REVANSA DACIEI – CORNEL BARSAN

Anunțuri

6 gânduri despre „REVANSA DACIEI – CORNEL BARSAN

  1. Hakuna matata , forumistii ! Azi va voi debita cite ceva despre citeva subecte . In primu rind cine traía pe paminturli noastre inainte de daco-traci ? Iara lumea care traía inaintea lor de une vinea ? Si , prin extensie , intrebarea aceasta este valabila pentru Istoria orsicarui popor . Raspunsurili nu poate hi decit circunstantiale cu cit ne aflundam in negura timpurilor . Si e normal sa hie asa deoarece nu avem nici miljoace serioase si nici probé concludente ca sa putem sa stim ce s-a intimplat in realitate . Este mult inca de lucru pe tema aceasta . Si daca mai adaugam ca se face totu pentru a ni se impune ,, adavaruri prestabilite ,, !! De une vine ,, omu ,, ? Darwin a zis ca omu este produsu Evolutiei . Ca stramosi nostru común ar hi o maimutza . Si ca daca avem atitea rase , se datoreaza faptu luí ca fiécare ,, urmas ,, al maimutza s-a adaptat mediului inconjurator . Nabadaioasa adaptare . Ce influentze miraculoase a avut médiu de a dat rasa neagra , alba si mongoloida cu varíatiili de circunstantza . Ce vreau sa spun ? Pai ca fratilor , sa luam un om din África si sa-l punem sa traíasca intr-o tara nórdica de izemplu . Poate hi alta , nicio problema . Si sa vedem daca dupa citeva generatii sa mai multe urmasii celor viniti din África va hi albi . Caci influentza mediului ar trebui sa duca la asa ceva . O asigura Darwin , má ntelegeti . Sau sa luam o famelie de vikingi i s-o punem sa traíasca in África neagra . Si la fel , sa vedem daca dupa ceva timp , urmasii wikingilor va avea trasaturili nativilor africani . Ma refer la morfología lor . Si e valabil si pentru rasa mongoloida . Treaba ar putea hi extinsa (pastrind proprtiile desigur ) la tot régnu animal . Ca sa vorbim numa de asta finca izemplili este numeroase , va imaginati . Biblia ne spune ca am fost creati . Síntem deci rezultatu Creationismului . Si daca este asa , fiécare rasa a fost creata cu deosebirili pe care le stim . Dará important ar faptu ca toti , endeferent de rasa noastra , am fi fost creati asa cum síntem , de la bun inceput . Morfológic vorbinda . Nu poci sa crez ( opinie strict personala ) ca cine ne-a creat ne-a pus de-a lungu timpului unii contra altora . Trebe ca la origine , noi toti trebuia sa traím daca nu in armonie , cel putin in pace . Si nu a fost niciodata cazul . De alfel , nici in prezent lucrurili nu sta mai bine . Se spune ca Istoria va arata adavaru intr-o zi . E adavarat . Dará atentie , Istoria cine o scrie ? E neste treburi .

  2. Un fapt recent , Obama a fost sa visíteze Stonehenge , une este faimoasili pietroaie . Pina aicia totu gigea-brava cum s-ar zice . Numa ca e un detaliu care ar putea surprinde . Unu din pietroaie a fost erodat de-a lungu timpului , normal . Ce este uimitor e faptu ca pe o portiune din pietroiu asta , s-a desprins un strat de ,, tencuiala ,, daca se poate spune si a lasat la vedere o forma casi perfecta de un paralelipiped !!! Se vede clar , chiar daca e numa un fragment ca partea exterior a pietroiu luí e compus de aceasta ,, tencuiala ,, . A va rog sa má scuzati , nu gasesc cuvintu potrighit acuma . Si ca aceasta tencuiala a ópera de fapt ceva de forma regulata ! Ciudat , cin se erodeaza , ramine urme neregulate , cum ar hi trebuit sa ramina in cazu de fata , daca ar fi fost vorba de o stinca adavarata . Acelora dintre voi care nu a facut-o deja , va recomandez sa vizionati daca vreti pe youtube – Obama visits Stonehenge . Si veti vedea stinca in chestiune . O alta treaba acusha , Marili zid chinezesc . ,, Speliacistii ,, in Istorie ne da duma ca zidu asta a fost facut ca sa ópreasca popoarili migratoare care ar hi vrut sa invadeaza China . Pai , sa vedem . El are o lungime de citeva mii bune de km. Sa admitem ca la km. 5000 ( un izemplu ) se intenta o invazie . In cit timp ajungea vestea la armata chinezeasca de atúnci si mai ales in cit timp ajungea la fata locului ? Ca pina ajungea armata acolo , migratorii darima zidu de acolo de numa . Iar chinejii de atúnci nu avea la dispositie tot timpu armate mari de-a lungu intregu luí zid !! Si la baza luí este urme de radioactivitate . Motivu constructiei luí trebe cautat in alta parte . Elementar , doctor Watson !

    • totul este adevarat. mai intai de toate pietrele au fost puse in acesta forma acum 100 si ceva de ani. mai exista inca foto cu muncitorii care masluiau totul. eu am cateva dar nu am avut timp sa le caut. am si cu pietrele care au dedesubtul pietrei o structura metalica. de asemenea am o fotografie cu sfarsitul marelui zid chinezesc care se termina……sub mare. nu stiu cum sa le anexez aici.

  3. Pingback: REVANSA DACIEI – CORNEL BARSAN | Extraterestrii Printre Noi | radupopescublog

  4. Nu poti ignora argumentele prezentate. Cu toate ca nu sunt un specialist imi este greu sa-l contrazic pe d-nul Barsan, mai ales ca anterior am parcurs „Dacia preistorica” a lui Densusianu, care m-a cutremurat si marcat in acelas timp.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s