Mass-Media si manipularea prin televiziune

Anunțuri

3 gânduri despre „Mass-Media si manipularea prin televiziune

 1. Hakuna matata , forumistii ! Azi vreau sa aduc doar o modesta complectare la ceea ce ne arata acest video . Este f. adavarat ca teliviziunea ( ca sa iau numa un singur izemplu caci este destule ) manipuleaza de numa . Daca ea s-ar limita la ca sa hie doar un adavarat miljoc de distractie pentru públic , ar hi f. bine . Dará nu ! Cei ce dirijeaza din umbra nu vrea doar ca públicu sa hie anesteziat cu emisiuni aiurea . Atentie !! Ei vrea ca lumea sa manifeste dezguztu . Ei vrea ca lumea sa ceara cu strigate shchimburi care sa aiba legatura cu iducatzia , decentza , respectu , etc. etc. etc. Si úite asa , cin lumea va hi satula de vulgaritati si alte aiureli , ca din intimplare va apare cineva si va va spune : ,, – voi vreti sa termenati cu aiurelili la tv. presa , cinama , radio si altili ? Stim ca sinteti satui de toate astea ! Ei bine , noi – adica masónii , iluminati si toata sleahta care vrea sa puie mina pe puterea totala pe pamint – va apare cu solutii !! Trebe sa hie ascultati ca ei este indignati ca si noi de proasta si mai ales nociva calitate a tv, cinama-ului , presei , etc. Si atuncia ei scoate neste masuri care chipurli va aduce schimburi pozittive . In realitate , va hi vorba de cea mai mare forma de manipulare . Pentru ca shchimburili astea sa hie aplícate , va hi nevoie de …. o anumita disciplina !! Iar ca disciplina aceasta sa hie impusa – pentru binele nostru , al gloatei , má ntelegeti – trebe ca cei ce lucreaza in tv, cinama , presa , radio , etc, etc, sa poata hi supravegheati ca sa nu faca aiureli , va imaginati . Si úite asa il se va pune neste cipuri ca sa poata hi monitorizati in permanentza . De aici treaba cu cipurili sev va extinde la alte domenii . Va trebui sa se stie – din nou pentru binili nostru , desigur – cine e bun si cine e rau in socetate . Si pentru asta , ar trebui sa purtam neste cipuri . Ca sa se poata identifica repide antisocealu si sa se protejeze omu bun , nevinovat . Nu e un secret ca masónii , iluminati , aristocrátia , capii bisericilor merge mina in mina . Si cin te gindesti ca acu mai bine de vreo 200 de ani , polítia germana de atúnci a interzis activitatea iluminatilor pe motiv ca era periculosi pentru socetate . De a aia a fugit in América si a pus bazele Statelor Unite !! Acolo nu i-a suparat nimine si si-a facut de cap cum a vrut si cum vrea . Dará nu trebe sa ne speriem de asta . Ei este putini decit noi , restu ominirii . Treaba e ca sa nu ne lasam dominati de catre ei . Si pentru asta , trebe ceruta in primu rind socoteala políticilor care vrea sa ne supuie ,, noii ordini mondiale ,,. Noua ordine mondiala e cea mai periculoasa forma de sclavie . Romanasi , desteptati-va !! Nu sinteti vite pentru abator . Alegeti- va un bun líder si deshchideti túnelurli din Bucegi !! Asta ar aduce múlti turisti si ar putea sa creeze serviciu pentru multa lume !.

  • Marinica, tata, te felicit pentru mesaj si pentru nivelul de intelegere la care ai ajuns in ceea ce priveste planurile complexului militar industrializat. Sper totusi ca stii ca jegosii au pierdut razboiul si nu vor reusi niciodata sa puna in aplicare cacatul lor de plan. Nu vor reusi sa ne implanteze, nu vor reusi sa uneasca proaspat infiintata North American Union cu zona Euro, ca pas important catre unicul guvern mondial. Incearca acum cu disperare sa porneasca WW3, dar nu cred ca vor reusi. Cred ca este ultima lor „batalie”.
   Eu am aflat recent lucruri care m-au cutremurat, desi caut informatii in acest domeniu minunat de peste 10 ani. Am aflat ca tot ce stim noi este fals, adevarul fiind la 180 grade fata de ceea ce ne invata sistemul. „Ei” au facut cartile, Vaticanul este responsabil cu sistemul de educatie de pe glob, alaturi de religie.
   Cotropitorii, care nu sunt pe planeta de mii de ani, cum ne-au facut sa credem, s-au asigurat ca avem sanse minime sa scapam din prinsoare daca ne „induc in eroare” pe cat mai multe planuri. Asa au facut. Nu stim nimic despre nimic, suntem vai mortii nostri. Nu stim adevarata forma a planetei, nu stim ca nu se invarte, nu stim forma si dispunerea tarilor, harta acceptata fiind gresita, manipulatoare, ca totul ce vine de la ei. Nu stim nimic despre luna si soare, stim numai vrajeli pentru copii mici, ce vedem in loc de luna este doar o holograma. Veste buna: te rog sa te uiti dupa luna deseara, eu am cautat-o aseara si nu am gasit-o 😉
   Fortele aliate fac progrese. Mai e putin, trebuie sa rezistam!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s