EPOCA DE PIATRA INSEAMNA DE FAPT SUPER-TEHNOLOGIA PRELUCRARII PIETREI. PRIVITI !!!

Reclame

6 gânduri despre „EPOCA DE PIATRA INSEAMNA DE FAPT SUPER-TEHNOLOGIA PRELUCRARII PIETREI. PRIVITI !!!

  1. Hakuna matata , forumistii ! Sinteti gata pentru neste zimbete provocate de catre magistralili mele postari ? Atuncia va invitez sa cetiti cele ce urmeaza . Va previn ca or si ce asemanare cu o eventuala realitate nu e decit o coincidentza , hahahahaha . Sa incepem dará cu titlu articolului . Mi se pare f. bine ales . Caci ce vedem ? Vedem neste lucrarí in piatra de zici ce-i asta ? Acuma bine , hai sa separam un pic Época de piatra de Super-Tehnologia . Cu permisia mneavoastra má isplic . Stim cu totii ce a fost si cin a fost época asta . Cel putin asa sper . Bun . Intrebarea care se poate face nemediat ar putea hi urmatoarea : la drept vorbinda , era compatibil nivelu de dezvoltare al omului primitiv cu tocma si taman supertehnologia asta ? Nu se poate nega ca super-tehnologia izista , este evident ! Daca printre voi este matemáticieni , arhitecti , ingineri-arhitecti , specialisti in constructii stiti f. bine ca pentru a construí toate minunili astea , endeferent de une se afla , e nevoie de planuri , de shchitze , proiecte , etc.etc. Cineva dintre voi a vazut cumva , fié chiar si rápido un proiect , un plan , un desen de época , ceva care sa arate ca oaminii a facuta toate astea ! Daca le-a facuta oaminii , une este planurili astea ? Sau ,, omus primitivus ,, era asa de dibaci ca el putea sa faca toate astea din cap . Si din mers sa traga si cu arcu primitiv . Acuma , tineti-va bine . Mai bine decit de obicei , má ntelegeti . Pina la proba contrarié concreta , nu isplicatiili de adormit copiii , Yo sint adeptu ideii ca pirámidili , obeliscurili , statuiele din Ínsula Pastelui intre altili , a fost facute de catre e.t. . Si rolu lor era sa actioneze ca neste cipuri gigantice . Actionati de pe Marte , de pe Luna . Si toate astea trebe ca funtiona in sincronism sau separat in funtzie de ce voia faca e.t.

  2. Pingback: EPOCA DE PIATRA INSEAMNA DE FAPT SUPER-TEHNOLOGIA PRELUCRARII PIETREI. PRIVITI !!! | Extraterestrii Printre Noi | radupopescublog

  3. Salutari tuturor,
    da, e prea simplu si prea aproape de ochi sa nu vedem adevarul, legate intre ele arata clar fosta existenta a altor civilizatii pe pamint…………….plus o trista si suferinda incercare a religiilor de a atribui alcuiva creatia , puterea si controlul omenirii.

  4. Nu sint eu cine stie ce cunoscator in ale arheologiei.Chiar nu sint deloc.Dar se vede de la o posta ca piatra este prelucrata cu prea mare precizie ca sa fi fost folosite pentru asta doar niste unelte rudimentare.Problema cea mai mare este ca atunci cind se descopera un sit arheologic nou,lepadaturile din societatile astea secrete,pun primii mina pe ele si au grija sa inlature si sa ascunda publicului dovezile despre e.t. sau alte civilizatii venite din spatiul extraterestru care au contribuit la constructia structurilor.Eu asa cred.Iar religia e o inventie pusa in calea intelegerii adevaratei istorii.Poate gresesc,dar multumesc anticipat celor ce ma corecteaza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s