Mierea vie leac pentru cancer Inventia unui inginer care a salvat vietile a sute de persoane

Anunțuri

4 gânduri despre „Mierea vie leac pentru cancer Inventia unui inginer care a salvat vietile a sute de persoane

  1. Pingback: Mierea vie leac pentru cancer Inventia unui inginer care a salvat vietile a sute de persoane | Extraterestrii Printre Noi | radupopescublog

  2. Hakuna matata , forumistii ! In postarea de azi imi voi permita sa adresez o intrebare voua tuturor celor care intrati pe acest forum . Sint sigur ca múlti dintre voi a cetita , a conversata sau a vazut pe internet treburi despre gigantzi . S-a descoperit in diferite locuri din lume squelete de ale gigantzilor . Acuma vine intrebarea mea : stie cineva dintre voi une se poate vedea un asemenea squelet ? Má refer la la muzee sau locuri asemanatoare . Adica un loc une lumea sa poata vedea cu ochii ei un squelet de gigant . Se pare ca de indata ce e gasit unu , se lasa cu secret deplin. Si secretul asta este impus cu incepere de la recomandari pina la amenintarili cele mai grozave . Deci daca cineva stie une este expus pentru públic un squelet de gigant , rog din f. mult sa-mi raspunda pe acest forum indicind locu . Ni se ascunde multe lucruri , noua oaminilor de rind . Unu din motive ar hi acela ca nu síntem pregatiti ca sa him pusi la curent cu asemenea treburi . Pai cum sa fim pregatiti cin de-a lungu timpului nu s-a facut si nu se face altaceva decit sa ni se ascunda lucruri care ar trebui sa hie de domeniu públic si nu informátie reservata . Adavaru e ca tot ce se refera la o.z.n-uri si e.t. e tinut sub chie . Dará or si cit ni se va ascunde adavaru , tot se va afla intr-o zi . Elitele mondiale este disperate si nu stie ce sa mai faca ca masele sa nu afle ca de fapt e.t. a izistat pe pamint inainte de aparitzia Omului ! Si ca masele sa nu afle mai ales ca Istoria care ni s-a servit e falsha . Ca religia e o afacere infloritoare si trebe sa ramiie asa . Nu conteaza cita lume a murit , moaré si va muri pentru intrigile religiei . Din moment ce iese bani , da-i inainte sutana ! Imi imagines cum ar reactiona toti istetii astia care ne minte ca sa ne tie in intuneric si sa muncim pentru ca ei sa stea bine mersi in vírfu pirámidei soceale , in ziua cin lumea furiosa va da cu ei de pamint ! Voi inchia basmu meu cu : Fratilor romani , la túnelurli din Bucegi ! Trebe deschise ! Dará repet , túnelurli originale , astupate de securitate , nu alea facute la ceruta . Trebe sa contactati lume care a lucrat acolo si stie une se afla .

  3. Hakuna matata , Marinica. Ai mare dreptate in ceea ce spui , drept urmare iti recomand sa citesti cartea SCLAVII ZEILOR de Michael Tellinger. Sunt sigur ca o sa te captiveze…….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s