Cozi mari in SUA pentru a fi implantati cu microcip!!!

Anunțuri

4 gânduri despre „Cozi mari in SUA pentru a fi implantati cu microcip!!!

  1. Pingback: Cozi mari in SUA pentru a fi implantati cu microcip!!! | Extraterestrii Printre Noi | radupopescublog

  2. Hakuna matata , forumistii ! Implantarea cipurilor e alta forma si mai sofisticata de manipulare . Se prezinta de zor aventajéle dará in realitate e vorba de un control . La inceput e facultativ . Ca sa nu se sperie tribunili , má ntelegeti . Dará incetu cu incetu implantarea va fi cica doar pentru cei ce vrea de buna voie . Dará cu timpu din cauza unor motive – f . Importante , desigur – va fi obligatorie . Pentru americani mai intii si pentru straini mai tirziu . In afara de controlu asupra oaminilor , va las sa ghiciti cine va primi banii pentru cipurli astea . Un adavarat business . Dará voi nu va mirati . A fost deja scris in Biblie . Trebe sa se intimple . Ziua cin e.t. si manequinele lor umani vinduti pentru bani si putere va hi zdrobiti de catre Dumnizeu se apropie . Nu izista nicio indoiala . Frati romani , múlti dintre voi nu aveti de munca , nu aveti un serviciu soceal decent , sinteti plini de datorii si nu mai aveti nicio sperantza . Fiti tari ca sfirsitu acestor hiene e aproape . Gasiti un líder correct si mergeti sa deschideti túnelurli din Bucegi . E tara voastra , e pamintu vostru . Se poate deschide situri turistice care ar crea serviciu pentru ceva lume . Desigur ca oficialii are sa spuie ca acolo nu e nimica . Minciuni , acolo este treburi care are legatura cu extraterestrii !!

  3. Gabriela, nu sunt cozi in America pentru implantare. Sunt cativa aiuriti, platiti sau manevrati de NWO sa dea un exemplu bun pentru agenda lor. Asta nu inseamna ca sunt cozi acolo, ca lucreaza medicii in schimburi implantand sute sau chiar mii pe noapte.
    Implantarea cu microcipuri este parte importanta din planul NWO, plan care nu va fi dus la bun sfarsit.
    Marinica, lucrez acus la un raspuns pentru tine, la articolul NWO, sunt toti mana in mana.

    • Georgepre ai dreptate. stiu ca nu sant cozi in america pentru implantare dar trebuie sa admitem ca acolo este cel mai mare procentaj al persoanelor care considera acest lucru ceva foarte bun, drept pentru care se duc de bunavoie sa isi implanteze acest rahat in corp. multumesc pentru precizari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s