3 gânduri despre „Caño Cristales – Colombia / raul cu 5 culori

  1. Hakunamatata , forumistii ! A ce mai faceti ? Azi am sa va mai debitez ceva ca sa va lesinati pe voi de ris . Daaa caci ce postez io aciisha e de ris , má ntelegeti. Una dintre intrebarili pe care multa lume si le face azi e : de une a aparut rasa alba ? Sa hie f. clara treaba : nu e nicio forma de rasism si nici vun sarcasm in postarea mea !! Io respect pe ori si cine endeferent de coloare si de conditie soceala ! Atuncia revin la intrebarea : de une a vinita rasa alba ? Adavaru e ca chiar daca este multe raspunsuri , niminea nu poate sa-l dea pe cel correct ! Cit despre stiinta , ce sa mai zicem ? Mai merita oare incredere deplina cin ne serveste neste adavaruri ,, stiintifiice ,, de se potrigheste ca nuca in oglinda ? In fine . Nu voi íntra in subectu asta . Stiu ca fiécare dintre voi are raspunsu luí . Am sa má límitez la a supune atentiei voastre urmatoru lucru legat de rasa alba . Má refer la rítmul biológic zilnic al oaminilor albi . Si asta se intimpla doar cu ei !!! Daca izólati complect de influentza médiului inconjurator intr-o sa zicem cuva , un corp ominesc , vóm ocserva ca rítmul luí biológic – ciclu circadiano ( in latina ,, circa ,, = in juru si ,, dies,, = zi ) deci ciclu zilnic , nu corresponde la 24 de ore cum ar hi logic . Ci ci corespunde la 24 de ore si ceva !!! Adica corpu ominesc respectiv , cum nu se mai afla sub influentza stimulilor pamintesti , ca sa zic asa , actioneaza sub influentza unei ,, memorii primare ,, si actioneaza sub influentza unui ritm biológic diferit !! Si daca ar hi asa , une a dobindita corpu ominesc,, memoria ,, asta ? Si acuma , a va rog din f. mult sa va tineti bine! Ei , ce faceti ? Tineti-va un pic mai bine decit atita ! In sistemu nostru solar , un loc une corpu ominesc face ciclu luí in ceva mai mult decit in cele 24 de oré pamintesti , este ….. planeta Marte !!! De mentionat ca célelante rase , realizeaza ciclu lor zilnic in cele 24 de oré ! Dragii mei , deocamdata atita pe tema asta . Concluziili va apartine .

  2. O scurta precisare : a se ceti …. actioneaza sub influentza unei ,, memorii ,, primare si ritmul biológic ( ciclu circadian ) este deci un pic diferit . Am dificultati cu alegerea literelor cin scriu pe romaneste . Si uneori imi iese aiurea frazele . Dará voi imi cunoasteti scrisu si sint sigur ca má ntelegeti cum postez , hahahahahaha . Numa bine tuturor .

    • marinica nu te preocupa niciodata de felul in care scrii sau te exprimi pentru ca cel care e interesat sa inteleaga ce spui o va face fara probleme. nu conteaza scrisul ci ideea pe care o exprima. eu te inteleg si imi face mereu placere sa iti citesc comentariile. kiss

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s