real in numai zece ani

Totul a pornit de la restructurarea sistemului de sanatatea american, dar si de la ideea ca pandemii de tip gripa porcina pot fi oprite cu ajutorul unor sisteme de control al organismului uman. Asa a luat fiinta firma VeryChip si altele similare. Un sistem de tip “The Matrix” ar putea deveni realitate in mai putin de zece ani.

De data asta ne-am aplecat asupra investigatiilor facute pe cont propriu de adepti ai teoriei conspiratiei, care isi prezinta rezultatele pe siteuri clandestine, o retea de informatii a unei miscari de rezistenta globala. Acestia au izbutit sa identifice, cronologic, modalitati de control ale omenirii si de instaurarea a unei noi ordini mondiale, printr-o manipulare toatala rasei umane.

În perioada anilor ’50-’60 se introduceau electrozi în creierele oamenilor si animalelor, în special în SUA, pentru cercetari asupra functiilor creierului si corpului, cat si pentru a se obtine influentarea comportamentului subiectilor. Acestea din urma poarta numele de control mental (MC) si sunt metode ce au ca scop modificarea atitudinilor si comportamentului uman. Exercitarea controlului asupra functiilor creierului a devenit unul din telurile armatei si serviciilor secrete.

În urmã cu treizeci de ani, implanturile pe creier – atunci în mãrime de cca 1 cmp – se puteau observa prin roentgenografie. Mai tîrziu, mãrimea lor a fost redusã pînã la dimensiunea unui bob de orez, fiind fabricate din silicon, apoi din arseniat de galiu. Astãzi, sunt suficient de mici pentru a putea fi implantate în ceafã, spate ori în alte pãrti ale corpului sau injectate în timpul unei operatii, fiind aproape nedetectabile.

Din punct de vedere tehnic este posibil ca fiecare nou-nãscut sã fie injectat cu un asftel de microcip, ce va servi la indentificarea persoanei în cauzã pentru tot restul vietii sale. Despre astfel de planuri s-a discutat în cel mai mare scret în SUA, fãrã sã existe vreo procupare privind dreptul la viata privatã.

În Suedia, în 1973, premierul Olof Palme a aprobat asemenea implanturi la detinuti. Fostul sef al Corpului de control, Jan Freese, sustine cã bãtranii din azile au început sã fie implantati încã de mijlocul anilor ’80. Tehnica este descrisã într-un raport oficial dat publicitatii de autoritatile suedeze (1972:47 Statens Officiella Utradninger – SOU).

Purtatorii acestor implanturi pot fi urmãriti oriunde prin captarea undelor radio de joasã frecventã pe care le emit microcipurile. Functiile creierului le pot fi comandate de computere, care pot chiar schimba frecventa biocurentilor. Pe post de cobai în cadrul unor experimente secrete au fost folositi detinuti, soldati, bolnavi psihic, persoane cu handicap, homosexuali, femei singure, bãtrîni, copii de scoalã – fiecare din aceste grupuri fiind considerate ”marginale” de cãtre cercetãtorii în slujba ”elitei”.

The Washington Post relata, în mai 1995, faptul cã insusi printul William al Marii Britanii a primit un implant la vîrsta de 12 ani, pentru a fi gasit in cazul cã ar fi fost rãpit. O astfel de tehnicã a fost folositã si în timpul rãzboaielor din Irak. Supercomputerele de la National Security Agency (NSA) pot ”vedea si auzi” ceea ce soldatii trãiesc pe campul de luptã cu ajutorul unui sistem special de receptie (remote monitoring system, RMS). Un sistem care ajunge la reteaua de sateliti, dupa un sistem global de tip Echelon.

În timpul rãzboiului din Vietnam, au fost injectate soldatilor implanturi care determinau modificarea cantitãtii de adrenalinã în sînge. Astronautii americani au fost implantati cu microcipuri înainte de a fi trimisi în spatiu, astfel încat gîndurile si emotiile lor sã poatã fi urmãrite si înregistrate. Totul se poate baza pe teoria ca intreaga lume materiala este doar o iluzie, cum se poate vedea din filmele alaturate.Pe asa numita Teorie a Matricii (The Matrix), care a si dat nastere filmului de succes cu aceasi nume, lansat pe piata ca sa pregateasca omenirea. Si personajele din acel film erau cablate la o matrice universala, dar de data aceasta implantul microcipurilor poate determina evolutia persoanei intr-o lume virtuala in care totul se transforma intr-o iluzie.

Un microcip de 5 microni (diametru unui fir de pãr este de 50 microni) plasat în nervul optic al unei persoane, ”suge” impulsurile nervoase din acea zonã a creierului responsabila pentru miros, vãz si auz si le trimite spre inregistrare unui computer. Odatã receptionate si inregistrate, aceste impulsuri nervoase pot fi trimise înapoi spre creierul persoanei în cauzã, via microcipului implantat. Cu ajutorul unui RMS pot transmise mesaje electromagnetice (codate ca semnale) asupra sistemului nervos, cu consecinta influentãrii acestuia. Cu astfel de dispozitive RMS, persoanelor sãnãtoase li se pot induce halucinatii vizuale/auditive.

Fiecare gand, reactie, perceptie auditivã ori vizualã creazã un potential neurologic in creier, iar cîmpurile electromagnetice pot fi decodificate in ganduri, imagini, sunete. Stimularea electromagneticã externã poate, asadar, modifica lungimile de undã ale biocurentilor emisi de creier, ori poate cauza crampe musculare extrem de dureroase în scop de torturã.

Sistemul electronic al NSA este capabil sã urmãreascã si sã prelucreze simultan milioane de date provenite de la astfel de subiecti. Creierul fiecãruia dintre noi are o frecventã de rezonantã bioelectricã unicã, exact cum fiecare dintre noi are amprente digitale unice. Odatã detectatã aceasta, creierul poate fi în întregime ”programat” cu ajutorul undelor de frecventã electromagneticã (EMF) transmise din afarã, prin trimiterea unor semnale electromagnetice care sînt ”traduse” ca imagini sau/si sunete. Acesta este unul din principiile razboiului psihotronic.

Printr-un astfel de implant viata privatã a unui om este controlata in totalitate. Persoana în cauzã poate fi manipulatã în diferite moduri, i se pot induce reactii felurite. Poate fi fãcut agresiv sau letargic; i se poate schimba sexualitatea etc. Este posibil, deci, sã se fabrice un adevãrat soldat-robot. Aceasta tehnologie a inceput sã fie utilizatã in cadrul fortelor armate ale unor tari NATO incã din anii ’80, fãrã ca savantii civili sau simplii cetãteni sa aibã habar. Putine informatii despre aceste sisteme de control mental sunt de gãsit in jurnalele academice sau profesionale. Metodele de control mental pot fi utilizate si in scopuri politice, pentru a-i face pe oameni sã actioneze impotriva intereselor individuale sau de gup, ori chiar sã ucida, fãrã a-si aminti nimic dupa aceea.

Razboiul tacut este dus impotriva civililor si soldatilor de cãtre Armata si Serviciile Secrete. Din 1980, stimularea electronica a creierului a fost utilizatã, in SUA, in secret, pentru a controla oameni fãrã stiinta si acceptul acestora. Toate normele dreptului international interzic manipularea in acest mod a fiintelor umane. Astãzi existã deja tehnologia care permite înfiintarea unei Noi Ordini Mondiale Totalitare.

http://piatza.net/the-matrix-devine-real-in-numai-zece-ani/

Reclame

Un gând despre „The Matrix devine real in numai zece ani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s